46642
-
HUmanHunter #18661 online is? [punkbuster problémákról hallani], ill tudom formatálás nélkül xp ről 7 re telepíteni? nincs dvd íróm és 200 gb nyi adatot nem akarok elveszteni :S -
BIZ0906 #18660 Még a CoD 1 is megy xD -
ACE #18659 Nekem eddig tökéletesen működött minden game, újak is és régiek is. -
ACE #18658 Sőt, bocsi, ott fel sem ajánlja, azt mondja szüntessem meg az írásvédettséget... -
ACE #18657 Totalcommanderrel is hiába választom ki hogy adminként, akkor sem hajlandó oda írni... -
Megéri, az xp már nagyon elavult régi rendszer. -
HUmanHunter #18655 megéri e már váltani xp ről 7 re vagy érdemes még várni? főleg gamera használom a gépet, de elvétve akad más is. -
A "smart move" -ot hol tudom beállítani az egérhez?
Mert a tv-s gépen távirányítóval elég lassan lehet az egeret mozgatni és ez sokat segítene! -
Sehol, urban legend. -
Sziasztok! Az miért van, hogy a gyorsindító minden kikapcsolás után eltüik az eszköztárból? -
A másik monitorod/kijelződ az elsődleges, ott lesz a bejelentkezés, utólag állítható. -
Bekapcsolt UACcal nincs jogod oda írni. Kapcsold ki vagy használj totalcmd-t. -
saiyanjin #18649 Sziasztok,
Ma rászántam a délelőttöm és jól konfigurált XP-m és fel telepítettem a következő névre hallgató Win 7 változatokat :Windows 7 AIO Activated, És Win 7 RTM with 11languages and localpacks, mindekettőt Ultimate és 32biten.Szépen települtek, viszont az első indításnál mindekttő bedobja az asztalt feketén és az egér kurzor működik csak.Itt mindkettőnél vártam kb fél fél óréát de nem történt semmi, semmire sem reagál.Safeben próbálva panaszkodik és újraindít hogy nem tudja befejezni a telepítést csak normálban, de ott meg jön a fekete kép egérrel.Tudom meg kell venni, de amíg nem megy nemfogom...ördögi kör.Azért valaki pls homályosítson fel mi lehet, de nem kérek anyázó és microsoftot szopkodókat.Előre is thnx. -
barmi #18648 Az xp-ben ez így néz ki:
Majd megnézem w7-ben is -
vezérlőpult/rendszer/speciális rendszerbeállítások/indítás és helyreállítás/alapértelmezett operációs rendszer -
barmi #18646 Sziasztok!
VAlaki el tudná magyarázni akár priviben is hogy hogyan tudom módosítani a boot menümet? Van egy entire of windows opcióm és egy windows 7 opcióm. Alapból sajnos a windows 7-en áll és ha nem nyúlok hozzá akkor a win 7 lesz kiválasztva automatikusan (kb 20 mp a várakozás). Azt szeretném ha alapból az entire of windowson állna és ha nem nyúlok hozzá akkor azt válassza és ne a windows 7 -et. Remélem érthető a dolog és megoldható egyszerűen!
Köszi! °Y° -
Igen, szokása. -
Igen neronal erdemes kicsit selectalni telepitesnel, mert benne van az oreg ordog is kb., es nagyreszet nem is hasznalod :) -
Te használod is az egész nero csomagot, vagy csak felraktad az egészet? -
Ezt en sem ertem 82GB-s particion van a 64bites Win7 es van szabad helyem 68gb, tehat azt jelenti hogy 14GB-t hasznaltam mindossze fel es ebbe a frissitesek is beletartoznak. -
ACE #18641 Egyébként egy kérdés, az egyik meghajtóm gyökérkönyvtárába nem enged semmit másolni, viszont a szülő könyvtárakba már igen, könyvtárat is tudok létrehozni a gyökérbe, és abba már tudok másolni, de a gyökérbe nem, ez mitől lehet? Már a Security beállításoknál mindenkinek adtam jogot, mégsem megy...
