46642
-
Elindítod a loadert és regisztrálva van a Win7 ed és nem lesz vége 30 naop után:d ennyi:d Egy kicsit túlaggódtad igen:D -
jobb klikk, személre szabás és ott vannka aero témák. azzal lesz átlátszó az egész win, meg szép... vistába használtam, meg jó is ahogy a tálcán kis ablakb amutatja, hogy az melyik progi, stb... -
Homaly #19939 Akkor túlaggódom ezt az install dolgot?
Csak simán beteszem telepítem, update-el magyarítom, aztán kész is van?
Akkor mi is az a loader?
30 nap múlva meg leáll a rendszer, vagy hogy lesz?
-
mien az az Aero tema? linket. -
Igen ez a kettő hiányzik. -
Jó a Release, én továbbra is a driver problémát érzek. -
Homaly #19935 Mert ahonnan leszedtem, ez volt a legújabb ultimate feltöltés!
Amúgy mit is jelent az n-es verzió?
Tudtommal csak media player, meg explorer nincs benne, vagy el van rejtve, vagy mi (nem lényeg, mert firefox lesz használva)! -
Coronita21 #19934 nekem ez a verzió volt fent mielött megvásároltam a dobozos verziót. minden nap mikor hazaértem a munkából egy olyan ablak fogadott, hogy a windows egy váratlan leállás után helyre állt
-
Coronita21 #19933 jah, gondoltam, kedves Á, szerintem az a telepitő ISO felejtős, szedj le valahonnan egy normális verziót amiben nincs benne valakinek a monogramja és végezz rajta egy crc és egy sha1 tesztet hogy biztos legyél benne hogy érintetlen a képfájl. Ha lefuttatsz egy Loadert mindenféleképpen csinálj elötte rendszervisszálitási pontot és nem kell közben kihúznod a netet. Az Ultimte verzió Windows Update-n keresztül honositható! -
nah most lekopogom működik, van fent driver is, viszont ha aero témát rakok be, elsötétül, majd kék halál....
lehetséges, hogy rossz a releasem?
mert én ilyet tettem fel:
Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD
bár egyszer , tegnap este még működött. nemtudom mit csináltam, mikor lefagyott, és azóta ez van... -
Miért pont N-es Windows 7-et telepítesz? -
Homaly #19930 Valszeg, ahogy akkyyy mondja, release neve. -
szerintem release neve, mint játékooknál reloadewd, razot, vagy sorozatoknál tvtime, stb. -
Coronita21 #19928 Üdv Á.
Mit is jelent az a ''CRBS'' ? -
Bocs, köszi. -
Homaly #19926 Sziasztok!
Kérték, hogy telepítsek egy win 7-et, de egy csomó kérdés merült fel vele kapcsolatban. Egész délelőtt információkat gyűjtöttem, de egy komplett részletes (lépésről lépésre) leírásra lenne szükségem, hogy fel tudjam telepíteni!
verzió:
Microsoft.Windows.7.Ultimate.N.x86-CRBS
loader:
Windows.7.Loader.v1.7.x86_x64
Az alap kérdések:
Mikor lehet visszadugni a netet, mikor kell futtatni a loadert, kell nekem ehhez activator, hogyan tudom magyarrá tenni?
Segítséget előre is köszönöm, üdv:
Á.
-
Msn az óra mellé.http://www.hogyan.org/windows-live-messenger-talca-ertesitesi-teruletere-rakasa -
FAQ:D:D:D -
sajnba nem segít, most majdnem kinyírtam az egész gépet. nem jó ez a kisérletezgetés, hogy tegyem fel a legújabbat, majd haladjak visszafelé... :\ -
Az MSN-t hogy lehet átvinni az óra mellé, hogy ne foglaljon külön helyet? -
Melyik partició van legelöl a win7. -
Paragon Particion Manager -
Huhu na most wiszahoztama Win7 et mert XP miadt nem indult:D:D Tudtok valami jó progit amivel egybevohatok 2 partyóíciót újra??
