46642
-
Pio #18421 Amúgy belinkelsz egy képet valami teljesen nóném programról, hogy húúú nem lehet telepíteni én pedig beírom, hogy egyrészt van ezer alternatíva másrészt ez a szoftverfejlesztő felelőssége, szerintem ebben semmi terelés nincs... :S
A rengeteg idegesítő hibáról nem tudok nyilatkozni, nekem úgy néz ki mázlim van és békén hagynak. Kampatibilitási gondokkal már 1-2-szer találkoztam, de ezeket a helyén tudom kezelni, ráadásul a legtöbbre lehet is megoldást találni. -
Jaj mar nem kell ez a tereles.
Itt arrol volt szo hogy nem leteznek ilyen hibak.. Hat de nagyon is leteznek, sokkal tobb hiba van ebben az OP rendszerben mint az XP-ben.
Es mint leirtam ezt meg nem kell olyan veresen komolyan venni, mert az XP-nek volt ideje kiforrnia ezekbol a hibakbol, mig a Win7 nem jelent meg es ezert meg ezek eltekinthetok. DE ETTOL MEG A HIBAK IDEGESITOK!!! -
Pio #18419 Mintha nem lenne kábé ezer másik vírusirtó/tűzfal/kombó, ami tökéletesen működne (akár a Microsoft saját termékei)...
Te nem azt keresed, hogy mit tud, hanem azt, hogy mit nem tud a program. Biztos minden kategóriában lehet találni 1-2 olyan programot, ami nem működik, de sokszáz másikat is, amik viszont működnek.
Amúgy pedig a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy csomó minden nem kompatibilis, hisz egy új oprendszerről van szó. Szerintem a szoftver készítőinek felelőssége helyrehozni a kompatibilitást. Őszintén, szerinted reális elvárás, hogy a Microsoft egyesével nézz át a Földön létező többezer programnyelven megírt több10millió szoftvert és ha valami nem kompatibilis akkor írja át a windowst? Nem az lenne reális, hogy a szoftver fejlesztői intézzék ezt? Olyan szoftvereket kell használni, amikre tisztességes támogatás létezik és akkor nem érhet meglepetés. A legtöbb általánosan elterjedt, kompatibilitási gondokkal küzdő szoftver/driver már a win7 béta/RC fázisában javítást kapott a szoftver/driver készítőitől. -
Amúgymeg miért nem szeded le külön?
#18416: A telepítő inkompatibilitási hibája miért a Microsoft hibája? Rendszergazda módban próbáltad futtatni? -
update.microsoft.com/windowsupdate
Vagy rakd fel a silverlightot, annak a telepítésének a végén belehet pipálni. -
Hat hogyne aki szemellenzos az miert is venne eszre ezeket a dolgokat.
Olyanrol hallottatok mar hogy csomo program meg csak nem is telepitheto csak ilyen trukkozerssel indithato ? "reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\Disabled Sessions /va /f" Es ez csak egy sok idegesito hiba kozul, ami egy szemellenzos szamara persze nem letezik.
Foleg miutan itt mindennapos szivasok vannak a forumban is.
Amiket leirtam mind mind leteznek, nem kitalacio tizezrevel szivjak miattuk a fogukat a felhasznalok. Meg kell mondjam ez negativ csalodas volt mindenkeppen az XP-hez kepest, mert a 2 evesnel tobb feltelepitett XP-vel nem voltak ilyen idegesito hibak.
Ellenben az meg pozitivum volt, hogy sokkal lassabb OP rendszerre szamitottam, ellenben semmivel nem marad el az XP mogott. Persze ezt a rendszert meg nem adtak ki tehat van idejuk javitani az SP1-el.
De produkalok most nektek 2 masodperc alatt egy hibat, itt egy virusirto/tuzfal combo ami Vista alatt megy ellenben mar telepitesnel egybol lefagy.
-
Ha jól rémlik, Internet Explorerrel kell felmenni a Windows Update oldalra, ahol felrak valami plugint, s megkérdi, akarsz-e minden MS programhoz frissítéseket leszedni... -
A régi programokkal azért elég sok gond tud adódni,de amúgy pártolom a véleményedet,a mai vagy max 4-5 éves programok nagy átlagban mennek rajta! -
Azt hogy kell bekapcsolni? :S nem találtam rá módot. Sőt, ezt is írja ki a win update.
Frissítéseket kap: csak a windows rendszerhez.
És nem lehet átállítani... hol kell? -
Kapcsold be a Microsoft Updatet, vagy töltsd le külön. -
Végül is, ez a legjobb megoldás
-
Amit írtál azoknak a 98%-hoz semmi köze a Windows 7-nek. Az 1%-meg a gadget a másik 1% a taskbar és óra esete.
