Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami torrenteken kint van RC(Build 7100) az a holnap megjelenõ RC, csak valahogy kiszivárgott hamarabb?
Érdemes ezt felrakni?A közeljövõben lesz még újabb verziós win7?

Valami olyasmi kéne amit betok tenni hátérképnek.Kösszi elõre is

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

google barátod segít...
7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULXFRER_EN_DVD.iso
amd athlon 64 x2 4200+, 3 giga ram, geforce 7950 gt 512 mb
Valaki tudna nekem mozgóképet adni (Gif)-et minimum 1024x768 as felbotásban kellene

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

SimaSuna
melyik verziót, milyen gépre?
Szépen feltelepedett, de elsõ indítás után csak egy fekete képernyõ jön be jobb alsó sarokban windows 7 evaluation copy felirattal, és onnantól semmi. Már 2 vinyóra is próbáltam, mind2 Ata, a régi hangkarit is kivettem, hátha, de semmi. Ötlet?
SimaSuna
nekem integrált SoundMax van..felismerte egybõl..
R3TR0
Érdemes felratkni a 64bites RC 7100 buildra a lgujabb CCleanert?

Megy rajta? a Registry is müködik? Vagy nm érdemes?

viszont a realtek hangkártyámat ez se ismeri fel, ahogy az XP sem, még miután a drivert telepítettem azután sem :S nemértem mi lehet vele, format C elõtt még mûködött rendesen ugyanazokkal a driverekkel most meg nem is érzékeli hogy feltelepítettem.

mûködik már :) nagy nehezen sikerült felpakolni mûködõképesre.

Riccardo G
gondoltam akkor kipróbálom engedi e!
hát nem :D

http://www.headhunterz.nl/

LOL

SimaSuna
pirossal aláhúzva a lényeg :D
Evin
Ultimate-et rakj fel, úgyis ingyen van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Riccardo G
jó hát ezt nem most próbáltam :D
rc-t majd holnap teszek fel, ha kijön rendesen

SimaSuna
RC 7100at tegyél fel :)

vmi vezérlõ baja lehet asszem...
Riccardo G
Windows 7 Bulid 7068 Home Premium:
Megpróbáltam feltenni ezt kaptam :D

SimaSuna
próbálj meg 1 másik verziót
MR ME
akkor passzolok...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRER_EN_DVD
ezt.

MR ME
64 bitest raktál fel?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SimaSuna
én is így vélekedek. esetleg kap más sorszámot, vagy olyan dolgot változtatnak/irnak meg/át amit egy átlag user észre sem vesz vagy fel sem tûnik neki...
Evin
Szerintem semmiben nem fog eltérni. Az MSDN/TechNet tagok elõjogaik miatt kapták meg elõbb.

SimaSuna
tedd azt amit jónak látsz :)
Blasta
Világos, szerintem sem, DE!

Egyrészt ugye per pillanat a tegnap felrakott 7100-as build ma reggelre összeomlott, pedig semmi extrát nem telepítettem fel rá, csak a drivereket meg egy chrome-ot, illetve egy avira vírusölöt.
Hajnali 1-ig tökjól ment, használtam, aztán reggel már képtelen volt feléledni.

Ergo kicsit most megrendült a bizalmam :D
Szóval inkább megvárom a holnapit asszem :)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SimaSuna
énszerintem a 7100tól nemsokban térhet el a holnapi...
Blasta
Köszi :)

"hogy valószínûleg ez az MSDN/TechNet elõfizetõk számára elérhetõ RC változat"

Csak a halál a biztos, ez egyelõre csak egy "valószínûleg" :)

Blasta
"Egyébként az RC a 7100-as."

Ez komoly?
Ennek hol tudok utána nézni? Mert most, hogy összeomlott a rendszer igazán nem szeretnék egy bétát visszatenni.

Evin
Igazából már van, ha ismersz megbízható helyet. Hivatalosan holnap lesz.
Egyébként az RC a 7100-as.

mateus33
Én meg rányomtam a hibernálásra, erre kikapcsolás után újra is indult a gép magától...

Blasta
Az a helyzet, hogy nekem reggelre összeborult a 7100.

Nem volt hajlandó hibernációból felébredni, majd hidegstart után rendszervisszaállítás ---> kb 20 percig bírtam nézni visszaállító képrenyõt, de nem történt semmi.

