Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
msn-en csinál most egy nagyon idegesítõ dolgot...
be vagyok jelentkezve, közben firefoxal böngészek és néha néha amikor lenézek az asztalra megnyomom a tálcán a firefox ikont és ugye lerakja kis méretbe, minden egyes ilyen lerakásnál elõugrik magától az msn-en ablak ahol a partnereim vannak akkor is ha be se vagyok lépve, de ez csak firefoxnál... ez miért lehet, nagyon idegesítõ :S
Snexi
csak játék miatt nemérdemes fölrakni (amennyiben xp-t használsz)

Jaffa 2843
ha win7et akarsz akkor abszolut érdemes. nekem is az van fent és tökéletes eddig

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Szevasztok.64bites Win7-et érdemes fölrakni?Fõleg játékra kell a gépezet....Van 4giga ram-om,de nem tudom,azon kívûl érdemes-e.<#help>

Az lehet az a gomb, sajnos nem tudom mi lehet a para. 2.9.4.1434-es verzió legyen fent, mert vannak mindenféle "hómméd" újabb verziók, de ez stabil, megbízható. Más ötletem sajnos nincs, nekem nem zavart be a WMP.
DummyBoy
Kösz, de nem az a kérdés, hogy melyik media playert, mert pl: WMP is visz majdnem mindent ...

KMPlayert szeretem és megszoktam, céges laptopon is az van fent, stb ...

Szeretném otthon is alapértelmezettnek ... csak meglepett, hogy valami nem akarja ...

(Vicces, mert nem vagyok kuka a számtechhez, ennél sokkal nagyobb gondokat is sikerült megoldanom eddig, most örülök, hogy win7 esetén ez az összes gond amivel találkoztam ... ami idegel, hogy ilyen bagatel hülyeséggel nem tudok mit kezdeni xD )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jaffa 2843
media player classic home cinema, hardveres renderelés on, és mindent visz, mov, mkv.. mindent

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DummyBoy
Hmmm ... Ez az Apply To System button a "Végrehajt" lehet magyarul?

(Audio kiválasztás alatt jobb alsó button?)

Mert azt nyomkodtam mint a meszes 😞 Mindegy, egy estét még adok neki ...

Az a gáz az egészben, hogy amit nem kezel a WMP12 arra érvényes lett a hozzárendelés, de pl: avi-hoz és ezekhez nem ...

KMplayerben nyomj F2-t
Association/Capture menünél pipálgasd ki, hogy mit játsszon le.
Ha mindent (zenét és videót) akarsz, akkor simán lehet select allt nyomni aztán esetleg manuálisan leszedni a pipát a képformátumokról (nrg, img, ilyenek).
Utána nyomj rá arra a gombra, hogy "Apply to System", ez nagyon fontos és talán ezt hagyhattad ki.
Jaffa 2843
winamp-pal voltam így... szerencsére ott csak az mp3-akat kellett hozzárendelni 😄

DummyBoy
Érdekes kérdés:

Szépen fut minden amire eddig szükségem volt, de tegnap megpróbáltam alapértelmezett medialejátszóvá tenni a KMPlayert ...

De csak próbáltam, nem sikerült ... Saját menüjét próbáltam, nem történt semmi... aztán próbáltam rendszergazdaként indítva, semmi, aztán próbáltam az alapértelmezett programok menüben, de ott meg sem jelenik ...

Mielõtt nekiállnék egyesével hozzárendelni a kiterjesztéseket:

Valaki próbálta már? És sikerült neki alapértelmezetté tenni a KMPlayert? Mit sakkozhattam el?

Elõre is köszi!

bon
Lehet, hogy nem kompatibilis?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

joshua
Sziasztok! Próbálom feltenni a magyar nyelvi fájlt, de amikor megadom, hogy hol található, egy felkiáltójel lesz a neve mellett és azt írja, hogy "The language cannot be installed..." Miért van ez? 7127-es Windowsom van.
Elõre is köszi!

[HUN]FaTaL
Rosszul emlékeztem a notebookra felment a 9.4es mobility driver (x86), az asztali gépen viszonta (x64) a 9.4 közölte hogy nem talál kompatibilis hardvert (HD3870 😄). 9.3 feltelepült. 9.5-tel nem tudom mi a helyzet, Vista van már mindkét vason.

http://goo.gl/gd6Zi5

Inkább a 8.612-es 98,7 Mb-os driver csomagot használd ami 5.-én jött ki.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Arcor
9.4 és 9.3 is ugyanezt csinálja. Máshol lesz a gond szerintem, csak tudnám hol.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

MR ME
nemtudtam pontosan h melyiket vették ki
nekem viszont a 9.4el se volt gond hálisten, de már fennvan a 9.5 is az oldalon

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
2400proét nem vették ki, csak a 9es szériát. A 9.4es driver viszont win7 alá nem hajlandó nekem sem települni, sem az asztali gépen (Radeon HD3870), sem a notebookon (mobility hd3470), a 9.3as win7-vista driver viszont gond nélkül települt.

