46642
  • bandika1988
    Értem fatal (és bon), kössz a helpet, akkor nem marad más, várok és reménykedem, hogy valamelyik jövőbeni frissítés kiküszöböli majd ezt a gondot.
  • Kongy
    Hello!

Az angol nyelvű végleges verzió van meg, Ultimate 64-bites, és azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehetne magyarrá varázsolni a nyelvet? Azt hallottam, hogy a Windows Update menüben, de nem tudom... szóval pls help!
  • [HUN]FaTaL
    Ahpgy néztem nem lehet állítani mit csináljon a natívnál kisebb felbontással, nem tudom miért van a Catalystban letiltva ez az opció.

Most vagy WDDM1.1 követelmény, hogy így legyen, akkor ez így marad, vagy még nem csinálták meg win7 alá ezt az opciót.
  • bon
    Mindenből a legújabbat kell kasználni. pl. a telefonodhoz gondolom a Nokia Pc suite-ot használod, ha nm a legújabb változat akkor frissítsed.
    Amúgy milyen progikkal vannak gondjaid?
  • zteroli
    Hali!!!nekem is windows7 van de nam nagyon akkrnak rajta elmenni az "xp"-s cucok többek közt a telefonom se..!!probléma,pl:nem ismeri fel a telomat"nokia 5310 XpressMusic" mit tegyek????
    Ja ésmég egy csomó ilyesmi progit-dolgot sem akkar elvini vagy felismerni!!

köszi!!!csáó
  • bandika1988
    Gondolom 20-22 colos monitorod van, ha 1680x1050-es felbontásra állítottad. Azon lehet, hogy annyira nem feltűnő a két fekete sáv, de egy 15,4 colos notebookon az:D
    ezekszerint még te sem találtál megoldást erre a problémára?
    amúgy kössz a gyors választ...
  • bon
    Ez nálam is így van, ha nem a natív felbontásnak megfelelő képeranyút állítok be. pl. így volt a Saw játéknál is, beállítottam 1680x1050-re, majd másnap visszaállt 1024x768-ra és akkor jobb és ball oldalt egy fekete sáv volt, de sokáig észre se vettem annyira nem volt feltünő.
  • HUmanHunter
    nem tudom használni a bf42 t, mikor elindítom a patch telepítőjét kékhalál majd restart :S próbáltam már kompatibilitást is állítani de az se segített.
  • bandika1988
    Szevasztok!
    Lehet, hogy a kérdésemre már válaszolt valaki, de mivel sürget ez idő, ezért nincs időm átolvasni ez összes hozzászólást...
    Kérdésem a következő:
    Van egy Acer laptopom, a videokarim pedig egy régi hd2400xt, ami nem egy ütős darab, viszont eddig szinte mindent vitt, igaz alacsony felbontáson (800x600 vagy 640x480). A képernyő natív felbontása 1280x1024. Eddig ha egy game-t 800x600-as felbontáson nyomtam, a képernyő teljes volt, minden remekül ment, viszont a Win7-tel ez nem megy, szal ha nem 1280x1024-es felbontásra rakom a beállítást, akkor a képernyő két oldalán fekete csíkok vannak, ergo nem tudok teljes képernyőn gamelni. Próbálgattam a beállításokkal mahinálni, de sehogy sem tudtam kiküszöbölni ezt a kis problémát. Ha valaki tud megoldást, legyen szíves segíteni.
    Előre is köszönöm
  • Evin
    Ennek semmi alapja nincs.
  • torok6
    Sziasztok! télleg a 64-biten szebb a kép meg a videó? Valaki tudja hogy megy e 64-biten a tomtom home?
  • bon
    Megvásárolod, és egyből eredeti lesz vagy egy érvényes kód beírásával. Amúgy elképzelhetőnek tartom, hogy lesz hátrányod belőle a türelmi időszak lejárta után, Office 2007-nél ez 30 indítás és utánna korlátozt, lehetséges, hogy úgyanez lesz 2003-nál is.
  • bon
    Szeritnem egy Eredetiség ellenőrzést hajtott végre. Lehet, hogy egy új szokás.
  • PunkZoli
    ahoy, hogyan tudom genuivá tenni az office 2003 am? mert míg xp-n jó volt a "demo" de win7 nél már kiírja hogy blabla not genui.. és hogy az orromalá dörgöli :)

lesz hátrányom belőle? blokkol majd funkciókat? nagyon nem lenne jó ha nem tudnék dolgozni vele

