• ioinme
    Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy feltettem az ffdshow codecet + mellé a KM Player. XP-n és Win7-en egyaránt lejátszik mindent a gép ami csak létezik, mindössze egyetlen apró gondom lenne: Win7-en kicsit fakóbb a kép (számomra észrevehetően) hol lehet ezt megbuherálni? a KM Playeren belül érdemes vagy a kodekkel kéne kezdeni valamit? Régen is ezt használtam Xp-n akkor tökéletes kontrasztos kép volt, de most kicsit fakóbb.

A másik: Az alaplapi lemezről nekem nem engedett telepiteni. Illetve elkezdte de aztán valami hibát kiírt és végtelenszer futott végig a telepítőcsík (lol, ilyet se láttam még)utána egy idő után láttam hogy felismerte a hálókártyát, ezek szerint mégis feltette magának. Viszont Az audio drivert meg nem, azt külön kellett nekem netről. Az audio driveren kívűl semmi más drivert nem jelez a programok listában. Kérdésem ilyenkor: Tegyem fel a másik alaplapi lemezemről a dolgokat, ami Vistához való driverekkel van tele? (eddig ezt azért nem mertem mert úgy gondoltam az XP-s driverek stabilabbak.