Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha végleg kikapcsolod a uTorrent programot?
Scany01
megnéztem másik filmnél engedte,igen torrentrõl szedtem utorentel nem tudok hogy más letöltõ bezavarna

Akkor a jogosultsági dolgot ellenõrizted #43212 alapján.
Én úgy értem, hogy csak egyes filmfájlt nem enged másolni. Tehát akkor a pendriverre más minden fájlt tudsz másolni?
Ha más minden fájlt enged másolni, akkor azt jelenti, hogy azt az adott filmfájlt használja egy program és mivel használja, akkor tényleg nem engedi másolni.
Én ahogy látom torrentrõl töltötted le. A uTorrent program nem csinál ilyent, hogy ne engedje hozzáférni a fájlhoz másolni más meghajtóra, de más letöltõprogram lehet.
Ha a letöltõprogram használja a fájlt, akkor csak annyit kell tenni, hogy végleg kikapcsold a letöltõprogramot és rögtön lehet másolni, ha nem szól bele más program.
Scany01
van

Scany01
nem változott semi

bon
Inkább jogosultság problémának tûnik, nézd meg a meghajtó jogosultságot: jobb gomb a meghajton tulajdonságok és biztonság füll. Van e a felhasználódnak eljes hozzáférése?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

sikerült, 32-bitesrõl csináltam 64bitest, csak le kellett tölteni egy bootsect.exe-t és bámosolni a wudt könyvtárba, így már mûködött
Scany01

tetszik már érteni?

Scany01
némelyik filmet nem engedi

Scany01
nem igaz nem lehet érteni egész c,d meghajtóm szar védet és nem enged filmet felrakni pendrájra mert írásvédet a mappa megszüntetni nem lehet mert visza megy rá!

bon
Akkor a pendrive az írásvédet, az eszközön lehet megszüntetni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Scany01
azt megcsináltam de úgyse engedi a fájlt másolni pendrájvra

bon
Én nem vettem észre, hogy kelleténél többszõr költenék hardverre. Pedig jó sokáig haszáltam itthon Windows 7-et és egyik winyómnál se okozott problémát de a leírt jelenség se fordult elõ. A munkahelyik 1xx db gépenél se. Valami tuti rágerjed a gépre. Földelt konnektorba van bedugva a gép? Tápegység rendben van? Monitor vagy a táp kábelére is tegyél ferrit gyûrût.

bon
Jobb gomb a fájlon vagy mappán és tulajdonságok

Scany01
üdv az írásvédetséget hogy szüntetem meg?

A tekercsek csak úgy nem ciripelnek, vagyis csak közvetve, gyakorlatilag ugyanarról beszélünk. Gondolom nem kell megmagyaráznom, hogyan lesz a bitek kiolvasásából hanghullám :)
Mindenesetre még mindig ott tartunk, hogy a win7 öncélúlag abuzálja a méregdrága vinyót. Lehet hogy mindenkiét, csak halkabb hardveren ez fel sem tûnik. Viszont ha ez így van, az biztosan feltûnik, hogy a kelleténél gyakrabban költesz tízezreket új hddre...
[HUN]FaTaL
Nekem nem dolgozott a hdd, csak ciripeltek a tekercsek. Nálad akkor ez valami más lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kösz a gyors választ! :)
Tehát nálad msn-függõ volt? Itt épp nincs is fent msn, de mindenhol jelentkezik a cirregés. System-wide. Az elsõ bootolás óta folyamatosan.
Azért egyáltalán nem megnyugtató, gyakorlatilag folyamatosan dolgozik szerencsétlen, nyilván - ha csak minimálisan is, de - kopik a használattól. Csökken az élettartama, teljesen fölöslegesen, és hát nem olcsó cuccokról beszélünk. Szóval nem értek egyet, ez igenis elég komoly probléma. Ha ez a win7 sajátossága, szégyenszemre kénytelen leszek a vadiúj gamer configra debiant rakni :)
[HUN]FaTaL
Nekem is volt ilyen a kettõvel ezelõtti gépemen (az az msn ablakban való egérmozgatásra "sercegett"). Sokat nem tudsz vele tenni, de semmi problémát nem okoz.

