46642
  • bon
    Alaplapi driver lemezt el kell felejteni kb a megvásárlástól kezdve, mindig a gyártó oldaláról célszerű leszedni a legújabbat, így neked is ezt tudom tanácsolni.
    Windows 7-es oprendszernél az XP driverek az instabilabbak, ha nincs Windows 7 driver a gyártó oldalán akkor a Vista-s a jobb választás, de abból is a legújabb végleges nem beta driver. Sajnos a hangkártyával előfordulhatnak még problémák.

Ja én a KMplayer-t állítanám.
  • Exen
    Sziasztok!

Aki Windows 7 hírekre vágyik, látogassa meg a Windowsfuture.hu weboldalt, bár még csak most indult, de igyekszünk folyamatosan bővíteni, s a lehető leggyorsabban közölni a friss híreket!
  • ioinme
    Lenne még egy kis gondom: A KM Player minden indításnál elfelejti a hangbeállításokat. Soha nem csinált ilyet. Ezt úgy kell érteni hogy minden indulásnál olyan a hang, mintha a basszus fel lenne csavarva, de a magas hangok mint a beszéd meg szinte minimumon lennének. Ha bemegyek a hangbeállításaihoz és átállítom akármelyikre, meg vissza (esetemben:3/2:5 Channels) akkor megy újra minden simán.
  • ioinme
    Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy feltettem az ffdshow codecet + mellé a KM Player. XP-n és Win7-en egyaránt lejátszik mindent a gép ami csak létezik, mindössze egyetlen apró gondom lenne: Win7-en kicsit fakóbb a kép (számomra észrevehetően) hol lehet ezt megbuherálni? a KM Playeren belül érdemes vagy a kodekkel kéne kezdeni valamit? Régen is ezt használtam Xp-n akkor tökéletes kontrasztos kép volt, de most kicsit fakóbb.

A másik: Az alaplapi lemezről nekem nem engedett telepiteni. Illetve elkezdte de aztán valami hibát kiírt és végtelenszer futott végig a telepítőcsík (lol, ilyet se láttam még)utána egy idő után láttam hogy felismerte a hálókártyát, ezek szerint mégis feltette magának. Viszont Az audio drivert meg nem, azt külön kellett nekem netről. Az audio driveren kívűl semmi más drivert nem jelez a programok listában. Kérdésem ilyenkor: Tegyem fel a másik alaplapi lemezemről a dolgokat, ami Vistához való driverekkel van tele? (eddig ezt azért nem mertem mert úgy gondoltam az XP-s driverek stabilabbak.
  • Balumann
    Használj JetAudio -t, ffdshow kodekkel, az garantáltan lejátszik nálam most mindent, feliratokkal sincs problémám :|

Én közben megoldottam, hogy Windows 7-en is tudjam használni a telefonomat, Vmware player + preinstalled sp3 windows xp letöltve, virtuális xp-n tökéletesen látja a mobilomat :-) Gondolom akinek támogatja a procija a virtualizálást, az egyszerűen az xp móddal megoldhatja, akinek nem annak Vmware, sajna 3D-s alkalmazások nem működnek benne, de ilyen esetekben hasznos, és gyorsabb, mint restart, és winxp-t indítani.
  • BIZ0906
    Én is KMPlayer használom de biztonság kedvéért feltettem a K-Lite Megát és mindent le tudok játszani amit ezek támogatnak. Vagyis semmi gondom. CCleaner-t futtasd le a rendszerleíró részét hátha segít.
  • reaper4
    ez érdekes. :(
  • Aschil
    Használj VLC Player-t. nem kell egyetlen codec-et sem telepíteni, mert a VLC saját codec-készlettel rendelkezik, így majdnem minden formátum gond nélkül lejátszható.

A Pogi ingyenes, letölthető innen.
  • bon
    Kapcsold be a felirat megjelenítését. Jobb gomb/feliratok/feliratok rejtése mutatása.
  • Wanted
    Alapból ez volt fent, de nagyon pixeles volt a képe.
    Leszedtem (nem kellett volna)
    Visszatettem a klite-t, de azóta nincs felirat. :(
  • Wanted
    Megyegyezik.
    :(
  • reaper4
    csak akkor megy automatikusan, h a file név és s felirat név megegyezik. pl.: film.avi +film.srt
  • BIZ0906
    Ezt próbáld ki.
  • [HUN]FaTaL
    MPC-HC, semmilyen codec pack.
  • Wanted
    u.i.: a km playerben is hiába töltöm be a feliratot, nem jeleníti meg a film alatt.
    ugyan ez van a media player alatt is.
  • Wanted
    Feltettem a direct vobsubot és a vobsub 2.23-at is, de nem indul el a felirat automatikusan.
    Az óra mellett a kis zöld ikon sem jelenik meg. :(
  • Reteek
    Simán csak KMplayer és kodec se kell
  • reaper4
    rakj fel vobsub-ot. az pont erre van.
  • Wanted
    A feliratokat automatukusan beteszi a film alá?
    Valami miatt ez nem sikerül mióta leszedtem a k-lite-t.
  • bon
    KMPlayer-t ajánlok és semmilyen codec pack nem kell.
  • Wanted
    Milyen codecet, vagy codec pack-et ajánlotok w7 alatt?
    Milyen lejátszóval?
  • bon
    Azért van más ikonja, mert alap esetben pl az 2003-as word DOC formátumba menti a fájokat a 2007-es Word meg DOCX-be, és így különböztetik meg a két féle formátumot.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs mit. :)
  • JimKirk
    Sikerult, koszonom!:)
  • simonl #17315
    Sziasztok,

Nem túl nagy horderejű problémával fordulnék hozzátok, mondhatni "szőrszálhasogatás" de mégis érdekelne van e megoldás:

Miért van a még 2003 -as Office -al megírt word és excel dokumentumoknak kicsit más ikonja mint a 2007 -es doksiknak?

