46642
-
DVI, WDDM1.1. Vista alatt még állítható volt, win7 alatt valamiért le van tiltva a catalystban. NV oldalon nem tudom mi a helyzet. Amúgy én ennek örülök, mert inkább játszom kicsi képben képminőségromlás nélkül (így volt már Vistan is), mint ocsmány pixeles, mosott képpel. :D -
Sziasztok!
Van egy olyan kérdésem, hogy a notimon (Acer Travelmate 8100), Win7-et használok már egy ideje, nem is volt vele semmi bajom, mert csak a képernyő nativ felbontásában használtam (1680x150). Viszont ha átállítom a felbontást, akkor is nativon akarja hagyni mindenáron tehát a képméretet veszi kisebbre. Ez elég idegesitő mert a noti nem annyira csúcs, hogy maxon vigyen el egy játékot viszont 1024-es felbontásban szépen fut a játék csakhát középen egy pici képben. Már mindenfélét próbálgattam, nem tud erre valaki megoldást? -
Apocalipto #18258 Már van Augusztusi is, rakd fel azt. -
paragraf #18257 Az angol tökéletes :)
Köszi szépen most már megy a torrent :D -
Én Win7-re csak ezt a DirectX-et raktam fel, megy minden eddig: DirectX2009MARCH -
greenw #18255 Nagyon köszi!!! -
vagy a másik, hogy rendszergazdaként indítod az utorrentet, jobbklikk az ikonján, tulajdonságok, speciális, futtatás rendszergazdaként pipa -
Zsíír, műkszik minden, egy isten vagy
kösziii ^^
-
a te felhasználód tulajdonába kell raknod a mappát
hogy hogyan, itt egy link
sajnos csak angolt találtam, ha ez neked nem jó akkor guglizz egyet biztos van magyar leírás is -
jobblikk a tálcán, tulajdonságok, a tálcagomboknál válaszd azt, hogy soha nincs összevonás -
greenw #18250 Sziasztok. Msn-ben nem lehet azt megcsinálni, h a beszélgetős ablakokat egymás mellé rakja ki, mint pl vista-ban v xp-ben, mert eléggé idegesít, h az ikon fölé kell vinnem az egeret, h lássam, h írt e vki. Köszi a segítséget előre is! -
paragraf #18249 Sajnos valamilyen oknál fogva nem tudok letölteni semmit uTorrenttel vagy Bittorenttel. Mindig azt írja ki hogy hozzáférés megtagadva. Én arra tippeltem hogy valahogyan írásvédetté vált a mappám ahová tölteni szeretnék (bár az okát nem értem). Megnéztem és valóban be van pipálva az írásvédelem, és nem engedi leszedni a win7. Amikor megpróbálom leszedni akkor azt írja hogy rendszergazdai jogosultság szükséges és hogy ő márpedig erre nem hajlandó.
Nem ajánlja fel hogy váltsak rendszergazdai módba, egyszerűen csak van a mégse gomb és van a folytatás, de az se csinál semmit. Végig megy egy csík, mintha végrehajtaná a műveletet, de amikor újra megnézem a mappa tulajdonságait, az írásvédettség továbbra is ott van.
Nem értem hogy mi baja van a rendszergazdai jogokkal, hisz csak 1 user van a gépen beállítva.
Nektek valami tippetek, hogy mi lehet itt a gond ? -
Köszi szépen, utánanézek -
Azt nemtudom mire van, de nekem még anno a Combat Arms-al települt fel a gépre -
Apocalipto #18246 Valaki meg tudja mondani hogy mi ez a Pando Media Booster? Illetve hogy mi rakja fel ezt? 2 napja raktam újra a gépet (64 bites Win7 home premium) és nem tudom mi telepítette fel. Azt a leírása alapján értem hogy mit csinál, de akkor is b*ssza a csőrömet hogy mivel jött ez a gépre. Itt egy kép róla:
-
Alaplapi dirvereket felkell tenni, ha a Windows 7 magától nem telepítette (eszközkezelőben kideríthető, hogy mi nincs felrakva) Azért is fontos, mert a hálókártya is alaplapon szokto lenni és ha nincs driver akkor nem fog menni a net. -
Köszönöm! -
hátőő nem, de alaplapim van, szóval nem külön van, meg még nemvolt ilyen gondom soha friss oprendszernél o.O
(szori, ha hülyeséget beszélek, nemértek hozzá tulzottan ^^) -
Driverek fent vannak, pl a hálókártya drivere? -
Igen, lehetséges, ha még nem történt adat írás arra a részére a winyónak ahonnét a törlés történt. pl. a GetDataBack for NTFS vagy a Stellar Phoenix NTFS Data Recovery programmmal. Vagy más hasonló adat wisszanyerővel. -
Lehet nem ide tartozik de olyat lehet csinálni hogy ha valamit letöröltem a gépről (winchesterről) akkor azt valahogyan visszahozni? -
Azt akartam vele mondani hogy ezek a dolgok 7 alatt már sokkal toleránsabban, észrevétlenebbül zajlanak le. Vagyis nem lassítanak semmit. -
"Ha gondod van a hanggal, legyen az 2.0,5.1,7.1 vagy bármi egyéb akkor itt van a Windows7-hez megoldás. Többeknek okozott problémát hogy nem szól a mélnyomó és egyéb gondok, itt találtok leírást, ami szerint belehet állítani rendesen.
