Na én is felraktam bár vista után nem nyújt nagy újdonságot lehet jobb lett de ha meg kellene vennem tuti nem tenném :D Az új tálca viszont tetszik :) Indexelést,automatikus töredezettség - mentesítést meg még pár dolgot ami számomra felesleges letiltottam a szólgáltatásokban de ezt vista esetében is megtettem. Szóval bejön az op. de semmi extra vistához képest nekem az is stabil remélem ez is az lesz.
Szóval notira dobtam fel tesztelni és minden jó csak a hangkártya (Realtek HD Audio - ingtegrált) recseg de csak akkor ha valamilyen alkalmazást elindítok még a zene mellett ha otthagyom semmi baj nincs tisztán szól. Alkalmazás pedig lehet bármi még ha egy paint -ről is van szó akkor is elkezd recsegni a zene ameddig betölti a paint -et.
Próbáltam már minden drivert a legfrissebb a Realtek High Definition Audio Driver for Windows 7/Vista 2.35 de avval sem jó volt a 2.31,2.34 -es verzió elvileg ezek is már jók win7 -hez de mindel ezt csinálja :(
Laptop egy Asus F5SL rendszer pedig Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD
Nem vagyok kezdő de itt most csúnyán megakadtam mert fogalmam nincs és egyik driver se akarja a tutit szóval ötleteket várok.
Előre is köszi.