46642
-
Paragon Particion Manager progival átlehet méretezni, de előtte azért a fontos adatokról csinálj egy biztonsági másolatot. Attól meg, hogy egybe van a winyó nem fog belassulni a rendszer, pláne ha az automatikus töredezettség mentesítő nincs letiltva és lefut bizonyos időközönként.
A méretezés menetében nem tudok pontos instukciót adni, de a C:-t átkell méretezni úgy, hogy a partició végére essen a szabad terület, majd a szabad területből létrehozól egy vagy több új particiót. A űveletek elég sok időt is igénybe vehetnek. -
FGB #20060 egy kis segítség kellene:
ha nincs olyanom, hogy "pin to taskbar" hanem csak "pin to start menu", akkor hogyan tudom kitenni a tálcára a programok ikonjait? -
fiveteen #20059 heló Bon!
Zannak a barátja vagyok és a részemre kérdezte meg ezeket amit kérdezett.szóval azt írtad hogy átméreteznéd de azzal a programmal amit írtál hogy lehet partícionálni azzal lehet? mert én attól félek hogy ha ez így marad egy idő utánn meghal a gép olyan lassú lesz.ha tudnál segíteni hogy hogy csináljam, nagyon megköszönném nem akarom elrontanielőre isa köszi. -
xxxpaulxxx #20058 igen meg volt de ugye akkor is megkérdezné, hogy biztos-e ergo ugyan úgy nem indul kezdetnél -
ugyanott ahol a kompatibilitást állítottad adj neki admin jogokat -
Coronita21 #20056 Reinstall ? -
xxxpaulxxx #20055 erre valaki? -
Coronita21 #20054 elég lett volna ha csak kikapcsolot a valósidejű védelmet, nem kellett volna uninstall, mind1 lényeg hogy sikerült
-
Vezérlőpult - program eltávolítása ott ha látod távolítsd el ezután újratelepítés -
tonnni #20052 nem megy, én is így probáltam, de azt írja MSN már telepitve... nem tudom mit tegyek.. -
De király! Köszi! -
vagy crt és egér görgő -
állj rá az ikonra és nyomj Ctrl - t az egér görgőjével olyan nagyságra állítod amilyenre szeretnéd
-
Képernyőre jobb gomb - nézet - kis ikonok -
Töltsd le ezt és jelöld be a messengert: http://download.live.com/?sku=messenger vagy még ami kell: -
Az asztalon az ikonokat lehet kisebbre állítani?
Mert olyan nagyok így alapból. -
Én átméretezném a c:-t 50gb-ra. -
Köszönöm a segítséget,már csak egy kérdés van.Csak anniy,hogy szerinted érdemes-e egy rendszerpartíciót cssztetni a partícionálással?Csak mert egy haverom vett egy laptopot és azon egy C meghajtó van csak,ami 220 GB kb. és ezen van fent a Win 7...!Akkor már azt iis megkérdezném,hogy szerinted a későbbiekben belassul a rendszer,ha így hagyjuk,vagy maradhat ez is,csak ésszel telepítgessen majd? -
tonnni #20043 igen, és csak egy találat: kapcsolodás az internethez windows live essential beszerzéséhez... csak ennyi, fogalmam sincs mit csináljak.. -
A keresőbe beírtad, hogy windows live messenger -
tonnni #20041 Hello!
Lassan lassan megőrülök nem birok az MSN el, egyszerüen nem megy. Most letöltöttem a legujabbat, de telepitésnél azt írja, már telepitve van.. de a gépen sehol nem találok semmilyen windows live msn fájlt.. mit tudok tenni, hogy müködjön? az xp vel soha nem volt MSN bajom, a 7 essel valahogy nem megy..
-
dzsonny6 #20040 Üdv!
Lenne egy olyan problémám, hogy 64bites ultimate verziót használok és van egy külső verbatim 1TB-os külső winchesterem melyet e-sata -val kapcsolok a notebookra. Amikor másolok róla tökéletesen működik, de amikor írni akarok rá akkor random időben lekapcsol. 2 héten át teljesen tökéletesen működött. Legfrissebb driver fent van. Tipp? -
Ez volt a gond?
-
Puhos #20038 Köszi sikerült neki. -
A képernyőre jobb gomb - nézet - Asztali elemek megjelenítése pipáld ki ha nincs kipipálva -
Puhos #20036 Csá!