Hali!

Nem tudom mennyire lehet általános jelenség, illetve mennyire tûnik fel másnak, csendesebb hdd-vel: bármilyen változás történik a képernyõn, legyen az egy ablak drag/resize, vagy itt a böngészõben scrollozás egérrel, akár egy mezei flash banner, a hdd a képfrissítési frekvenciának megfelelõ gyakorisággal cirreg, mintha folyamatosan screenshotokat mentene. Hülyén hangzik, tudom. Egyértelmûen a képernyõvel van összefüggésben, pl. ha a böngészõben fut egy mozgó flash, hallani a hangot, de ha nyomok pár pgdown-t hogy ne látsszon, abbamarad... Ha pl. a flash épp nem mozog, szintén csönd van. Ahogy ezt írom, és lenyomva tartott kurzorgombbal közlekedek a szövegben, szintén hallom minden egyes karakternél a key repeat rate frekijével. Mintha valami leharcolt elektromos írógépen dolgoznék...

Tehát ~60 disk access / sec alapjáraton, úgy hogy semmit nem csinálok, az egy dolog hogy zajos és zavaró, de ami igazán aggaszt, hogy ez nyilvánvalóan nem tesz jót a fejmozgató mechanikának, gyanítom durván megrövidíti a vinyó élettartamát. A gépben van 8GB RAM, alig fut valami, szóval nem swap, ilyen alapvetõ lehetõségek eleve kizárva.

Hetek óta keresgélek a neten, hiába. Gondoltam arra h a taskbar mouseoverre felugró thumbnailjeit mentegeti, de ez pont annyira logikátlan és érthetetlen volna mint maga a tény, hogy normális esetben kizárólag RAM hozzáférést igénylõ mûveletekkel miért terheli a háttértárat.

A hdd egy Seagate ST2000DM001-es, fórumokon sokan panaszkodnak a hangja miatt (olyan mátrixnyomtató feeling), tehát ez gyárilag így sikerült - ez azért fontos, mert könnyen lehet h minden win7 alatt ugyanez történik, csak a legtöbb esetben (halk hdd-vel) észrevétlen marad. Nem tudom más gépen ellenõrizni, a hddled ilyenkor nem mutat aktivitást nálam, így szvsz. más gépen sem, gondolom olyan rövid impulzusokat kap csak amit egyszerûen nem lát az emberi szem.
Szándékosan ilyen ez (szoftveres avultatás?!), vagy sikerült valami kókány win7 verziót beszereznem, netán "gyárilag" vírusosan? Már ilyen hülyeségek jutnak eszembe, õszintén szólva tanácstalan vagyok...

Ja, elsõ körben a taskbar thumbnail ficsör kikapcsolásával kéne kezdenem, de még ennek a mikéntjére se jöttem rá (gpedit-ben "turn off taskbar thumbnails" enabled, reboot és persze semmi változás, registry-t is átírtam a neten talált info alapján, szintén semmi eredmény...). Persze már abban sem vok biztos hogy van-e egyáltalán értelme, lehet hogy csak a megjelenítését tudom tiltani, és a háttérben ugyanúgy csinálná a hülyeségét tovább. Vagy totál tévúton járok, és semmi köze a kettõnek egymáshoz?

Bárkinek bármi ötlete v. tapasztalata ezzel kapcsolatban?
[HUN]FaTaL
Evvel csak 64bites win alól tud 64-es telepítõt kreálni.

