Lehet, hogy Te nem érted amit Én akartam mondani. MS-nak (Seven-ek) mi lenne a konkurencia?!
Szerintem a leginkább saját régebbi OS-ei és nem egyéb OS-ek. A PC-n lehet játszani is! Így a mondat másképp fest. Ha vkinek PC-je van, akkor tud game-elni. Akiket Én(!) ismerek és game-elnek, Ők mind-mind MS OS-t használnak. Talán 1-2 emberkét ismerek akik Linux-ot használnak, de Ők is inkább vallási okok miatt (nem is game-elnek, ert az PC-s xarság :). Szóval, ha lehet játszani is, akkor a maradék nem fog megpróbálkozni egyéb nem MS OS-el, ha a MS szigorúbb szemmel nézi majd a warez verziókat. (ami több mint vszínű, hogy Seven-él már így lesz) Nem fog átállni Linux-ra és kipöcsölni a Linux világát, hanem visszatér a szintén régebbi MS OS-éhez. Legyen az Vista, vagy XP (mert ott nem lesznek aktiválási problémái). Ebbe beletartozik az is, hogy hogyan is kell használni ezt az aktivátort?! kérdés és az is, hogy aktiválta, de egy frissítés kiüti és nem marad más mód, mint újrahúzni és várni újabb aktivátorra. Akiknél ez a 2 kérdés adott kizárom, hogy bepróbálkozna pl. Linux-al és egyéb alternatív OS-el. Rossz esetben XP visszarak, jobb esetben Vista (ami nem biztos, hogy rosszabb választás, mint a Seven). Legjobb esetben megveszi.
Nekem OSX-nél szimpatikusabb a Linux.
Biztos van és lesz olyan, aki nem game-el és beleun az állandó warez kérdésbe és OSX-et fog feltenni. 1000-ből 1.
PS:
Szel nem tudom mi a jobb az MS-nek:
- Ha vki warez Seven-t használ; vagy
- warez XP-t, Vista-t.
?!
Legyen inkább az utóbbi!!! Mert akkor a büdös életben nem fog eltűnni az XP.
(és legyen igaz a hír!!!, hogy az MS elnéző lesz) Legyen!!!