46642
  • lck #19901
    Valószínű indexel légy türelemmel majd abbahagyja.
  • Bircsike
    Sziasztok! Tegnap feltettem a Win 7 Ultimate-et. Minden rendben van vele, csak valami miatt folyamatosan dolgozik a gép, pedig nem fut semmi olyan progi. A kis piros led is villog egyfolytában. Mi lehet a gond?
  • The Norberto
    Sziasztok segítsetek légyszíves:D Feltetem anno a Vistát és néha belépek és csinálnék valamit a gépen (3 partíció van) és a vista partíció kivételével a másik 2-néha írásvédett és azt írja hogyha használni akarom a programokat akkor másoljam át egy olyan meghajtóra amin van administrator jogom:D De én vagyoka rendszergazda akkor ezt miért csinálja és hogy oldhatom meg??? Formázni se engedi:S:S
  • bon
    Nem egy nvidia kártyával ellátott notebook-ot telepítettem már és lehetett kézzel drivert feltenni.
  • bon
    Itt van a 32bit-es driver: link itt meg a 64bit-es változat: link
  • akyyy
    azért hülye nem vagyok, csak olyat teszek fel, amibe benne van a videókártya neve. akkor már vistán se működött volna.
  • vohanyi
    Köszi,így viszont egyszerűen nincs teljes képernyőm,TV kártya se akarja magát/Winfast TV2000Expert/....tehát amit XP-n pikk-pakkra beállítottam,itt nem fog menni?
  • bon
    Éppen, hogy nem mindeggyik jó hozzá, mert M-es kártya.
  • bon
    Szerintem már nem támogatja az AMD cég abból kiindulva, hogy már Radeon 9500-as se támogatott hivatalosan.
  • akyyy
    hát így. nem láttál még notebookot?
    nvidia 8600M GS. Nvidia honlapjáról ehez nem lehet drivert letölteni (elvileg bármelyik jó lenne, de a telepítője hibát fog kiírni). A laptop honlapjáról ezer éves ótvar szart lehet csak letölteni.
    Van egy jó oldal, ahol a legújabb nvidiás drivekeret átalakítják picit, hogy felismerje, és működjön is, de most akármelyiket teszem fel, ami vistán működött, win7-en nem akar. most úgy tünik jó, de nincs is fent semilyne driver, mert az aero se jön be, nekem meg az kell, mert tetszik, stb....
  • vohanyi
    Viszont Win7-hez Ati Radeon9200SE-hez illesztő rendben,de a Catalystot nem engedi!Megoldás?Köszi !
  • bon
    Nem kell ehhez külön program.
  • bon
    De lehet, milyen kártyád van?
  • vohanyi
    Nekem a Driver Genius sokat segített!
  • berczely
    Hogy hogy nem lehet?
    Milyen kártya van benne?
  • akyyy
    olyat nem lehet (laptop)
  • berczely
    Töltsd le a hivatalos oldalról a legfrissebb nvidia meghajtót!
  • PLackó
    Bocs hogy ismét kérdezem,de nem tudom máshol kérdezni.
    Nemrég elöjött egy olyan problémám, hogy a notimat (hp dv6) kihúzva az áramforrásból, azonnal felugrik 100%-ra a proci terhelése, és teljes mértékig belassul/használhatatlan lesz. Amint visszacsatlakoztatom a töltőre helyreáll.
    Van ötletetek mitől lehet ez?
    Win7 ultimate.
  • akyyy
    help.
    feltettem a win7-et mert má lelassult a vista, és nem akartam azt felrakni mert jókat halottam erről...

Erre tegnap este egy idő után lefagyott az egész win, majd kék képernyő pár másodpercig és ujraindult. és addig kék képernyő amig csökkentet módba nem inditottam el. bár utánna elindult normál módba is de csak pár percig.

valami ilyesmiről írt a kék képernyő:
    nvlddmkm.sys

Valszeg nvidia driver, de hiába töröltem le csökkentet módba, ha normál módba visszamentem, egyből elkezdte letölteni, kért egy restartot és a helyzet ugyanaz lett, mint előbb... most valahogy sikerült elérni hogy ne töltse le, de szerinbtem nem fog megjavulni, meg így csúnya az egész win:D
  • bon
    Sokra megy vele, de kihasználni akkor se tudja, ha kell neki a 4gb memória akkor kell a 64bit.
  • nandorb
    nem kell felrakni van ra mod hogy felold a 32-bitest,es 4GB-t feltudjon ismerni...
  • berczely
    Rakjál fel 64bites Windows 7-et!
  • francesco81
    sziasztok nekem az lenne a problémák mogy van4 gb memória a gépbe win 7 et használok de csak 3.5 gigát kezel segitsetek hogy lehet felismertetni a 4 gigát
  • Laci82
    Pedig a win 7 gyorsabb.
    Sempron LE-1250 proci 1,5 giga ram win 7 ultimate.
    Már a betöltés is gyorsabb és a word meg a firefox is sokkal gyorsabban töltődik be plusz nem nyivákol 3 hónap után minden szar hibaüzenettel.
  • nandorb
    jah... probald ki win7-esen xp kompatibilisagban:D nekem a jatek mindig utoljara toltodott be mert nemhittem hogy elindul anelkul... es a napokban gondoltam visszarakom mikor 1bol bedobott...
  • [HUN]FaTaL
    Hát érdekes tapasztalataid vannak. Egy normális 2 magos configon döglassan indulnak a programok XP-n. :)
  • bon
    Azért a nemsokára szót én fenntartással kezelném, a jövő év nyár vége ősz a reális időpont szerintem. SP-ről még azért sincs szerintem értelme beszélne, mert szerviz csomagot jelent és jelenleg nem túl sok javítás jött vagy szivárgott ki, maximum szerviz csomagocskáról lehetne beszélni, de csomagról még nem.
  • Rayden02
  • Rayden02
    Pontosítok:

