46642
  • [HUN]FaTaL
    És elmeséled, hogy ez, hogy jön a hozzászólásomhoz? Mert nem igazán értem, miköze ennek az Audigy Control Paneljéhez...
  • kirol
    Köszi. Ennyi? Nincs olyan, mint Xp alatt a MediaSource Go! ?
  • Coronita21
    igen! én is azt használom 64bites rendszeren. tökéletesen müködik
  • martin1992
    Szeretném megkérdezni, hogy a gépemre érdemese felrakni a windows 7-est
    Config: Intel Celeron D 3,33 GHz
    1 Gb Ram
    Ati x1600Xt
  • Reteek
    biztonsági központ, rendszer visszaállítás Azért ezeket nem vettem volna ki...
  • fekete0012
    hali a néró 8-at fel lehet e telepíteni 64 bites win 7 re?
  • sunlight
    Ez a "gányol szar" nem neked készült vannak kisebb teljesítményű gépekkel rendelkező emberek akik szeretnék kipróbálni ezt az új rendszert, de az anyagi helyzetük nem engedi meg a drága konfigurációkat. Ezt vegyük figyelembe
  • [HUN]FaTaL
    Igen ugyanitt kell állítani audigyn is, ha valaki winamp alatt akar 5.1et. CMSS-3D:)
  • bon
    Csak a gyári driver-al feltelepülő konzolt használom, de tessék a képek X-Fi
  • [HUN]FaTaL
    Jajj de jó, ebből is jönnek már a gányolt szarok. :/
  • [HUN]FaTaL
    Ha valaki lámázik és nem használja az audio consolet, meg nem állítja be a kártyát a vezérlőpultban az hagy ne a gyártó hibája legyen már, se a Microsofté. Havernak au2je van, nekem au LS, mindkettőnknek tökéletesen működik a kártyája win7 alatt. Érdekes nem?
  • bon
    Más lemezzel nem voltak gondok?
  • kirol
    Na csinálsz nekem képet, X-Fi -hez milyem progit ad Creative, ahol babrálni lehet a hangfalbeállításokkal, egyebekkel?
  • lovist
    kb 5 DVD-t írtam ki és egyik se működött. Egy SATA-s LG DVD meghajtóm van, ami kb 1 hónapos, szal nem hiszem hogy gebasz lenne vele...
  • bon
    Én amit biztos nem vettem volna ki: Súgó, Windows defender, biztonsági központ, rendszer visszaállítás, hátterek, és amiről még nem tudni.
  • MR ME
    rendszer visszaállítást mondjuk nem vettem volna ki...
  • bon
    Tehát több hasznos funkciót szerintem. Továbbra is kerülöm a házi barkács oprendszereket és ismerőseimnek ügyfeleimnek is ezt tanácsolom. Én amúgy se tartozok azok közé akik a hely miatt sírnak, ha egy oprendszer sok helyett foglal (ha szükős a tárkapacitásom veszek még egy winyot) de azok közé se tartozom aki nekiáll a szolgáltatásokat kikapcsolgatni.
  • sunlight
    Média Központ,Súgó,Windows Defender,Játékok,BeszédTámogatás,Képernyőkímélők,Biztonsági Központ,Szülői Felügyelet,Windows Könnyű Másolás(nincs frissítési opció telepítésnél),Rendszer-visszaállítás,Hátterek stb.
  • bon
    Miket szedett ki belőle?
  • sunlight
    Torko barátunk elkészítette a "Windows 7 HomePremium x86 Lite Magyar" 1.2GB méretű win 7-est
  • Reteek
    Akit érdekel win7 re (x64 és x86) MŰKÖDŐ! Mouse Hz changer az látogasson el a retek.fw.hu -> Windows 7 mappába! (Hz hack néven).

*Az előfordulhat, hogy elősször 500Hz ra fogja rakni, de 1 resi után újra add meg neki az 1000Hz-t és jó lesz!*
  • Shep
    Hogy lehet véletlenül telepíteni a win7-et? Na mindegy ha xp-d van ez segíthet
    ez
  • coq
    a következőben kéne egy kis segítség, felraktam véletlenül egy másik particióra a windows7-et is, melyen számomra fontos adatok vannak lementve, ugye formázás nélkül felraktam, de ez fölösleges volt, mivel úgyis a másik winchestert használtam a windows telepítésére stb.. szóval a kérdés az hogy hogyan tudnám letörölni a windowst, anélkül hogy lekéne formáznom azt a winchestert, melyen adataim vannak ?
  • fityusz
    Helló!

Meg szeretném érdeklődni, hogy a windows 7 miért felejti el az ablakok méretét állandóan. Pl: megnyitom az explorert először behozza full kéernyőn, ahogy szeretném, 2 perc mulva meg ha megint rákattintok már más méretben adja be az ablakát? Ez elég sok más mappánál és ablaknál van így egyszerűen elfelejti, és elég bosszantó, hogy mindíg újra teljes méretre kell raknom. Ha tudnátok valami megoldást azt nagyon megköszönném! Sziasztok!
  • 96Laci
    Post Ussr map van benne.
  • 96Laci
    Hello!
    Az miért lehet hogy az euro truck simulator betöltsékor lefagy?
  • Balumann
    Érdekesek ezek a felbontási hibák. Nekem azt csinálja valamikor, hogy játékból kilépve 2 kijelzőt állít be és kiterjeszti az asztalt :D Letiltottam a 2. kijelző illesztőt, akkor rátette a tv kimenetre.

