46641
  • gergely1991
    Pedig van:
    Feladatkezelő>Szolgáltatások fül>Windows update jobb egérgomb>Szolgáltatás leállítása.
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.12.13. 15:54:56
  • LV 426
    Közben olvasgattam a témában. Windows update csinálja, csak még a megoldást nem találtam meg.
  • LV 426
    Sziasztok!
    Egy pár napja érdekes dolgot tapasztalok. Van egy alkalmazás (svchost.exe), ami elkezdett erőforrást zabálni és nem jövök rá hogy mi történt.. Üresjáratban a processzor használat 26%, memória használat 51%. Alapesetben ez 5 és 15% szokott lenni. Az op. rendszer Win 7 x64. Ha valakinek van ötlete, kérem ossza meg.

• MooneyR
    Új oprendszer megoldotta (win10), így már működik.
  • MooneyR
    Szia, nem, van egy kód (6karakter-4karakter-6karakter) a dobozban és leírás hozzá, hogy mit kell tenni. Redeem.exe ha elindulna, akkor elnavigálna valahová a SQUARE ENIX oldalára (gondolom), hogy aktiváld be először ott, aztán kapod meg a steam kódot... de legalább a közvetlen oldalt leírná linkben, hogy akinek nincs lemezes meghajtója azért ne csak a dobozt nézegesse.
  • Met
    Ezt nem úgy kell aktiválni hogy a steam kliensben beírod a kódot ami a lemezen van?
  • MooneyR
    Hali, vettem egy dobozos játékot (Deus Ex - Mankind Divided), redeem.exe-t inditanám a lemezről, hogy aktiváljam és kapjak steam kódot, de egyből 0xc00007b hibát dob.
    Gugliztam, néztem, már újra frissítettem directx-t, .net-et, a .dll fájlokat, az aio210-t is végigfuttattam de minden friss, windows update is megvolt persze.
    Van jó pár játék (újak is) a gépemen, amikkel nincsen semmi gond. Mi a fenét lehetne még kipróbálni? Gondoltam közvetlenül rámegyek a SQUARE ENIX register-re, de más formátumú kódot kér, szóval úgy sem oké..
  • Tetsuo
    Vagy több, mint egy nap. ;-)
  • Jabar
    Köszi, az nekem nem szimpi (bár anno Dos alatt imádtam).

Közben megtaláltam a megoldást, hátha valakit érdekel majd így belinkelem:
    https://support.microsoft.com/hu-hu/kb/2025703
    Itt a registry-s megoldást követtem.
    Ha az adott kulcs nincs ott (ahogy nekem sem volt) akkor csinálni kell egyet.
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.11.13. 15:19:54
  • darkSectorxxx #46232
    Siekrült megoldódott a gondom, köszönöm. :)
  • darkSectorxxx #46231
    Chrome
    :)
  • gergely1991
    Milyen böngézővel nyomod? :DDD
    Tanusítványuk érvenyesége: 2017.01.26(még messze van :) ).
  • darkSectorxxx #46229
    J értem. Csak furi volt, tanúsítvány gyenge, ezt írta.
    Kis elakadásjelző és pirosan áthúzva a HTTPS a Google.hu elején. :)
    Nem tragédia, csak érdekes, de rálesek a beállításokra az idő dátum. stb. :)
  • gergely1991
    Milyen píros? Konkrétumot pls. :D
    Hirtelen találomra: Ha "https" alatt ugrik be akkor lehet hogy a idő-dátumod nincs megfelelően beállítva. :)
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.11.13. 14:40:22
  • gergely1991
    Próbáld meg Pl.: totalcmd, ne sajátgép-el.
  • darkSectorxxx #46226
    HTTPS piros ha a böngészőbe a google.-hu-ra lépek, ez hogy lehet? :)
    Vírus? Azonnal telepítés után? :)
  • Jabar
    Üdv!

Kis segítség kellene.
    Windows 7 x64 rendszerem van, a helyi hálózaton van 1 NAS amin vannak mappák és azon belül almappák.
    A problémám az hogy amikor a mappákon belül át akarok nevezni egy másik mappát akkor van hogy engedi van meg hogy azt írja ki hogy a mappa tartalma meg van nyitva ezért nem engedi átnevezni, nade semmivel nincs megnyitva és ha becsukom a fájlkezelőt (vagy nem tudom mi a neve, sajátgépet ha megnyitom onnan szoktam navigálni) és újra megnyitom akkor meg enged átnevezni, 1-2 mappa után ismét ugyan ez.
    Valami ötlet?
  • darkSectorxxx #46224
    Hát pl a Starterben meg nem tudom mikben olyan alapok nincsenek, hogy a háttér megváltoztatása, meg ilyenek...
  • bon
    Milyen szolgáltatások amik nincsenek meg a későbbi rendszerekben?
  • bon
    Csak türelem és megfognak jönni a frissítések, akár több óra is lehet amíg keres.
  • darkSectorxxx #46221
    Hú srácok, iszonyatosan köszönöm mindenkinek a segítséget!!!

