46642
  • fityusz
    Köszönöm szépen a választ, utánanézek!
  • bon
    Mi lett telepítve a hiba jelentkezése előtt?
  • bon
    A Paragon Partición Manager progit ajánlanám inkább, ilyen célokra már eléggé fapados a beépített.
  • detoxic
    Sziasztok!
    Óriási problémám van,a segítségeteket kérném....
    Valami miatt az eddig tökéletesen működő Agatha Christie - Evil Under the Sun című játék indítás után kilép,azaz újra indítja a win-t.Kb.fél percet lehet vele játszani,és restart ....Mi lehet,illetve hogy tudnám megjavítani?Feleségem kedvenc játéka,nagyon szeretné befejezni..
    Válaszotokat előre is köszönöm!

ui:Most már minden eddig működő játék kilép....Nem értem...
  • fityusz
    Üdv!

Én is épp a patrícionálással vacakolok, adott 3 patrícióm 50Gb 120Gb 310Gb. A számítógép kezelés-lemezkezelésnél eljutottam odáig, hogy a 310-esből sikerült levágnom 100gb-ot, amit fel nem használtként tűntet fel, eddig jó is, csakhogy ezt nem tudom hozzáadni a 120gb-osomhoz, erre kéne valami segítség. Előre is köszike!
  • bon
    Lemezkezelőben törlöd a régi particiót és újra létrehozod.
  • bon
    Én inkább átállítanám a Windows-ban, hogy melyik az elsődleges kijelző.
  • bon
    Gond nélkül fog menni mindkettő harvder.
  • saca79
    srácok kéne egy kis segítség ..használt winyót(már nem szűz) hogyan tom particionálni ha egyáltalán lehet.gondolom formázni kell előtte de nem tom hogyan kezdjek neki van egy leírásom de az még új vinyóra vonatkozik!
  • Newyorker
    igen
  • saca79
    a hangkártyádat passzolom
  • saca79
    vistára jó akkor elvileg win 7 re is!
  • saca79
    ha ez lenne az a videokari akkor itt van
  • Newyorker
    Úgy igazán e kettő hardver win 7 driverétől félek, h van é:

MSI 7900GTO 512MB PCI-E,
    Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer,
  • saca79
    szerintem nem baj az hogy a tálcán van sőtt nekem jobban fexik így !
  • saca79
    nekem az alap drivereket felrakta magától pedig telepítés előtt direkt lefuttattam a driver genius-t és kimentettem őket pendrive-ra... nem volt rá szükség egyedül a Realtek Hd audió szarakodott de a gyártó honlapjáról leszedtem az újat most minden fut és külön kodek sem kelett minden vid formátumot játszik!!!
  • dexlab
    Köszi, akkor ez lehet a gond. :) Kihúzom a tv-t és akkor gondolom jó lesz.
  • Newyorker
    És ha felteszem erre a gépre a win 7 32 bitet, akkor a megfelelő drivereket (alaplapi, LAN, hangkártya driver, videókari driver stb...) magától leszedni majd nekem?
  • genory
    Sajnos nem sikerült megcsinálni a TV tunner kártya problémám! Az Everest-ben megnéztem és ez a kártya pontos neve: AVerMedia M135-A PCI Analog. A driver lemez meg Aver media 6. Tudna valaki segíteni?
  • Newyorker
    köszi
  • bon
    Ha két kijelző van a géphez csatlakoztatva akkor a másik kijelző a fő kijelző.
  • bon
    Nem, évek óta vannak 64bit-es procik és meg se indokolja alapból a 64bit telepítést.
  • dexlab
    Sziasztok!

Telepítési gondom van. szűz vinyóra raknám vel, a w7 et, de sajna úgy nyolcvan százaléknál újraindul a gép, és utána fekete képernyó, igaz az egeret lehet mozgatni rajta. Találkoztatok már a problémával? ha igen megköszönném a segítséget.
  • Newyorker
    tudom a ram nem indokolja a 64 bites ver-t, de a proci igen, nos 64-est esetleg?
  • bon
    32bitnek van értelme
  • Newyorker
    Sziasztok!

Az alábbi gépre érdemes feltenni a win 7-et, vagy ne is fáradozzak, mert nincs értelme hisz használhatatlan lesz. Ha igen 32 v. 64 bitet?

ASUS A8N-E,
    AMD Athlon 64 3500+,
    MSI 7900GTO 512MB PCI-E,
    4x512MB Twinmos 400 dual, Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer,
    Samsung 970P 19'',
    Maxtor 200GB+320GB SATA,
    Asus DRW-1608P Dual Layer,
    Chieftec 420w Double Fan PFC,
  • [HUN]FaTaL
    Futtasd xp kompatibilis módban. Viszont így nem lesznek linkek, szövegként küldi azt is. Legalábbis nekem. Úgyhogy én is a rendes helyén használom már, a tálcán.
  • [HUN]FaTaL
    Már a Vistaval sem, nemhogy a win7tel.
  • genory
    XD:D!! Még dolgozóban vagyok csak egy óra múlva érek haza! Megnézem otthon a kártya pontos nevét azt megíróm! Jó lenne egy kis help! Nemtok Euroliga meccseket nézni!!!!
  • Evin
    Az másik felhasználó neve. :D
    Először a legújabb drivert próbáld ki. Mi nem tudjuk melyik az, mivel a kártyád nevét nem adtad meg, csak a gyártót.
  • PLackó
    Üdv. Nemrég elöjött egy olyan problémám, hogy a notimat kihúzva az áramforrásból, azonnal felugrik 100%-ra a proci terhelése, és teljes mértékig belassul/használhatatlan lesz. amint visszacsatlakoztatom helyreáll.
    Van ötletetek mitől lehet ez?
  • BPA102
    Azt evin irta hogy a legujjabb driverel kezd
  • genory
    BPA102 a driver neve? Vagy?:)
  • BPA102
    Nagyon köszönöm ezer hála müxik
  • BPA102
    Köszi máris megpróbálom
  • Evin
    Csak a legújabbal kezdd.

BPA102
    XP kompatibilitással futtasd.
  • BPA102
    Na jónapot úrak megint! Kéne megint egy kiss fejtágitás! Letöltöttem az MSN új verióját és azóta csak a tálcára rakja le a programot nem oda ahol eddig volt! Tudna nekem valaki segiteni hogy a régi rendes helyére rakja a win 7?
  • genory
    Szerintetek melyik drivert használjam?
  • genory
    Lehet azt fogom csinálni, hogy leszedek minden TV Tunner drivert és megpróbálo az újjat, ha igy se sikerül akkor jön amit írtál!
  • Evin
    Ez esetben: google->kártyanév win7