Pontosabban van e mód arra, hogy egyforma ikonok legyenek? (ha csoportosítom a dokumentumokat elég feltnő a különbség)

Köszönöm
  • nandorb
    akkor a hard disk,vagy a hard disk kabel:D
  • Dtomka
    Tegnap este raktam fel a win7et,már azt is lassan telepitette....
    (vista volt rajta,cre telepitettem formatot választottam...)

érdekes dolgokat csinált amikor sokadik ujrainditás után végleges betöltéskor töltötte volna be akkor 2 mpre bevillant a windows asztal majd elfeketedett,ezt kb még 20 percig csinálta....vártam....majd betöltötte és akkor vettem észre h n lassu.
    pl a startra katt is lassan tölt be.

windows 7 ultimate iso fájl 3 gb 4xesen irtam ki ashampooval.
    lehet h vmi gagyi változat?van vmi tuti változat már ami bevált?thx all
  • bon
    Éna driveren kívül még valami programra godnolnék ami fogja a rendzsert a boot során. Ez a program lehet valami kártevő is, de lehet,h ogy feltettél egy olyan programot ami nem tetszik a gépnek. Kezdettől fogva lassú a boot vagy csak egy ideje? Én megpróbálkoznék egy újratelepítéssel is.
  • bon
    De még a munkahelymen a gépek 99%-ban is intel integrált vga van és még semmilyen oprendszernél se volt lassú a boot.
  • bon
    Pontosan, semmi köze a vga-nak hozzá. Elég sok laptopba is sima intel integrált kártya van és nem lassú a boot.
  • lck #17309
    Nekem egy régebbi : ATI Radeon 9600xt kártyám van, de a gondom ugyan ez. A vista óta keresek rá megoldást, de a második monitoron sajnos nem megy a színház mód - ami XP-n simán megy.
    Egy ideje feladtam. Annyit teszek hogy kiterjesztett módra teszem a monitorbeállítást és áthúzom oda a lejátszó képét és ott teljes képernyőre váltok. Illetve lejátszáshoz KMPlayert használok, abban van egy olyan lehetőség, hogy a teljes képernyős mód automatikusan a 2. képernyőn (monitoron) jelenjen meg.
  • laca133
  • laca133
    Próbáld meg a catalyst-t rendszergazdajoggal elíndítani. Úgy nemfogja átírni.
  • Scooter82
    Sziasztok!
    Az alábbi problémám lenne:
    "Windows 7 RTM 7600 x86 OEM Hungarian_DVD" veriós win7 van telepítve a gépemre kb 1 hónapja. Van egy 19"-os LG monitorom és egy 96cm-es Samsung LCD TV-m. Szeretném azt megoldani, ami az XP alatt tökéletesen ment. Mégpedig azt hogy a videó lejátszása a TV-n automatikusan teljes képernyőn menjen, míg a monitoron nem, mert azon pl böngészni szeretnék.
    Az alábbi problémával fordulok hozzátok, hátha valaki tud segíteni:
    A catalys programmal ez nagyon szépen ment XP alatt, de win 7 alatt nem sikerül megoldanom. A lehetőség benne van a catalystben, de valamiért nem csinálja meg, és úgy veszem észre mintha a Win7 kezelné az egészet és felülírja a catalyst beállításait. Próbáltam több verziós catalystel sajna semelyikkel sem ment.
    Ha valakinek lenne ötlete nagyon megköszönném.
    Scooter82
  • [HUN]FaTaL
    Ne fárassz már, semmi köze a videókártyának a boot időhöz.
  • [HUN]FaTaL
    Eszközkezelőben jobb klikk az egéren és a billen és az energiagazdálkodás fülön tiltsd le hogy felébreszthesse a gépet.
  • JimKirk
    Sziasztok!
    A segitsegetekre lenne szuksegem!
    Valamilyen oknal fogva nem tudom hibernalni a gepet, csak egy pillanatra altatja el magat a win, majd azonnal ujra be is jelentkezik!
    Mitol lehet ez?
  • nandorb
    dehogynem 64bitest integraltal ne hulyeskedj.
  • [HUN]FaTaL
    Hülyeség, attól maximum az aero lesz lassú, nem a boot.
  • Dtomka
    az eszközkezelöben megnéztem,hibát nem jelez...minden okés!alaplapom msi és intel 331 vagy mi a vga tpiusa.
    létezhet h az alaplapi vga ennyire belassitsa a rendszert?
    vistánál alaplapi vgaval nem volt hasonlo problémám:(!
    ugy tudtam h a win7nek kisebb gépigénye wan mint a wistának...