46642
-
tibl #17179 lenne egy kérdésem! tudok e ugy netezni pc vel, hogy a mobilrol huzom a netet? vagyis mondjuk a mobil van rádugva a pc re
-
felmerült bennem néhány kérdés, az esetleges válaszokért nagy köszönet.
-újonnan telepített win7ultimate(x64) 20 gigát foglalhat?
-taskmanagerben ~45 process soknak számít, vagy az átlag körül van?
(ebben benne vannak a hangkártya, VGA és vírusírtó éppen futó alkalmazásai is, ami 6-8 körül van); továbbá 12 svchost.exe sztem sok, de lehet a standard is ennyi
-végül van vhol egy "hot-key" gyűjtemény win7hez? -
eugabesz #17177 Egyetértek.. -
Livius #17176 Akkor ez inkább ma már a BIOS lehet. -
Apocalipto #17175 Tévedsz. Az operációs rendszer is egy nagy program.
"Operációs rendszernek nevezzük a számítástechnikában a számítógépeknek azt az alapprogramját, mely közvetlenül kezeli a hardvert, és egy egységes környezetet biztosít a számítógépen futtatandó alkalmazásoknak." -
MeTaL #17174 A win7 nem egy program szerintem. De lehet, hogy tévedek. :))) -
Rafinált program a Win7!
Ha netre csatlakozol azonnal küld egy azonosító kódot apucinak.
Ez történetesen független az aktiválástól is!!!! -
josi #17172 Ne aggódj...#17019 #17020...itt levan írva, akár 1 évig is jó lesz a win:) -
lovist #17171 Amúgy köszi szépen a segítséget! Akkor 30 napnál tovább nem is lehet még használni? Akkor minek az aktivátor? -
Találkoztam némi régebbi ATI driver problémával a Win 7 -en!!!
De most úgy néz ki a 9.9 verzió jó!!!
ATI driver Win7 64bit -
barmi #17169 Sziasztok!
Ha EZZEL a módszerrel eltávolítom a W7 RC 7100-at a D meghajtóról utána tudok ugyanoda (D) RTM-et pakolni a meghajtó formázása nélkül??
Köszi ; ) -
josi #17168 Mondtam én hogy a dvd íróddal van a gond, szarok az Lg írók. Nekem samsung van és satás, nem a win 7 a ludas.Elvileg 30nap próbaidő van.Olvasd el a FAQ-t -
lovist #17167 Üdv mindenkinek! Sikerült megoldani a problémát. Úgy néz ki, hogy az olvasómmal van a probléma, mert kicseréltem egy régire és arról akadálymentesen feltelepítettem az egész cumot. Vagy utálja a SATA-s olvasót a win7 vagy szimplán rossz az enyém. Amúgy x64-est tettem fel, és folyton kéri a termék kulcsot. Semmilyen aktivátorral nem tudtam kiküszöbölni ezt a problemát. -
The Best #17166 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy lehet összekapcsolni 2gépet az egyiken xp van a másikon win7. -
Nekem meg tökéletesen jó... -
vista óta nincs ilyen -
Valaki árulja már el, hogy hol van a hardveres gyorsítás? Mert xpben a dxdiagban volt, de itt nincs ott! -
fawcet #17162 Mit kell csinálni hogy internet expolrer alapértelmezett kapcsolata firefox alatt is az legyen?
Internet explorer alatt automatikus tárcsázás megy és nem kéri a beállított azonosítót és jelszót. Ezt szeretném Mozilla Firefoy alá is. -
Ez álltalános Windows jellemző. Más Windows alatt is előfordulhat. Nálam a pozicióját felejti el az ablaknak rendszeresen. Megoldást én nem tudok. -
fityusz #17160 Helló!
