46642
-
A winyo rendben van? A HDSentivel-t futtatva kiderítheted. Kártevő nincs bent a gépen? -
valaki próbált már xp és win7 között hálózatot csinálni? sehogy sem megy :((( -
Sziasztok!
A gépem: asus p5n-e, c2d 4400, 2 giga ddr2, 8800GT
Teljesen szabálytalan és random időközönként előfordul, hogy a vinyó "lefagy", világít az írást/olvasást jelző led, és 1 percig megáll az élet, nem reagál a progamindításokra a gép, viszont 1 perc után mindent megcsinál ami a fagyás alatt esedékes lett volna (pl új program indítása), és minden folytatódik onnan, ahol abbamaradt. Fontos, hogy a "fagyás" alatt az egér mozgatható! Előtte XP-n semmi ilyen gondom nem volt!
Orvosság?:) -
Üdv. HP Pavilion dv5-ös laptopom van előre telepített Vista Home Premium op. rendszerrel de nem adtak telepítő lemezt hanem nekem kellett létrehoznom egy rendszer visszaállító DVD-t. Ha a Vista helyére felteszem a Windows 7-et utána hogyan tudnám visszatenni a Vista-t? (ami a DVD-n van)
Thx! -
ACE #17415 Hi, én valamit beállítottam, és most a D-re "Recorded TV" könyvtár alá mindig létrehoz különböző méretű file-okat, amit le sem tudok törölni ".tmp.sbf" kiterjesztésűek. Régen ezt nem csinálta, hogyan tudom ezt megszüntetni? -
ACE #17414 A W7 BETA Kaspersky nálam is fent volt, nálam szinte napi 3-sor rendszerösszeomlást okozott (értsd kékhalál). Leszedtem, és megszűnt, most a Microsoft sajátját használom, kicsi, egyszerű, figyeli amit kell. -
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy rajtam kívül van valainek Transient Multon Manager-ere?:(
Mert nekem nincs és pedig kellene:( -
Lehet, hogy nem támogatott betű típust próbálsz használni. Publisher programban szokott ilyen lenni, hogy bizonyos betűtípusokat nem támogatót a program. -
590227 #17411 Mivel tegnap már az egész gép lelassúlt,furcsán viselkedett,visszaálltam az XP-re.Reggel újra W7.Proci pörög,a Kaspersky frissités nem áll le,a gép lassú.Letöröltem a Kasperskyt,újra gyors minden,az IE8 is villámgyors.A W7 BÉTA Kaspersky volt fent. ??? -
Ezt a korábbi paint verziók is előszerettel csinálták. Használj valami mást, pl. Paint .NET vagy GIMP. -
NiGhTM4R3 #17409 Így is megcsináltam, de a probléma ugyanaz.
Egyszerűen hiába választom ki akármelyik új betűtípust a paintben, az első billentyűleütésnél átvált a calibri-ra.
Megpróbálok egy másik betűtípus-csomagot is :/ -
Miért lehet az, hogy eltűnt minden hardverem a Devices and Printers menüben? Se a szkennerem, se a nyomtatóm nem látszik. Ettől függetlenül működnek, valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva. Így pl. nem tudom megnézni, hogy mennyi tinta van a nyomtatóban, stb. :/ -
Szerintem akkor is érvényes az írásom, ha illegális forrásból származik a telepítő, tehát letöltött warez, lopot szoftver. -
A lopás volt a kérdés, nem a legalitás:) -
Én az is-is kategóriát támogatnám. Ha legális telepítő készlet és azt nem aktiválod valamilyen okkal és ezért használod a Rearm módszer akkor legális. De ha illegális forrásból származó a telepítő lemez és azt használod rearm módszerrel akkor illegális. -
Szerintem sem csak az egyik kollégámmal vitatkoztunk össze...
Szerinte lopás.... -
Nem. -
Sziasztok,szerintetek lopásnak számít,ha Rearmozva hosszabbítom meg a windows próba idejét? -
Ha scvhost (nem = az svchost -al) akkor az vírus azt lekellene írtani.