1.XP
    2.Win 7

3.Vista
  • DarkSector
    amúgy sorrendben az oprendszerek:

1. XP
    2. Win 7
    3. Vista
  • DarkSector
    nem igaz egyszerüen...ezt minden teszt kimutathatja, sőtt nemsoká jön az sp1 amivel már valszeg nagyobb különbség is lesz.
  • polluxware
    vlite+vistasöpö1+servicek letiltogatása+o&o cache6 (3,5gb)

és bocsánat ha megsértettem volna bárki érzésit, de szubjektív vélemény..

az alap vista az tényleg szörnyű lassú
  • Apocalipto
    Hagyd rá...
  • Coronita21
    a vista gyorsabb és jobb a win7-nél ? nekem nincs semmibajom a vistával, használtam kb 1 évig de ez elég bátor kijelentés
  • polluxware
    gondlom nem a legújabb játékok futtatására használod a géped.
    akkor meg ha megvagy elégedve az xp-vel miért akarsz felrakni valmit ami megeszi a géped?

XP+ vannak vista vagy 7es felület módosítók (témák)

nagy hülyeség hogy a 7es gyorsabb a régi gépeken az XP-nél..

ez tipikusan olyan mint a Renault, meg citroen autóreklámok:) szép új kasztni ilyen-olyan világítós elektromos bigyók, de a mai napig nem tudnak NORMÁLIS motorblokkot gyártani.

én személyszerint egy vlite-al csupaszított vistát használok, és nekem semmivel sem jobb a 7es.. sőt mintha lassabb lenne ráadásul megint telerakták egy csomó kigyomlálhatatlan helynövelő hikomat hülyeséggel.

windows NT 4.0 után ahogy megjelent a Document and setting meg az user mappa azóta az egész egy nagy reklámszatyor ami mindenkié, csak nem a te saját motyód

bocsi
  • [HUN]FaTaL
    Semmi gond csak nem volt kedvem visszakeresni. :)
  • F34R
    Szeretném a segítségeteket kérni , inkább kérdés lenne.
    Sok évig Xp-m volt nagyon meg voltam elégedve vele viszont szeretnék haladni a korral csak hát a hardwerem felett is eljárt az idő.
    Ha tudtok vmi ötletet hogy lehetne a W7 memóriaéhségét csökkenti pls íron , jó lenne ha a sok feleseleges szolgáltatást ki lehetne venni belőle:

Konfigom :2500+ amd single core , 1.5GB DDR400 Ram sztem a többit nem lényeges leírnom bocs kicsit hosszúra sikeredett előre is köszi

F34R
  • fery02
    Azóta is értetlenül állok a dolog előtt, bár még nem próbálkoztam vele. A lényeg, hogy amúgy eddig semmi ilyen jellegű fagyással nem volt még dolgom Win 7-en (kopp).
    Az is lehet, hogy működik nálam is ez az Alvó állapot, csupán esetleg valami "véletlen" volt.
  • fery02
    Jaj bocsi, ilyen hibát még nem vétettem, csak közben rokonságnál voltam és épp a hajamat díszítette ki csatokkal egyik rokon gyerkőc így kicsit elterelve a figyelmem. :)

bon: Start menü keresőjét én is egyre jobban imádom, eszméletlen hasznos dolog. Kár, hogy Vistában még volt lehetőségem klasszikus start menüt beállítani.
    Lényeg, hogy nekem így is elég gyors most indexelés nélkül is és még a vinyót is picit jobban kíméli.
  • TuxSkajvok
    Én csak a alvó állapottal kapcsolatban írnék: nálam még nem volt vele kapcsolatban semmilyen problémám pedig 3 napig ment egyfolytában. Vasárnap estétől hétfő délutánig alvó állapot, majd hétfő estétől kedd délutánig megint alvó állapot, és 1 darab hibával nem találkoztam... A proci pedig 100%ig terhelve volt (kivéve ugye az alvást)