-
Az jó lesz. Tedd fel a WHQL nélküli változatot baj nem lesz belőle (az újabb), ha nem megy akkor tedd fel a régebbit. -
Korlátozott jogú admin vagy, de saját tulajdonba vételt is meglehet próbálni. de ha pl. a Total Commander-t jobb egérgomb futtatás funkcióval indítod akkor már a programban teljes jogod van. -
195.39 ez jó lesz? WHQL vagy anélküli legyen? Az a baj így nem írja, hogy támogatott e az én karim, de ha rumba nézem, ott meg több mindegyik támogata a leírás alapján (19xx, 18xx, 17xx is. hú, hogy nem értek hozzá:D) -
De ugye nem én vagyok az dmin akkor hogy adjak magamnak privilégiumot a partíciókra??? akkor is azt írja ki hogy nincs jogod ehez és avgy try again vagy skip gomb közül választhatok:D Az XP-nem kell le is törlöm:D -
Igen és a szöveg alatt van ez:Click here to download driver and INF files. katt rá és jön a cucc. Nekem jött -
Na ez az, hogy én is innen szoktam de valamiért akrámelyik driverre megyek, cask ennyit ír ki:
Driver details are temporarily down until a fix is provided. Please use the forums to find the driver details for now.
Fórumba meg én nemtudom hogy nekem melyik drivert kell leszednem
-
sgamez #19912 erre valami ötlet? -
Tedd fel újra az alaplapi drivers-t azután töltsd le innen a megfelelő drivers-t :http://www.laptopvideo2go.com/drivers?dev=&sub=&whql=0&lang=0&orderby=version&dir=desc&os=&os[]=vista&os[]=win7x32
Telepítsd fel és meglátjuk mi lessz. -
Nem lett jó. Szűz win7, elsőként rögtön a drivert tettem fel, először még jó volt, de amint felbontást, vagy témát váltottam, fagyás, kék képernyő, aztán minden egyes indításnál, amig nem töröltem le csökkentet módba:((( Mit csináljak? -
Nem véletlen volt a dolog, most az előtt gondoltam félórára lefekszek és gondoltam annyi időre nem kapcsolom le a gépet, inkább megpróbálkozok megint ezzel az Alvó állapottal. Felkapcsolás után ugyanaz, mint múltkor:
Pár másodperc múlva lefagyott a kurzor, még rámenni sem tudtam a felhasználói fiókomra. Ezután még vártam picit, próbáltam kínomban gombokat nyomni, mire meglepetésemre az Enter-re bejött a bejelentkezés képernyő, de mellette az a forgó kis kör animáció egy helyben állt és pár percnyi várakozás után sem csinált semmit a gép, itt is olyan volt, mintha meg lett volna fagyva.
Szóval egyértelmű valami hiba van a rendszerben. Valaki tapasztalt már hasonlót, mint az én esetem?
Mert úgy tűnik egyedi hiba lehet, mert google sem dob ki a problémára nagyon semmi használható találatot sem. -
Vista-tól kezdve már nincs használatban a boot.ini. A helyes telepítési sorrend XP és Windows 7. De szeirntem az XP már felesleges. -
a boot.ini be nem lehet beírni még 1 sort hogy a win7 eót is felismerje?? -
Oksa köszi:D Most az a baj hogy felraktam az XP-t és nemtom bebootolni a Win7-et XP nem ismeri fel a boot beálításnál
Mit tegyek??
-
Alapból az nvidia drivert tedd fel, hátha jó lesz. -
sgamez #19904 Windows7 alatt a bsplayer képe lejátszás közben akadozik. mitől lehet? -
Nem te vagy a Rendszergazda Vista-ban és Windows 7-ben. Alapból korlátozott jogú admin vagy, álltsd be a felhasználód a problémás winyokra teljes joggal. Jobb gomb a meghajtón tulajdonságok és a biztonság füll. -
Sajnos nem segített. Felmenni felment a driver, de ujraindítás után ugyanaz a BlueScreen hibaüzenet.
Most újrateszem az egészet, "szerencsére" tegnap tettem még fel, igy szinte 1-2 programot kell csak feltennem újra, de az fél perc, annyi se. Ha akkor is gáz lesz, nemtudom mit lehetne.:S