Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy értem, hogy csak egyes filmfájlt nem enged másolni. Tehát akkor a pendriverre más minden fájlt tudsz másolni?
Ha más minden fájlt enged másolni, akkor azt jelenti, hogy azt az adott filmfájlt használja egy program és mivel használja, akkor tényleg nem engedi másolni.
Én ahogy látom torrentrõl töltötted le. A uTorrent program nem csinál ilyent, hogy ne engedje hozzáférni a fájlhoz másolni más meghajtóra, de más letöltõprogram lehet.
Ha a letöltõprogram használja a fájlt, akkor csak annyit kell tenni, hogy végleg kikapcsold a letöltõprogramot és rögtön lehet másolni, ha nem szól bele más program.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mindenesetre még mindig ott tartunk, hogy a win7 öncélúlag abuzálja a méregdrága vinyót. Lehet hogy mindenkiét, csak halkabb hardveren ez fel sem tûnik. Viszont ha ez így van, az biztosan feltûnik, hogy a kelleténél gyakrabban költesz tízezreket új hddre...
http://goo.gl/gd6Zi5
Tehát nálad msn-függõ volt? Itt épp nincs is fent msn, de mindenhol jelentkezik a cirregés. System-wide. Az elsõ bootolás óta folyamatosan.
Azért egyáltalán nem megnyugtató, gyakorlatilag folyamatosan dolgozik szerencsétlen, nyilván - ha csak minimálisan is, de - kopik a használattól. Csökken az élettartama, teljesen fölöslegesen, és hát nem olcsó cuccokról beszélünk. Szóval nem értek egyet, ez igenis elég komoly probléma. Ha ez a win7 sajátossága, szégyenszemre kénytelen leszek a vadiúj gamer configra debiant rakni :)
Nem tudom mennyire lehet általános jelenség, illetve mennyire tûnik fel másnak, csendesebb hdd-vel: bármilyen változás történik a képernyõn, legyen az egy ablak drag/resize, vagy itt a böngészõben scrollozás egérrel, akár egy mezei flash banner, a hdd a képfrissítési frekvenciának megfelelõ gyakorisággal cirreg, mintha folyamatosan screenshotokat mentene. Hülyén hangzik, tudom. Egyértelmûen a képernyõvel van összefüggésben, pl. ha a böngészõben fut egy mozgó flash, hallani a hangot, de ha nyomok pár pgdown-t hogy ne látsszon, abbamarad... Ha pl. a flash épp nem mozog, szintén csönd van. Ahogy ezt írom, és lenyomva tartott kurzorgombbal közlekedek a szövegben, szintén hallom minden egyes karakternél a key repeat rate frekijével. Mintha valami leharcolt elektromos írógépen dolgoznék...
Tehát ~60 disk access / sec alapjáraton, úgy hogy semmit nem csinálok, az egy dolog hogy zajos és zavaró, de ami igazán aggaszt, hogy ez nyilvánvalóan nem tesz jót a fejmozgató mechanikának, gyanítom durván megrövidíti a vinyó élettartamát. A gépben van 8GB RAM, alig fut valami, szóval nem swap, ilyen alapvetõ lehetõségek eleve kizárva.
Hetek óta keresgélek a neten, hiába. Gondoltam arra h a taskbar mouseoverre felugró thumbnailjeit mentegeti, de ez pont annyira logikátlan és érthetetlen volna mint maga a tény, hogy normális esetben kizárólag RAM hozzáférést igénylõ mûveletekkel miért terheli a háttértárat.
A hdd egy Seagate ST2000DM001-es, fórumokon sokan panaszkodnak a hangja miatt (olyan mátrixnyomtató feeling), tehát ez gyárilag így sikerült - ez azért fontos, mert könnyen lehet h minden win7 alatt ugyanez történik, csak a legtöbb esetben (halk hdd-vel) észrevétlen marad. Nem tudom más gépen ellenõrizni, a hddled ilyenkor nem mutat aktivitást nálam, így szvsz. más gépen sem, gondolom olyan rövid impulzusokat kap csak amit egyszerûen nem lát az emberi szem.
Szándékosan ilyen ez (szoftveres avultatás?!), vagy sikerült valami kókány win7 verziót beszereznem, netán "gyárilag" vírusosan? Már ilyen hülyeségek jutnak eszembe, õszintén szólva tanácstalan vagyok...
Ja, elsõ körben a taskbar thumbnail ficsör kikapcsolásával kéne kezdenem, de még ennek a mikéntjére se jöttem rá (gpedit-ben "turn off taskbar thumbnails" enabled, reboot és persze semmi változás, registry-t is átírtam a neten talált info alapján, szintén semmi eredmény...). Persze már abban sem vok biztos hogy van-e egyáltalán értelme, lehet hogy csak a megjelenítését tudom tiltani, és a háttérben ugyanúgy csinálná a hülyeségét tovább. Vagy totál tévúton járok, és semmi köze a kettõnek egymáshoz?
Bárkinek bármi ötlete v. tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Viszont az universal usb installer megcsinálja 32 bit alól is. :)
nem tudjátok hogy a windows defender progi része már a win 7 op rendszernek vagy külön kell leszedni hozzá?
A Windows 7 ára meg teljesen rendben van, ennyibe kerül legalább.
Ha nem is pont így, de XP-n is megtalálható ez a beállíátsi lehetõség.
volt 2 particióm, az egyiken XP, másikon Win 7.
Formáztam a 7-es particióm, igy már csak XP van, mivel eég régi volt a gép, nem nagyon bírta 1 giga DDR1-el...viszont a bootl loaderben benne maradt a Win 7, és az XP boot ini fájlját hiába szarkesztgetem, nincs hatással rá... van valami trükk, hogy eltüntessem a boot loaderbõl a Win 7-et? ráadásul az akar indulni minden inditáskor...
a conf.ini fájlban kell ezeket átírni.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Megoldható az valahogy, hogy ha be van dugva egy usb-s füles ne keljen már folyton kihúznom ha épp hangfalon keresztül akarok hallgatni valamit. (Jack dugós a hangfal)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Jobb click a Sajátgép (My Computer) és click a Manage. A képen látszik hogy utána a Device Manager-re clickelsz egyet és a jobb listában a Network Adapter-nél a "+"-ra clickelsz egyet és ami ott van (nálam VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter) jobb click és Update Driver.
Lehet, hogy Windows 7-ben másképp írja, de hasonló kell legyen.
Ez a Network driver viszont kínai nekem. Leírnád bõvebben, hogyan?
Ez az alaplapom alaplap és melyiket? Ezt: Broadcom Lan illesztõprogram ?
Illetve még annyi, hogy tegnap próbáltam rögtön indulás után programot telepíteni, de az sem indult el, míg a hálózat ikon helyre nem jött.
Az is lehet, hogy frissítened kellene a Network drivert.
"Objektum neve";"C:\Windows\SysWOW64\pbsvc.exe"
"Találat neve";"A fájl sérült digitális aláírással rendelkezik. Kibocsátó: Even Balance."
A grafikus felülettel kapcsolatban, szerintem még nincs ezekben a live CD-ben kifejlesztve ezekre az újabb videokártyákra a szoft rész. Én még nem találkoztam ilyen problémával pedig sok gépen próbáltam a live CD dolgokat.
kaspersky meg grafikus módban el sem indult :D nem tudom mit vétett az 5770 es kártyám de sok live cdnél nem megy a grafikus felület :D