Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez már hardver téma; nem ide való, legalább mostmár megbizonyosodtam biztosra
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"Tisztaszoftver program kivezetése
A Minisztérium a versenysemlegesség szem elõtt tartásával, a piaci verseny elõsegítése érdekében meg kívánja szüntetni az egy piaci cég által fejlesztett szoftverek bérlésének támogatását. Az NFM szakmai álláspontja szerint a köz- és felsõoktatási intézmények igényeit – néhány speciális esettõl eltekintve - képesek kielégíteni az ingyenesen használható nyílt forráskódú szoftverek is. Ezért a jövõ évi költségvetés költség alapú tervezése során a Tisztaszoftver program költségei nem lettek betervezve, így az érintett oktatási intézmények 2012. március 1-ig használhatják jogszerûen a program keretében a Microsofttól bérelt szoftvereket.
A változás kezelését, illetve átállást segítõ programokról a portálon találnak bõvebb információt."
Mi úgy gondolom, hogy marad a Microsoft termékeknél, a maradás módja majd elválik. Illegáliás vagy fizetõs módon. Fizetõs módon veszünk kb 160db office 2010-et vagy offic 365-re térünk át még tippelni se tudok (pénz nincs, Pest megyei iskoal vagyunk, csödkörnyéként lévõ fentartóval, igaz már nem sokáig), szerencsére kliens Windows licenszek megvannak, server oprendszerekkel sõt a CAL-okkal már jobban bajba leszünk ha nem fognak kitalálni valamit.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Itt több módszer is van, próbáld ki ezeket.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
"Windows 7 USB download tool" szerint nem valódi ISO file-t tallózok be, pedig valódi.
Nem a parancssoros dologra gondolnék most, hanem valami programra ami szerinte valódi az ISO file
Volna egy kérdésem: midizni szoktam, egy hangszer össze van kötve a géppel és különbözõ szoftvereket használok zenélésre. Az a gondom, hogy ha fut egy ilyen program akkor csak annak a hangját lehet hallani...elindítok egy youtubot pl és nincs hangja vagy pl két egyszerre futtatott zeneszerkesztõ program közül is csak az hallatszik amit elsõnek indítok el. Ha youtubeozok és közbe indítok el valamit akkor az süket marad...mintha csak egy audio output lehetne egyszerre vagy nem is értem mi lehet a gond. Xp alatt simán müködtek a dolgok így nem igazán értem a dolgot. Van erre valami gyógyír vagy rakjam vissza a 10 éves xp-t?😄
Szeretném megtanulni, hogy hogyan kell létrehozni, ezért írtam ide be, hogy hátha valaki tudja.
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Nagy gondban vagyok, légyszi Bon vagy vki segítsen.
Unokahugomék karácsonyra egy laptopot kapnak.Vettünk is egyet olcsón, végkiárusítás volt.Egy Packard Bell TK36 típusú a notebook.Nekik ez megfelelõ tanulás céljából.
Van rajta vmi Linpus Lite Moblin OS.Még életemben nem hallottam errõl.Win 7 szeretnék rá feltenni.El is indul a telepítés kezdete, de megáll a partíciós résznél.Nem engedi sehova feltelepíteni, formázni se enged.NTSC partíció kell neki.Ezt hogy csináljam meg?Légyszi segítsetek.Köszönöm szépen.
Az lenne a kérdésem, hogy win7-ben hol is lehet állítgatni, hogy a notebook videókarija mennyi memót használjon a rendszermemóriából?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
És még egy kérdés. Az megoldható, hogy a drivereket bele pakolom a telepítõ lemezbe? A driverek alatt alaplap, vga, hangkártya, hálókártya, drivereket értem. (Mivel már 3-4 éves a gépem és érdemibb változtatások a driverekbe nincsenek már nekem, márha van új driver egyáltalán)
Régen XP-ben mûködött az, hogy a hangot kiadta optikain illetve analóg jack-en kerestül egyidõben.Windows 7-en ez leheteséges? Alaplapi hangkari...a programjában egyelõre nem találtam ilyen opciót.Realtek mittuomén mi.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Be van állítva, hogy a kijelzõ becsukásakor ne történjen semmi, de mégis a Windows lemegy alvó módba és kikapcsol a gép, csak a bekapcsoló gombbal lehet újra bekapcsolni és "A Windows folytatása", "Felhasznáélónév zárolva" rákkatintva folytatódik minden...
Az Enerigagazdálkodásnál mindenhol be van állítva, hogy soha ne menjen alvó módba, a képernyõ zárasakor ne történjen semmmi, stb...
És mégis ezt csinálja?
Valakinek valami ötlete van erre?
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Segítséget szeretnék kérni.
A következõ a szitu:
Win7, 64 bit, semmi ekecs program. A tálcára elhelyeztem néhány program parancsikonját, mintegy gyorsidítóként.
Csakhogy 2 napja elkezdtek felcserélõdni az ikonok, bármelyikre kattintok, a tõle jobbra lévõ ikonhoz tartozó programot indítja.
Ugyan frissítettem egy vga-drivert (AMD), és nagyjából azóta megy a játék, de valószínûtlennek tartom, hogy az csinálná a kavarcot.
Elõre is köszönöm a reakciókat.
http://goo.gl/gd6Zi5
Illetve most konkrétan az Enterprise miben másabb mint az Ultimate ?
Köszönöm<#vigyor2>#vigyor2>