46642
  • Berv

progi nélkül, persze lehet aktualizálni kell win7-re a leírtakat
  • Mersant
    ezt nem tudtam, csak az expresst hasznalom...
  • Looserke
    pedig ott van
  • zolee555
    Sziasztok!

Engem nagyon zavar, hogy az oprendszer rendszerint kikapcsolgatja a vinyó(i)mat. /Plusz én úgy tudom, hogy ezt a asztali gépes winchester-ek nem szeretik./ Kerestem az energiagazdálkodásnál és a lemezkezelésnél is de nem találtam meg ezt így külön.
    Ha valaki tudja, hogy hol lehetne ezt kikapcsolni és elárulná annak köszönöm szépen!
  • ACE
    Az nem lesz jó mert Outlook Express egész más file architektúrát használ mint az Outlook, importálni viszont lehet tudtommal. Előbb Express-ben Export, aztán Outlook-ban import.
  • Mersant
    nem ismerem a 07-et, de szerintem hasonlo modon mint leirtam a beallitasokban megadod azt a konyvtarat ahova elmentetted a maileket. celszeru nem a C-re menteni, mert akkor nem kell szarakodni reinstallnal, eleg csak rabokni az elobbi konyvtarra.
  • Zeller01
    Ennek utána nézek köszi. Miután kimásoltam, az outlook07ben importálni kell ezeket? fájl/import/és keressek rá a kimentett fájlokra?
  • RAZOR27
    Ezzel összefutottam én is, csak nem szerettem volna progival beletúrni, de akkor jó lesz, kösziköszi
  • signs
    http://win7faq.uw.hu/index.html#dualboot
  • RAZOR27
    Valaki? sietős lenne xD
  • signs
    Miért pattog néha a hang? (böngészés közben leginkább, winampban zenét hallgatok)
  • Mersant
    outlookexpress/beállítások/karbantartás/tárolómappa. ezt a konyvtarat masold at, majd a masik levelezobe nezt a konyvtarat add meg...
  • eugabesz
    Baski...a leveleidet nem az e-mail szolgáltatónál tárolod??...öreg hiba.
  • Zeller01
    Help!
    Vettem egy új gépet Win7-el és outlook07-el. A régi gépemről szeretném átrakni a leveleimet ami most Outlook expresszben van. Ezt hogyan kell?
  • saca79
    srácok kiírtam lemezre az iso fájlt de nem tok vele semmit kezdeni! ha vd ről bootol-ok nem ismeri fel mindik kiírja "REBOOT OR CHOSE AN OTHER BOOT FILE AND PRESS KEY" a biosban át van állítva a primary boot szal nem értem.lehetséges hogy nem jól van kiírva, mi lehet a baj?
  • XenHai
    Ja felsőoktatásban résztvevőket......kár érte...
  • fehéry
    W 7 ingyenszoftwer legálisan
  • fehéry
    http://budapestgameshow.hu/2009/10/ingyen-windows-7/
  • RAZOR27
    Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudom beállítani, hogy a gép indításakor tudjak op rendszert választani?
    Sikerült beállítanom, hogy a win7 legyen az elsődleges és ne kérdezzen rá, de aztán most valahogy elő kéne csalnom az xp-t alóla, csak már nem tudom hol kell visszalőni a vezérlőpultba...
  • bon
    Képen ott van az információ. További beszerezhetőség később (remélem jövő héttől már lehet letölteni igánylő lapot)
  • vohanyi
    ??? Te csak a képet nézted???? -- alatta ?
  • ACE
    Ott Windows7-ről egy szó sem esik...
  • bon
    Na végre.
  • Newfronter
    Már kiírták hogy további részletek a tisztaszoftver.hu-n.
  • bon
    Vagy leglaább írnák oda, hogy további, bővebb információ a www.tisztaszoftver.hu oldalán.

De íme a pontos szöveg a Tisztaszoftver oldaról:

Ha szeretnél Windows 7 szoftver otthoni számítógépedre, akkor keresd a Microsoft Tisztaszoftver standját a Budapest GameShow-n, ahol rövid regisztrációval Tiéd lehet egy jogtiszta operációs rendszer.