Most meg egyszer csak gondolt egyet a win7-em, és beállította, hogy indításkor választhassak a felhasználóm "között"... :|
  • sunlight
    Aki Winamp-ot használ észrevette, hogy nem támogatja a tálcán az icon integrációját (szám ill.állapot kijelzés stb...) ez a kis plugin megoldja. Win7 Taskbar_v0_84.exe Itt letölthető:http://code.google.com/p/win7shell/downloads/list
  • TomBond #17071
    Az mitől lehet, hogy tegnap altattam a gépet, és amikor indultam el itthonról, felpörögtek a ventilátorok, de pl. a monitor nem kapcsolt be (mindezt magától, senki nem nyúlt hozzá). Aztán amikor hazaértem, csak a bekapcsológombbal lehetett indítani (máskor egér, vagy billentyűzet is életre kelti).
    A másik gondom az, hogy amikor altatásból visszatér nem az előtte beállított felbontás, és frissítés van. Rá kell nyomnom az észlelésre és minden rendbe jön.
  • bon
    Rossz a kiírt dvd vagy a meghajtód. Mondjuk ha sok telepítővel próbálkoztál már akkor a meghajtód a bűnős.
  • Shep
    Már megoldottam ezt a problémát is, most már megy 1152x864-ben is úgy mint a többi rendszeren. Sőt a hang is szól már 5.1-ben winampban, de annyira tompa és életlen az egész, a mélynyomóra alig küld jelet, olyan az egész mintha egy dobozból szólna. Na azt hiszem felejtős számomra ez a win 7 egyelőre. Kár pedig már úgy rákészültem, hogy pár évig azt fogom használni.
  • lovist
    Üdv! Már írtam a fórumra, h kipróbáltam már százmillió féle windows 7-et, de egyik se akarja magát feltelepíteni nekem az istenért se. Mire bejön az a képernyő, hogy válasszam ki a nyelvet az kb 1 órába- másfél órába tellik. Utána nagynehezen beadja, hogy válasszam ki hogy melyik meghajtóra szeretném telepíteni, és utána csinál valamit kb fél órán keresztül, majd kidobja hogy kéri a telepítő lemezt, ami bent, vagy pedig egy 0x0... hibát ír ki. Nagyon lassú a DVD-ről való bebootolás is. Nem értem, már kezd nagyon idegesíteni a dolog. Remélem tud nekem valaki segíteni.
  • bon
    Ez megint nem az oprendszer hibája, hanem a hardver gyártó driver készítő/fejlesztő osztályé.
  • Nasim
    BenQ FP767-12 ez egy 1280 x 1024-es monitor,ha 1280on se jó,akkor nem a monitorral van gond.nekem meg a gépem 5 éves mod nélkül 1gb mem. 64 bit. eddig egy hiba nem volt a rendszerben és villámgyors.Lehet hogy neked a vkártyáddal van gond nem is a monitorral,vagy magával az alaplappal.
  • Shep
    Szerintem egyszerűbb ha használom a vistát, aztán majd mikor jön a win8 akkor áttérek a 7-re addigra biztos lesz mindenre megoldás, meg lehet addigra monitort is cserélek :) Mindenesetre érdekes, hogy egy 5 éve megjelent LCD monitort (BenqFP767-12) nem támogat rendesen az új szuper OS, az előző meg igen. Kicsit olyan ez a win7, mintha pár dolgot direkt kiszedtek volna belőle, bár a hardware gyártóknak is meg kell élni valamiből :)
  • Balumann
    Jah a Winamp az nálam is ezt csinálta, hol működik 5.1-ben, hol nem. Ráadásul eltűnik, se a tálcán, se a tray ikonok között nem jelenik meg (az elrejtettek között sincs), ha nem "teszem le a tálcára" csak háttérben hagyom, akkor ott megtalálom :D
    Mind1, szerencsére Win7-en a jetaudio tökéletesen helyettesíti, az is gyors és tudja ami kell nekem ^^
  • Nasim
    Szerintem keress egy computer zsenit aki személyesen tud tanácsot adni,vagy vidd el egy szervízbe :D
  • Shep
    Na akkor már ez is valami.

Viszont nekem az a gondom még mindig meg van, hogy hiába tettem fel monitor drivert 1152x864-amit én szeretek és használok felbontást, nem kezel rendesen a win7 csak 75 hz-es frissítést enged és így szélesvásznú képet csinál, valamint homályos is az egész, ezzel szemben vista alatt engedi a 60hz-et is és a képpel sincsen semmi gond. Erre van valakinek ötlete?
  • bon
    Én inkább egy Auzentech X-Fi kártyát vennék.
  • eZo
    ezzel én is így vagyok amíg nem sikerült belőnöm az audigy 2-t addig jó volt az alaplapi, 20k kicsit sok egy hangkártyáért nekem