46642
  • bon
    Boot esetén a telepítő indításához megkell nyomni egy gombot amikor kéri. Ha nincs ilyen akkor nincs beállítva az optikai meghajtóról történő boot-olás a bios-ban. Vagy a boot során külön kell indítania boot az alaplap boot menüjét (pl. F12-es gombbal) és ott választani az optikai meghajtót.
  • laci 700
    ha bootolok ki kell választani egy telepített operációs rendszert... és arról telepíteni... egyedül a Cyberlink programokat féltem, hogy fel tudom e majd tenni őket később...
  • reaper4
    nem
  • tommygear
    nem teljes képernyőt akarok hanem teljes ablakot
  • littleNorbi
    Na ez valójában a Vista 2. része...:D
  • bon
    Boot ajánlott.
  • laci 700
    Telepíthetem Windowsból is nem? Vagy bootoljak a dvdről?
    Thx!
  • bon
    Nyomsz egy alt + enter-t és teljes képernyős lesz.
  • bon
    Mint írták egy lemezről futtatható Windows segítségével már nem fog problémázni a jogosultságon és tudod törölni a köynvtáraakt, de utánna lehetnek gondjaid a rendszer indulásával.
  • bon
    Csökkentett módban elvileg lesz egy másik elérhető felhasználói is. Belépve biztos lehet csinálni újatt. Egyébként milyen hinát ír kia fiókba történő bejelentkezés során? De még meglehet próbálkozni a rendszer visszaálíltással is.
  • Inquisitor
    Jah, ha formázni lehetne a vinyót (van rajta adat, nincs hova tenni), akkor nem lenne gáz. :D
  • bon
    Mehet nyugottan 4x-en is.
  • vik29
    Üdv!Tudja valaki,hogy nvidia kártya driver-én,a Digital Vibrance mért áll vissza alapértékre minden egyes újraindításnál windows 7 alatt!Vagy ez egyedi probléma nálam?Esetleg valami megoldás?
  • pedestrian
    formattáld a hdd-t amin a win7 van. Csak nehogy elvesszen a boot menüd ha volt.
  • MerlinW
    Quick format? Vagy bármilyen live cd-s OS-el.
  • MerlinW
    Először Windows, utána Linux.
  • Inquisitor
    Tudna valaki segíteni?
    Le akarom törölni XP alól a másik HDD-n terpeszkedő Windows7-et.
    (Mert régi, aztán vagy lesz újabb verzió vagy nem.)
    Már egy csomó marhaokos tippet elolvastam és kipróbáltam, és kb. egyik sem működött. Most már eljutottam oda, hogy adminisztrátorként elvileg törölhetném, csak az összes rühös fájl írásvédett, és tuti ezeket nem egyenként kell átállítgatni :(
    Azt hittem a FAQ-ban benne van, de nem.
    Nincs rá célprogram esetleg???
  • [HUN]FaTaL
    Win7et rakjál előbb különben nem lesz boot menüd. Telepítés kb 20 perc.

#17478: Nem baj.
  • Alwares
    A mai naptól fogva nem jelentkezik be a a seven abba az egyetlen fsz fiókba ami van. Kérdem én mért? És hogyan lehet megoldani?
  • sunlight
    DVD-RW-re max 2x sebességgel írhatsz ,a telepítés Kb. 20 perc ,szerintem az Ubuntut tedd fel előbb.
  • tommygear
    azt nem lehet valahol beállítani a wmp-ben, hogy ha megnyitok egy videót akkor azt teljes méretben nyissa meg? mert most amekkora felbontású a videó annyira teszi az ablakot is ha megnyitok vmit
  • EK1TEP
    Az nagyon nagy baj ha 64bites 7 van fent és már csak 3GB ramom van mert az egyik beszart?Ki kellett vennem sajnos...
  • laci 700
    Mennyi idő a Windows 7 telepítés? és mit telepítsek előbb? Ubuntu vagy Windows 7?
    A Windows 7-et kiírhatom DVD-RW-re is? és max hány x sebességgel? THX!
  • spyrro
    Köszönöm !
  • Exen
    KoviX88

Esetleg kikapcsoltad magát a funkciót. Kövesd a következő lépéseket!

