Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze, persze...visszaolvasok majd, nem lesz gond 😊
DarkSector
Oks 64bites téma a #40029-tõl indul nézd meg, még1x nem fogom kibeszélni ha nem haragszol...😄

Annyit még1x megismétlek hogy nem kell semmit próbálni, amióta létezik win7 azóta a 64bit a sztender.
Ezt a 64bites fóbiát is megdumáltuk, majd olvasd el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bár visszatérve annyira nem vagyok tapasztalt a szoftveres gyorsításban legyen az hivatalos mondjuk programmal vagy buhera, de ha nincs akkor nincs mit tenni 😊
majd azért körülnézek valami barkácsolt megbízható verziót esetleg 64 bitbe akár
simán 😊
bon
Változatok összehasonlítása: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
Az a baj hogy ha értenék is hozzá nem lenne elég 1 hét leirni és elmagyarázni.
Szerintem ezt messze felejtsd el.

Ha nem akarsz gépet fejleszteni tedd fel a win7 Home Premiumot (egy normál audio-visual-is mai házi felhasználónak ez még mindent tartalmaz), Ilyen technikai dolgokba, hogy melyik futó alkalmazást tiltsd le, egy tiny win7-et is akkor ennyi erõvel feltehetsz, mert miire mindent letiltasz UGYANOTT leszel mintha egy olyan win7-et raknál fel bõ 30perc alatt amibõl kapásból kiszedték ezeket a számodra felesleges dolgokat.

Gondolom érted mit mondtam most...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Na akkor az hivatalos. Ja azokban nem voltam biztos a Tiny ami tutkora barkács.

kérdés, hogy automatikus indításon kívül mik azok amitket le lehet tiltani és jelentését is jó lenne majd tudnom
bon
Enterprise az hivatalos, cégeknek szánt mennyiségi licensz keretében.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
Pontossan.

DarkSector
Egy oprendszer akkor gyorsabb ha a géped erõsebb vagy ha heréled az oprendszert (úgymondván letiltasz szolgáltatásokat)

Remélem érted a lényeget, nincs olyan hogy gyorsitok vagy lassítok egy win7-et, hanem ami szolgáltatások/programok futnak azokkal tudsz játszadozni.
PL virusirtót ki-be kapcsolod azzal nyersz illetve vesztesz.
Amúgy full megegyezik az Ultimate elvileg ugyanazon a gépen sokkal lasabb lenne természetessen, hiszen több erõforrást igényel.

bon
SSD, memória vásrálás ennél jobb nincs

vajon az gyorsabb is?!
DarkSector
Microfos oldalán megnézheted, de a Home Premium-ig lemehetsz, abban még van Window Media Center, a többit ugyse használnád, amivel több egy Premium vagy Ultimate.

azért köszi majd ha látok valahol utánalesek mivel különböztetik meg
DarkSector
Az a leggépzabálóbb.

Csak barkácsolt (legalábbis ezeket csak warezba láttam):
Tiny, Home Basic, Enterprise

Eredeti:
Starter - Home Premium - Professional - Ultimate és mindegyiknek van N-es változata is.

Én nemhivatalossan és hivatalossan ezeket ismerem, de hogy melyik megnevezések közt van átmenet nem tudom...

annyira nem vagyok képbe ezekkel...jelenleg Ultimate-t használok, nameg a frissítéseket hozzá amiket ajánlott a Kedves Microsoft <#finom>
DarkSector
Ha minnél kisebb erõforrású win7-et raksz fel, pl vannak tiny win7-ek, persze nem hivatalos.

anélkül!
DarkSector
Fejlesz gépet.

Sikerült a vírusírtás, most eddig úgy néz ki, viszont
bon te nem tudsz sima Windows gyorsítót,
például a betöltés gyorsítására és a programok hamarabbi elindulására futattására alkalmas megbízható progit?
nesto
köszi

bon
Természetesen más Windows-okon is használható az eszköz nem csak Windows 7-en. segíthet ez a cikk: link

nesto
Azokkal a windows 7 változatokkal, amelyek nem tartalmaznak BitLocker-t (pl.: Starter, Home Premium) nem is lehet beolvasni olyan eszközt, ami BitLocker-rel lett levédve jelszóval?

DarkSector
tört verzióknál igenis van amibe belenyulkálnak azok igenis több hibát tartalmaznak mint egy nem moddolt...

