46642
  • bon
    Rossz hálókártya driver nem okozhatja? Esetleg újabb verziója a programoknak, hátha csak nem komaptibilísek a Windows 7-el.
  • bon
    64bit-es program nagyon ritka, így oldalnak sincs értelme, na meg az egész gépfüggő,ami az eggyik embernél gond nélkül megy, az lehet, hogy nálad nem fog műkődni.
  • kryst
    Nem tudom szerintetek mi okozhatja, hogy mikor töltök le, pl.akár FTP-ről vagy torrentről akkor a processzor használat mindig 30-40%-on megy. FTP programból én a FlashFXP használom, de próbáltam mást is, de ugyan ez a helyzet. De ugyan ez a jelenség a laptopon is mint a asztalin is. Pedig a laptopon Home Prémium van még az asztalin, Ultimate van. És mind a két gépen, más a vírusirtó is. Valami bekapcsolt szolgáltatás csinálná ezt, vagy mi okozhatja? XP-nél ilyen terheltségű processzor használatról nem tudtam. Szerintetek mi lehet a gond? Köszi.
  • Magiszter
    Sziasztok!

Szeretnék összeállítani magamnak egy telepítőcsomagot Win7 64bit alá (még sose használtam 64 bites rendszert). Ezért szeretném megkérdezni hogy van olyan oldal ahol fel vannak sorolva a Win7-et szerető és 64 bites programok?

A Segítséget Előre is Köszönöm!
  • eugabesz
    3 lehetőséged maradt.Indítás rendszergazdaként,indítás XP kompazibilitás módban,(jobb klikk az exe-n és tulajd.) directX 9c.
    Illetve 4,mert a videókari driver-ét is meg kell nézned.Az a baj,hogy nem biztos,hogy a legfrissebb kell belőle.
  • detoxic
    Újraraktam az egész win7-et,vinyót is formáztam....Eddig semmit nem telepítettem,se driver,se semmi,mégis kilép az a qrwa játék
    Valakinek volt már hasonló probléma?
    Ha eddig működött,most miért nem?
  • lck #19815
    Én ezeket a szolgáltatásokat letiltottam, vagy kézire tettem:

A Windows Media Player hálózatmegosztási szolgáltatása Letiltva
    Alkalmazásminősítő Letiltva
    Diagnosztikagazda Letiltva
    Diagnosztikai gazdaszolgáltatás Letiltva
    DNS-ügyfél Kézi
    Elosztott hivatkozáskövető ügyfél Letiltva
    Hordozható eszközök számbavételi szolgáltatása Letiltva
    Kriptográfiai szolgáltatások Kézi
    Microsoft .NET Framework NGEN v2.0.50727_X86 Letiltva
    Munkaállomás Elindítva Kézi
    Otthoni csoport figyelője Kézi
    Otthoni csoport szolgáltatója Kézi
    Távelérés - automatikus csatlakozás kezelője Letiltva
    Windows illesztőprogram-alaprendszer - felhasználói módú illesztőprogram-keretrendszer Kézi
    Windows Search Letiltva
    WinHTTP automatikus webproxy-kereső szolgáltatás Letiltva

