46642
-
Berv #19261
progi nélkül, persze lehet aktualizálni kell win7-re a leírtakat -
ezt nem tudtam, csak az expresst hasznalom... -
pedig ott van -
zolee555 #19258 Sziasztok!
Engem nagyon zavar, hogy az oprendszer rendszerint kikapcsolgatja a vinyó(i)mat. /Plusz én úgy tudom, hogy ezt a asztali gépes winchester-ek nem szeretik./ Kerestem az energiagazdálkodásnál és a lemezkezelésnél is de nem találtam meg ezt így külön.
Ha valaki tudja, hogy hol lehetne ezt kikapcsolni és elárulná annak köszönöm szépen! -
ACE #19257 Az nem lesz jó mert Outlook Express egész más file architektúrát használ mint az Outlook, importálni viszont lehet tudtommal. Előbb Express-ben Export, aztán Outlook-ban import. -
nem ismerem a 07-et, de szerintem hasonlo modon mint leirtam a beallitasokban megadod azt a konyvtarat ahova elmentetted a maileket. celszeru nem a C-re menteni, mert akkor nem kell szarakodni reinstallnal, eleg csak rabokni az elobbi konyvtarra. -
Ennek utána nézek köszi. Miután kimásoltam, az outlook07ben importálni kell ezeket? fájl/import/és keressek rá a kimentett fájlokra? -
Ezzel összefutottam én is, csak nem szerettem volna progival beletúrni, de akkor jó lesz, kösziköszi -
http://win7faq.uw.hu/index.html#dualboot -
Valaki? sietős lenne xD -
Miért pattog néha a hang? (böngészés közben leginkább, winampban zenét hallgatok) -
outlookexpress/beállítások/karbantartás/tárolómappa. ezt a konyvtarat masold at, majd a masik levelezobe nezt a konyvtarat add meg... -
eugabesz #19249 Baski...a leveleidet nem az e-mail szolgáltatónál tárolod??...öreg hiba. -
Help!
Vettem egy új gépet Win7-el és outlook07-el. A régi gépemről szeretném átrakni a leveleimet ami most Outlook expresszben van. Ezt hogyan kell? -
saca79 #19247 srácok kiírtam lemezre az iso fájlt de nem tok vele semmit kezdeni! ha vd ről bootol-ok nem ismeri fel mindik kiírja "REBOOT OR CHOSE AN OTHER BOOT FILE AND PRESS KEY" a biosban át van állítva a primary boot szal nem értem.lehetséges hogy nem jól van kiírva, mi lehet a baj?
-
Ja felsőoktatásban résztvevőket......kár érte... -
W 7 ingyenszoftwer legálisan -
http://budapestgameshow.hu/2009/10/ingyen-windows-7/ -
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudom beállítani, hogy a gép indításakor tudjak op rendszert választani?
Sikerült beállítanom, hogy a win7 legyen az elsődleges és ne kérdezzen rá, de aztán most valahogy elő kéne csalnom az xp-t alóla, csak már nem tudom hol kell visszalőni a vezérlőpultba...
-
Képen ott van az információ. További beszerezhetőség később (remélem jövő héttől már lehet letölteni igánylő lapot) -
??? Te csak a képet nézted???? -- alatta ? -
ACE #19240 Ott Windows7-ről egy szó sem esik... -
Na végre. -
Newfronter #19238 Már kiírták hogy további részletek a tisztaszoftver.hu-n. -
Vagy leglaább írnák oda, hogy további, bővebb információ a www.tisztaszoftver.hu oldalán.
De íme a pontos szöveg a Tisztaszoftver oldaról:
Ha szeretnél Windows 7 szoftver otthoni számítógépedre, akkor keresd a Microsoft Tisztaszoftver standját a Budapest GameShow-n, ahol rövid regisztrációval Tiéd lehet egy jogtiszta operációs rendszer.
Szeretettel várunk minden pedagógust és felsőoktatási intézményben, államilag finanszírozott formában tanuló diákot!
A regisztráció feltétele:
Pedagógusoknak pedagóguskártya, diákoknak érvényes diákigazolvány felmutatása.
De még így is van ködős része a dolognak. Idáig úgy volt, hogy a licensz ingyenes a telepítő készlet meg 3000Ft + szállítás. Na most akkor mi van? Jó lenne egy bővebb info hivatalos forrásból.
-
Newfronter #19236 Sajnos akkor pontatlan a BGS-en lévő hír, ha ilyet állít. Ezzel elérik azt hogy odamegy majd mindenki és újra el kell mondaniuk hogy csak a felsőoktatásban van ez így. Nem értem miért nem lehet normális hírt írni egy ilyen nagy rendezvény oldalára, itt minden betű számít hogy hol van. :) -
Csak azt állapítja meg, hogy a Windows update-n nincs újabb driver, de a gyártó oldalán még lehet újabb. -
Na ilyenkor segített nekem a Driver Genius Prof..,Win7-en is fut!
-saját up... -
eugabesz #19233 "A windows megállapította,hogy az eszköz illesztőprogramja naprakész"
Cseszd meg,de akkor se jó valami...
-
Majd nézd meg ezt az oldalt: link -
Eléggé régi kártya lehet, megérett a cserére (nem csak az Aero miatt) -
Van teljes értékű verzió és magyarul is. MSDN szócska lesz a nevében. -
Sziasztok!Most töltöm le : "Microsoft.Windows.7.Ultimate.N.x86-CRBS (végleges verzió)-Angol, de frissítheted magyarra windows update-n keresztül. VÉGLEGES VERZIÓ -N is the version without IE and Windows Media-size: 1,96Gb-N verzió Tehát nem tartalmazza az IE böngészőt és a Media player lejátszót. Ha jól tudom azért, mert ez valamilyen verseny törvénybe ütközik EU-n belül.."
Ennyi van írva róla.Ennél van jobb,frissebb?Esetleg ami magyarul indul?
Köszi ! -
Driverfrissítés, első körben az updateről, nekem megoldotta. -
eugabesz #19227 De tényleg köszi...végig zongorázom a lehetőségeket.. -
eugabesz #19226 Köszönöm!...és akkor még vagy 40 embernek az csak az ismerőseim közül mind ugyanez a problémája??
-
most úgy tűnik birja.. de azért várom a hasonló gondokkal megküzdötteket, hátha van más megoldás is :) -
hello
hálózati problémám van. win7 ultimate van fent a gépemen, magyar 32bites.
Attansic L1 Gigabit Ethernet Adapter integrált hálózati kártyám van az ASUS P5K alaplapomon.
Pár napja tapasztalom, hogy előbb hosszabb, ma azonban már 5 perc után is ledob a netről a gép, és tuti, hogy nem a szolgáltató a hibás, mert windows restart után simán újra csatlakozik, és kezdődik elölről az egész...
most töltöttem le egy új drivert: attansic l1 1.4.3790.7-all-os-whql
még tesztelem, hátha megoldja.
Valakinek javaslata megoldásra, mert elég kényelmetlen úgy netezni, hogy 5 percenkét újra kell inditani a gépet.
Tapasztalat atombiztos hálókártyákról vannak? (pci-os)
Pl: http://depo.hu/asus/nx1101
merthát, lehet, hogy kéne...
köszi előre is a segitséget. -
Köszi a segítséget :) -
Hugh Hefner #19222 mindegy, ez a vírus mindent magával rántott, 5 percenként besípol az avast, hogy vírus van (pedig leirtottam már), elment a hangom is, minden baja van, reinstall, ohyeah : (