Szeretettel várunk minden pedagógust és felsőoktatási intézményben, államilag finanszírozott formában tanuló diákot!

A regisztráció feltétele:
    Pedagógusoknak pedagóguskártya, diákoknak érvényes diákigazolvány felmutatása.

De még így is van ködős része a dolognak. Idáig úgy volt, hogy a licensz ingyenes a telepítő készlet meg 3000Ft + szállítás. Na most akkor mi van? Jó lenne egy bővebb info hivatalos forrásból.

• Newfronter
    Sajnos akkor pontatlan a BGS-en lévő hír, ha ilyet állít. Ezzel elérik azt hogy odamegy majd mindenki és újra el kell mondaniuk hogy csak a felsőoktatásban van ez így. Nem értem miért nem lehet normális hírt írni egy ilyen nagy rendezvény oldalára, itt minden betű számít hogy hol van. :)
  • bon
    Csak azt állapítja meg, hogy a Windows update-n nincs újabb driver, de a gyártó oldalán még lehet újabb.
  • vohanyi
    Na ilyenkor segített nekem a Driver Genius Prof..,Win7-en is fut!
    -saját up...
  • eugabesz
    "A windows megállapította,hogy az eszköz illesztőprogramja naprakész"
    Cseszd meg,de akkor se jó valami...
  • bon
    Majd nézd meg ezt az oldalt: link
  • bon
    Eléggé régi kártya lehet, megérett a cserére (nem csak az Aero miatt)
  • bon
    Van teljes értékű verzió és magyarul is. MSDN szócska lesz a nevében.
  • vohanyi
    Sziasztok!Most töltöm le : "Microsoft.Windows.7.Ultimate.N.x86-CRBS (végleges verzió)-Angol, de frissítheted magyarra windows update-n keresztül. VÉGLEGES VERZIÓ -N is the version without IE and Windows Media-size: 1,96Gb-N verzió Tehát nem tartalmazza az IE böngészőt és a Media player lejátszót. Ha jól tudom azért, mert ez valamilyen verseny törvénybe ütközik EU-n belül.."
    Ennyi van írva róla.Ennél van jobb,frissebb?Esetleg ami magyarul indul?
    Köszi !
  • [HUN]FaTaL
    Driverfrissítés, első körben az updateről, nekem megoldotta.
  • eugabesz
    De tényleg köszi...végig zongorázom a lehetőségeket..
  • eugabesz
    Köszönöm!...és akkor még vagy 40 embernek az csak az ismerőseim közül mind ugyanez a problémája??
  • celza8807
    most úgy tűnik birja.. de azért várom a hasonló gondokkal megküzdötteket, hátha van más megoldás is :)
  • celza8807
    hello
    hálózati problémám van. win7 ultimate van fent a gépemen, magyar 32bites.
    Attansic L1 Gigabit Ethernet Adapter integrált hálózati kártyám van az ASUS P5K alaplapomon.

Pár napja tapasztalom, hogy előbb hosszabb, ma azonban már 5 perc után is ledob a netről a gép, és tuti, hogy nem a szolgáltató a hibás, mert windows restart után simán újra csatlakozik, és kezdődik elölről az egész...
    most töltöttem le egy új drivert: attansic l1 1.4.3790.7-all-os-whql
    még tesztelem, hátha megoldja.
    Valakinek javaslata megoldásra, mert elég kényelmetlen úgy netezni, hogy 5 percenkét újra kell inditani a gépet.

Tapasztalat atombiztos hálókártyákról vannak? (pci-os)
    Pl: http://depo.hu/asus/nx1101
    merthát, lehet, hogy kéne...
    köszi előre is a segitséget.
  • Nasim
    Köszi a segítséget :)
  • Hugh Hefner
    mindegy, ez a vírus mindent magával rántott, 5 percenként besípol az avast, hogy vírus van (pedig leirtottam már), elment a hangom is, minden baja van, reinstall, ohyeah : (