Viszont az universal usb installer megcsinálja 32 bit alól is. :)

sziasztok, wudt-tal szeretnél bootolható win64-et pendrivera varázsolni, és az a gondom, hogy amikor végigmegy a másolás, kiirja, hogy nem tudta elindítani a bootsect-et, és emiatt nem bootolható a pendrive bár a win rajta van. Mit kéne csinálnom?
[HUN]FaTaL
A defender része, a vírusírtó (mse) nem.

hi!
nem tudjátok hogy a windows defender progi része már a win 7 op rendszernek vagy külön kell leszedni hozzá?
köszönöm szépen,én is igy gondoltam a telepitést,de érdekes módon a telepítö csak azt ajánlotta fel hogy hova telepitsem,azt már nem hogy formázza,törölje az elözö particiót,igy történhetett hogy windows old mappám is maradt,és rá két napra el is szállt a win 7...
bon
Windows 8 kulcsok jelnleg jóval olcsóbbak, ha van legalább XP, Vista Frissítési alapod.
A Windows 7 ára meg teljesen rendben van, ennyibe kerül legalább.

bon
boot-olva kellene indítan a telepítést, majd a telepítõvel törölni az xp partíciót (fontos adatokat persze elõtte menteni) és újra létrehozatni és egybõl nincs OLD mappád és van egy tiszta telepítésed.

bon
Megjöttek a december havi frissítések jó telepítést!

Szeretnék venni Windows 7 Home Premium 64bites kulcsot, de ahogy látom 20 ezer forint felett van. Esetleg nincs valahol jóval olcsóbban? :)
üdv az uraknak,szeretném megkérdezni,hogy a win 7 telepitöje az xp-t és a cuccait a "windows old" mappába rakja,de kiirja,hogy a mappa tartalma nem lesz elérhetö. akkor most törölhetem gond nélkül ezt a "windows old" mappát,nem omlik össze a rendszerem? elöre is köszönöm szépen a választ,szép napot!
bon
vezérlõpult\rendszer\speciális rednszerbeállítások\indítás és helyreállítás. Kiválasztod az alapértelemzett indítandó oprendszert és kikapcsolód a Rendszerek listájának megjelenítése menöpontott.
Ha nem is pont így, de XP-n is megtalálható ez a beállíátsi lehetõség.

kérdés,
volt 2 particióm, az egyiken XP, másikon Win 7.
Formáztam a 7-es particióm, igy már csak XP van, mivel eég régi volt a gép, nem nagyon bírta 1 giga DDR1-el...viszont a bootl loaderben benne maradt a Win 7, és az XP boot ini fájlját hiába szarkesztgetem, nincs hatással rá... van valami trükk, hogy eltüntessem a boot loaderbõl a Win 7-et? ráadásul az akar indulni minden inditáskor...

kifli
TESS egy hasznos kis tool. Annyit csinál, hogy váltogat neked a két hangeszköz közt. Csak be kell állítanod, hogy hány hangeszköz közt szeretnél váltani, illetve, hogy a listában, melyik eszköz hányadik.

a conf.ini fájlban kell ezeket átírni.
xxdani
basszus ezzel próbálkoztam, de nem ment. most meg megy. Köszi a távgyógyítást :)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

bon
vezérlõpult\hang menüben a lejátszás fülön lehet állítani az alapértelmezett eszközt.

xxdani
Sziasztok.
Megoldható az valahogy, hogy ha be van dugva egy usb-s füles ne keljen már folyton kihúznom ha épp hangfalon keresztül akarok hallgatni valamit. (Jack dugós a hangfal)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

BoneDragon
Total commander sikeresnek bizonyult, nem is értem miért nem jutott eszembe. Köszönöm.<#worship>

BoneDragon
HD Sentinel fent van és azt írja hibátlan a mûködése

bon
Elsõ körben inkább a winyó állapotát nézném meg HD sentinellel. Leírás alapján winyü problémára tippelnék. Sértült fájlokat tartalmazó mappa nem szokott ilyet okozni, és simán törölhetõk. Ja és a törlést Total Commander-el próbáld meg.

