46642
-
Media player passz, nálam még nem fordult elő ilyen.
Ventrilo ha jól tudom még nem Windows 7 kompatibilis így előfordulhatnak hibák. -
Az mitől lehet, hogy a minialkalmazások opció nem működik.
Ha asztalon jobb klikkelek rá semmi. Vezérlőpultban rákattintok, semmi se történik. -
Vista-hoz való, de feltételzem Windows 7-hez is jó: link -
Hali, volna pár kérdésem: Először is a Windows Media Player miért fagy ki ha lepause-olok egy filmet vagy zenét? És a Ventrilo miért 2-3 mp késéssel érzékeli hogy lenyomtam a beszélő gombot? Megőrjítenek ezek. Előre is köszi a helpet. :) -
Hali!
Amikor telepítettem a Win7-et akkor véletlenül kipipálva hagytam azt hogy a Windows aktiválása működő internetkapcsolat esetén, ezt hol tudom kikapcsolni?
KÖSZI! -
kazsmer #20256 Még kérdezni sem tudnak
-
Forumeur #20255 Sziasztok!
A bejelentkező hanggal kapcsolatban kérek segítséget. A rendszerindító (tadamdadam) hangot lejátssza, viszont a Vezérlőpult/Hang menüben beállítottat nem. Miért nem?
Előre is köszönöm, ha valaki közli a megoldást. -
megköszönöm :))
ok -
Az még bele. :)
#20249: Megpróbálhatom, de nem használok magyar Win7et, és még sosem láttam. :D
Vezérlőpult->Rendszer->Speciális rendszerbeállítások->Indítás és helyreállítás->Beállítások->Rendszerek listájának megjelenítése -
aztaaaa milyen ötletek :))) -
[URL=http://translate.google.com/translate_t?prev=hp&hl=hu&js=y&text=Control+Panel-%3ESystem-%3EAdvanced+System+Settings-%3EStartup+and+Recovery-%3ESettings-%3ETime+To+Display+&file=&sl=en&tl=hu&history_state0=#]google fordító ":))"[/URL] -
a betöltésvezérlő még beleférhet
-
megtennéd ezt magyarul is :))
köszi -
?:DDDDD
Boot managernek hívják, esetleg bootloadernek nem letöltésvezérlőnek. :DDD
Control Panel->System->Advanced System Settings->Startup and Recovery->Settings->Time To Display list of operating system, vedd ki a pipát. -
de ha erre az oprendszer választóra gondolsz azt nem letöltésvezérlőnek hívják
letöltésvezérlő pl a flashget, vagy a fresh download progi, de nem ez
szal valamit te tudsz nagyon rosszul, vagy nagyon nem tudod elmagyarázni mi a problémád -
hülyeségeket minek írsz, ha fogalmad sincs róla :)) -
azt mióta hívják letöltésvezérlőnek? :D
amúgy nem tudom, de bon szerintem jártas ebben -
amivel kiválasztod melyik op rendszer induljon -
miféle letöltésvezérlőt? -
genory #20242 Küldtem PM-et! LoDMaSt: Elindítom a loadert és újraindulás után kékhalál és nem jön be a win!:) -
sziasztok
a letöltés vezérlőt hogyan tudom kiiktatni? -
Próbálj esetleg másik loadert. Van egypár.
Sokak szerint a DAZ-os a legjobb, 1.7.5 -ös az utolsó. -
"hakkelés utáni" ezt most így nem vágom. -
genory #20238 #20220 Tudna valaki erre válaszólni? Előre is kösz!! -
Ez eddig is így volt.
64bit alatt arra kell figyelni, hogy:
- A driverek 64 bitesek legyenek (sokszor egyben van a telepítő a 32bitessel, pl. creative driverek)
- 64bit alatt nincs 16bit támogatás, ez a legtöbb embert már nem érinti. -
ok, köszi! -
Mindig volt 32bites támogatás a 64bites rendszereken, sosem volt "vagy ez, vagy az". Sőt 16bites emuláció is. Egyetlen számodra fontos dolog az, hogy az eszközmeghajtók 64bitesek legyenek. A többi teljesen mindegy. -
crossy104 #20234 Kőszi! -
Nem. -
IgmBurn progit ajánlom. -
Eddig is kezelte a 64bit-es rendszer a 32bit-es programokat is a 64bit-es mellett. -
crossy104 #20230 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy fel kell-e telepiteni újra a windowst, ha a kétmagos procimat négymagosra cserélem.Előre is köszi! -
Ca3sar #20229 Egy olyan kérdésem lenne, hogy tényleg tudja már ez a windows, hogy a 64, és a 32 bites programokat egyszerre kezeli?
Mert úgy hallottam megcsinálható, hogy amiből van 64 bites verzió, azt felrakom abba,ami meg csak 32-esben van, abból azt rakom fel - és nem akadnak össze.
Kicsit hihetetlennek hangzik nekem, tudtommal valami vag ez, vagy az - valaki felvilágosíthatna, hogy ez most kacsa, vagy mi újság. :) -
zutyu #20228 Jó ráment, pedig az előbb próbálkoztam vele, igaz másik oldalról volt és teljesen kifagyasztatott..köszi..köszi
-
Vistást nem próbáltad ? -
zutyu #20226 Sziasztok. Feltettem ezt az ari op.rendszert, és az első fal amibe ütköztem, hogy a Lexmark X1190-es multimhoz nincs driver..még nem készítettek, pedig túrtam a neten ,de semmi. Valami ötlet? Most hogy fogok scannelni???? Help me..plz........
-
Coronita21 #20225 megvásárlás ? -
Coronita21 #20224 Katt -
hi!
Melyik CD/DVD író programmal ajánlott kiírni a win7-et?
Vagy teljesen mindegy? -
Gotty #20222 Hali!
Sehogy sem tudom rendes működésre bírni a játékokat:)
A Modern Warfare 2 megy, az csak nagyon ritkán fagy ki. Már mindenféle jogokat adtam a mappának, próbáltam XP, Vista kompatibilis módban indítani, semmi:(. Holnap éjjel asszem újra telepítek minden drivert, a gyártótól szedem le, hátha azzal menni fog:)