Eddig nem okozott semmi galibát. Kevesebb szolgáltatás fut és gyorsabb is a rendszer. ( Saját felelősségre !!! )
  • berczely
    Pontosan ezt akartam kérdezni!
  • bon
    Native felbontásban van a képernyő használva?
  • PhantomAss
    hello
    olyan problémám van, hogy a képernyőm lévő ikonok homályosan láthatóak, az ikonhoz tartozó szöveg pedig olvashatatlan
    azt megfigyeltem, hogyha bekapcsolom a ccc-ben az lcd overdrive-t, akkor egy pillanatra rendesen láthatóak lesznek az ikonok, de utána ugyanúgy homályosak maradnak
    nem tudja vki mit kéne beállítanom?
  • berczely
    Hát ha tudod hogy nem kell akkor biztos azt is tudod hogy melyik nem kell!
  • bon
    Honnét tudod, hogy nem kell?
  • tazis
    éppen nem lassú de minek ha egyszerűen nem kell.
  • bon
    Nálam 78, tehát nem sok az a 36
  • berczely
    Mért lassú a rendszer vagy mi?
  • tazis
    üdv!
    most lettem kész a telepísével (win7 ultimate),tudnátok adni néhány tippet azzal kapcsolatba mit érdemes kikapcsolni az msconfigban, első indulásnál kb 36 folyamat...
  • bon
    Erős hardver? Remélem viccnek szántad. Úgy látom igen.
  • Richard90
    Jól fog futni ;) Én bátran ajánlom. Erős a hardvered, elég lesz bőven hozzá. + az energiatakarékos funkciója is elég jó
  • K Ace
    Helosztok. Egy nagyon egyszerű kérdésem van. Van egy notim: 1,9ghz celeron M proci, 2gb ram, ati radeon x1100 as kártya. A win7 alapjába véve gyorsabb lenne, mint az xp, vagy lassab, vagy ugyanolyan kb?
  • Apocalipto
    4 giga ram felett érdemes a 64 bit.
  • Cat 02 #19801
    e6550 (2.3ghz dual core), 2 giga ram és 8600gts. Ilyen configra érdemes felrakni 64 bites verziót vagy 32 is megteszi ?
  • saca79
    biztos?
  • Máté94
    Le.
  • saca79
    én is letöröltem a windows old mappát mert 15 gb-ot foglalt el bár törléskor rákérdezett egy -két rendszerfájlra na ezeket nem mertem letörölni meghagytam szal még mindig van 800mb szemét, de nem tom lemerjem e törölni?
  • saca79
    köszi tehát előbb töröljem oksa!
  • saca79
    van de elég ritkán és nekem a kaspersky miatt ha éppen frissít vagy keres indításkor min1 úgyse a kedvencem nem sokáig lessz fent!
  • bon
    Ha particiónálni akarsz akkor törölnöd kell a régit tehát a c:-t, ha átméretezni, leválgni egy bizonyos mérett a c:-ből akkor a Paragon Particion Manager-el ajánlott csináli.
  • Falzone
    Fagyogat nálam a Win 7. Megmerevedik a kép, se egér, se ctrl+alt+del, semmi nem történik, csak a reset segít. Általában akkor, amikor megy közben a uTorrent is és több, mint 1,5 MB/sec-kel töltök. Van valakinél hasonló probléma?
  • ToM1113
    Értem, hát nem nagyon akarom már használni, max esetleg valami gond miatt ha majd újra szeretném tenni az xp-t a win7 helyett akkor az ugyis cd vel lesz. azzal meg nincs összefüggésbe ha törlöm a mappát nem?

Ez a boot dolog meg hogy is van?
    mármint tudom miaz, de mit akar majd csinálni és mikor? ezt hogy lehet megcsinálni?
  • detoxic
    Na,ez engem is érdekelne.....
  • Apocalipto
    Célszerű lett volna előtte leformázni azt a partíciót amin az XP van. Ha többet nem akarod használni az XP-t, törölhető, de a boot menüt helyre kell majd állítani, mert a boot el akarja majd indítani az XP-t, ami már nem lesz ott.. :)
  • ToM1113
    Üdv!
    A mai napon feltelepitettem a Windows 7 et. Eddig minden fasza.
    Az lenne a kérdésem hogy a c-n lett egy olyan mapppa hogy windows.old,
    ezen a mappán belül vannak a vindows xp programjaim, ezt a mappát (windows.old) lehet törölni?
    Mert szerintem feleslegesen foglalja a helyet? vagy kell vminek?
  • saca79
    nincs régi partíció egy c jelű meghajtóm van rajta win xp ....!!!
  • detoxic
    És milyen drivert használsz hozzá?
  • detoxic
    Nincs,csak a szokásos:
    Nem megfelelően lett leállítva bla-bla-bla,meg választhatok hogy normál,csökkentett mód,stb. indítás.....

kzs82!Előre is köszi,még ma kipróbálom!
  • kzs82
    http://www.kingfung.com.hk/enghtml/
    Ezen az oldalon megkapod a programot.
    En innen toltottem le es megy.
  • bon
    A Windows újraindulása során nincs egy kék képernyő?
  • detoxic
    Na,megnéztem....ezek:
  • detoxic
    Ahogy visszaemlékszek,semmi....
  • detoxic
    Kérdés 2

WinFast TV2000 XP Expert tv kártyához van valami értelmes driver?
    És tunerprogram?
    WinFastPVR2,Chris tv,vagy valami hasonló?