46642
  • Gideon Wieth
    lefutattam egy hibaellenőrzőt az átpakolta :)
  • Gideon Wieth
    hát én felraktam a drivereket de nem még :) Hol lehet bekapcsolni az aerot ? :) azért fura mert próbe verziónál rögtön olyan volt :)

Am enterprise verzió van
  • [HUN]FaTaL
    win+tab

Már amennyiben az aero be van kapcsolva. Tegyél fel drivert és átlátszóak lesznek a cuccok, utána működni fog a win+tab is.
  • Gideon Wieth
    Na felraktam a 64 bites verziót. :)

A kérdésem az lenne, hogy hol lehet átlátszóvá varázsolni a tálcát meg a többi dolgot ?:) Illetve lehet hogy buta kérdés, de képeken Vistánál is meg Win 7nél is folyton látom hogy az ablakok egymás mögött térben vannak elhelyezve. ez csak marketing vagy lehet ilyet is ? Ha lehet akkor hogy ? :)
  • HUmanHunter
    mininován
  • V43 1105
    Tudna valaki segíteni abban, hogy hol találok végleges Windows 7-et amelyet letudok tölteni? Az XP-m tegnap sikeresen meghalt, jó lenne egy gyors reinstall :-) Előre is köszönöm !
  • [HUN]FaTaL
    Nem kell XP mód. Jobb klikk az exén futtatás rendszergazdaként.
  • xblades

Ezt:
  • xblades
    Hali Tudna valaki segiteni most telepitetem a Stalker Clear Sky játékot és nem indul el csak ezt írja ki:

Nincs külön fiókom létrehozva simán csak belép a Win. akkor hogy lépjek be adimként? De probáltam azt is hogy Xp modban rendszergazdaként inditom úgy is ez a hiba.
    Nem örülök neki, ez már a harmadik játékom amivel baszakszik a Win 7.Xp-én tökéletesen müködött csak most a Win 7-en csinálja ezt.
  • ACE
    Azt használom.
  • ACE
    Használd XP alatt az egyszerű file megosztást, és Win7 alatt ne legyen bekapcsolva a Homegroup, mivel azt nem támogatja az XP.
  • bon
    Akit érint a Microsoft oldaláról beszerezhető a végleges Virtual PC és XP Mode többek közt magyar nyelven is.
  • kirol
    Köszi
  • xNoodlex
    A számítógép nevét beírva már csak a jelszót kéri, de azt hiába hagyom üresen és OK, kéri újra..
  • [HUN]FaTaL
    :D

Nézz utána mielőtt hülyeségeket beszélsz. Azért mert fizikailag lehetetlen. 32biten a megcímezhető memória 2^32 byte. Ez ugye pontosan 4GB, de a memóriacímekbe beleszámít a VGA memóriája is.
  • Gideon Wieth
    Azt nem tudjátok véletlen, hogy Windows 7 alatt ha a gépet összekötöm HDMI kábellel, miért olyan veszettül élénkek a színek és jelennek meg függőleges centivastag szellemképcsíkok játék közben ?

Próba verziónál nálam ez előfordult sajnos :(
  • Gideon Wieth
    csak kérdeztem. :) Elvileg a procim kezel 64 bit-et :) szóval akkor az lesz :)
  • gabi89
    Mert ez nem oprendszer függő egyszerűen (legyen Linux,Windows bármi...) a 32bites rendszer 4gb -ig tudja kezelni de ebben már minden benne van. Szóval nem a Windows hibája hanem a matematikáé ha már valakire fogni kell xD
  • Gideon Wieth
    De ez nevetséges azért :) Miért nem lehetett mindegyikbe teljes ram támogatást nyújtani ? :)
  • pedestrian
    Lehet hogy a felhasználóneved Administrator vagy Rendszergazda attól függ magyar vagy angol xp. vagy valamilyen user néven vagy belépve. jelszó lehet hogy nem kell, ha nem adtál meg telepítéskor.
  • saiyanjin
    :):):)

Very thnx, erre aztán végképp nem gondoltam :)Nagyon szépen köszi a helpet, rakom is fel újra...:)Már már azt hittem a verziókkal kapcsolatban hogy az én gépemen nem megy, mivel olvastam aki felrakta annak gondja sincs az update-vel sem.De hogy mi lehet az AIO Activated és az RTM...:)

Mégegyszer thnx és a legjobbakat
  • xNoodlex
    Próbálok rácsatlakozni a hálózaton lévő XP-s gépre és nevet meg jelszót kér, ami azért vicces, mert semmilyen jelszó nincs beállítva a gépre. Hogy tudnék belépni a másik gépre?
  • kirol
    Senki se tudja?
  • bon
    a gáyri telepítő cd-t már a vásárlás napján ellehet felejteni, rendszerint elavult driverek vannak rajta. Célszerű mindg a gyártó oldalán megtalálható legújabbat leszedni.
  • tommygear
    gondolom a legújabb
  • milk4
    Kipróbáltam a Vista driveket is,ezzel működik...
    Sokat kell még tanulnom...
  • milk4
    Na,előjött az első hiba...
    Nem működik a Ethernet port,egy winfos update után megadta magát...
    Próbáltam alaplaphoz kapott CD-n található drivereket de nem működik...

Ötletek?
  • BIZ0906
    "Battlefield series?" Passz azzal nem játszok. 2. részre látom kaptál válasz :)
  • BBencze
    tegyél fel 64biteset és no problém
  • [HUN]FaTaL
    Így van.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Nekem 4 giga memóriám van Intel Quad 9550-nel és egy 1 gigás videókártyával. Ezekszerint, hogy nem teszek fel 64 bites rendszert, akkor nem tudom kihasználni a 4 giga ramom meg a vidikari 1 gigáját teljesen ?
  • RETROB0Y
    Melyik az a Hamachi ami tuti 100 hogy megy faxán Win7en?
  • bon
    Feltételezem a házi barkács gyorsindítóra gondolsz. Ha igen akkor a válasz egyszerű, egy sima bug, hivatalosan nem támogatott módszert használsz.
  • HUmanHunter
    mostmár belátom hogy kellett volna rendesen particionálni, de 240 es vinyót nem akartam már 3 felé. [nvidia karim volt ezért a linuxnak is van egy partíció de ATI ra lett lecserélve azalatt meg nem működik a linux úgyhogy ottvan 20gb üresen]
  • rvn
    Sziasztok! Az miért van, hogy a gyorsindító minden kikapcsolás után eltüik az eszköztárból? Valaki erre?
  • bon
    Rá lehet telepíteni XP-re, de nem ajánlott, több a hibalehetőség. Ja és ajánlott nem 1 particóval használni a winyót.
  • HUmanHunter
    Battlefield series? és a mondat 2. része még mindig érdekelne ;)
  • bon
    Legújabb Total Commander-t használod? v7.50.a
  • BIZ0906
    CoD, CoD2,4 és Crysis Wars mind PB-s és semmi gond.
  • BIZ0906
    PB gond már vagy 1 hónapja vagy több óta nincs.