-
greenw #17400 Köszi a segítséget, akkor az RTM verzió ugyanaz lesz mint ami majd a boltokba kerül. Én még nem láttam olyat, ami előre aktiválva van, igaz régen néztem utána, hogy milyen rls-ek kerültek ki a windows 7-ből, csak activatorokat láttam. Esetleg ha vki elküldené Nekem pm-be, hogy melyik rls-t érdemes leszedni, azt nagyon megköszönném! Nem akarom a fórumot össze warezolni:) -
ioinme #17399 Nekem is felkínálta telepítés után rögtön, én aktiváltam, hogy ne később kelljen vele bajlódni. Úgy látszik közben helyrejött a problémám. Egyik renderelő szoftverem került be véletlen a startupba, aztán minden indításnál magától elkezdett dolgozni, ezért húzta a procit. -
fawcet #17398 Mondjuk a 90 napos nekem felkínálta hogy aktiválhatom, de még nem csináltam meg. -
Coronita21 #17397 
''Ezek már olyanok hogy aktiválni sem kell őket, mert már aktiválva vannak'' -
Hibajavítások történtek, érdemes lesz váltani, ha Vistat használtál, akkor semmilyen driver probléma nincsen. -
ioinme #17395 Szerintem érdemes lecserélni, még az Xp-nél is sokkal gyorsabban indul illetve működik. Jelenleg a neten már megtalálható az RTM verzió, ami a végleges verzió lényegében. (Build 7600 körül ha jól tudom. Ezek már olyanok hogy aktiválni sem kell őket, mert már aktiválva vannak. -
greenw #17394 Sziasztok. Rc változat és majd az október 22.-én megjelenő windows 7 között lesz majd vmilyen különbség vagy 1az1-ben ugyan az lesz? Driver problémák vannak e a Windows 7-el? Jelenleg Vistat használok, de ahogy olvastam itt a hozzászólásokat, mindenki azt mondja, h érdemes lecserélni. Válaszotokat előre is köszönöm! -
ioinme #17393 Újra én, leállítottam egy ns1.exe nevű valamit a taskbarban, illetve a monitorozás résznél jelenítette csak meg, azóta minden rendben. A kérdésem az lenne hogy mi a fene lenne ez, és hogyan lehetne véglegesen írtani? CSak úgy kitörölni nem merem, mert nem tudom mi. Van erre egy jó program? A Malware destroyer segítene? -
ioinme #17392 Megnéztem monitorozáson, az egyik procit csak kevésbé használja a másik procit viszotn 100-95%-on tartja mindig. Átlagolva így marad nyugalomban is 50%-on. Az scvhost sok helyen benn van a listában, e szinte mindegyik kicsit más nevű, nem merem őket megszakítani. -
ioinme #17391 Ismét én, olyan gondom van, hogy nagyon belassult a gépem. És a proci 100%-on maradt. Utána olvastam hogy ez lehet spy program, vagy ilyesmi. MI történhetett? Csak az Office Xp-t tettem fel megbízható forrásból (ez eredeti is) meg a Daemon Tools-t megkérdőjelezhető helyről (teljeset akartam ezért máshonnan töltöttem le, de a vírusírtó nem jelzett semmit) Azóta (fél órája kb) nem fordult elő újra hogy 100% on legyen folyamatosan, viszont nem megy 50% alá, még nyugalmi állapotban sem. -
fawcet #17390 Nekem van xp és vista win7 mellett. Az a kérdés hogy ez a kipróbálható 90 napos verziót aktiválni kell amit microsoft elérhetővé tett kipróbálásra?
És ha letelik 90 nap akkor mi lesz? Akkor csak kelleni fog a többi oprendszer.
Másrészt össze szeretném hasonlítani a játékokat teljesítmény szempontból vista - win7 (64bit): pl. supreme commander, rainbow six vegas 1-2, CoD4.
Vírusírtót ami kis errőforrást fogyaszt win7 alatt az avira lenne? Van jobb is? -
Nem fog semmit összezavarni, csak komplikált lesz neked... Elég a 7es, mivel szinte minden fut rajta és jobb is mint xp és vista. -
Kösz sokat segítettél... Tehát összezavarja ??? -
A legújabb a hivatalos oldalról. -
ioinme #17386 Tud valaki egy működő Daemon Tools-t a rendszerhez? -
Jobb gomb a betűtípuson és telepítés, tallózás meg a szokásos helyen vezérlőpult/betűkészletek. -
Apocalipto #17384 Töröld le az XP-t meg a Vistát. Feleslegesek. -
NiGhTM4R3 #17383 Fontokat csak simán be kell másolni a fonts mappába?
XP-ben volt ilyen készletek telepítése, kitallózás stb.
Bemásoltam, a Paintben meg is jeleníti az újakat, de miután kiválasztom és írnék valamit visszaugrik az egyik alapértelmezettre (kalibri-re asszem) -
eugabesz #17382 guglit ismered??
-
Fent van a gépemen egy XP és egy Vista, a 7es nem fogja összezavarni a bootolást ? -
Köszi, de más volt a hiba. A Shade-re kellett klikkelnem és jó is lett:).