Asszem mindenki akiktől máshol is kérdeztem ezt tanácsolták, mondták....

Hát ka..-be a Microsoft, ez amim van, anyám kicsit régebbi acer laptopja, azt kisérleteztem ki régen hogy a Win7-e típusa fut még türhetően rajta, amiben a számunkra fontosabb szolgáltatások még megvannak.

Köszönöm, 1x megcsinálom ezt az 5-6 órás témát, és azonnal leghost-olom, mert a régi ghost elveszett a hdd sérülés miatt....

Köszönöm!

Én amióta megvan a win10 tökéletesen fut nekem, és azóta meg vagyok elégedve, de erre a laptopra kénytelen vagyok ezt, mert e feletti win7-ek, vagy 64 bites az már leterheli úgy hogy szinte böngészni sem lehet!
    Meg persze az új laptopon is vígan fut a win10, de az egy i5-ös gép, nem is csoda. .)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 11:37:28
  • TomBond
    Nekem is frissítési gondom van. Mégpedig olyan, hogy az Office frissítéseket nem tudom bekapcsolni. A w7 rendesen frissül, de nem tudom bekapcsolni a "microsoft más termékeihez" való frissítést!
  • Atisz #46219
    Kb. fél évente előjön egy olyan frissítés, ami ezt generálja. Próbálkozz a köv. frissítés alkalmával, hosszabb ideig (5-6 óra akár) és előbb-utóbb sikerülni fog.
  • TomBond
  • howarju
    Hi!
    Próbáld lefuttatni a WindowsUpdateDiagnostic.diagcab - ot!
  • lck
    Azért mert a Microsoft azt szeretné hogy Te ne 7-et hanem 10-et használjál. És így próbálja megutáltatni veled.
  • darkSectorxxx #46215
    Mitől van, hogy egy win7 egy laptopon fel van téve alapon, sima gyáro win7.
    És mikor rányomok hogy frissítés keresése, csak tölt és tölt és tölt, semmit nem dob ki!

Windows 7 Home Premium msdn 32bit
  • bon
    Samsung 850 Pro-k eddig beváltak. De van Kingston-om is az se rossz.
    Utoljára szerkesztette: bon, 2016.10.17. 21:13:50
  • gergely1991
    HDSentinel,ja lehet hogy érdemes lementeni a dolgokat amíg nem késő.
  • Carmang
    Helló! A chkdsk ez egyik meghajtón egy bizonyos ponton megáll a 4-ik lépésnél (fájladatok ellenőrzése). Még a led sem világít a házon, nem is villan fel, a vinyó nem "teker", tehát nem hallatszik semmi, ha 5 percig hagyom akkor sem.
    Illetve a PassMark féle DiskCheckup-pal sem tudom elvégezni a tesztet, mert read element failure-t ír. A SMART nem jelez hibát.
    Kezdjek el új vinyó után nézni, vagy egy format elég lesz?

Más: egyébként is szemezek egy ssd beszerzésével, melyik márka/típus ajánlott? Mondjuk 128GB-n, csak windows-ra.
  • Tetsuo
    Úgy tűnik, nem arra válaszoltál, amire akartál.
  • bon
    Ez baromság, gond nélkül üzemel 1x db a hálózatunkon, (munkagépek), otthonról nem is beszélve. kb 1 hónapon belül újabb 50gb gép kerül átállításra Windows 10-re a munkahelyemen.
  • TokraFan
    10-re en se váltok mar, azt ebben a formában kenjek a hajukra! Persze a dx12-vel meg sok embert fognak kényszeríteni a váltásra, foleg játékosokat. De mas miatt mar nem érdemes foglalkozni a 10-el.
  • gergely1991
    Ezért (is) maradok majd a linuxnál(ha win7 támogatása is lejár).
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.09.16. 17:04:23
  • Tetsuo
    Igen. Ezért is szeretnék váltani Apple-re, ami egy fokkal jobb.
  • TokraFan
    2016 Microsoft
  • gergely1991
    Egy olyan rendszerre ahol még vannak bugjai? :/
  • Tetsuo
    Na végre! Köszönjük!
    Az ismert probléma oka
    És nem túl elegáns megoldása
  • lalakov
    Probléma megoldva. PH-n leírták a megoldást .
  • lalakov
    Nekem ez kínai. Mi ez és mit kéne csinálni?