• Zan
    Isten vagy:)!Én már keresgettem dolgokat,den nem nagyon találtam....arra pedig még véletlenül sem gondoltam,hogy a dio 3 oldalán ilyen témával majd fogalakozik valaki!Köszi szépen,nem teljesen úgy ahogyan ő írta,de elindítottam a Diablo 2-t,kieggel együtt Win 7-en!Sokat szívtam vele,de most fut,még a netes game is megy,minden ok!

De amúgy meg nem jártam hiába a köröket,mert legalább most már tudom,hogy eilyen is látezik,tudom hogyan kell működtetni(mármint a virtuális Windows-ról beszélek);ma is tanultam valamit!Amúgy meg az egyik haverom anyázott,hogy nem működik neki az 5.1 es hangkártyája Win 7 alatt,mert mér elég régi!Lám,most már az is műkszik!Szóval egy nagy Köszönöm mindenkinek,aki segített!

Még egy apróság lenne.Ugyan csak egy cimborám azért szív,mert hiába töltötte le a magyar nyelv frissítést a Win 7-hez(tegnap telepítette újra a Winfost),az Y és a Z billentyű fel van neki cserélve,mintha angol lenne a billentyűzet kiosztás;pedig minden a helyén van,á-é-í-ó-ú..minden más ok.De ez a kettő fel van cserélve.Mi lehet a baj?Át van állítva magyar nyelvűre a billentyű kiosztás a Windowson belül én úgy tudom.