Kattins a Start menüre, és írd be, hogy gpedit.msc a keresőboxba aztán üss egy entert. Aztán majd itt látod a Local Group Policy Editor-t.
    Kattints a User Configuration ->Adiministrative Templates ->start menu and taskbar-ra!
    Keresd meg a "Remove pinned programs from the taskbar" és a "Remove pinned programs list from the start menu" a beállításokat.

Nézd meg, hogy esetleg nincs-e letiltva az egyik, vagy mindkettő. Ha igen, engedélyezd őket! Ha ez volt a probléma, ezek után meg fog újra jelenni a "pin".
  • MerlinW
    7Loader 1.6.1d

New features:

- newest zsmin loader (dells and macs supported)
    - Home Premium, Professional, Ultimate and Enterprise support - támogatás
    - activation repair mode (fixes toolkit 1.8 etc.)
    - SLIC auto detection
    - automatically finds 7 partition even in non SLIC mode (recovery menu)
    - ignores floppies and cd's when searching for bootmgr
    - no autoplay message
    - full uninstaller
    - vista reactivator (Needs to be run on Vista)
    - automatic install/uninstall detection
    - changed a logo to distinguish between core2duo and core2quad

• [HUN]FaTaL
    Fraps
  • Dns5000
    valaki tudja hogy lehetne képet menteni játékból a print screen csak fekete képet csinál :S
  • KoviX88
    a menüpont sincs már ott és ha a tálcára akarok húzni 1 ikont akkor 1 szép piros áthuzott karikát kapok.
  • Exen
    KoviX88 Maga a menüpont létezik, csak nem működik, vagy kiír valamilyen hibát?

Bon Köszönöm szépen! Én is azért bátorkodtam kirakni, mert már majd 1 éve használom a 7-est, és eleinte elég nehéz volt infót szerezni róla. Ha meg már egyszer elkezdtem... Még egyszer köszönöm!
  • KoviX88
    hy.olyan problémám lenne hogy friss win7 telepítés után (legyen az x86 vagy x64) mikor felrakok néhány programot (totcom,torrent...)akkor érdekes módon a tálcára nem tudok ikonokat rögzíteni.nem tudom mitől lehet ez a jelenség.talán vmelyik program zavar be???ha vki tapasztal hasonló jelenséget vagy tud segíteni az légyszi help!!!!thx
  • bon
    Annyi a szerencséd, hogy témába vágó oldal, amúgy törölnöm kellene a reklámod.
  • Exen
    Sziasztok!

Akit esetleg érdekelnek a Windows 7-el kapcsolatos hírek (itt sztem akad 1-2 ember), azoknak ajánlom a Windowsfuture.hu oldalt, bár még egy fiatal siteról van szó, dinamikusan fog bővülni ;)

Remélem nem voltam tolakodó...
  • EK1TEP
    Hmm... ez érdekes!
    Még figyelgetem a jelenséget ha lesz még ilyen leállás (remélem nem!)
  • bon
    Használat közben nem kapcsolja ki a winyót a rendszer, pláne ha a magát a Windows-t is tartalmazza. viszont winyó megállás (ha valóban az volt)nem jót szokott jelenteni, konkrétan láttam már winyó halált ami a leállás után következett (többet már be se indult).
  • EK1TEP
    Áh köszi megvan!
    20percre volt állítva lehetett ez a baj?Hogy autómatikusan kikapcsolta a winyót?
  • bon
    Vezérlőpult\Energiagazdálkodási lehetőségek
  • EK1TEP
    Olyan történt most velem hogy játszottam és egy kattanás és mintha leállt volna a winchester, lefagyott minden csak a restart segített!
    Ilyen lehetséges? Ezt a winyó kikapcsolást hol tudom állítani?
  • FlyHigh
    Ti a véglegest használjátok, vagy az rc-t? Vistáról szeretnék átállni, melyik 64bites verzió kellene nekem?
  • bon
    Külsőre ne, a lényeg, hogy külön partició rakd és ha nincsenek komplikációk akkor választható lesz a boot oprendszer.