46642
-
Ha Enterprise vagy Ultimate változat akkor igen, ha más egyéb változatt akkor max házi barkáccsal, de mivel van alapból magyar változat is így nincs értelme a házi barkácsnak -
A népszerűbbek közül szerintem gykoarlatilag az összes. A legújabb NOD (4.0? Nem tudom, utálom), Avast, AVG, MSSE, szerintem az új BitDefender is. A Kasperskyvel még asszem gondok vannak.
#19098: logout.hu-n volt leírás hogy hogyan kell, Ultimatere simán a winupdateről feltehető. -
Melyik vírusírtó kompatibilis a 7-el? -
nbs86 #19098 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e valami módon magyar nyelvet tenni egy eredetileg angol windows 7-re?
Nem létfontosságú, csak ha van valami ötlet, akkor még csütörtökig szívesen várom. :) -
IrfanView, Paint.NET, GIMP. -
Mi a ráknak ahhoz nero? Imgburn. -
Bármelyik 9-es verzió. -
Tud valaki ajánlani Win7 kompatibilis Nero-t, amivel lehetne ISO fájloakt készíteni? -
Hali!
Kellene egy kis segítség!
nemrég váltottam Vistáról Win7-re. Nekem most leginkább a javítás funkció hiányzik a képnézőből. Leginkább a vörös-szem eltüntetése miatt. Jó volna valami nagyon egyszerű, lehetőleg ingyenes cucc erre a célra. Valakinek valami jó ötlet? (Nem a photo shop) -
32bit-es orpendszert x86-al jelőlik a 64bit-es oprendszer x64-el jelölik -
A kettő féle jelőlés azonos oprendszert takar. az X86 a processzor architektúrát jelőli. -
xxxpaulxxx #19090 ez eddig is így volt nem? -
Bal0924 #19089 Miért váltottak 32-ről 86-ra? -
faq -
Az egyik 64bit a másik 32bit. -
Bal0924 #19086 Mi a különbség a 64 és a 86 között? -
Pio #19085 BIOSban nézd meg, hogy be lehet-e állítani "figyelmeztetési" hőmérsékletet. Enyémben lehet, elképzelhető, hogy a win7 onnan olvassa ki a kritikus értéket.
Ha nincs baj a teljesítménnyel, akkor feszültségcsökkentéssel is korrigálhatsz esetleg.
Illetve monitorozd le programfutás közben is a cpu hőmérsékletet, hogy lásd, mi a helyzet, mert ha azonnal felugrik 90+-ra, akkor valószínűleg egy venti csere nem oldja meg a gondot. -
HUmanHunter #19084 nálam nagy 0 ez a win, játék patchelés szempontjából. felraktam a Battlefield 1942 t, a játék elindul, 1.6 os patch telepítésekor kékhalál. próbáltam kompatibilitást állítani akkor is. gondoltam felrakok valami újabb játékot, Battlefield 2. játék működik, 1.5 telepítésekor kékhalál... -
Az egyik áldozat aki úgy járt mint én, már válaszolt az e-mail-emre. 4 nap után magától megjavult. Egyébként Linksys WRT160N-EU tehát nem egy alap router szerintem. február óta van meg eddig egyszer se volt gond vele, optinetem meg kb két hete van és ma kezdett szívatni. -
#19082 Én is routerral használom, de nem volt még ilyen gondom vele. Arra a fórumba is beírhattam volna, de ez sem hozna közelebb a megoldáshoz.
Nem lehet, hogy mégis csak a router? Milyen típusod van? -
maci the one #19081 Ahogy látom Steve nekünk az alaplap + proci duó egy az egyben megegyezik + a hiba is ugyanúgy jelentkezett.Tehát te azt írtad hogy tettél rá 1 plusz hűtőt és azóta nem volt ilyen hibajelenség igaz? Akkor ezek alapján valószínűleg nálam is működne a dolog.De ha nem is 1 próbát megér.Még egyszer köszönöm mindenkinek , hogy reagált a problémámra és próbált segíteni!!!! -
#19080 Köszi ezzel működik :))) -
Nincs driver hozzá (úgy látom a hivatalos oldalon) és elő is fordulhat, hogy nem is lesz. De a Windows Update egy alap drivert felfog tenni, legalábbis a kollégám valamilyen Live kártyájához rakott fel drivert. -
Igen Live! -
win7 alatt ha túl nagy a proci hőmérséklete akkor csak az adott program száll el, és nem az egész gép (nálam így volt a plussz venti előtt) -
Pontosabb típus? Audigy 1,2,4 vagy Live? Mondjuk gynaús, hogy Live. -
Pio #19075 Én nem tudom, mi ez a "leszabályozás". BIOSban be tudod lőni, hogy milyen hőfoknál kapcsolja ki a gépet, ha előtte kiakad, akkor általában lefagy vagy kékhalált kapsz és nem ilyen hibaüzenetet. Legalábbis XPnél ez volt, sajnos nem tudom, hogy a vistánál mivel járhat a dolog.