BoneDragon
Sziasztok, lenne egy komoly problémám. Vannak fájlok amik letöltéskor lehet megsérültek. Mikor megpróbálok belépni a fájl mappájába egyszerûen lehal a windows. Elkezd tölteni a zöld csík, nem tudok a mappák között lépni, se elindítani programokat, esetleg böngészõt, csak a gépet tudom újraindítani de az is legalább 10perc mire végbemegy. Ha jól rémlik az explorer.exe hal le ilyenkor. Ezeket a fájlokat esélytelen vagyok törölni. Esetleg van valakinek ötlete?

lalakov
Köszönöm, csinálok elõbb egy Ghost mentést, arra az esetre ha valami balul sülne el.
Nálam csak Windows Xp van, azért csak úgy tudom megmutatni.

Jobb click a Sajátgép (My Computer) és click a Manage. A képen látszik hogy utána a Device Manager-re clickelsz egyet és a jobb listában a Network Adapter-nél a "+"-ra clickelsz egyet és ami ott van (nálam VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter) jobb click és Update Driver.
Lehet, hogy Windows 7-ben másképp írja, de hasonló kell legyen.
lalakov
CCleanert szoktam használni idõnként(most is lefuttattam).
Ez a Network driver viszont kínai nekem. Leírnád bõvebben, hogyan?
Ez az alaplapom alaplap és melyiket? Ezt: Broadcom Lan illesztõprogram ?
Illetve még annyi, hogy tegnap próbáltam rögtön indulás után programot telepíteni, de az sem indult el, míg a hálózat ikon helyre nem jött.
Lehet túl sokmindent telepítettél mostanában. Jó lenne csak regiszter tisztogatás (CCleaner és Advanced System Care free). A hálózati ikon viselkedése elég érdekes. Nekem az a furcsa, hogy csak a Chrome tud egybõl az internetre kapcsolódni és a többi esetébe kell várj.
Az is lehet, hogy frissítened kellene a Network drivert.
lalakov
Vírus nincs, ennyit talált:
"Objektum neve";"C:\Windows\SysWOW64\pbsvc.exe"
"Találat neve";"A fájl sérült digitális aláírással rendelkezik. Kibocsátó: Even Balance."
Biztonságból kell vírusellenõrzést végezni: #43155 hozzászólásban szereplõ vírusellenõrzõket kell lefuttatni egyelõre.
lalakov
Tudnátok segíteni? A gépem 1 hónapos koráig rendben mûködött (W7 64, SSD). De azóta a teljes betöltés idõszaka lassult. Nagyjából, feláll olyan gyorsan ahogy egy SSD-n lévõnek kell. Tudom használni a fájljaimat és mûködik a net is Chrome alatt. De a Firefox nem indul el. A tálcán lévõ hálózat ikon dolgozik, mintha nem talált volna jelet (miközben mint írtam, megy a Chrome és bármilyen weboldalt elérek) és nem indul el a Skype, Dropbox, Steam (a Steam HDD-n van, a másik kettõ az SSD-n). Még fél perc kell kb., hogy õket is használni tudjam és onnantól semmi hiba. Lehet ezzel együtt élni, de azért zavar. Köszönöm.
Akkor azt jelenti, hogy billentyûzetet kell cserélj. Szerintem még fog szórakozni veled a billentyûzet. Azért én kíváncsi vagyok hogy mikor fog még elõjönni a hiba.

A grafikus felülettel kapcsolatban, szerintem még nincs ezekben a live CD-ben kifejlesztve ezekre az újabb videokártyákra a szoft rész. Én még nem találkoztam ilyen problémával pedig sok gépen próbáltam a live CD dolgokat.
Palinko
nem talált semmit, persze updatevel kezdtem aztán MBR majd minden object. közben tegnap még restart elõtt megjavult magától. gyanús. pedig restart volt az elsõ dolog amit csináltam hogy hátha megjavul akkor nem vált, be erre restart nélkül is egyszer csak jó? áh ilyen nincs

kaspersky meg grafikus módban el sem indult :D nem tudom mit vétett az 5770 es kártyám de sok live cdnél nem megy a grafikus felület :D