előre is kösz
  • [HUN]FaTaL
    start->windows virtual pc és ott van felül hogy create a virtual machine
  • Pio
    Nincs semmi baj a windows live maillel, én azt használom és teszi rendesen a dolgát. Nagyjából ugyan az, mint az outlook express volt csak sajnos nem lehet benne identitásokat létrehozni, nem tudom, hogy ez érint-e mást is rajtam kívül.
    Alternatívaként ott a Mozilla Thunderbird, de tudtommal nem a legmegbízhatóbb program.
    Sokan használják még a Bat! mailt, amiről nem tudok mit mondani.
    Illetve az IncrediMailt érdemes még megemlíteni, semmi extra, de van benne egy rakás emoticon, hang, effekt, "levélpapír", satöbbi.
    És persze a Microsoft Outlook is alkalmas postafiókok kezelésére.
  • DarkSector
    huh még egy uccso kérdés.
    az az uj gép, ez hol van, mert nem nagyon találom ezt az opciót...:S
    és lehet nem jo helyen keresem...
  • DarkSector
    á igy vágom thx.
  • BBencze
    Mért nem jó a Windows Live Mail? csak le kéne tölteni....
  • fekete0012
    köszi és tudtok valami levelező progit ajánlani
  • [HUN]FaTaL
    Nincs, a Live Essentials része lett - Windows Live Mail.
  • Pio
    Nincs, kikerült a Live csomagba és Windows Live Mail a neve.
  • fekete0012
    hali a w7-ben van alapbol valami levelező progi. mint a vistában a windows mail?
  • kirol
    Ma kapcsolom be a gépet, amin W7 van - EREDETI-, erre feljön egy ablak, hogy van egy olyan sejtése, hogy ez egy kalózverzió. Megkérdezte, továbbmegyek e, vagy beszerzek egy eredetit. Rákattintottam a továbbra.
    Betöltődött, ott pár mp múlva már kiírta, hogy aktiválva van.

De mi hülyítette be? Azt a gépet csak hd anyagok nézésére használom, nincs rajta semmi csak W7 meg divX, mert matroska splitter.

• [HUN]FaTaL
    Nincs Vista mode, nem kapsz a win7hez csak XP liszenszt. Új gép és feltelepíted a CDről vagy Imageből.
  • DarkSector
    THX ez sikerült.
    akkor ezután pl ha vista is akarom, azt sima lemzről betölthetem a virtual pc-nek, vagy akkor egy Vista mode-ot kell letölteni???
  • bon
    Microsoft VirtualPc start menüponton belül lehet az xpmode-ba telepített alkalmqzásokat indítani, vagy külön a virtuális xp-t indítani de az intézőben Virtuális gépek mappa segítségével létrehozható és indíthatóak a virtuális gépek.
    Xp mode-ról leírás: link
  • bon
    Boot menü szerkesztése lásd: 18830-as hozzászolás linkje.
  • DarkSector
    így értem. most én feltettem a xp mode-ot, de nem történt semmi, nem látok parancsikont hozzá, meg semmit.
    hol tudnék xp-re váltani ezekután?
  • HUmanHunter
    felraktam ma az ultimate editiont, és boot menüben 3 win 7 jelenik meg, ebből csak az egyik működik. ezt hogy lehetne orvosolni, hogy csak 1 jelenjen meg? ill a win xpm akartam felhúzni 7 re, de azt áthelyezte, és "earlier version of windows" néven berakta a boot menübe..
  • [HUN]FaTaL
    Annyi gépet raksz fel amennyit akarsz, csak győzd hellyel meg rammal.
  • bon
    Ez a,lapján nekema z jön le, hogy mégis van valmi maradvány a régi windowsw 7-nek. A nem induló Windows 7 egyszerűen eltávolítható az itt megtalálható leírással: link
  • [HUN]FaTaL
    Az összes drivert végigpróbáltam már, mindegyikkel szar. Marad a beépített, végülis teljesen mindegy.
  • bon
    Több Virutális gép van lelepítve a gépemre, de egy időbe 1 max 2-öt futtatok, de kettő gépet már észrevenni a teljesítményen. (na it van értelme a munkahelyi gépem 4 magjának és 8gb ram memóriájánk, mert ott kettő gép esetén is jó a teljesítmény) Xp mode-ot lehet létrehozni Virtuális Windows 7-en és Vista-n is.
  • [HUN]FaTaL
    Én arra szoktam, de inkább az advancedban nézek körül és állítok be mindent.
  • DarkSector
    lehet nem jót mondok, de a beállitásoknál, érdemes szétnézni, és állitgatni a felvétel-nél lévő opciokat.
  • bon
    Letöltés is-is a fizikai gép és a virtuáis gépen megosztva (kétes eredetű oldalakat szoktam a virtuálison nézni vagy letölteni). Normál oldal böngészés a Windows 7-en.
  • Sam87
    Köszi ezt már én is tapasztaltam, csak azért érdekes hogy kiadtak azóta egy friss drivert és mégis rossz vele!
  • urbijoe
    asztali gépnél az energia gazdálkodást High Performance-ra kell álitani?
  • [HUN]FaTaL
    F5SL-en is ez van. Hagyd fent azt a drivert, amit alapból feltesz hozzá a win7, ne frissíts rá.