46642
  • bon
    Boot-olva célszerű indítani a telepítést és nem XP alól, majd a NEM Upgrade/frissítést opciót kell választani. De boot-olva amúgy se lehet mást választani csak a tiszta telepítést.
  • bon
    Mivel a CPU-t nem terheli, csak a VGA-t ami úgysincs kihasználva csak játékokban így felesleges kikapssolni az AERO-t.
  • Miley Cyrus
    Hogy érted?
    Az XP rajta van.
    Melyikre nyomjak?:)
  • FlyHigh
    Azt értem. Akkor kikapcsolva is marad, windowsnál csak teljesítményre megyek.
  • bon
    Mit értesz kajáláson? VGA-t terheli úgy mint Vista-nál is.
  • bon
    Tiszta telepítés kell csinálni, tehát nem Upgrade-t.
  • bon
    Akkor lennie kellen nyelvi csomagnak.
  • FlyHigh
    amúgy itt is kajál az aero téma mint vistánál? amúgy így elsőre gyorsabbnak tűnik mint a vista, csak kicsit szokatlan rajta még ez-az.
  • FlyHigh
    Sikerült! Ide csatornákhoz kellett társítani az eszközöket biosban, csak a vinyómat látta, de manuálisan hozzá tudtam adni a dvdromot is, egyből bootolt.
  • Miley Cyrus
    Nem engedi felrakni ez a fos.
    Amikor kihozza azt az irást hogy Setup is starting...(vagy valami iylesmi, miután kiválasztottad a nyelvet/idözonát/billny.et) van az hogy Install Now..rányomok kihoz 2lehetöséget, az egyik asszem az upgrade a másik nemtom mi.
    Melyikre kell nyomni?
    Amikor 1ször fenvolt akkor nemtudom mire nyomtam, de felkrata.
    Kösz!
  • Saturas
    32 bites Ultimate
  • bon
    Milyen Windows 7 változat van fent?
  • Saturas
    Sajnos nem.
  • bon
    Hivatalos nem jó? Update felajánlja a letöltését.
  • Saturas
    Sziasztok. Valaki nem tud egy használható magyarítást a Win7.-hez.
  • bon
    Persze, én nem is vitattam, csak a menni fog kifejezést. Igaz én még nem találkoztam olyan álltalam is használt programmal ami nem ment volna 64bit-es oprednszeren, de szerintem a régi programoknál könnyen előfordulhat ilyen probléma.
  • MerlinW
    Tény, de 32biten ugyanúgy. Nem ettől függ.
  • bon
    Azért egy Red Alert 2-vel előfordulhatnak gondok, eléggé régi progi.
  • MerlinW
    Komolyan úgy gondolod, hogy a 64bit-es technológia kimerül abban hogy több memóriát kezel? Mert ez esetben nem ártana olvasgatni kicsit:)

Egy nyúlfaroknyi info:
    "A 64bites processzoroknak köszönhetően nő a teljesítmény és a skálázhatóság, mivel órajelenként több adatot képesek feldolgozni, több memóriát tudnak megcímezni, és gyorsabban futnak rajtuk a numerikus számítások.

A nagy memória- vagy feldolgozásigényű felhasználási területeken nem egyszer drámai mértékű javulás jelentkezik a teljesítményben és a skálázhatóságban. Hatalmas adathalmaz tölthető be egyszerre a memóriába, így kevesebbszer kell a lassabban elérhető lemezhez fordulni; a 32 bites rendszereken órákig eltartó számítások percek alatt elvégezhetők; a régen hatalmas kiszolgálófarmokat megkövetelő komplex kalkulációk egyetlen kiszolgálón lefolytathatók.

Ezek a forradalmi újdonságok végső soron a birtoklási összköltség (TCO) csökkenéséhez vezetnek, mert kivételesen jó ár/teljesítmény arányt nyújtanak, és csökkentik a felügyeleti költségeket."

Az x64-es OS-t különben sem memória mennyiség alapján kell ajánlani, hanem CPU típus szerint. x64-es procihoz igen jól megy az x64-es OS.
  • MerlinW
    Menni fog. A 32bites alkalmazásokat 32bites módban futtatja.
  • torok6
    Veszek még 1 gb-ot de nem azt kérdeztem
  • Apocalipto
    3 gb rammal felesleges neked 64 bit.
  • torok6
    Sziasztok csak azt akarom kérdezni hogy mi nem megy 64-bit-en? Meg ha akarok játszani egy régi játékkal akkor az menni fog? pl:Red Alert 2
  • bon
    Nekem az Rc alatt üzemel egy USB infra port, alaplaphoz adták, drivert se kell telepíteni, pár alapvető funkcióra lehet használni, de én csak a gépet szoktam bekapcsolni vele.
  • Jaffa 2843
    infra adaptert sikerült valakinek működésre bírnia RTM x64 Win7 alatt? :S
  • reaper4
    a tököm kivan ezekkel a pc-s x-aktákkal :) jó lenne látnom.
  • FlyHigh
    belső satás samsungom van, ami tök rendben működik.
  • reaper4
    pedig ha copy-zod akkor mennie kéne. gondolom neked nem külső dvd-d van. nekem ez miatt néha előfordul hasonló.
  • FlyHigh
    Asszem bontok egy sört, az majd segít kigondolni, mert ez megint valami tök egyszerű dolog lesz, az tuti.
  • FlyHigh
    képből írom ki, first és már a secondnál is cdrom van. Gyors boot menüben is cdromra van állítva, be sem bootolhatna hddről így. De simán feláll a win és kész, nem ír ki semmit.
  • reaper4
    copy dvd-zted? a biosban be van állítva, h a cd(dvd) ről bootoljon elsőre?
  • FlyHigh
    BIE-s verzió, jónak kéne lennie.
  • bon
    Elég sok minden lehet a probléma okozója: rossz optikai meghajtó, rossz kiírás, nem boot képes telepítő.
  • FlyHigh
    újra írom imgburn-el, ha így sem lesz jó akkor nem tudom. total commanderben látja a fileokat, elindítani nem engedi a telepítőt, vistám csak 32bites mondjuk.
  • FlyHigh
    nem-nem semmi, mintha nem is lenne lemez a romba.
  • bon
    Kiírja a boot során, hogy nyomjon meg egy gombot?
  • FlyHigh
    Valamiért nem akar bootolni a win7 lemezről, kiírtam képfileból, biosban beállítottam a bootot cdrom-ra, de semmi, betölti hhdről a vistát és kész. Mi a baj?
  • MerlinW
    Video lejátszó toplista és letöltés
  • adobepremiere
    Igen felment simán minden!!!!
    Nálam nem ir ki hibaüzenetet.
    De a Canon iP4600-hoz letölthetsz új verziójú drivert is.

iP 4600 drivers
  • Hegi90
    erre valaki?