46642
-
Apocalipto #15336 A 40 idővel kevés lesz. Nekem 100as vinyón van, 1 hónapos a rendszer és már most 30 giga foglalt. -
Én 25 GB-t javaslok (úgy hogy amit lehet, nem a C-re telepíted, csak a kisebb méretű, alap programokat). -
Én 40-et javaslok. -
EK1TEP #15333 35GB van nálam hagyva csak Win7 64bit és 10GB szabad hely van. -
58.5 ből 8 giga szabad, mindez x64 nél. Ebből 15 giga program, abból 10 giga az adobe. Windows mappa 12.5 giga, az users meg 20, de most meg is nézem, mi 20 giga benne. -
xxxpaulxxx #15331 Mekkora partíciót érdemes majd csinálni amúgy a 7-nek... ok tudom, hogy ott a FAQ, de abban csak a minimál van leírva... de én ezt úgy kérdezem, hogy később se legyen bajom a kevés hellyel
pl: nekem az XP particióm most 20 giga abból már csak 9 giga szabad hely
semmi mást nem telepítettem oda csak az xp-t -
xxxpaulxxx #15330 lehet úgy nyomja, mint nagyim
-kattints rá 1szer
-de nem megy...
Igen ám... mert kattint és tol egyet az egeren:) -
Sőt én jobban szeretem XP óta a "megjelenítés menüként" vezérlőpultot, még külön ablakot se kell betölteni ez miatt. -
Próbáld ki ezt:
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Rendszer
Speciális rendszerbeállítások
Teljesítmény (beállítások)
Vedd ki a pipát abból a check-box-ból, hogy "Animáció az ablakok kis vagy teljes méretre állításakor"
Alkalmazd és nézd meg ezek után.
Nem lesz animáció, viszont villám gyorsak az ablak műveletek. -
Hát, nálam a Firefox kb. 4 mp alatt nyílik meg, a vezérlőpult úgy másfél :| Úgyhogy szerintem igen, user error, rosszul kattintasz rá a vezérlőpultra biztos :-P -
EK1TEP #15326 Helyes!
-
nálam simán megy a 64 bites semmi lassulás 

nézzétek meg a rendszern-nél,hogy kér e új széria számot "kéklel irva"
nekem olyan verzióm van ahol nem kér új sorozatszámot.
amúgy intenziv tesztnek vetem alá a win 7-et
itt értem,hogy HD videót vágok rajta és semmi blokkosodás az editálásnál!!!!!!!
valószinű megveszem majd karácsonykor egy 64 ultimatet

-
Akkor csak user error? :(
Amúgy nem belassul, hanem kicsit sokáig tart míg "betölti". Míg pl. az intézőt megnyitja egyből, a vezérlőpultot csak pár mp után... -
Természetesen nem. -
lol :D
Szaruk fogalmaztam. Szval nálatok is belassul, ha megnyitjátok a vezérlőpultot? :D -
-

#15316: Értelek én kicsit elbeszéltünk egymás mellett, egyetértek majdnem mindenben. Játékra nekem is van egy XP-m.
kukacoskodás: OSX sem ingyenes:) -