Ja és milyen rengeteg inkompatibilis programra gondolsz? Mert én még nem találkoztam olyan progival amite feltettem és nem ment volna. -
Tölsd le külön. -
Ismételten újra kellett raknom a win7-et. Az a furcsaság, hogy most már nem jelenik meg a windows live essentials a windows update-ben. Hova tűnt? Nem állítottam el semmit, friss rendszer. -
Pio #18407 Szerintem a ventri kódjában van a hiba és addig nem fog javulni a hiba, amíg nem érkezik a ventriből egy új verzió (tehát a 2.*-es esetében soha). Tökéletesen működik a Teamspeak, a Skype, az összes játékokba integrált beszélgető alkalmazás csak a ventri nem. Valami olyan anomália lehet a ventri kódjában, ami most jött ki, de egészen biztos, hogy nem a win7 lett úgy megcsinálva, hogy minden voip programmal tökéletesen működik kivéve a ventrilóval.
A ventri 2 és 3 kódjának lényegi része szerintem teljesen ugyan az, csak a 3 kapott némi csicsát, 1-2 új menüt és fizetős lett a szerver és ezért jön elő ugyan ez a hiba mind a két verzióban.
Na persze ez a lényegen mit sem változtat. -
Hát ventrit nem próbáltam, de a többivel én nem találkoztam. cfos működik, sbnek semmi baja. -
Loturot, ez egy Win7 hiba, mivel a legujabb ventriloval is csinalja, ami elvileg mar win7 supporttal rendelkezik es ott is trukkozni kell.De mint mondtam ez az egyik a rengeteg ilyen kisebb hiba kozul, mint pl a videok bekockasodasa, ahol szinten trukkozni kell. A videostream programok gyenge/lagos adatatvitele. Kek kepernyok neha leallitasnal, eltuno quickbar, anomalia neha inditasnal ahol a Cfos programot van hogy nem tolti be vagy eleve belassul az egesz a gadgettektol. Van hogy a programok nem a taskbarra kerulnek hanem a regi helyukre az ora melle aztan masik alkalommal jo es a taskbaron jelennek meg. A rengeteg inkompatibilis program, bar ez nem a Win7 hibaja hanem a szoftverek nincsenek rendesen atirva x64-re es mig a Vista 64bites szoftverjen mukodnek a Win7-nel meg nem. (Szoval ezt nem a win7 szamlajara irom.)
Hangdriverek kezelesi hibai foleg terhatasu hangoknal, a SB hangkartyaoruleterol nem is beszelek ahol szinten lagol/serceg a hang, mint a regi VIA chipsetes alaplapoknal.
Nem is akarom folytatni mert jo par hiba van meg ezeken kivul is, ami kis odafigyelessel megoldhato lett volna, vagy lesz, de ettol fuggetlenul meg rendkivul idegesitoek tudnak lenni neha. -
De ez nem a Windows 7 hibája, hanem a Ventrilo progié, úgy látom Windows 7 supportja nincs még. -
Beviteli eszkoznek a magyar 101-es billntyuzetet valassza -
Isten vagy:)!Én már keresgettem dolgokat,den nem nagyon találtam....arra pedig még véletlenül sem gondoltam,hogy a dio 3 oldalán ilyen témával majd fogalakozik valaki!Köszi szépen,nem teljesen úgy ahogyan ő írta,de elindítottam a Diablo 2-t,kieggel együtt Win 7-en!Sokat szívtam vele,de most fut,még a netes game is megy,minden ok!
De amúgy meg nem jártam hiába a köröket,mert legalább most már tudom,hogy eilyen is látezik,tudom hogyan kell működtetni(mármint a virtuális Windows-ról beszélek);ma is tanultam valamit!Amúgy meg az egyik haverom anyázott,hogy nem működik neki az 5.1 es hangkártyája Win 7 alatt,mert mér elég régi!Lám,most már az is műkszik!Szóval egy nagy Köszönöm mindenkinek,aki segített!
Még egy apróság lenne.Ugyan csak egy cimborám azért szív,mert hiába töltötte le a magyar nyelv frissítést a Win 7-hez(tegnap telepítette újra a Winfost),az Y és a Z billentyű fel van neki cserélve,mintha angol lenne a billentyűzet kiosztás;pedig minden a helyén van,á-é-í-ó-ú..minden más ok.De ez a kettő fel van cserélve.Mi lehet a baj?Át van állítva magyar nyelvűre a billentyű kiosztás a Windowson belül én úgy tudom. -
Nem lenne amugy rossz operacios rendszer a win7 de az apro hibaktol mar szinte a falra maszok.