[HUN]FaTaL
A creative supportja egy kalap szart nem ér, ezt aláírom viszont sokkal szebben szólnak a hangkártyáik, az alaplapi csipogók a közelébe sem érnek, ez viszont tény.

Arcor
Pedig ha kiválasztom a kártyát akkor ehhez a driverhez vezet. Ha tényleg ígyvan kivehették voltna a Windows 7 Radeon lista aljából hogy telepítés nélkül rájöjjek nekem nem lesz driver 😄

MR ME
nálam mûködött, de úgytudom h az újabb cc-kbõl kivették pár régebbi kártyának a dricerét, próbáld azzal a verzióval amit xp-n/vistán is használsz

persze ahhoz meg valszeg nem fogsz találni win7es drivert :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Arcor
Installation report

Köszi ha tudtok segíteni.

Arcor
Feltettem a videokártya driverét szépen lefutott, finish a végén de furcsa mód nem kért újrainditást. Aztán restart után sem történt semmi, ott a mappája a Program Filesban de nem használja a drivert.

Ati Radeon HD 2400 pro és
ezzel próbálkoztam.

Van ötletetek mit szúrtam el?

Mondjuk a fél év szervizes munkám alatt úgy összességében nem sok ethernetkártya-problémával találkoztam, szerintem tipikusan az az alkatrész, amibõl nehéz szart gyártani (persze nyilván nem lehetetlen 😊 ).
Na persze lehet, hogy póvergémer körökben közkézen keringenek mindenféle általam nem ismert teszterprogramok, amik kimutatják, hogy ez a hálókártya jobb az meg rosszabb, de az elsõdleges funkciójukban ritkán ügyetlenkednek a hálókártyák márkától függetlenül.
A realteknek SZERINTEM az a baja, hogy inkompatibilis, bugos drivereket gyártanak. Nincsenek jó assembly programozóik vagy egyszerûen hanyagok, de az AC97 a mai napig nem kompatibilis a vista home basickel (pedig driver papíron évek óta van hozzá). És jelenleg ez a helyzet a 7 és a hd audio esetével is, beírják, hogy jó a 7hez ami olyan szempontból igaz, hogy hangot generál, szuper, de igen erõsen bugos és bár kéthetente adnak ki új driververziót, mert nem bírják jóra megírni és folyton van mit debugolni, ezt még mindig nem javították.
Vagy elég csak venni az imént emlegetett vistás telepítési rendszerüket, miszerint elsõ telepítésre bár semmi jelét nem adja nem is telepít csak uninstallál és ez így megy a vista megjelenése óta. Nem lenne egy nagy meló igényesen megcsinálni, hogy jelezze ezt a dolgot, neadjisten restart után automatikusan folytassa a telepítést (lásd pölö DAEMON), de a mai napig lusták voltak megcsinálni.
Emellé jön az, hogy a driverletöltési szolgáltatásuk alapvetõen vacak, ha mázlid van a 4 mirrorból találsz egyet, amirõl 50Kval jön le (nagyon ritkán el lehet kapni 100-150K-s szálat is), de általában nincs mázlid. És nem hinném, hogy nem futná nekik jobbra, az alaplapgyártók háromnegyede az õ hangkártyájukat liszenszeli...
Összefoglalva: szerintem igénytelenek és ez teljesen lerombolja a presztízsüket (elég csak néhány külföldi fórumon utánukolvasni), pedig az õ büdzséjükkel mérve minimális pluszbefektetéssel (némi plusz kóder kapacitás, egy "kommunikatívabb" telepítõrendszer, 1-2 izmosabb mirror a legújabb driverekhez, neadjisten torrent vagy akármi...) tényleg közkedveltek lehetnének, mert - szerintem - a hardveres megoldásaik teljesen jók.
A Creative, ha lehet, még rosszabb, de õk legalább felvállalják, hogy szarnak az egészre és ki se adnak drivereket ahelyett, hogy nem/félig mûködõeket adnának ki 😄 Egyszer vettem creative hangkarit de elég gyorsan megbántam a dolgot és maradtam az integrált realtekeknél... 😊
Igazából a hardverpiacnak ezen szegmensével részemrõl egyáltalán nem vagyok kibékülve, de ez legyen a legnagyobb bajom... 😊
Valaki írta hogy aero alatt akarja használni a BSPlayert: beállítások -> egyéni beállítások -> Videó -> Videó renderelés -> Rendering mód -> Belsõ renderelés DirecDraw felszín. Így szépen görgethetõ az ablakméret és AERO-ban marad nem váltogat. Nálam is lejátszik mindent és csak ffdshow van telepítve, ami mûködik is. (64-bit)
[HUN]FaTaL
Realtek hálókártyákkal semmi baj, az integrált hangchip egy kalap szart nem ér.