Plusz most hallom, hogy nem is ez a végleges béta, ennél volt frissebb. (7106?)

Azt hiszem megvárom az RC változatot, elvileg 1-2 napon belül várható.

SimaSuna
nekem 7100am van, én azzal aktiváltam :)
Blasta
Értem.
Most itt a topikban SimaSUna küldött nekem kódot, ezzel fogom tudni aktiválni a 7100-at?

Nem tudom, miért az, nem ismerem a Chrome lelki világát, de egy Chrome fejlesztõ írta több helyen is, hogy az, szóval valószínûleg így van. Na nem mintha nem tudnának a hozzáértõk bármilyen oprendszer-böngészõ kombót viszonylag gyorsan meghekkelni...
Kell aktiválni 7000-es bétás serial numberrel.
Blasta
Szia!
Köszi, amit elõször írtál, az segített. De miért veszélyforrás???

Lenne még 1 kérdésem. Most látom, hogy ezt a verziót aktiválni kell. Mi a teendõ, aktiváljam?

[HUN]FaTaL
A-a, csak azt lehet, hogy írja ki a szöveget, vagy ne, de attól még ha 3 total commander fut, azt is egynek mutatja.

http://goo.gl/gd6Zi5

Annyit még gyorsan hozzátennék, hogy a Chrome fejlesztõi úgy nyilatkoztak, hogy ez a megoldás veszélyforrás is egyben.
Helyette javasolják, hogy próbálj ki tesztverziót:
- Tedd fel EZT a programot majd futtasd
- Állítsd át beta channelre és nyomj neki Update-t
- Chromeban frissíts (wrench menü -> Aboug Google Chrome -> Update now), amire letöltõdik a béta, ha létezik
- ha ez se oldotta meg, akkor játszd el ugyan ezt dev channellel is

Ugyanakkor ezek instabil verziók, szóval szerintem csak akkor vágj bele, ha semmiképp nem jó Neked az IE8 vagy a Firefox.
A parancsikonnál a Target végére (de az idézõjel elé) írd be ezt és a parancsikonnal indítsd:
--in-process-plugins
Blasta
Sziasztok!

Sikeresen felment a win7, de egy problémám akadt.

Felraktam a Chrome-ot de nem hajlandó megnyitni a weboldalakat.
Hol kell engedélyeznem, hogy mûködjön?

Köszi

skateout
Ez a targoncás duma a végén jó volt <#taps> kaja tetszik.
NA de téleg, én is olvasom a fórumot, azért mert nem láttad a nevem már jó ideje az azért van mert nem sok idõm volt írni is, olvasni azért még olvasok, te hát azért csak tudom hogy még mirõl beszélnek. ÉS tudom hogy nem mindig a game, de téleg sok, és unom. NA de hogy tudd, én is nagy gamer voltam, és ha most ne lenne sok munkám lehet hogy többet gamelnék. Na de hogy tisztázzunk még egy apróságot. Valójában az FPS gamerekkel van bajom. Mert vhogy õket látom itt többségben. És õk vhogy megszállottak, vállalom kijelentésem. De hagyjuk ezt a témát.
Az elsõ hozzászólásom igen, dúrva volt, de ha vki olvasott tõlem elõzõeket láthajta hogy nem vagyok mindig ilyen, ez a rész most kiakasztott kicsit, amúgy nyugodt vagyok mindig, csak ez az FPS idegesít.
Ami a Dx et illeti, felfogtam hogy mi minden van benne, eddig is tudtam.
Na de mivel elismerted hogy kedves neked a game téma, ezért én itt most azt javaslom hagyjuk, mert ebbõl sem egyetértés sem megegyezés nem lesz, de tiszteletem.
Na jó éjt.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

Ha gondolod olvasd el még egyszer az irományom, benne van, hogy pontosan milyen jellegû alkalmazások tették szükségessé a DirectX létrejöttét.
Egész egyszerûen nincs még egy olyan komplex, mindent egybegyúró szelete az informatikának, mint a játékok. Az elsõdleges cél a játékosok igényeinek kielégítése volt a DirectX-szel. Ha más célhalmazuk lett volna, akkor más API-k kerültek volna bele de a DX-be került API-k funkcionalitása óramû pontossággal lefedi a játékok által elvártakat.
Konkrétan ezt írtad ezzel kapcsolatosan "A Direct X 10-et meg még mindig nem azért találták ki hogy FPS-el zúzzanak, hanem azért hogy a grafikai munkákat hajtsa jobban.", ami azt mutatta, hogy Te úgy gondolod, a DX az végsõ soron egy "grafikus gyorsító", ezért próbáltam meg tisztába tenni, hogy mi is az a DX, mert a grafikai rész csak az egyik oldala a sok közül (még egyszer hangsúlyozom, a DX-nek pont annyi oldala van, amennyi a játékokhoz kell). De annyira nem lényeges az egész és biztos, hogy az én DX "ismertetõm" is abszolút elnagyolt és egy olyan ember, aki tényleg igazán ért hozzá körberöhögne.