Őszintén szólva nem is tudom, hogy mi produkál ilyen hibaüzenetet. Nincs a hibaüzenetnél valami hibakeresési lehetőség? Esetleg Event Viewerben nem találsz részletesebb leírást a hibáról? -
sziasztok
Sound Blaster 5.1-es hangkártyám van. Ehhez van már windows 7-es driver?? köszi a választ. -
eugabesz #19073 Nekem az AMD-m szinte mindig 60-75 fok közt mozog,ne sz@rj be. -
maci the one #19072 Értem, de gondolom ha alapjáraton ennyi 1 húzósabb játéknál elkezd azért dolgozni, plusz még ott van a házban a vga ami olyan 60-70 fok megint csak (Inno3d 8800Gts OC 640mb) az is fűt rendesen, szóval lehetséges hogy a proci annyira felmelegszik akkor , hogy leszabályoz nem?? (ez a jelenség a vistánál is előjött anno és akkor lett elköltöztetve a gép a ház leghűvösebb szobájába).Ezért kérdezem , hogy érdemes e még hűtőre költeni és nem egyből 1 új processzora. Ja és az amd 80 fokig garantálja a processzor üzemképességét azt már megnéztem az interneten. -
Pio #19071 Ez típusfüggő is, az első prescott magos P4 szériának például 70-80 celziusz volt a használat közbeni hőmérséklete.
59-63 celziusz még egyáltalán nem veszélyes. Kicsit magasabb az átlagnál, de messze van még a veszélyestől. De ahogy írtam ez a típustól is függ. -
maci the one #19070 Most néztem a biosban a processzor alapjáraton 59-63 fok.Esetleg tudna valaki írni 1 optimális üzemhőmérsékletet ami még elfogadható.Érdemes akkor 1 normálisabb hűtőre beruházni vagy a processzornak már valami baja lehet és inkább a cseréjén gondolkodjam? Ha érdemes procihűtővel próbálkozni mit ajánlotok ( Cooler Master Hyper TX3 kivételével mert ha jól sejtem az bevált)?Köszönöm a segítséget! -
Feltelepíted a Windows 7-et külön particióra és ha minden rendben akkor magától megcsinálja boot menüt -
Hogyan oldható meg, hogy az XP és a W7 egymás mellett elférjenek és a bootolásnál tudjak választani melyiket akarom? Kössz ismét előre a segítséget! -
nekem csak a nyarat nem bírta, de a plusz ventivel (egy csendes aerocool) már normálisan viselkedett, most így, hogy jön a hidegebb idő a plussz venti nélkül is csendesen kordában tartja a hőt a gyári venti (na meg havonta nem árt a gépet porszívózni, főleg a bordáknál) -
Hát igen a 6000+ gyári hűtője nálam is elég gyengén szerepelt!Hangos volt és 60° körül volt mindig a proci hőmérséklete!
Le is cseréltem egy Cooler Master Hyper TX3-ra! -
téves, win7 alatt simán elszáll az említett hibajelenséggel az adott program, nyáron nálam legalábbis így volt
encode-oltam egy videót, és olyan 40% körül mindig elszállt, a végén már kínomban a proci hőmérsékletét is mértem és ott láttam hogy olyan 70 fok körül mászkált már a proci, fogtam és ráraktam még egy ventit (a rögzítés mikéntje eléggé nevettséges volt XD) és onnantól kezdve már nem szállt el a program -
Ha túlmelegedés lenne és csökkenti a sebességet a gép a Procinak akkor szerintem a játék csak beszagatna, esetleg lefagy az egész gép. -
maci the one #19063 Az előző hibával kapcsolatban, az nem lehet , hogy túlmelegszik a processzor és leszabályoz? Ha igen hogy lehetne kideríteni hogy az e win7 alatt? Bár Xp alatt nem tapasztaltam ilyet viszont a vistánál előfordult ugyanez a játékokkal. Ja 1 amd athlon 64 6000+ x2öm van. -
1. lehet
2. oprendszer frissítő telepítés nem ajánlott (hibalahetőségek miatt pl. program inkompatibilítás). Tiszta telepítés a legjobb megoldás. XP-t frissítve Windows 7-re biztos belefutnál egy-két inkompatibilításba.
Telepítés előtt célszerű beszerezni mindenből a legújabbat.
Kipróbálásra tudom ajánlani a Virtuális gépes telepítést is.