46642
-
Boot-olva célszerű indítani a telepítést és nem XP alól, majd a NEM Upgrade/frissítést opciót kell választani. De boot-olva amúgy se lehet mást választani csak a tiszta telepítést. -
Mivel a CPU-t nem terheli, csak a VGA-t ami úgysincs kihasználva csak játékokban így felesleges kikapssolni az AERO-t. -
Hogy érted?
Az XP rajta van.
Melyikre nyomjak?:) -
Azt értem. Akkor kikapcsolva is marad, windowsnál csak teljesítményre megyek. -
Mit értesz kajáláson? VGA-t terheli úgy mint Vista-nál is. -
Tiszta telepítés kell csinálni, tehát nem Upgrade-t. -
Akkor lennie kellen nyelvi csomagnak. -
amúgy itt is kajál az aero téma mint vistánál? amúgy így elsőre gyorsabbnak tűnik mint a vista, csak kicsit szokatlan rajta még ez-az. -
Sikerült! Ide csatornákhoz kellett társítani az eszközöket biosban, csak a vinyómat látta, de manuálisan hozzá tudtam adni a dvdromot is, egyből bootolt. -
Nem engedi felrakni ez a fos. 
Amikor kihozza azt az irást hogy Setup is starting...(vagy valami iylesmi, miután kiválasztottad a nyelvet/idözonát/billny.et) van az hogy Install Now..rányomok kihoz 2lehetöséget, az egyik asszem az upgrade a másik nemtom mi.
Melyikre kell nyomni?
Amikor 1ször fenvolt akkor nemtudom mire nyomtam, de felkrata.
Kösz! -
Saturas #17850 32 bites Ultimate
-
Milyen Windows 7 változat van fent? -
Saturas #17848 Sajnos nem.
-
Hivatalos nem jó? Update felajánlja a letöltését. -
Saturas #17846 Sziasztok. Valaki nem tud egy használható magyarítást a Win7.-hez. -
Persze, én nem is vitattam, csak a menni fog kifejezést. Igaz én még nem találkoztam olyan álltalam is használt programmal ami nem ment volna 64bit-es oprednszeren, de szerintem a régi programoknál könnyen előfordulhat ilyen probléma. -
Tény, de 32biten ugyanúgy. Nem ettől függ. -
Azért egy Red Alert 2-vel előfordulhatnak gondok, eléggé régi progi. -
Komolyan úgy gondolod, hogy a 64bit-es technológia kimerül abban hogy több memóriát kezel? Mert ez esetben nem ártana olvasgatni kicsit:)
Egy nyúlfaroknyi info:
"A 64bites processzoroknak köszönhetően nő a teljesítmény és a skálázhatóság, mivel órajelenként több adatot képesek feldolgozni, több memóriát tudnak megcímezni, és gyorsabban futnak rajtuk a numerikus számítások.
A nagy memória- vagy feldolgozásigényű felhasználási területeken nem egyszer drámai mértékű javulás jelentkezik a teljesítményben és a skálázhatóságban. Hatalmas adathalmaz tölthető be egyszerre a memóriába, így kevesebbszer kell a lassabban elérhető lemezhez fordulni; a 32 bites rendszereken órákig eltartó számítások percek alatt elvégezhetők; a régen hatalmas kiszolgálófarmokat megkövetelő komplex kalkulációk egyetlen kiszolgálón lefolytathatók.
Ezek a forradalmi újdonságok végső soron a birtoklási összköltség (TCO) csökkenéséhez vezetnek, mert kivételesen jó ár/teljesítmény arányt nyújtanak, és csökkentik a felügyeleti költségeket."
Az x64-es OS-t különben sem memória mennyiség alapján kell ajánlani, hanem CPU típus szerint. x64-es procihoz igen jól megy az x64-es OS. -
Menni fog. A 32bites alkalmazásokat 32bites módban futtatja. -
torok6 #17840 Veszek még 1 gb-ot de nem azt kérdeztem
-
Apocalipto #17839 3 gb rammal felesleges neked 64 bit. -
torok6 #17838 Sziasztok csak azt akarom kérdezni hogy mi nem megy 64-bit-en? Meg ha akarok játszani egy régi játékkal akkor az menni fog? pl:Red Alert 2 -
Nekem az Rc alatt üzemel egy USB infra port, alaplaphoz adták, drivert se kell telepíteni, pár alapvető funkcióra lehet használni, de én csak a gépet szoktam bekapcsolni vele. -
infra adaptert sikerült valakinek működésre bírnia RTM x64 Win7 alatt? :S -
a tököm kivan ezekkel a pc-s x-aktákkal :) jó lenne látnom. -
belső satás samsungom van, ami tök rendben működik. -
pedig ha copy-zod akkor mennie kéne. gondolom neked nem külső dvd-d van. nekem ez miatt néha előfordul hasonló. -
Asszem bontok egy sört, az majd segít kigondolni, mert ez megint valami tök egyszerű dolog lesz, az tuti. -
képből írom ki, first és már a secondnál is cdrom van. Gyors boot menüben is cdromra van állítva, be sem bootolhatna hddről így. De simán feláll a win és kész, nem ír ki semmit. -
copy dvd-zted? a biosban be van állítva, h a cd(dvd) ről bootoljon elsőre? -
BIE-s verzió, jónak kéne lennie. -
Elég sok minden lehet a probléma okozója: rossz optikai meghajtó, rossz kiírás, nem boot képes telepítő. -
újra írom imgburn-el, ha így sem lesz jó akkor nem tudom. total commanderben látja a fileokat, elindítani nem engedi a telepítőt, vistám csak 32bites mondjuk. -
nem-nem semmi, mintha nem is lenne lemez a romba. -
Kiírja a boot során, hogy nyomjon meg egy gombot? -
Valamiért nem akar bootolni a win7 lemezről, kiírtam képfileból, biosban beállítottam a bootot cdrom-ra, de semmi, betölti hhdről a vistát és kész. Mi a baj? -
Video lejátszó toplista és letöltés -
Igen felment simán minden!!!!
Nálam nem ir ki hibaüzenetet.
De a Canon iP4600-hoz letölthetsz új verziójú drivert is.
iP 4600 drivers -
erre valaki?