skateout
A hálókártyák jók, a hangkártyák megint jók, az integráltak úgyszintén. És nem tudom hogy miért mondja vki is hogy nem jók, mikor a supportja 100 szor jobb mint a hû de kemény Creative-nek. A Realtek-nek alapból volt drivere a Win7-hez, míg a Creative meg semmit nem csinált mikor megjelent a Win7. Tehát supportban azért jobbak. Na most a minõség az releváns. Ki hogyan állitja fel a rendszert, kinek milyen a konfigja, mivel teszteli, stb. De olyat azért ne mondjunk hogy nem jó a Realtek.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

skateout
Nos igen, erre én is kiváncsi lennék hogy hogyan lehet kikapcsolni azt a funkciót. Leállítottam már a folyamatot, le is tiltottam a szolgáltatást, de kitörölni ezt az exe fájl-t nem engedi, tehát nem tudom kiiktatni teljesen, és tényleg húzza a procit egy nem Dual Core gépen, ami annál már számít. Tehát vmi help?

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

bon
Realtek hálókártyák legendásan jók. Alaplapi hangkártyát meg nem használók így nincs tapasztalatom.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

[HUN]FaTaL
64biten ugye a 64 és a 32bites ffdshow is fel van telepítve nektek? Mert emlékeim szerint nekem mûködött.

MR ME
nem akarlak én meggyõzni semmirõl 😊

ProGabe
kicsit jobban megnézve, haali codeket használ (amit meg ugye az ffd használ, õõõ, gondolom érthetõ 😄) x264-hez, az meg tudtommal nem a MS féle, beépített cucc

úgy látszik nekem mákom van 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
lejátsza mert a 7ben vannak már értelmesebb kodeket, az meg hogy a 2 ikon megjelenik nemtom hogy csináltad :S
ProGabe
ilyet hogy lehet írni? <#fejvakaras>

itt van fent a gépemen, megy, lejátssza a bsplayer az összes formátumot, megjelenik a két ikon, van kép, hang. tehát én beírom, hogy mûködik, mert látom, te meg meg akarsz gyõzni, hogy márpedig ez nem így van?! WTF? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sajnos a Realtek egy fos cég fos termékekkel és fos driverekkel. És mégis minden alaplapra õket integrálják (gondolom mert olcsók...).
tommygear
bon
De sajnos igen, tönkremegy, többször tapasztaltam már, ügyfeleim révén. Vegyes használat ajánlott, tehát töltõrõl és akksiról is.

Arcor
Köszi 😊

Free Firewall + AntiVirus By Comodo!/URL]
Arcor
Sziasztok.
Tudtok ajánlani ingyenes tûzfal és vírusírtó programot?

Outpost Firewall Free-re gondoltam, a Pro változata jó volt még le nem járt most viszont nincs pénzem hosszabítani. Van esetleg tapasztalatotok vele?

MR ME
ja boccs ez nálad tárgytalan 😄

MR ME
megjelenik a tálcán az ffd ikon amikor indítod a filmet?

MR ME
nem mûködik az ffdshow hidd el, de próbálkozz vmi hd filmet lejátszani és rájössz 😊

[HUN]FaTaL
Semmi, ez hülyeség, semmi baja nem lesz.

[HUN]FaTaL
Nem tudom, mkv-t lejátsza az tuti. 😊

Jovanna 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Jaffa 2843
az oké.. de akkor ne irja már ki hogy végzett éls inditsam ujra a gépet, hanem irja ki hogy leszedte az elözöt, és automatikusan inditsa a telepitöt ha restartolt a gép.. sokkal észszerûbb lenne

Biztos nem poénból van így, hanem technikai okai vannak.