Meg szeretném érdeklődni, hogy a windows 7 miért felejti el az ablakok méretét állandóan. Pl: megnyitom az explorert először behozza full kéernyőn, ahogy szeretném, 2 perc mulva meg ha megint rákattintok már más méretben adja be az ablakát? Ez elég sok más mappánál és ablaknál van így egyszerűen elfelejti, és elég bosszantó, hogy mindíg újra teljes méretre kell raknom. Ha tudnátok valami megoldást azt nagyon megköszönném! Sziasztok köszike! -
EK1TEP #17159 Nekem ezt telepítéskor írta ki!
Megnyitod a lemezen a setup.exe-t azt felrakod!Ennyi! -
valaki segítsen: windows7-et felraktam utána cod2-t akartam,de nem ment ,mert azt írta ki,hogy: "nincs függvénytár regisztrálva",aki tud erre megoldást pls írja le :)
(ez w7 telepítése óta van) -
tazis #17157 csak 1 skines cucc
-
Ha túl sok addonod van , könnyen összeomilik a Fox . -
tazis #17155 rendben kipróbálom most egy 3.1es verzió számú biosom van a gyártó honlapján is ez van, megtaláltam én is a másik két fórumot egy az egyben ugyan az a hiba, neki esek az MSI live updattel a bios nak lesz ami lesz,
Egyéb jó tanács? -
Nem és az RW lemez se gond, De ha kiírod újra akkor max 4x-es sebességgel. Egyébként két forumon is ajánlották a bios frissítést és az egyik helyen meg is oldotta a problémát. -
tazis #17153
olyasmit még sohasem csináltam, majd lesz valahogy, még kiírom egy normál dvd re lehet ez a baj,
az nem gond hogy 64es ugye? -
Egy bios frissítést érdemes lenne megejteni. -
tazis #17151 plusz infó ,ez egy 64bites verzió, és dvd íróról bootolok,és újra írható lemezről -
tazis #17150 Stop: c000021A
The intial session process or system process terminated unexpectedly whit a status of 0X0000000
-
Semmi hibakód? Ha tuningolva van a gép akkor állítsd vissza alap órajelre a telepítés idejére. -
tazis #17148 fatal error, naggyából ennyi a lényeg benne -
Mit ír a kék képernyő? Ja a 40gb-os winyót hanyagolnám rednszernek, mert lassú és nagy részét megfogja tölteni. -
tazis #17146 üdv!
a telepítéskor eljutottam egy zöld színű loading hoz utána egy kék képernyő fogadott!
mi lehet az oka?
Alaplap: MSI K9NGM
Processzor:AMD Athlon 64 5200+
Merevlemez:IBM 40GB (most XP futrajta)
VGA: Ati x1600PRO
Memória: 2GB 800Mhz -
Novartis #17145 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. windows 7-et használok egy ideje az elejében semmi gondom nem volt a mozillával mostanában miszont folyamatosan összeomlik meg hasonlók. mi lehet a gond mit kéne tennem, nemtudom egyáltalán köze van a e dolognak a windows 7-hez...
előre is köszi -
Coronita21 #17144 O&O Defrag 12
[b]fully compatible with Microsoft Windows 7[b],Vista, and XP
zone filing for optimal organization of files
three additional defragmentation methods (eight methods in all)
Improved: even better at eliminating high levels of fragmentation
Background monitoring: your system is constantly kept at its peak
Screen Saver Mode: optimizes your PC whenever it’s not being used
O&O OneClickDefrag for fully automatic configuration
Job Assistant for scheduling defragmentation -
Ultimate, Enterprise, ha updateről akarsz. Ha van külön MUId, akkor bármelyikre fel lehet tenni, logouton van leírás. -
magyar nyelvű frissítést?
ha a nyelvi-csomagra gondolsz, akkor igen, 49mega. -
Szevasztok! A windows 7 ultimatre tudok magyar nyelvű frissítést tölteni... és a másik melyik? A Home premium? Mert említette Bon hogy kettőre lehet csak! -
lovist #17140 Hát nem tom, nem tapasztaltam más DVD-k nél, hogy nehezen olvasná be a dolgokat. Holnap teszek be egy másik lejátszót, és megpróbálom azzal. Ha azzal műkszik, visszaviszem a boltba a meghajtót, és hozzájuk vágom :)