46642
-
Nem tudom eliinditani a feladatkezelot :/ Mi lehet a baj? -
Jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként funkciót próbáltad már. -
fiveteen #20099 sziasztok lenne egy olyan fontos kérdésem hogy paragon partition maneggerrel valaki partícionált már ha igen akkor segítséget szeretnék érni előre is köszi -
Azért ez már egy jelentősen másabb és komolyabb távoli asztal, szerintem felesleges tiltani. -
Onishi #20097 Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan és hol kell beállítani a windows 7-ben a hibernálást hogy megjelenjen a leállítás gombnál. Próbáltam az energiagazdálkodási lehetőségeknél, de ott csak az időzítését lehet beállítani. -
saca79 #20096 az a baj hogy megvan a távoli asztali kapcs.. de csak a csatlakozási lehetőség és annak beállításai.. olyat nem kínál fel hogy automatikus keresési beállítás vagy ilyesmi mint pl a z XP-n volt!! de lehet hogy tévedek és a rendszer indításakor nem is fut ? passzolom? (de szerintem fut:) ) -
saca79 #20095 köszi szépen de nem találom a listán a távoli asztali kapcsoltat beállításait... vagy máshol keressem? -
Start+R, majd msconfig, enter. -
saca79 #20093 sziasztok nem tudja valaki hol tom a programok automatikus indítását ki -be kapcsolni? valamint a távoli asztali kapcsolatot hol lehet letiltani mivel úgy tom alapból be van kapcsolva és minden egyes indításkor keresi a távoli gépet..ami igen lassítja a kicsikét..ha valaki tud részletes választ nagyon megköszönném! -
spiler01 #20092 http://www.abload.de/image.php?img=dkdbu.gif -
spiler01 #20091 Hali ez lenne a gondom de nem tom mi miatt van és akárhányszor rá mek a telepítem az ilesztő programot a hangkártyának annyiszor újra kidobja :S nem tudja vaki mitől lehet?
-
Sziaszok!
El akarom indiitani a regedit et és azt iirja ki, hogy 'Az adatbázis szerkesztését a rendszergazda letiltotta.' Hogyan kell feloldani? -
Traky70 #20089 Sziasztok!
Gondolkodom egy OEM verzió megvételén, mivel úgy látszik, hogy ez egy elég használható rendszer lesz. Tököm kivan a feltört verziókkal, 24K-t rászánnék.
Ha jól tudom, alaplapon kívül mindent lehet cserélni OEM verziónál. Mi van akkor, ha tönkremegy az alaplap, vagy fejleszteni kellene. Nincsen xy számú újraaktiválási lehetőség telefonon ? Mi a gyakorlat ? XP-nél simán adtak. Ugye ma már minden gép neten van. Több gépre úgysem tudnám feltenni egyidejűleg...
Köszi. -
Azzal mit lehet csinálni, ha felraktam a the witchert, patcheltem 1.3-ra(eredeti), el akarom indítani és kiírja: hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszer gazda jogkörrel kell rendelkezned!
hiába indítom el rendszergazda üzemmódban, akkor is ezt írja ki. próbáltam a kompatibilitást átállítani vista sp2-re, úgy sem jó.
amúgy 64 bites a win7-em.
ötlet? -
Ventrilora meg mindig nincs megoldas ? -
amikor azt írtad hogy külön progi, én az alatt azt értettem, hogy külön le kell szedni valahonnan, ezért írtam, hogy nem külön progi, na, remélem a félreértés mostmár tisztázva van :) -
Mi a gond a programmal? A Házirend szerkesztő nem egy progi? MMC konzolban futó alkalmazás. -
Nem kell. -
Ha felteszem a web-update directx-et, akkor nem kell külön a márciusit meg augusztusit feltennem, ugye? -
Barátkozz a VirtualBox-al, és arra rakj fel XP-t. Ott már mennek bizonyos játékok. Vagy Vmwarem de az pénzes. -
1: ez nem külön progi
2: ami a vezérlőpultban van beállítási lehetőség az 4 állású csupán, míg a leírással az ember csak egy apró beállítást módosít, nem pedig egy tucatot, ahogy az a kapcsoló
De persze mindenki olyanra, meg úgy állítja be ahogy akarja, csak amikor megláttam, hogy azt írod 'progi', na mondom le kéne tisztázni a dolgokat :) -
Nem kell ehez külön proig, az UAc érzékenyésgi szinte itt állítható: Vezérlőpult\Felhasználói fiókok\Felhasználói fiókok felügyelete beállítsainak módosítása -
Éppen, hogy nem teljes rtékű XP-t kapunk. Hiányzik belőle a Direct 3D támogatás -
menyasszony #20078 Ezt nem értem. Miért alkalmatlan? Elvileg egy teljes értékű XP-t kapunk nem?
Akkor mit kéne tenni? Marad az, hogy egymás mellett telepítve egy Win XP meg egy Win7? De akkor mi értelme az XP módnak? Áhhh, ez így gatya. -
BIZ0906 #20077 ez fura volt
-
xxxpaulxxx #20076 köszi szépen, de ugye ez nem kapcsolja ki az uacot?
Tudom oda van írva, hogy csak nem mutatja a kérdő ablakot, de nem hiszek neki:D -
Coronita21 #20075
-
anor1977 #20074 Figyelj kurvára igazad van máshonnan tényleg jó! sügér vagyok hogy magamtól nem jöttem rá! Köszi a segítséget!! -
BIZ0906 #20073 Akkor sajnos ahonnan töltessz ott van a gubanc vagy más eredetü gond lehet :( -
anor1977 #20072 xp vel soha nem volt ilyen probléma -
anor1977 #20071 most raktam fel 1.8.5 de semmi változás
-
BIZ0906 #20070 Már van stabil 1.8.5 eddig faszán működik. -
Coronita21 #20069 Vaaagy, rakj fel egy 1.9-est vagy az feletti build számú utorrentet -
Coronita21 #20068 semmi köze a win7-hez. tegyél fel egy cfosspeedet, hátha megoldja. -
anor1977 #20067 Sziasztok! Tudnátok nekem segiteni? Win 7 ult. 64 bit van a gépen qtorrent 1.8.4 et használok és a letöltés kezdetén max sebességgel jön de kb 20 másodperc mulva visszalassul 10 kb/s ra. Ez mitől lehet? -
ja igen, én kicsit módosítottam az UAC beállításait, így nem kérdez rá:
http://winportal.net/?id=1186 -
fiveteen #20065 köszönöm a segítséget remélem meg tudjuk csinálni ha valami lesz még akkor kérdezek. kösz még1x -
FGB #20064 nem, akkor is csak "pin to start menu" van, de az is csak, ha SHIFT + jobb egeret használok -
tonnni #20063 sikerült, müködik az MSN! a frissitéseknél le kellett tölteni valami eűwindows live valamit
és müködik.. -
Ha csinálsz egy parancsikont az asztalra a progiból úgy se lehet a tálcára rögzíteni?