Én rendszeres olvasója/postolója vagyok a topiknak és nem igazán éreztem eddig úgy, hogy túl sokat dumáltunk volna játékokról. Mondjuk a téma nekem kedves, tehát nyilván följebb van a tûréshatárom is az átlagnál ami ezt a témát illeti. Lehet, hogy ma mondjuk tényleg túl sok volt és az csapódott most ki, nem tudom, ma õszintén szólva nem annyira követtem az eseményeket vagy csak szimplán nem tûnt fel, mert mondjuk nézem 100 napja a topikot rendszeresen és abból most egyszer sok volt a játék az nem olyan zavaró, mint annak, aki bejön és azt látja, hogy "nab*zdmeg itt is a hülye játékok". Teljesen megérthetõ, ha valakit ilyen helyzetben kiakaszt a dolog.
Amit itt néhányan kifogásoltak az az elsõ postod stílusa volt, mert ha sok is a játékról beszélés vagy néha teljesen off dolgokról beszélgetünk napokon keresztül akkor se volt eddig soha jellemzõ ez a stílus és reméljük nem is lesz. Ahogy én nézem hirtelen felindulásból írtál úgy, ahogy, az meg szerintem egyáltalán nem parás, csak sokan a szívükhoz kaptak szerintem, hogy na akkor most jön a k*rvaanyázós flame. Olyan ez, mint amikor az amcsi filmekben a gyárban a "527 nap baleset nélkül" tábla mellett elüt valakit a targonca... :)
SimaSuna
<#pias><#kuss>
Úgy bezony. Autogramot meg az alábbi autogramcímen igényelhetsz:

Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052-7329
USA
Tel: (425) 882-8080
Fax: (425) 706-7329
Web site: http://www.microsoft.com

Hopp, a p*csába, elszóltam magam :D
skateout
Ott a pont barátom, beláttad hogy mennyire sok mindenkinek készült az a híres Direct X, tehát majdnem öngól. Persze tudom mire van a Dx, és azt is tudom hogy nekem külön mehet Dx és külön Open GL a szerkesztésnél, tehát én döntöm el miben dolgozok. Na most, mivel hogy te is elismerted hogy mennyire sokszínû ezért azt is be kell látnod hogy ide már jönn olyan is akinek pl zeneszerkesztésnél volt gondja, de max 3 szor irt be mert ha nem sikerült megoldani akkor máshol nézett utána, de nincs tele azokkal akiknek olyan gondja van. Van annak is sakát topicja. Mert ugy azt is be kell látnunk hogy hú de ba**ul jók lehetünk ebben az OS témában, attól még mindig nem tudhatjuk hogy mi az anyámért nem megy nekik egy egy game. Vajon miért is nem??? Szerintem azért mert nem mindenki aki itt fórumozik egy nagy gamer. Használjuk az OS-t, tuti van köztünk aki gamel is, én is gamelek (Moto GP '07 Extreme). De ha gond lenne nem itt kérdezõsködnék állandóan. Én amire itt a legtöbbször rákérdeztem az az MSN 9 es Zenehallgatási Személyesüzenet kimutatás funkciója volt, de sajna nem kaptam választ, ezért megnéztem az MSN 9 es topicban. Szóval, mivel hogy ilyen sokszínû a Windows, amiért én szeretem is nagyon, éppen ezért nem kéne mindig a Gamek körül forogjon minden.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

SimaSuna
hát hallod, elolvastam itt felröhögtem :)

mivel dizájnerkedem (lásd asztal topik) ezé jól is jön ez :)

kössz, tudom tudom, a borítékot, és a virágot az öltözõbe kéred :)
A p*csába, tudtam, hogy le kellett volna védetnem, most milliókat húznék le Rólad... :D