46642
-
Telepítő lemez hlyreállító funkciójával. Viszont nagy valószínüséggel akkor meg az XP indítása fog ugrani. -
Coronita21 #18219 melyik játék az ? -
Laci82 #18218 Azér mer mazochista vagyok imádok szenvedni 
Na jó nem,csak van játék ami win 7 -alatt szarul fut. -
Apocalipto #18217 Sehogy. Win 7 mellé minek xp? :D -
Laci82 #18216 Sziasztok.
Az xp-sek tojnak rám ,hátha itt kapok választ.
Újra kellett raknom az xp-t,viszont ezzel a bootmenű az elején eltűnt és így ugye nem tudom elindítani a win 7-et.
Hogy lehetne visszavarázsolni a a bootmenűt,hogy ne kelljen újraraknom az egyébként marha strapabíró és nem 2-3 havonta újrahúzásra szoruló win 7-et.
Kis XP fricska
-
:DDDDD -
remélem valaki mellé fújja majd hogy 2 éve kellett volna rendesen befejezni a kernelt.... -
jah, az lemaradt, ha kéne, hogy 6.1 (7600) a verziója -
na beizzítottam ma énis, csak az a gebasz, hogy bizonoys dolgok telepítéséhez meg a beállítások egy részéhez (speciel ahoz is aminél a nyelvet állítanám) jogosultság kéne... (am olvastam vissza)
kiírja, hogy adjam meg a jelszót és klikk a yes-re... nahát most mien jelszót? xD
Jameg a másik az, hogy nem ismeri fel a netet(modemes), ezmég elég wtf? dolog, de amúgy tetszik így elsőre, xp után, na szóval
-
-
Apocalipto #18210 Nem veszítettél sokat. -
Vistát nem használtam, Xp-ről váltottam :) -
dxdiag ugyanúgy a keresőben mint Vista alatt. Asztal megjelenítése az óra mellett. -
azért mondom :) -
Na b**dmeg, ha ezt valaki nem mondja meg soha nem jövök rá :D -
jobb oldalon van, az óra mellett egy kis függeleges "csík" :) -
van egy nagy problémám a win7-tel. nagyon sokat gúgliztam utána, de nem találtam választ. Hátha ti tudtok erről valamit.
Az ultimate rtm-et használom abbol is a "torko"-s változatot.
2 napja jelentkezett a hiba, ami 2 hetes rendszerre vonatkozik. ha a hálókábel csatlakoztatva van, bootolás után fullra lefagy a vinyó (rutert használok) ami abban jelentkezik, hogy az írást jelző piros led egyfolytában világít, bármilyen program indítása kb 2-3 percbe telik.
Ha viszont nincs csatlakoztatva a net, hibátlanul működik, gyors mint a villám. Bármit csinálok vele, nem tudom megjavítani. próbáltam rendszer visszaállítást is. Csökkentett mód is csak akkor megy, ha nem tud a netre kapcsolódni. Előbb azt hittem, h az alaplapi hálókártya a ludas. letiltottam, és vettem egy másik kártyát, de ugyan az a jelenség.
Járt már így közületek valaki? vagy hallottatok ilyenről? Van rá megoldás?
Kíváncsian várom a választ! -
Ja és mégvalami, a tálcára ki lehet varázsolni valahogy egy "asztal megjelnítése" ikont, mint az XP-ben? Az is hiányzik eléggé.. -
Drivereim verzióit hol tudom megnézni? Dxdiag merre van?
Kicsit még mindig konfjúzing ez az egész :DD -
Szerintem meg a legnagyobb szar volt. :D Ott vannak a mappák felül, egyre ráböksz és odavisz. Így több szintet is lehet visszalépni egy klikkel. :) -
jon nekem is, ma is volt egy nagyobb, de a build ugyanaz maradt meg mindig pedig asszem mar honapokkal ezelott is volt frissebb. -
nm :) -
HÁHÁ!
Kösz :DD Még jobb is, mint a régi gomb :D -
az intéző ablaknál mondod? ott a "címsorban" ott a teljes elérési út, akármelyik elemére rábökhetsz, így egy kattintással nem csak egy de tetszőlegesen sok szintet is vissza tudsz lépni -
aero az a csilivili "téma" ami alapból bekapcsolásra kerül ha a gép élményindexe asszem 3nál nagyobb
kikapcsolni úgy tudod hogy beállítasz vmi nem aero témát... jobbklikk asztalon, személyre szabás, és ott tudsz témát választani
nemtom, hogy ez mennyire fog segíteni rajtad, nem biztos hogy fog annyit
próbát azért megér -
Az "egy szinttel fel" gomb megszűnt??? Ha igen, ideges leszek. Leghasznosabb gomb volt XP-ben. :||| -
Lennon1975 #18194 Az benne az érdekes, hogy a CPU felhasználásom, nem haladja meg az átlag 20%-ot, és ennek ellenére bekapcsol a ventilátor. -
Lennon1975 #18193 Hello
Minialkalmazások közül csak az óra ment (most kikapcsoltam), a feladatkezelőben nem megy semmi különleges. Csak amit írtál aero.. az micsoda? -
Woah 20MB-os x64 stabilitás fix jött WinUpdate-en. -
próbáld ki kikapcsolni a minialkalmazásokat, ha használsz egyáltalán, vagy magát az aero -t... ezek is eszik a procit, emiatt pöröghet fel a venti
vagy nézz szét a feladatkezelőben hogy nincs e vmi ismeretlen folyamat ami eszi a procit -
Lennon1975 #18190 Sziasztok
Én is felraktam a windows 7-et. Nagyon megvagyok elégedve vele. Egyetlen egy problémám van csak. Hp 530 laptopon van feltelepítve, és szinte állandóan megy a ventilátor. Hiába kapcsolom be az energiatakarékos üzemmódot. Hol lassan-hol gyorsabban, de megy.
Van valami ötletetek? -
nálam xp sp3 módban is szar :) -
de azért fura a dolog, mert egy ideig jó volt, aztán "hirtelen" elromlott -
húzd a tálcára az ikont -
ACE #18186 Énis aszittem, de nem erre, viszont találtam egy progit, ami viszont erre szolgál.
Ha valakit érdekelne itt:
http://www.ntwind.com/software/utilities/hstart.html -
Hehe, úgy tűnik, hogy csak Vista SP2 kompatibilis módban csinálja, XPSP3 kompatibilisban nem. -
"a http -vel kezdődő linkeket nem tudok kattintani,"
Ez okozza?
Hetek óta keresem, hogy mi az istentől csinálja ezt. Akkor visszarakom alapba, csak idegesít, hogy a tálcán ha fent van a főablak, akkor 2 ablakot látok. Egyet az avatarral, egyet a főablakkal. -
Szerintem a választ már megadtad a hozzászólásodba, a kompatibilis módban futtatás miatt lehet. Az egy kompromisszumos futtatási lehetőség, tehát nem feltétlenül üzemel minden funkció 100%-an. Okkal lett megszüntetve a Messenger futtatása a tálca jobb oldalán. -
én ha kompatibilitási módban indítom a messengert akkor a chatablakokban a http -vel kezdődő linkeket nem tudok kattintani, szal csak sima textként jönnek át, nem alakítja át őket az msn hivatkozássá
ha simán www -vel jön egy link, az meg jó
ez mitől lehet? :) ha simán indítom komp. nélkül akkor jó a http -s link is, de ugye akkor meg nem kicsinyíti le a tálcára :) -
Rakd kompatibilítás módba az indító exe-t.