46642
-
lefutattam egy hibaellenőrzőt az átpakolta :) -
hát én felraktam a drivereket de nem még :) Hol lehet bekapcsolni az aerot ? :) azért fura mert próbe verziónál rögtön olyan volt :)
Am enterprise verzió van -
win+tab
Már amennyiben az aero be van kapcsolva. Tegyél fel drivert és átlátszóak lesznek a cuccok, utána működni fog a win+tab is. -
Na felraktam a 64 bites verziót. :)
A kérdésem az lenne, hogy hol lehet átlátszóvá varázsolni a tálcát meg a többi dolgot ?:) Illetve lehet hogy buta kérdés, de képeken Vistánál is meg Win 7nél is folyton látom hogy az ablakok egymás mögött térben vannak elhelyezve. ez csak marketing vagy lehet ilyet is ? Ha lehet akkor hogy ? :) -
HUmanHunter #18697 mininován -
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol találok végleges Windows 7-et amelyet letudok tölteni? Az XP-m tegnap sikeresen meghalt, jó lenne egy gyors reinstall :-) Előre is köszönöm ! -
Nem kell XP mód. Jobb klikk az exén futtatás rendszergazdaként. -

Ezt:
-
Hali Tudna valaki segiteni most telepitetem a Stalker Clear Sky játékot és nem indul el csak ezt írja ki:
Nincs külön fiókom létrehozva simán csak belép a Win. akkor hogy lépjek be adimként? De probáltam azt is hogy Xp modban rendszergazdaként inditom úgy is ez a hiba.
Nem örülök neki, ez már a harmadik játékom amivel baszakszik a Win 7.Xp-én tökéletesen müködött csak most a Win 7-en csinálja ezt. -
ACE #18692 Azt használom. -
ACE #18691 Használd XP alatt az egyszerű file megosztást, és Win7 alatt ne legyen bekapcsolva a Homegroup, mivel azt nem támogatja az XP. -
Akit érint a Microsoft oldaláról beszerezhető a végleges Virtual PC és XP Mode többek közt magyar nyelven is. -
Köszi -
A számítógép nevét beírva már csak a jelszót kéri, de azt hiába hagyom üresen és OK, kéri újra.. -
:D
Nézz utána mielőtt hülyeségeket beszélsz. Azért mert fizikailag lehetetlen. 32biten a megcímezhető memória 2^32 byte. Ez ugye pontosan 4GB, de a memóriacímekbe beleszámít a VGA memóriája is. -
Azt nem tudjátok véletlen, hogy Windows 7 alatt ha a gépet összekötöm HDMI kábellel, miért olyan veszettül élénkek a színek és jelennek meg függőleges centivastag szellemképcsíkok játék közben ?
Próba verziónál nálam ez előfordult sajnos :( -
csak kérdeztem. :) Elvileg a procim kezel 64 bit-et :) szóval akkor az lesz :) -
Mert ez nem oprendszer függő egyszerűen (legyen Linux,Windows bármi...) a 32bites rendszer 4gb -ig tudja kezelni de ebben már minden benne van. Szóval nem a Windows hibája hanem a matematikáé ha már valakire fogni kell xD -
De ez nevetséges azért :) Miért nem lehetett mindegyikbe teljes ram támogatást nyújtani ? :) -
Lehet hogy a felhasználóneved Administrator vagy Rendszergazda attól függ magyar vagy angol xp. vagy valamilyen user néven vagy belépve. jelszó lehet hogy nem kell, ha nem adtál meg telepítéskor. -
saiyanjin #18681 :):):)
Very thnx, erre aztán végképp nem gondoltam :)Nagyon szépen köszi a helpet, rakom is fel újra...:)Már már azt hittem a verziókkal kapcsolatban hogy az én gépemen nem megy, mivel olvastam aki felrakta annak gondja sincs az update-vel sem.De hogy mi lehet az AIO Activated és az RTM...:)
Mégegyszer thnx és a legjobbakat
-
Próbálok rácsatlakozni a hálózaton lévő XP-s gépre és nevet meg jelszót kér, ami azért vicces, mert semmilyen jelszó nincs beállítva a gépre. Hogy tudnék belépni a másik gépre? -
Senki se tudja? -
a gáyri telepítő cd-t már a vásárlás napján ellehet felejteni, rendszerint elavult driverek vannak rajta. Célszerű mindg a gyártó oldalán megtalálható legújabbat leszedni. -
gondolom a legújabb -
Kipróbáltam a Vista driveket is,ezzel működik...
Sokat kell még tanulnom... -
Na,előjött az első hiba...
Nem működik a Ethernet port,egy winfos update után megadta magát...
Próbáltam alaplaphoz kapott CD-n található drivereket de nem működik...
Ötletek? -
BIZ0906 #18674 "Battlefield series?" Passz azzal nem játszok. 2. részre látom kaptál válasz :) -
BBencze #18673 tegyél fel 64biteset és no problém -
Így van. -
Sziasztok!
Nekem 4 giga memóriám van Intel Quad 9550-nel és egy 1 gigás videókártyával. Ezekszerint, hogy nem teszek fel 64 bites rendszert, akkor nem tudom kihasználni a 4 giga ramom meg a vidikari 1 gigáját teljesen ? -
Melyik az a Hamachi ami tuti 100 hogy megy faxán Win7en? -
Feltételezem a házi barkács gyorsindítóra gondolsz. Ha igen akkor a válasz egyszerű, egy sima bug, hivatalosan nem támogatott módszert használsz. -
HUmanHunter #18668 mostmár belátom hogy kellett volna rendesen particionálni, de 240 es vinyót nem akartam már 3 felé. [nvidia karim volt ezért a linuxnak is van egy partíció de ATI ra lett lecserélve azalatt meg nem működik a linux úgyhogy ottvan 20gb üresen] -
Sziasztok! Az miért van, hogy a gyorsindító minden kikapcsolás után eltüik az eszköztárból? Valaki erre? -
Rá lehet telepíteni XP-re, de nem ajánlott, több a hibalehetőség. Ja és ajánlott nem 1 particóval használni a winyót. -
HUmanHunter #18665 Battlefield series? és a mondat 2. része még mindig érdekelne ;) -
Legújabb Total Commander-t használod? v7.50.a -
BIZ0906 #18663 CoD, CoD2,4 és Crysis Wars mind PB-s és semmi gond. -
BIZ0906 #18662 PB gond már vagy 1 hónapja vagy több óta nincs.