46642
-
Nullára állítod a várakozási időt a vezérlőpult/rendszer/speciális rendszerbeállítások/indítás és helyreállítás menüpontnál. -
cucumber87 #17819 Sziasztok !
Fel raktam a loadert, és minden tökéletesen aktivállva csak az a gondom h a bootolásnál választómenüsor ugrik fel. Windows 7 és a Win 7 loader (mintha két win lenne fenn)
Hogy tudom eltüntetni h automatikusan bootoljon??
-
Igen ott, Budia Péter igérte az eggyik hozzászolásában, már várom nagyon, remélem még a hét elején felrakják. -
Ja techneten lesz? Thx. -
Olyat, hogy PS2-es egérnek rossz lenne a drivere még nem láttam (nem is kell semmit se telepíteni, hogy müködjön, a beépített alap meg tuti jó), szeirntem más baja lesz a rendszernek. -
Egy próbát megér. -
Madmano #17814 A jelszintek pontra gondolsz?Ott a mikrofon a fölső csúszkán maxon van.Az alsó,mikrofon boost nevű 0-án.Azt húzzam följebb? -
én nem erre gondoltam, hanem másik boot -ot létrehozni, nem bootképernyőt
mert eladtam az usb -s egeremet és rendeltem egy Gigabyte GM-M8000 Hardcore Gaming USB ilyen egeret, de ez csak jövőhéten szerdán érkezik meg, és addig beraktam a gagyi ps/2 -es görgös egeremet, de rossz a driver és mindig rendszervisszaállitással tudok csak belépni, amúgy nem bootol be 

-
Google találatok: link -
pedig a bootkép is nagyon kellene, csak passz, hogy hogyan és hol kell késziteni
-
Boot képernyőt passz, a visszaállítási pontot meg a vezérlőpult/redszer/rendszervédelem menüpontnál. -
Tálca színét a vezérlőpult/személyre szabás ablak színe menüpontnál tudod. A hibádra nincs ötletem. -
Hogyan lehet új bootképet csinálni, és manuális rendszervisszaállitási pontot létrehozni WIN 7 -nél 
-
Tulajdonságoknál a hangerő is rendben van? (+20db-elt is bekapcsolhatod akár) -
1000 köszönet. -
LaciMaci #17805 #17763 vki? -
Madmano #17804 Igen,úgy tűnik.Fönn ott a miki,zöld pipával. -
Nem kell kicsomagolni a cab-ot. Control panel\Regional and Language\Keyboards and Languages fülön kell betöltetni. -
Leszedtem egy 40 megás honosítást win7-hez, cab-et kicsomagolja és van egy halom file benne, ezeket hova kell másolni? -
mert a játék nem a 11-es directx-et, hanem a 9-est használja, ennyire egyszerű -
Ha a W7 alatt pl. GTA 4-el akarok játszani, akkor az alap dx11 mellé fel kell rakni a dx9-et is? Ez így elég fura ,hogy ha fent van dx11, minek kér olyan fájlokat, amit a dx9 tartalmaz. -
szétesett a kép majd kaptam egy szép kis kékhalált,azóta nem akar működni az aero
drivert is frisítettem,alul a hibaelhárítást is megcsináltam de semmi
valami megoldás? -
Vezérlőpult/hangok felvétel fülnél minden rendben van? -
Ide rakják fel: link -
Madmano #17796 Van egy kis gondom a Win7-el.Alaplapi Realtek HD hangkartyám van.Az alaplap MSI K9N.Lényeg:egy játék(World in conflict)alatt XP-n tökéletesen megy a mikrofonom.Viszont itt Win7 alatt az Istennek sem megy.Mi lehet a gond? 

-
vegre valaki.
En probaltam a gyari CD-rol telepiteni a dolgokat es az a hibauzenet fogadott hogy ez az oprendszer nem tamogatott. Probaltam rendszergazdakent , kompati. Allitottam vistara de ugy sem fogadta el.
Neked siman felment minden? -
Én is Canon iP4600 nyomtatót használok és semmi probléma a driverrel.!!
Legalább is még!!! :) -
A HD letöltéshez majd linket plz, ha kint lesz. :) -
Ok:)
Kösz a helpet! -
Nyugodtan tedd fel a 64-est. 64bit-es rendszernek számtalan előnye van/lesz/lehet a megnövekedett memóriakezelésen kívül. Ártani meg nem árt. -
BIOS-ban van a HDD vezérlőnek kompatibilitási funkciója, hogy ne SATA, hanem IDE módban mutassa magát. -
Sziasztok!
Szeretném visszarakni a Win7-em.
3hete romolhatott el, most Xp-m van.
Szal nemtudom hogy tegyem vissza a Win7RTM7600X64-et vagy ezt szedjem le: 'Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE', csakmert a 64bitest véletlenül szedtem le, nincs is annyi RAM-om..mit gondoltok? -
Beyond silence #17788 Mi? Érdekes eddig valahogy sikerült vezérelni a winyót... :S Az abit honlapja most nem egészen áll a helyzet magaslatán, na mindegy. Köszi -
Az első kép tanulsága szerint Driver kell a winyó vezérléséhez, a driver az alaplap gyártó oldalán található meg legtöbbször. -
Beyond silence #17786 Ja... Nem jó ugyanaz... legalább screenshotolhatok. Na ehhez szóljatok hozzá!(thx):
Valami ötlet? NAGY KÖSZÖNET -
Össze fogja gányolni a particiót, de működhet. Viszont ha DVD-ről bootolva hibát írt maga a telepítő, akkor így is hibát fog írni. -
Egy próbát megér, de nem a legjobb megoldás. Ha a gép tuningolva van akkor legalább a telepítés idejére állítsd vissaz alap órajelre. -
Beyond silence #17783 Legalább annyit segítene valaki, hogy úgy is jó e ha a windowsból indítom el a telepítést? Úgy talán működne... Csak kicsit van tele a tököm. -
Paragon Particion Manager, vagy a boot lemezes változata. -
Laceee #17781 EASEUS Partition