46641
-
#42452 a pinelés az a rögzítés? mert magyar a winem:) am rögzítést benyomtam és újraindítás után újra kezdődik a probléma -
#42451 Pineld le a másikat és az elsőt töröld. -
#42450 sziasztok! segítséget szeretnék kérni! a chrome böngészőt használom win 7 alatt. rögzítettem a tálcára de ennek ellenére ha elindítom a böngészőt megnyílik a tálcán egy újabb chrome és az az "aktív" abban nyílnak meg az ablakok. De a többi program amit rögzítettem a tálcán nem hoz elő egy "második" ablakot hanem ugyan abban az 1 ikonban dolgozik. megoldható h ne duplikálja magát a tálcán a chrome?:) köszi előre is! -
#42449 Ha nincs admin joga, akkor el lehet állítani a hálózati beállításokat a másik fiókban. -
Tomy Lee #42448 Játékoknál elég sokat kapok dx11exe hibát.Dx9 nem ha ebbe futtatom.A gépem simán Dx11-es fut minden maxon de kidobál ilyen hibával.
Mitől lehet ez?Windows-t is már újra telepítettem. -
piamania #42447 Na hát,akkor ezért biztos nem fognak fizetni....
Csak úgy érdekességképp kérdeztem meg, mert szerintem vhogy biztos meglehet oldani, hogy csak az egyik fiók használja a netet, a másik nem. -
#42446 pl. Microsoft TMG serverrel meglehet oldalni, persze ez pénzbe kerül. -
piamania #42445 HEllo!
A munkahelyemen most lettek lecserélve a számítógépek és Win7 került rájuk.
Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy adott egy gép az üzemben.Ezen a gépen két felhasználói fiók van.A műszakvezetőé az egyik fiók, és hogy tudja intézni a dolgokat rendesen, így kellene rá net is.Na már most azt mondták, hogy azt úgy nem lehet megoldani, hogy csak az egyik fiók használja a netet a gépen, a másik nem...Ez tényleg így van?Vagy csak nem akarják megcsinálni az informatikusok.Köszi szépen a választ.
Jah hogy miért nem kap egy másik gépet, az hosszú és bonyolult téma. -
#42444 Köszönöm. :) -
#42443 Ablak legfelső sorában fájl, lemez, nézet, pirot, beállítások, súgó -
#42442 Tudom, hogy én vagyok a hülye, de merre van ez a Beállítás? A HD Sentinel programban? -
#42441 Beállítások\álltalon beállítások\lemez figyelés\alapértelemezett ikonok módosítása az intézőben -
#42440 Lassabban, kérlek. Visszarakom, addig okés. Hol kell kikapcsolni az egyéni ikonokat? -
#42439 pl. Visszarakod, majd kikcsolod az egyéni ikonokat és úgy távolítod el. -
#42438 Leszedtem a gépről a Hard Disk Sentinel Pro-t és a Sajátgépben ez a csúnya kép fogad: Sajátgép
Hogy lehet visszaállítani az eredeti szimbólumokat?
Köszönöm. -
#42437 Van saját szoftvere? -
Bal0924 #42436 Hello
Amit mondtam, 1 hete, hogy az egér bedugása(elöl) miatt volt kékhalál.
Igaz.
Bedugtam hátra és megint kékhalál lett.
Ha betöltés után dugom rá az egeret, akkor nincs probléma.
Az egér egy Icon7 Hybrid XQ200-as.
Mit tölt be normálisan és mit nem tölt be csökkentett módban, hogy akkor nincsen kékhalál? -
#42435 Nagykirály, köszöntem szépen a tippet, így működik nagyon patentül a cucc. Még hozzá is tudtam fűzni az exe-hez a .reg fájljaimat, meg egyéb marhaságokat. Még retard ikont is csaptam hozzá :D
Köszi a helpet! -
#42434 Exe-be kell fordítani (léteznek rá programok) és az exe-nek kell admin jogot adni, hátha úgy jó lesz -
#42433 Az oké, de ha admin jogú cucc hívja meg, akkor illene annak is adminként futnia... de ezek szerint mégsem. Van valami javaslat a dologra? -
#42432 Nekem inkább az a gyanúm, hogy a run as admin magára a batch filera ad admin jogot, nem pedig az abban lévő futtatott processre. Az admin módban indított cmd pedig mindenre. -
#42431 Sziasztok windózerek :)
Kérdésem volna. Írtam egy egyszerű batch file-t, ami felülírja a hosts file-t, másolgat ide-oda, és néhány .reg file-t is hozzáfűz a registry-hez. Természetesen a dolognak admin jogok kellenek, ez nem gond, meg is kapja őket...de...