-
Miért kellene Nálam belassulnia a Seven-ek, mert Te megnyitod a Vezérlőpultot?! 
Ha nem erre gondoltál, akkor Nálam nem lassul be. -
Hy!
Másnál is mindig belassul a Seven, ha megnyitom a vezérlőpultot, vagy bármilyen beállítási ablakot? Vagyis nem is belassul, hanem sokáig tart míg megnyitja az ablakokat :) -
Én felfogom.
Lehet, hogy Te nem érted amit Én akartam mondani. MS-nak (Seven-ek) mi lenne a konkurencia?!
Szerintem a leginkább saját régebbi OS-ei és nem egyéb OS-ek. A PC-n lehet játszani is! Így a mondat másképp fest. Ha vkinek PC-je van, akkor tud game-elni. Akiket Én(!) ismerek és game-elnek, Ők mind-mind MS OS-t használnak. Talán 1-2 emberkét ismerek akik Linux-ot használnak, de Ők is inkább vallási okok miatt (nem is game-elnek, ert az PC-s xarság :). Szóval, ha lehet játszani is, akkor a maradék nem fog megpróbálkozni egyéb nem MS OS-el, ha a MS szigorúbb szemmel nézi majd a warez verziókat. (ami több mint vszínű, hogy Seven-él már így lesz) Nem fog átállni Linux-ra és kipöcsölni a Linux világát, hanem visszatér a szintén régebbi MS OS-éhez. Legyen az Vista, vagy XP (mert ott nem lesznek aktiválási problémái). Ebbe beletartozik az is, hogy hogyan is kell használni ezt az aktivátort?! kérdés és az is, hogy aktiválta, de egy frissítés kiüti és nem marad más mód, mint újrahúzni és várni újabb aktivátorra. Akiknél ez a 2 kérdés adott kizárom, hogy bepróbálkozna pl. Linux-al és egyéb alternatív OS-el. Rossz esetben XP visszarak, jobb esetben Vista (ami nem biztos, hogy rosszabb választás, mint a Seven). Legjobb esetben megveszi.
Nekem OSX-nél szimpatikusabb a Linux.
Biztos van és lesz olyan, aki nem game-el és beleun az állandó warez kérdésbe és OSX-et fog feltenni. 1000-ből 1.
PS:
Szel nem tudom mi a jobb az MS-nek:
- Ha vki warez Seven-t használ; vagy
- warez XP-t, Vista-t.
?!
Legyen inkább az utóbbi!!! Mert akkor a büdös életben nem fog eltűnni az XP.
(és legyen igaz a hír!!!, hogy az MS elnéző lesz) Legyen!!! -
Miért nem lehet felfogni, hogy nem minden ember játszik a PC-n?:)
#15308-ra pont azt reagáltam az idézetre, hogy bullshit. Hülyeség. Kamu.
Egyébként az x86-os OSX-ek is gyönyörűen futnak PC-n. VMWare Fusion-al pedig tök jól mennek a legújabb játékok is:) -
"A nehézséget max az átállás okozhatja, hiszen egy teljesen más logikát képviselő rendszerhez kell hozzászokni, megismerni, tanulni."
Pontosan az ilyenekre gondoltam.
Ill. Crysis; GTA Linux alatt, stb...
Ki(Mi) lehet még konkurencia?!
Szerintem "csak" a saját régebbi OS-ük. Ez sem jobb alternatíva. Összességében nézve...
-
OFF
A Linuxos vérpisilés márkás hardverek mellett már ritka. Az elején lehet egy két apró probléma, de az a Win esetében is fennáll. A nehézséget max az átállás okozhatja, hiszen egy teljesen más logikát képviselő rendszerhez kell hozzászokni, megismerni, tanulni.
Apró érdekesség, hogy a Linuxcounter felmérése szerint jelenleg több mint 29 millió Linux felhasználó van - és ebben csak azok számítanak bele akik használják a Linuxcounter scriptjét. A legtöbben nem is tudják, mi az.
ON -
Már nem érdekes köszönöm.
De most nem látom hogy számolná a napokat.
Csak azt írja hogy "a windows aktiválva van" -
Valami nem jó hiába csináltam úgy ahogy le van írva mégis kéri a termékkulcsot.
Amit meg találtam az link alatt nem fogatta el.