SB Live! series Support Pack
SB X-Fi Series Support Pack 2.0
SB P17X Series Support Pack 1.6
Egyéb hanggal kapcsolatos megoldásokat itt találtok: link"
Valaki ezek alapján tudna segíteni? ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1138780836&no=18233]#18233[/URL] -
Indexelésre nincs szükségem nem szoktam rá meg fene akarja kivárni ,hogy 750gb -ot leindexeljen az asztali gépen laptopon is 250-es winyó fele tele van :S
Töredezettség mentesíteni pedig szoktam de akkor amikor én akarom nem pedig mindig egy picit a háttérben amikor a windows akarja...
Nem vagyunk egyformák valaki szereti ha ezek be vannak kapcsolva én nem.
-
valaki tipp, hogy mért nemmegy a net win7alatt? xp-n megy éppenséggel o.O lehet az alaplappal van gondja?(asus p4s8x-mx) -
Már írtam a topicjába, hogy mit csinálj, ugyanezt javaslom a Gridesnek is de akkor itt is leírom mégegyszer.
Tegyétek fel a márciusi directx-et, majd utána az augusztusit. Kell a márciusi is, valamit elbasztak és az augusztusiból hiányzik pár fájl. Három napig szenvedtem vele, hogy mi baja van friss installnál, mert pl., ha csak az augusztusi volt fent, akkor ATT 3D detektálója összeakadt mindennel, nem indult el a messenger, a live mail, ha futott az att. :D Meg egy csomó játék sem, de hibát egyik sem írt, kivéve a Trackmaniat, így jöttem rá, hogy mi van. .D -
Nekem a shift nem megy xD -
Üdv. Van egy olyan gondom, hogy: tegnap felraktam a win7et. (32bites)
Van nekem a gépbe Genius 5.1 hangkártya(genius sound maker value 5.1) és régen XPnél úgy volt hogy a zöldbe volt bedugva egy füles és másik, pl a sárgába a házimozi hang cucc.(aux)
Na és most nem tudom beállítani hogy mind a 2 szóljon (füles is, hangszórók is). Nézegettem hardver beállításokat stb stb, de semmit nem tudtam csinálni.
Valaki tudna segíteni? -
Simán működik a grid. -
kiki2222255555 #18231 Hali!
Én nagyon, de tényleg nagyon megköszönném, ha vki adna nekem egy linket, hogy honnan tudom letölteni a magyar nyelvű windows 7-et és nem ártana hozzá néhány instrukció sem! :) köszi hali! -
ez érdekes mert nálam meg gond nélkül fut a GRID x64-es win7 pro alatt -
Reteek #18229 http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=8632 -
Kaphatnék egy linket egy activatorhoz mert annyi fajta van,hogy nem tudok választani:)
Köszönöm! -
Laci82 #18227 Én 64 bites Win 7-et használok és nekem a GRID nem indult el,amit pedig imádok. -
Indexelés és automatikus töredezettségmentesítés letiltása nem szükséges - ( rossz beidegződés ). Viszont eddig kétszer akartam a rendszer visszaállítást használni, mindkétszer közölte hogy hiba lépett fel és nem lehetséges. Így marad a Ghost. -
F5SL nekem is recseg, de már betöltéskor is. Az alap win7 driverrel viszont jó. -
Vegyél egy router-t:) Tűzfalat is helyettesíti, jelszót sem kell többet beírnod:) -
legalább annyit mondjatok hogy nálatok is ilyen e vagy csak nálam szar? -
Na én is felraktam bár vista után nem nyújt nagy újdonságot lehet jobb lett de ha meg kellene vennem tuti nem tenném :D Az új tálca viszont tetszik :) Indexelést,automatikus töredezettség - mentesítést meg még pár dolgot ami számomra felesleges letiltottam a szólgáltatásokban de ezt vista esetében is megtettem. Szóval bejön az op. de semmi extra vistához képest nekem az is stabil remélem ez is az lesz.
Szóval notira dobtam fel tesztelni és minden jó csak a hangkártya (Realtek HD Audio - ingtegrált) recseg de csak akkor ha valamilyen alkalmazást elindítok még a zene mellett ha otthagyom semmi baj nincs tisztán szól. Alkalmazás pedig lehet bármi még ha egy paint -ről is van szó akkor is elkezd recsegni a zene ameddig betölti a paint -et.
Próbáltam már minden drivert a legfrissebb a Realtek High Definition Audio Driver for Windows 7/Vista 2.35 de avval sem jó volt a 2.31,2.34 -es verzió elvileg ezek is már jók win7 -hez de mindel ezt csinálja :(
Laptop egy Asus F5SL rendszer pedig Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD
Nem vagyok kezdő de itt most csúnyán megakadtam mert fogalmam nincs és egyik driver se akarja a tutit szóval ötleteket várok.
Előre is köszi.
-
Itt meg még a FAQ-ban is benne van.