46642
  • bon
    Media player passz, nálam még nem fordult elő ilyen.
    Ventrilo ha jól tudom még nem Windows 7 kompatibilis így előfordulhatnak hibák.
  • kirol
    Az mitől lehet, hogy a minialkalmazások opció nem működik.
    Ha asztalon jobb klikkelek rá semmi. Vezérlőpultban rákattintok, semmi se történik.
  • bon
    Vista-hoz való, de feltételzem Windows 7-hez is jó: link
  • zsebkosz
    Hali, volna pár kérdésem: Először is a Windows Media Player miért fagy ki ha lepause-olok egy filmet vagy zenét? És a Ventrilo miért 2-3 mp késéssel érzékeli hogy lenyomtam a beszélő gombot? Megőrjítenek ezek. Előre is köszi a helpet. :)
  • devilzero
    Hali!
    Amikor telepítettem a Win7-et akkor véletlenül kipipálva hagytam azt hogy a Windows aktiválása működő internetkapcsolat esetén, ezt hol tudom kikapcsolni?
    KÖSZI!
  • kazsmer
    Még kérdezni sem tudnak
  • Forumeur
    Sziasztok!

A bejelentkező hanggal kapcsolatban kérek segítséget. A rendszerindító (tadamdadam) hangot lejátssza, viszont a Vezérlőpult/Hang menüben beállítottat nem. Miért nem?

Előre is köszönöm, ha valaki közli a megoldást.
  • naaa
    megköszönöm :))

ok
  • [HUN]FaTaL
    Az még bele. :)

#20249: Megpróbálhatom, de nem használok magyar Win7et, és még sosem láttam. :D

Vezérlőpult->Rendszer->Speciális rendszerbeállítások->Indítás és helyreállítás->Beállítások->Rendszerek listájának megjelenítése
  • naaa
    aztaaaa milyen ötletek :)))
  • MerlinW
    [URL=http://translate.google.com/translate_t?prev=hp&hl=hu&js=y&text=Control+Panel-%3ESystem-%3EAdvanced+System+Settings-%3EStartup+and+Recovery-%3ESettings-%3ETime+To+Display+&file=&sl=en&tl=hu&history_state0=#]google fordító ":))"[/URL]
  • MerlinW
    a betöltésvezérlő még beleférhet
  • naaa
    megtennéd ezt magyarul is :))

köszi
  • [HUN]FaTaL
    ?:DDDDD

Boot managernek hívják, esetleg bootloadernek nem letöltésvezérlőnek. :DDD

Control Panel->System->Advanced System Settings->Startup and Recovery->Settings->Time To Display list of operating system, vedd ki a pipát.
  • stevenson1988
    de ha erre az oprendszer választóra gondolsz azt nem letöltésvezérlőnek hívják
    letöltésvezérlő pl a flashget, vagy a fresh download progi, de nem ez
    szal valamit te tudsz nagyon rosszul, vagy nagyon nem tudod elmagyarázni mi a problémád
  • naaa
    hülyeségeket minek írsz, ha fogalmad sincs róla :))
  • stevenson1988
    azt mióta hívják letöltésvezérlőnek? :D
    amúgy nem tudom, de bon szerintem jártas ebben
  • naaa
    amivel kiválasztod melyik op rendszer induljon
  • stevenson1988
    miféle letöltésvezérlőt?
  • genory
    Küldtem PM-et! LoDMaSt: Elindítom a loadert és újraindulás után kékhalál és nem jön be a win!:)
  • naaa
    sziasztok
    a letöltés vezérlőt hogyan tudom kiiktatni?
  • lck #20240
    Próbálj esetleg másik loadert. Van egypár.
    Sokak szerint a DAZ-os a legjobb, 1.7.5 -ös az utolsó.
  • LoDMaSt
    "hakkelés utáni" ezt most így nem vágom.
  • genory
    #20220 Tudna valaki erre válaszólni? Előre is kösz!!
  • [HUN]FaTaL
    Ez eddig is így volt.

64bit alatt arra kell figyelni, hogy:

- A driverek 64 bitesek legyenek (sokszor egyben van a telepítő a 32bitessel, pl. creative driverek)
    - 64bit alatt nincs 16bit támogatás, ez a legtöbb embert már nem érinti.
  • air12
    ok, köszi!
  • MerlinW
    Mindig volt 32bites támogatás a 64bites rendszereken, sosem volt "vagy ez, vagy az". Sőt 16bites emuláció is. Egyetlen számodra fontos dolog az, hogy az eszközmeghajtók 64bitesek legyenek. A többi teljesen mindegy.
  • crossy104
    Kőszi!
  • bon
    Nem.
  • bon
    IgmBurn progit ajánlom.
  • bon
    Eddig is kezelte a 64bit-es rendszer a 32bit-es programokat is a 64bit-es mellett.
  • crossy104
    Sziasztok! Érdeklődnék, hogy fel kell-e telepiteni újra a windowst, ha a kétmagos procimat négymagosra cserélem.Előre is köszi!
  • Ca3sar
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy tényleg tudja már ez a windows, hogy a 64, és a 32 bites programokat egyszerre kezeli?
    Mert úgy hallottam megcsinálható, hogy amiből van 64 bites verzió, azt felrakom abba,ami meg csak 32-esben van, abból azt rakom fel - és nem akadnak össze.
    Kicsit hihetetlennek hangzik nekem, tudtommal valami vag ez, vagy az - valaki felvilágosíthatna, hogy ez most kacsa, vagy mi újság. :)
  • zutyu
    Jó ráment, pedig az előbb próbálkoztam vele, igaz másik oldalról volt és teljesen kifagyasztatott..köszi..köszi
  • lck #20227
    Vistást nem próbáltad ?
  • zutyu
    Sziasztok. Feltettem ezt az ari op.rendszert, és az első fal amibe ütköztem, hogy a Lexmark X1190-es multimhoz nincs driver..még nem készítettek, pedig túrtam a neten ,de semmi. Valami ötlet? Most hogy fogok scannelni???? Help me..plz........
  • Coronita21
    megvásárlás ?
  • Coronita21
    Katt
  • air12
    hi!
    Melyik CD/DVD író programmal ajánlott kiírni a win7-et?
    Vagy teljesen mindegy?
  • Gotty
    Hali!

Sehogy sem tudom rendes működésre bírni a játékokat:)
    A Modern Warfare 2 megy, az csak nagyon ritkán fagy ki. Már mindenféle jogokat adtam a mappának, próbáltam XP, Vista kompatibilis módban indítani, semmi:(. Holnap éjjel asszem újra telepítek minden drivert, a gyártótól szedem le, hátha azzal menni fog:)