Itt van peldaul a Ventrilo 2.1.4 lagja es sorolhatnam amikre egyenlore nincs megoldas. -
Egyszer nekem is volt egy ilyen problémám, hogy egyszercsak úgy döntött nem hajlandó bebootolni. Én úgy oldottam meg, hogy windows xp-re beléptem, átneveztem a system32 mappáját, utána a win 7 indulásakor a repair helyreállította, utána xp-ről visszaneveztem a régit, megint repairolt, és utána elindult rendesen. -
Windows 7 féláron okt. 22-én, 1 órán keresztül.
31.990.- helyett > 15.990.- W7 Home Premium
Lásd a bannert az oldalon (fent)
Több infó
Kód igénylése -
Törölheted -
JamesRyan #18397 Sziasztok,
érdekelne,hogy a windows.old mappát törölhetem mindenféle következmény nélkül,vagy van egy "hivatalos" módja az eltávolításának?
köszi -
Cyberdevil #18396 Sziasztok, az lenne a gondom h: netezés közben kivillant a windows, semmi hibaüzenet, csak kivillant. Mikor újraindítottem, boot menüből kiválasztottam a wint, ahelyett h elkezdte volna tölteni csak ilyen szürkés-fekete képernyő van. A hétvégén telepítettem ubuntu-t a gépre, de a C-hez nem nyúltam egyáltalán, ubuntu alatt se szórakoztam a c meghajtóval. Fogalmam sincs mi lehet a gond. :S -
Furcsáltam is, hogy egy ekkora közösséggel rendelkező játékhoz nem csinálnak valami okosságot. -
ACE #18394 Majd írj ide mennyit jelentett... félő hogy semmit. -
Ejjj köszi szépen, igazad volt:D -
Nincs véletlenül még egy kijelző csatlakoztatva a géphez? Mert ha igen akkor a másik képernyő az elsődleges. -
Eddig 2 különböző forrásból származó win7-et is telepítettem a gépemre. A telepítés rendben le is zajlott, elindul a gép, ok minden, win7 betölt, majd mindkét verziónál fekete képernyő.
Csökkentet módban való indításnál tovább megy és írja h a Windows az első indításkor való konfigurációt végzi, majd hibaüzenet hogy csökkentett módba ezt nem tudja végrehajtani és újraindul, de betöltés után ismét a fekete képernyő.
Konfigom eléggé régi, de a minimumnak megfelel. Ami gyenge benne az 1GB DDR2 (32bites win7em van).
Az számíthat, hogy nem Sata winyóra telepítek?
-
Otthoni felhasználásra mindig ingyenes volt:) -
ISOból is fel tudod telepíteni az XP-t a virtuális gépre. -
Na ezt kipróbálom, holnap kiderül, mert ma már nem indulok újra. -
BBencze #18387 Figyu hadjad sztem ezt a Virtual XP dolgot. Sztem ez talán segít. -
Basszusz!Akkor értem már,azaz szerintem értem.Ezzel a programmal tulképp felrakom az Xp-t,mint egy programot a Win 7-re,az install cd-jéről..!Sorry!nem is értem miért gondoltam,hogy ez a program már tartalmazza az Xp-t...ha csak 60 mega.Sorry,egy kicsit hülye vagyok én még ehhez az emulálósdihoz....!:9Hát akkor le kell töltenem egy Windows Xp-t:S:D!Ki is kell írni,vagy valahogy képből is tudom installálni?Na jó ez csak hülye kérdés volt!:)Gondolom ilyet nem lehet..! -
hy all!!!
nem tudja valaki hogyan tudnám üríteni system volume information mappát? -
Kellene mondjuk egy egy telepítő CD, vagy bootolható ISO. Azt berakod az optikai meghajtóba és telepítesz. -
Hm, ezt estére kipróbálom.
Zan
Ha nagyon kell hálózat, akkor Host-only -val próbálkozz. Azt hiszem ez csak a fizikai és a virtuális géped között létesít kapcsolatot, és netre nem megy. De ha csak másolni akarsz, van "megosztott mappa" is VirtualBoxon, és ott csak adott mappákba tudsz írni vagy olvasni hálózat nélkül. -
Na felraktam a Virtual Boxot és az van hogy csináltam magamnak egy "gépet",10 gb-os vinyóval benne,de amikor el akarom indítani ezt írja ki:
FATAL:No bootable medium found!System halted!
Mit kellene beállítani máshogyan?