Az egyik havernak a gépén a Windows 7 Home Premium 64 bit-es verziója van fönn /eredeti/. Ha feltelepít egy programot akkor annak a programnak az indítóikonját nem rakja ki az asztalra. A TC-ből sem lehet kirakni, próbáltuk a programokat rendszergazdaként elindítani, el is indultak, de az indítóikonokat akkor sem sikerült kirakni az asztalra. Mi lehet a gond? Köszönöm. -
IIIsixIII #20035 Igazad van, tényleg a NOD alkotott be. Próbáltam kikapcsolni a ThreatSense-t meg azt amit mondtál, de úgy még mindig zabálta a memóriát, úgyhogy fogtam magam és uninstalláltam az egészet próbaképp, és máris tökéletesen megy. :) Bár lehet elég lett volna csak újraindítani. Na majd kitapasztalom mit-hogy állítsak be. Kösz a gyors segítséget :) -
Állítólag tárgyalank a családi csomagról, hogy nálunk is elérhető lesz, abban lesz olyan lehetőség, hogy 3 gépre lesz felrakható a Windows 7 (már ha van legális frissítési alap ami XP ha jól tudom) -
Coronita21 #20033 vagy próbáld ki az időtartamot korlátozni mondjuk 30 másodpercre.. -
Coronita21 #20032 tobb mint valószinű, hogy az okozza, ellenőrzi az forgalmadat és mivel nagy fájlról van szó beszaggatja a gépet, állitsd be itt hogy pl az 50mb-os fájloknál nagyobbakat ne scannolja és próbáld meg újra! -
IIIsixIII #20031 NOD32 Antivirus 4 -
Coronita21 #20030 milyen vírusírtót használsz ? -
IIIsixIII #20029 Sziasztok! Az mitől lehet hogy alapból a gép 700-800Mb RAMot eszik (firefox, winamp, msn megy), de mikor elkezdek feltölteni egy 700Mb-os fájlt pl. storage.to-ra Firefoxon vagy IE-n keresztül, egyből felugrik maxra a memóriahasználat (1,97Gb) és belassul az egész gép? Amint a végefele közeledik a feltöltés, úgy megy lejjebb a memóriahasználat (1,2Gb), viszont ha megszakítom a netkapcsolatot egyből leugrik 600mb-ra. Ilyen fordult már elő mással is? XP-n én ilyet nem nagyon vettem észre. Alapból 2 giga ram van a gépben. Köszi a segítséget előre is :) -
Alapból nem vagy teljes jogú admin. A korlátozások leginkább a c: meghajtóra szoktak vonatkozni, de a programokat úgy telepíted, hogy jobb gomb futtatás Rendszergazdaként akkor a jogosultság gond megszűnik. De utólag is állítható ha a könyvtáron jobb egérgomb tulajdonságokat választva a biztonság fülön a könyvtárhoz teljes jogkört állítasz be magadnak. vagy a program indító fájlon jobb egérgombot nyomva a tulajdonságok és kompatibilitás tüllön alul kipipálod a Rendszergazdát. -
Apocalipto #20027 1 gép 1 kód -
Kasya #20026 Sziasztok!
Ha megveszem, feltudom tenni több gépre ugyan azzal a seriallal, vagy minden gépre kulon kell tennem? Asztali és hordozhato pc-m miatt lenne fontos a dolog, de 2* nem akarok fizetni... -
hát én úgy csináltam...
na majd még próbálkozom... -
Köszönöm a válaszokat erre: #20010
Viszont van még egy gondom,elkezdett nekem nyavalyogni a Win 7,hogy nincs ehhez-ahhoz jogom ma reggel óta,mintha nem rendszergazdaként lennék bent!Viszont csak egy Felhasználói fiókom van.Hol tudom megnézni,hogy rendszergazdaként vagyok bent,vagy valami elcsesződött?Eddig ilyet nem csinált!ha nem érthető,amit mondok,szóljatok,rakok fel képet,hogy miket irkál ki.De pl. egy példa.Itunesba rakom be a zenéimet és folyamatosan azt írja ki,hogy nem fog menteni,mert nincs elég hozzáférési jogom...! -
Nem, kevés lesz a 30gb, inkább 40gb -
Bal0924 #20022 Egy 30GB-nyi partícióra a Win7 prof. 32bit hun.
elfut rendesen? plusz majd a többi program rá..:)