"Ez nem bug, hanem ilyen és kész. 15"-on játszom 1024x600ban néha (1280x800 a gyári) és teljesen élvezhető. Notebook nem játékra való, vagy játssz natívban."
Igen az a közeli felbontás nekem is jó lenne, de mégegyszer nekem a nativ 1680x1050 ami ugye majd kétszer akkora felbontás. A játék ekkora felbontásban már szaggat, 1024-ben viszont nem.
Ahhan értem, tehát az MS kitalálta, hogy Windows7 alatt a notim már játékra nem is való és ez nem bug hanem feature? Na ne csináljuk már. Értem én, hogy jó a Win7 (eddig nekem is tetszett), de azért ne magyarázzuk már meg egy nyilvánvalóan elbaszott részére, hogy az jó. Gondolom hogy ha notin ilyen akkor asztalin is ilyen. Akkor innnetől ahhoz hogy valaki játszon és nagy monitora van mindig übergrafix kártyát kell vennie? Ez is normális? Nekem az asztalin 23" moncsi van aminek 1920x1080 (vagyis fullhd) felbontása van. Teljesen jó minőségben tudok Vista alatt játszani 1024 és eközeli felbontásokban, viszont milyen bivaly videokártya kell már ahhoz hogy FullHd felbontásban játszak? Akkor ne magyarázzuk már meg, hogy mióta a számtech létezik azóta lehet felbontást váltani, most meg egyszerre csak nem lehet és az a normális....