46641
-
Bal0924 #42572 Asztali
Megnéztem azzal a BlueScreenView-re de semmi értékelhető nincs, nem látok semmit.
Most elindítottam a programot, nem mutatott meg semmit. -
#42571 bluescreen view progival azért én ránéznék a helyedben a kékhalálra, hátha valami értékelhető dolgot is látni. Amúgy asztali gép vagy hordozható gép? -
Bal0924 #42570 Hello
Miért baj, ha áramtalanítom a gépet estére?
Mikor áramot adok neki, bekapcsolom és ha azonnal bejelentkezem, akkor kékhalál és újra indul. De viszont ha bejelentkezés előtt várok pár percet akkor semmi gond.
A lekapcsolási időn lehet javítani valahogyan? -
Tusky #42569 Töltenék de nem találok... :( -
#42568 Töltsél le újabbat a mirosoft.com-on biztos fentvan. -
Tusky #42567 Szerintem nincs. Minialkalmazások vannak kitéve és az asztalkép van kicserélve. Vmi olyasmit ír ki, hogy az eredetvizsgáló szoftvernek a jelenlegi verziója már nem jó. -
#42566 Nincs módosítva a rendszer kinézete valami egyéb programmal, mert ha az rendszerfájlok módosításával jár akkor azt nem tolerálja a rendszer. -
Tusky #42565 Szerintem nem fog menni, mert amikor le akarok egyesével tölteni 1 frissítést, akkor letölti az eredetiség ellenőrzőt (Genuine) és kiírja, hogy lejárt az ellenőrző szoftver. Nincs lehetőség a frissítésre. A Win7 jogtiszta. -
bcrics #42564 Köszi a segítséget, de nagyon nem megy ez nekem,és nem akarom már tovább égetni itt magam:D
Majd ha lesz kedvem újra nekiállok. -
#42563 Nekem végre sikerült!
Egyenként telepítsd őket!!! kiszeded a pipát és mindig csak a legrégebbit tedd fel szépen sorban haladva a legalsó legfrissebb felé!
Nekem így felment mind, most már OK. -
Tusky #42562 Nem tud senki megoldást? -
#42561 Méret növelés a pattíció végén, hogy eltünjön a hely, majd a c: melleti partíciónak a méretét csökkented 10gb-al. -
bcrics #42560 persze.
ha pedig particionálom akkor pedig ugyanott vagyok mint most. -
#42559 Particíóra rákattintottál, mert addig biztos nem lesz aktív a menüpont. -
bcrics #42558 Töröltem de semmi nem történ:S
Pedig már azthittem értek pchez,.. :D
vvvvv
cccc -
#42557 Természetesen miden féle adatmozgatás partíció méretezés előtt azért én csinálnék egy biztonsági mentés, mert adatvesztékek előfordulhatnak (ez sajnos tapasztalat) -
#42556 Törölném a H, addig ne csodálkoz, hogy nincs mozgatásra lehetőség, ha levan foglalva a hely. -
#42555 Modemre meg egy firmware frissítés orvosolhatja a melegedést. -
#42554 Semmi se lehetetlen. De lehet, hogy egy driver frissítés megoldja. -
tompka #42553 hmm. A ZTE modemmel elég sok gondom van. Annyira forrósodik, hogy a SIM kártyát is megolvasztotta. A jelszintje is csökkent. Lehet, hogy tönkremegy, és a kékhalál is egy előjel? -
bcrics #42552 Pff, sehogyan sem sikerült működésre bírnom, a paragon pedig szórakozott velem, így ezt a particó kezelő progit töltöttem le, amivel sikerült is egy külső Hdd-t fat32-re formázni (asztali lejátszóhoz), paragon még azt sem akarta sehogysem.
Szóval itt a gondom az hogy sehogysem találok move vagy hasonló mozgatásra utaló parancsot.:S
Tudok formázni lényegében is ennyi.
http://www.kephost.com/images4/2012/8/22/nsyrnsdyjvh07hozb651.jpg
-
#42551 Na ez már elég is: ZTE Incorporated USB Modem/Serial Device Driver eszközöd driver-ét frissítsd vagy töröld, mert az okozza a problémád. -
Tusky #42550 Nekünk tud vki segíteni a lenti frissítési problémával? Délután leszek. -
tompka #42549 Megint volt kékhalál. Mentés ugyan úgy nem készült, de lefotóztam.
-
Tusky #42548 Nálam ugyanez a probléma pár napja. Egyelőre nem találok rá megoldást.
-
tompka #42547 De miért nem készült? 2x volt már kékhalál, de egyikről sem készült mentés. -
#42546 Nem készült mentés a kékhalálról, így nincs mit tenni, várni a következőt. -
tompka #42545
és most? -
#42544 Eddig kb 30 gépre telepíttem fel az e havi frissítéseket és nem volt semmi gond. Nézd meg a Windows könyvtárba található Windowsupdate.log fájlt, hogy mít ír. -
#42543 bluescreenview progival ponotsabb infot lehet kiszedni a Windows-ból, a sys fájl neve lényeges lenne. -
#42542 másnak se megy fel az új frissítés?
win7 sp1...
15% nál meghal és újraindul, majd belogol, de áűllandóan baszlat hogy frissítsek és újraindítsak...
pm-be is jöhet a megoldás, ha nem publik...
KÖSZÖNÖM -
tompka #42541 Nem!
Éjszaka lehajtottam a laptopot amin ment az utorrent mobilneten, majd amikor reggel felnyitottam kékhalál fogadott. -
#42540 Véletlenül nem használsz c-fosspeed bétát ?
-
#42539 Asus EEPC 1011px-hez tudna valaki drivert linkelni?
Mert amiket a honalpján találok nem rakja fel mert a windows már valami szart felrakott neki és azt mondja már naprakész ,de szar mert nem lehet felbontás állítani. -
#42538 Universal USB progi megcsinálta már! -
tompka #42537 Már 2x volt kékhalálom, de az eseménynapló szerint nem volt! Ez, hogyan lehet? Csak annyi szerepel, hogy "Az előző rendszerleállítás (2012.08.21. - 3:48:10) váratlan volt."
Nem tudom pontosan, de valamilyen ".sys" fájlt írt ki. -
#42536 Nem lenne egyszerűbb leszedni egy rendes ISOt? -
#42535 Ez a kézi módszer nem látja a pendriveomat :( Akkor nincs más venni kel külső USB-s 5,25-os RACK-et a dvd olvasónak :(
Nem is én lennék ha működne bármi is nálam ugy ahogy kéne!
-
#42534 Ezzel meg tudod csinálni.
Vagy, kézi megoldás.
-
#42533 Akkor gond van az image-el. Amúgy banner alatt a faq.