46641
-
#41890 üdv.
rendszer betöltése és működése szerintetek a mostani sata2 80gb samsung vinyómhoz képest ha betennék egy Caviar Black-et akkor ott tapasztalnék némi javulást?
Illetve ha netán játszom, akkor számít ez valamit? -
#41889 Biosban én még nem láttam sohase a Windows telepítő kódját. Biztos, hogy jó számot írsz be? Product key: sort kell bírni -
sosemt #41888 sziasztok, a laptopomat windows 7-el vettem, de a sok gyári franc miatt újratettem és amikor beírtam a gép alján található számot azt írta hibás. Talán nem jó kódot írok be? nincs hozzá más kód, a biosban is azt a kódot írja ki mint ami a matricán szerepel a gép alján. (ugyan azt a windows verziót tettem fel (home premium)) -
#41887 Kerek 8-percet kellett várnom és elindult a telepítés!!
Köszönöm szépen a segítséget !
-
#41886 Az is megállt volna, ha bootolva rakod. -
#41885 Azt windows alól raktam!
Mert ugye 64bitest így nem lehet. -
exodus2 #41884 És a 32bites nem állt meg telepítésnél? Vagy azt windows alól raktad? -
#41883 Okés!
Már várom hogy hazaérjek és kipróbáljam!
Tegnap egész napom ezzel csesztem el .-(
Aztán végül feltettem a 32 bitet,de most törlés lesz:-)
Köszi -
#41882 Tiltsd le a floppyt a biosban. Nem áll az meg csak marha lassan megy tovább (~20-30 perc). Ilyen tempóban kb 3 óra lesz a telepítés, a biosban gyorsabb tiltani a floppyt :D -
#41881 Gyakorlatilag is, én pl. telepítőkészletett se kértem a tisztaszoftvertől (felesleges) és gond nélkül aktiválódott az msdn-ről származó telepítővel. A Professional verzió a lényeg ja és persze rögtön sp1-el integrált változatott kell beszerezni. -
exodus2 #41880 A tisztaszoftveres professional verzió szokott lenni, ha 64bitesben olyat szedsz le, akkor a tisztaszoftveres kód működni fog vele. Elméletileg. Egy próbát megér. -
#41879 Én ezt próbálom majd : Microsoft Windows 7 - Ultimate - Service Pack 1 (x64) - DVD (Hungarian) -
mikusmate #41878 Sziasztok, újítottam a gépemet, és szeretnék feltenni egy 64 bites Windowst, hogy lássa a 8 giga ram-ot. Nekem csak a Tisztaszoftveres 32 bites van sajnos, úgyhogy azt hiszem a virágbolti verzióhoz fordulok (tudom... ejnye, ejnye). Azt szeretném kérdezni - akár privátban is jöhet válasz - hogy melyik verziót érdemes beszereznem? -
#41877 Rendben!!
Remélem igazad lesz! Köszi -
#41876 Mikor megáll az egész és azt hiszed lefagyott, akkor várj még 15 percet. -
#41875 Okés!
Melóba vok .-))
Hazaérek megnézem!
De mi után várjak 15-31 percet? -
exodus2 #41874 Akkor is kapcsold ki biosban. Floppy vagy drive a: stb kapcsold ki. Vagy várj olyan 15-30 percet, általában annyi elég. -
#41873 Nincs flopy!!
Csak megáll és kész!
Az egér mozog igen. -
exodus2 #41872 Pontosíts kicsit, mit jelent hogy leáll? Nem megy tovább? Egér mozog? Legtöbb esetben a biosban ki kell minden floppy meghajtóra vonatkozó beállítást kapcsolni, még ha nincs floppyd akkor is. -
#41871 Sziasztok!!
Win 7 32 bit van a gépemen.
Telepíteni szeretném a win -7 64 bitet de nem sikerül!
Ki van írva dvd-re meg bootolná is a dvd -rom csak mikor eljut odáig,hogy a win képét beadja+az egér mutatót leáll :-((
Miért nem jó?Sehogy sem sikerül!
Választ előre is köszönöm!
-
TomBond #41870 Mozilla Thuderbird
-
#41869 Linket itt ne várjál (max privátban), google a barátod. Amúgy miért pont Enterpirse kell? Menyniségi licenszes változat. -
mekxa #41868 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
Szükségem lenne Windows 7 Enterprise x32 / x86/ magyar!. ehhez kellene letöltési link ha tudtok adni azt nagyon nagyon megköszönném.
üdv: mekxa -
#41867 Melyik levelezőprogramról van szó? Mert a Windows 7-ben nincs levelező program integrálva. -
TomBond #41866 Miért indul el a levelezőprogramom kétszer? Ugyanakkor úgy viselkedik mint ha csak egy lenne! Ha az egyiket bezárom bezáródik a másik is. -
#41863 A boot hiba miatt gondolok winyóra, a kép szétesés meg valóban vga hiba lenne, de kettő egyszerre kicsit furcsa számomra. -
#41862 köszi....feltéve, ha be bootol, mert mostanában azt sem csinálja :-) -
#41861 Winyó problémára utál az üzenet. HD Sentinel-el nézd meg az állapotát. -
#41860 videokártyára tippelek, de nem biztos
telepítettem újra is gépet, de ez a hiba újra visszatér -
#41859 semmit sem piszkáltam...megy a gép és darabokra hullik a kép és ez a hiba üzenet jön -
#41858 Partíciókat nem piszkáltad véletlenül? -
#41857 Sziasztok!
ez mitől lehet?
Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
help -
#41856 Nos úgy tűnik sikerült megoldani, ezzel a programmal: http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall
Köszi a helpet! -
#41855 Gondolom ezt akartad linkelni, mert a tiéd XP-re vonatkozik és nincs letölthető alkalmazás: link
És igen, próbáltam sajnos ez sem hozott eredményt. :/ -
#41854 Itt lévő fixIt alkalamzást próbáltad már? link -
#41853 Igen, sajnos semmi különbség, akkor jön a hibaüzenet, mikor elkezdené telepíteni. Ha downloaderrel csinálom, akkor letölti és szintén, mikor kezdené telepíteni, feldobja az üzenetet. -
#41852 Simán rátelepítéssel próbálkoztál, offline telepítőkészlettel a java oldaláról leötltve? -
#41851 Hali!
Segítség kellene. Még a napokban jelzett a Java szoftver hogy kijött egy új frissítés, gondoltam hagyom, hogy update-eljen, de leállt egy hibaüzenettel ("Could not access network location :."). Azóta próbáltam letörölni és újra feldobni, de ahányszor elindul az installer, a hibaüzenet is feljön.
Ha jól sejtem a registryben kellene turkálni, rákerestem a hibaüzenet számára (1606), de egyik érintett érték átírása sem járt sikerrel. Mi lehet a gond?
Köszi előre is! -
#41850 Köszönöm. -
exodus2 #41849 Igen, Options- preferences - File types