-
Ez már csak azért is hülyeség, mert előbb fogja 10-ből 9 ember visszapakolni az XP-jét, vagy vhonnan előteremti a pénzt és vásárol majd Seven-t (ha a warez is magas, mit hogyan kell...) mint Linux alatt vért pisilni.
-
Több hetes hír, mi újdonság van benne? -
"Ugyan a Microsoft ezt sohasem fogja elismerni és nyíltan kimondani, de ők is jobban örülnek neki, hogy ha egy számítógépen másolt Windows fut, mintha egy másik operációs rendszer lenne rajta. Ezáltal ugyanis gyengíthető a konkurencia"
Lárifári...:) -
128 giga:) -
Olvastátok ezt a cikket?
FELTÖRTÉK A WIN 7 AKTIVÁLÁSÁT!!!!
"Ennél rosszabb hírt aligha kaphattak volna a Microsoft fejlesztői. Egy héttel az RTM-változat elkészülte után hackerek feltörték a Windows aktivációs programját.
Az elmúlt hetekben a Windows 7 az Európai Unióval kapcsolatos viták, illetve az RTM-verzió elkészülte kapcsán került a címoldalakra. Most azonban több kínai fórum egybehangzóan is azt állította, hogy hackereknek egy lopott szoftverkulcs segítségével sikerült kijátszaniuk a Microsoft eredetiségvizsgáló rendszerét és ezáltal, online kapcsolat nélkül is aktiválni tudták a számítógépükre telepített operációs rendszert.
A hírről beszámolt előbb a Neowin, majd a CNet is. Utóbbinak a Microsoft illetékesei azt nyilatkozták, hogy már tudnak a sikeres kísérletről és hangsúlyozták, hogy továbbra is mindent elkövetnek azért, hogy megóvják a felhasználókat a kalózmásolatoktól és a hamisított szoftverektől.
A Windows 7-ben lévő online aktivációs megoldás neve stílusosan Windows Activation Technologies. A hackerek a Lenovo egyik OEM-DVD-jéről a Windows 7 Ultimate Edition kópiáját, valamint annak aktivációs kulcsát szerezték meg. Mivel a Lenovo mellett a Dell, a Hewlett-Packard és más OEM-gyártók is ilyen megoldást használnak, így a hír érthetően komoly feltűnést keltett. Korábban hasonló módon tudták kijátszani a Windows Vista aktivációs rendszerét is.
Rüdiger Spies, az IDC elemzője elmondta, hogy ugyan az online aktivációt gyakran bírálják a felhasználók, mert például a hardvercserekor mindenképpen szükség van az operációs rendszer újra aktiválására, kétségtelenül vannak előnyei. Többek között így könnyebben ellenőrizhető, hogy milyen gyorsan és mértékben terjednek a biztonsági frissítések. A szakember szerint az internetes aktivációnak nem igazán van komoly alternatívája és nem meglepő, hogy a Microsoft ragaszkodik ehhez a rendszerhez. "Ugyan a Microsoft ezt sohasem fogja elismerni és nyíltan kimondani, de ők is jobban örülnek neki, hogy ha egy számítógépen másolt Windows fut, mintha egy másik operációs rendszer lenne rajta. Ezáltal ugyanis gyengíthető a konkurencia" - jegyezte meg Rüdiger Spies.
Mindenesetre a redmondi konszernnek három hónapja van arra, hogy megoldja a problémát. Az meglehetősen valószínűtlennek tűnik, hogy a szoftveróriás semmit sem fog tenni. A Windows 7 RTM változatához a vállalat partnerei, az OEM-gyártók, valamint a megfelelő oldalak előfizetői augusztusban jutnak majd hozzá, míg a végleges verzió október 22-étől lesz kapható Magyarországon is. " -
RTM -
Válasz! Igen!
Rengeteg drive található beépítve a win 7-be!
Nekem UPC netem van és azonnal felcsatlakozik a netre.
Úgy néz ki megvagyok elégedve a win 7-el!
Csak működjön sokáig.

-
Windows 7 csak négy gigáig látja a RAM-ot 32 bites változatban. De a 64 bites az cool.......8giga!!!!!!!
-
Hugh Hefner #15302 jogos -.- -
Végleges, igen. -
most lehet hülyeséget mondok de FAQ fent :P -
Hugh Hefner #15299 most lehet hülyeséget kérdezek, de én úgy tudom még nem jelent meg, msdnaa-n meg látok egy ilyet, hogy "Windows 7 Professional (x86) - DVD (English)". nem írnak verziót, hogy ez most rtm, vagy rc, vagy mi... lehetséges, hogy ez már a végleges? -
dashed_ #15298 szep is lenne -
win 7 rtm béta kulcscsal jó?
thx