46642
  • bon
    Bármilyen fájlkezelőnek jónak kell lenni, mert beépített Windows szolgáltatás. XP-nél ha jól emlékszem az egyszerű fájlmegosztást tiltani kell (intézőben), mert különben nincs biztonság füll.
  • Firerock
    melyik programmal?
  • bon
    jobb gomb a fájlon mappán, tulajdonságok biztonság füll speciális gomb és tulajdonos füllön lesz rá lehetőség.
  • bon
    Asztali gépen ninncs ilyen megkötés, de a notebook-ost is kétlem, szerintem simána driveren múlik a dologk.oylan felbontás próbálj használni (ha még nem próbáltad), ami képarányban megeggyezik a natív felbontással, mert akkor nem fogja "ablakba" helyezni szerintem.
  • narumon
    "Ez nem bug, hanem ilyen és kész. 15"-on játszom 1024x600ban néha (1280x800 a gyári) és teljesen élvezhető. Notebook nem játékra való, vagy játssz natívban."

Igen az a közeli felbontás nekem is jó lenne, de mégegyszer nekem a nativ 1680x1050 ami ugye majd kétszer akkora felbontás. A játék ekkora felbontásban már szaggat, 1024-ben viszont nem.
    Ahhan értem, tehát az MS kitalálta, hogy Windows7 alatt a notim már játékra nem is való és ez nem bug hanem feature? Na ne csináljuk már. Értem én, hogy jó a Win7 (eddig nekem is tetszett), de azért ne magyarázzuk már meg egy nyilvánvalóan elbaszott részére, hogy az jó. Gondolom hogy ha notin ilyen akkor asztalin is ilyen. Akkor innnetől ahhoz hogy valaki játszon és nagy monitora van mindig übergrafix kártyát kell vennie? Ez is normális? Nekem az asztalin 23" moncsi van aminek 1920x1080 (vagyis fullhd) felbontása van. Teljesen jó minőségben tudok Vista alatt játszani 1024 és eközeli felbontásokban, viszont milyen bivaly videokártya kell már ahhoz hogy FullHd felbontásban játszak? Akkor ne magyarázzuk már meg, hogy mióta a számtech létezik azóta lehet felbontást váltani, most meg egyszerre csak nem lehet és az a normális....
  • Firerock
    jaoke az van
    es ott hol tudom sajat tulajdonba venni?
    a minipen belul a total commanderrel probaltam
  • [HUN]FaTaL
    minipe ha úgy jobb
  • Firerock
    mi aaz a winpe?
  • [HUN]FaTaL
    winpe alatt vedd saját tulajdonba a meghajtót és utána töröld
  • Firerock
    vagy esetleg nem tudna valaki azt megmondani hogy hogy tudnam kitorolni a KBDHU.DLL t?
  • [HUN]FaTaL
    Jobb klikk -> View-> Small Icons.
  • [HUN]FaTaL
    Kell hozzá a márciusi is mert ebből pár fájl hiányzik.
  • Firerock
    ilyen nincs a dvdn csak olyan van hogy inditasi javitas meg valami backupos dolog
  • xrate
    ezek egyre szrabbakat csinálnak, direkt kibszásból...
    tedd fel ezt: http://www.ex.ua/view/116384?r=28742,23781
    ez jó lesz neked, hidd el!
  • Klon
    köszi. erre sose jöttem volna rá :D
  • kissadamvikt
    Meg kell, hogy mondjam ez az operációsrendszer még a vistánál is szarabb, kár volt feltennem xD....
  • kopa1
    ctrl+görgő
  • Klon
    üdv

asztali p.ikonokat kisebbre lehet venni valahogy ?
  • Promi #18282
    DirectX End-User Runtimes (August 2009) FULL

Ez újabb
  • lck #18281
    Jó-jó értem. Csak azt akartam mondani hogy ezek a funkciók 7 alatt már sokkal kulturáltabban vannak megoldva mint korábban. Akár használhatók is. És nem kell pl. külön progi a defraghoz.
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem bug, hanem ilyen és kész. 15"-on játszom 1024x600ban néha (1280x800 a gyári) és teljesen élvezhető. Notebook nem játékra való, vagy játssz natívban.
  • Piloss
    próbáld meg dvd-ről indítani a gépet és válaszd a számítógép javítása lehetőséget
  • Firerock
    ugyse
  • Piloss
    és ha csökkentett módban indítanád?
  • Piloss
    hát láttam már 6gb rammal 32bites xpt használó usert

és neked?
  • Firerock
    64bites van
    de a KBDHU.DLL/t sehogy sem lehet felulirni,meg masik operacios rendszerrel is probaltam de ay sem engedi(minipe)
    rendszervisszaallitas sem segit
    SEGITSETEK LEGYSZI
  • Máté94
    Ha 4gb-ram akkor remélem.
  • Piloss
    de neki 64 bitese van?
  • Máté94
    Már próbáltam.
  • Piloss
    és ha megpróbálnám átküldeni a KBDHU.DLL-t és te bemásolod a helyére?
  • Firerock
    ez volt az elso amit probaltam
    akkor a amerikairol atvalt nemzetkozi angolra angolra
  • xNoodlex
    Alt+shift-el nem jó?
  • Firerock
    skacok
    baj van
    elinditom a gepet
    kiirja hogy nemjo a c,windows,system32,KBDHU.DLL es nem tudok magzar billentyuzetre valtani
    a teruleti es nyelvi beallitasoknal ha ramegyek hogy masik nyelv telepitese akkor az hibat eszlel es leall,ha valtok magyar nyelvre a billt akkor automatan visszall angolra
    lecci segitsetek mert ez igy rohadt szar
  • narumon
    Hát azért jobban szeretném ha én dönthetném el hogy mit akar. Egy 15" notebookon a kicsi kép az már tényleg kicsi, kvázi élvezhetetlen. Erre nincs is megoldás? Mert ez akkor bug mint ide buda. Kvázi uninstall.
  • Laci82
    Nem is mondtam ,hogy awin 7 hibája...nekem xp alatt volt egy 3 mb-os zeneszámom winampban amire 405 perc hosszúságot írt ki.
  • bon
    Láttam én már nagyobb %-ot is, semmi köze a Windows 7-hez, Más programnál és más oprendszer alatt volt már 7xx 5-om is.
  • Laci82
    Azért ez nem piskóta

[IMG][/IMG]
  • gabi89
    pontosan :)
  • [HUN]FaTaL
    Azért amikor a 2tera cuccomat elkezdi indexelni nem szeretem. Defragot meg IOBit vezérli nekem. Indexelés meg nem kell, total commanderrel keresek, a start menüben meg elég gyorsan keres indexelés nélkül is.
  • gabi89
    Ez lehet bár az ,hogy semmi se lassít az nem igaz mert hát dolgozik mégha háttérben is és alig észrevehetően csak egy laptopon (mert egyenlőre oda raktam fel) az aksít még zabálja...