Ha jobb katt, futtatás adminként-al indítom el, akkor nem csinál semmit. Viszont ha admin jogú command promt-ból indítom el, akkor hibátlanul lefut. Van valami javaslat, hogy mi lehet a dolog nyitja? Létezik hogy a "run as admin" kevesebb joggal bír, mint az adminos command promtp? Valahogy nekem ez nem világos :)
32 bites win7 enterprise az OS.
-
#42430 Egyelőre megoldódott a dolog. Reseteltem a routert, kitöröltem minden hálózatot, és újból felraktam minden drivert. -
#42429 Én beruháznék a router-ar. -
#42428 Sziasztok.
64 bites home premiumom van. Alaplapcsere utáni újratelepítettem a rendszert, és azóta hálózati gondjaim vannak, minden újraindítás után "elfelejti" a rendszer az internetszolgáltatótól kapott belépési adatokat (név, jelszó), ezért minden egyes alkalommal törölnöm kell az előző hálózati kapcsolatot, és újat kell létrehoznom.
Ez mitől lehet ?
Idáig nem volt ezzel probléma, nem kellett bekapcsolás után újracsatlakoznom...
Kipróbáltam egy xp-s laptoppal is, annál csatlakozott rendesen minden reboot után. -
#42427 Pont azért tiltsd le, mert attól lassul be a telepítő (Vista óta), hogy miért az rejtély. -
5m0k3sh0w #42426 nincs benne floppy -
#42425 Tiltsd a floppyt a biosban. -
#42424 Ha vaan floppy meghajtó a gépben tiltsd le, ha tuningolva van a cpu akkor állítsd vissza alapra. -
5m0k3sh0w #42423
formáznám le a gépet és telepíteném fel a windowst, de szarakszik valami. betettem a dvd-t, kiválasztottam boot menübe hogy dvdről bootoljon, meg is csinálja, kiírja hogy windows loading files, aztán amikor bejön a windows hátteres rész, akkor csak annyi. ott van a háttér, a kurzor, de semmi más. vártam fél órát de nem történik semmi. nem tölt a gép. mi lehet a baj? a dvdvel semmi baj, tegnap a másik gépre is ezt telepítettem. ez még az a rész előtt van ahol lehetne formázni a vinyót
-
robidj #42422 sziasztok megoldódott a fifa 12 probléma köszi! -
#42421 Ott valami más gond lesz, mert a 2012-es fifa kompatibils a Windows 7-el. Inkább Directx frissítést vagyí Visual C++ telepítést prübálnék meg. De megnézném a Windows eseménynaplóját is. -
#42420 próbáld átállítani a kompatibilitást xp sp3-ra -
fifinet #42419 Sziasztok!Az én problémámra amit lentebb kértem nem tud valaki megoldást.Köszi előre is -
Puhos #42418 Hali!
Miből gondolod, hogy ez Win7 problémára utal? A játék, vírus, és egyéb szoftver is okozhat ilyen gondot! -
robidj #42417 sziasztok egykis segítségre lenne szükségem nem megy a fifa 12 játék win7 64 bit rendszerem!beadja játék indítása rányomok villan 1-et és ennyi! -
#42416 öcsém bekaphatja már de tényleg :) -
#42415 google a barátod, hivatalos oldal ingyen nem érhető el. Ha laptophoz adott előtelepített oprendszer akkor a gyártók is biztosítani szoktak telepítő lemezt, de nem ingyen. -
#42414 veszel egy ssd-t, átklónozod rá a win-t, kiveszed elviszed magaddal (vagy eldugod) öcséd meg bekaphatja :) -
Helidor #42413 Hello!
Van eredeti kulcsom(regisztráció is hozzá) csak lemez nincs.Hol tudom letölteni ami nem trial Win7-et?64bit kellene!