MerlinW
Nem tudjuk milyen meghajtód van, kell-e hozzá saját driver (ha kell frissítsd), nem tudjuk milyen író programot hasznász, stb.
- Ajánlom az Ashampoo Burning Studio-t. Nero-t feljtsd el.
- CD kép írásához használd az ingyenes és kicsi Imgburn-t
- Ha még IDE csatlakozós az íród, akkor célszerû SATA-sra cserélni.

[merlinw.org]

MerlinW
"Biztos valami tört szar win7."
Mintha bármiben is különbözne a tört Win és a nem tört. Ha nem tudod a választ kérlek ne "segíts".

[merlinw.org]

DarkSector
Nem a win7 a gond ez biztos.

Ilyen életemben nem volt még, pedig sok lemezt megirtam már. Biztos valami tört szar win7.
Vagy a DVD íród lehet régi, és win7-el nem kompatibillis.
De azt lecserélheted 5-6ezer ftból.

Sziasztok!
A gépemre windows 7 ill. xp sp3 is van feltelepítve.Az xp-tõl már szeretnék megvállni, de egy valami miatt nem tudok.
Az ok pedig az, hogy hetesen hibásan ír minden dvd-t az íróm, xp-n viszont hiba nélkül megírja.Pontosabban a hetesen írt, csak asztali lejátszón használhatatlan, számítógépen az is jó.
Valaki tud esetleg segíteni.Elõre is köszönöm!

bon
Egyértelmûen vírus, de kérném, hogy nem témába vágó hozzászólásod a megfelelõ helyen folytasd.

Az ilyen randomszerû fájlnevek inkább vírusra utalnak.
Ennek a témának nem itt a helye, mert erre van külön topik (VÍRUS), ez pedig a Windows 7 topik!!!
sztem töröld, amúgy fejbõl így láthatatlanba így nemtom
Grove4
12gn6id2.exe, trójai vírusnak észleli.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

hogy mit moncc?
Grove4
Sziasztok. Ezt találtam a pendriveomon, ez tényleg egy vírus, vagy téves riasztás?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

már párszor töröltem, de biztos sikerül valahogy idõvel megtalálni a forrást
Ha újból megjelenik, akkor van egy speciálisabb, amit még nem detektáltál.<#pias>
Ez a speciálisabb írja vissza és ameddig az nincs megtalálva, addig mindig ott lesz az svchost.exe a /Temp/ mappába.
rendben, a Malware megtalálja és minden rendszerindítás után törli is...csak mindig visszajön, de majd megnézem a többit is ha másnem, köszi szépen!
Pl. a CounterSpy Anti-spyware a Sunbelt-tõl, de akkor hamár itt tartunk, akkor mehetne a Vipre Antivirus Home Premium.
Még lenne egy pár, amit tudnék ajánlani:
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro 3.5
Kaspersky Virus Removal Tool
IObit Malware Fighter Free
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner

Ha profi vírusod van, akkor van más megoldás is, amivel garantáltan el lehet távolítani.
és azt ki is tisztítja?
uhh mindenki mást használ, nem tudtok egy olyat ami a leghatékonyabb spyware-re a régiektõl a mostaniakig és magát vírust is keres?
bon
Temp-ben természetesen nem lehet scvhost.exe

bon
Csökkentett módban kell megpróbálni eltávolítani, meg ajánlom kártvõ írtásra az Emsisoft Emergency Kit-jét. Virusvédelemre én meg a Symantec Endpoint Protection-t használom.

így van, szerintem is 😊
Nálam Windows XP SP3 van (SP2-rõl frissítve SP3-ra), de csak 4 helyen szerepel az svchost.exe (mérete 14.0 KB vagy 14.336 bytes):
c:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$\svchost.exe
c:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\svchost.exe
c:\WINDOWS\system32\dllcache\svchost.exe
c:\WINDOWS\system32\svchost.exe

Tehát ha bárhol máshol is szerepel, akkor csak vírus lehet (Windows XP esetében). Windows 7-nél nem tudom, de valószínûleg ott is csak a Windows System mappában kell legyen csak, pontosan nem tudom, mert még nem dolgoztam Windows 7-el.
akkor szerinted?
jó de ez a Temp-ben van
bon
svchost.exe nem csak vírus lehet, a rendszer fontos részét képezõ fájl, több példányba is futtni szokott a memóriában, nálam jelenleg 11 példányban futt.