Az előbbi nem ment el, valami hiba volt... -
ACE #18640 Egyébként egy kérdés, az egyik meghajtóm gyökérkönyvtárába nem enged semmit másolni, viszont a szülő könyvtárakba már igen, könyvtárat is tudok létrehozni a gyökérbe, és abba már tudok másolni, de a gyökérbe nem, ez mitől lehet? Már a Security beállításoknál mindenkinek adtam jogot, mégsem megy... -
ACE #18639 Reméljük a Win7-et nem kell majd olyan sűrűn reinstallni, legalábbis nálam még nem lassult be eddig szemernyit sem. -
Játékot nem rakok a C-re, de telepített programot az összeset. Azokat úgyis újra kell rakni, ha winreinstall van, így teljesen mindegy hogy hol vannak. Reinstall előtt kiszoktam menteni az appdataból ami kell és kész. :)
Nekem csak a letöltött dolgok vannak rendes elrendezve (telepítők) a telepített cuccokat szvsz teljesen felesleges. -
Jaja én is így vagyok, külön Windows partició és külön amire a programokat, játékokat, multimédiás fájlokat, és minden mást rakok. Mindent alaposan elrendezek, külön van jatekok, kisjatekok, multimedia (ezen belül is mindenféle), programok (ezen belül is multimedia, rendszerkezelő, internetes, stb.), és így tovább. -
Nem ertem kinek jut olyan az eszebe hogy jatekot a "c"-re telepit . Nekem kulon particio van a jatokoknak , sot meg letolteni sem toltok le akarhova mert annak is kulon particiot csinaltam. -
Az lemaradt ,hogy x86 (32bites) windows van fent. Amgúgy rengeteget jelent ha 1programot sem a C -re raksz. Amúgy ez nálam egy ősi berögzödés mert még a sp nélküli xp-nek volt egy olyan szokása ,hogy ha a c-re raktad fel a programokat,játékokat akkor kegyetlenül belassult azóta sose oda rakom :D -
Nekem fent van a 64bites verzió, és a c meghajtón 20GB-ot foglal el a rendszer, és a kisseb programok, minden egyébb más meghajtóra szoktam tenni: film zene játék....
jó monnyuk a ner9 az alapból van vagy 1.5gb....:D -
Nálam 16 GB alapból volt a Windows mappa, gondolom az x64 -es nagyobb. -
Hű ezt elnéztem, a system32 -ben lévő temp mappám üres, a windows könyvtárban lévőben meg volt 3,7 giga. Dejó hogy írtátok, akkor mégsem kell hozzáadnom még :-))) -
x86
Windows - 11.3GB
Program Files - 9.3GB
Minden program és néhány játékdemó a c-n + pagefile. -
:O
Nálam a Windows mappa 20 giga, a Program files (x64) 4,7 giga, a sima Program files 751 MB , eleinte valahogy én is úgy kezdtem, 20 gigásra raktam rá, aztán kevés lett egyszercsak, hozzáadtam még 5-öt, és a héten megint megtelt (jött jópár frissítés, meg visual C++ meg nemtudom) :| Maradt 250 MB helyem. -
Laptopon 25Gb -ból 14-15gb szabad lapozó fájl 2gb ,rendszer-visszaállítás be van kapcsolva de néha törlöm őket hyberfile pedig kikapcsolva van. Programok viszont egy másik partíción vannak tehát C-n semmi ja és frissítés nálam luxus szóval az is off.
Asztali gépre még nem mertem felrakni ott május óta vista van (jól bírja azóta nem lassú) 40gb-os a C:\ és 23-25gb szabad. Ugyanazokal a beállításokkal mint a win7 a laptopon... -
Pl. XP Modeot, Officet, Photoshopot és Delphit. Ezek ugye önmagukban elég nagyméretűek. Ezenkívül a kis szarokat. -
Nekem a 30GB-bol 14GB szabad hely van . 64bit-es . -
Nálam 26 Gigából 17 szabad. ( Lapozó : 2 Giga. Rendszervisszaállítás + hyberfile = Off.)
Hogy mit raktok rá - nem értem.
-
Én a 7100-al szépen elférek 40G-n április óta. Egyik oprendszerem sem volt ilyen sokáig fent újratelepítés nélkül. :) -
Hát ennek a Win7 -nek tényleg nem elég még a 25 gb sem a C meghajtóhoz. Kicentiztem, nemrég még 2-3 giga helyem volt, aztán mostanában jött jópár frissítés, hát nem megtelt? Tényleg kell 30-35 giga ennek legalább (főleg ha valaki olyat is telepít oda amit lehet változtatni, mert nekem még a temp, és a lapozófájl is máshol van, és amit lehet máshova telepítek). -
Oké,50GB-s az a partíció:) -
A többi megfog maradni, feltéve ha te le nem törlöd véletlenül. Ajánlott kb 40gb-ot adni a rendszernek.