46642
-
nem tudok más megoldást, szerintem muszály valakitől kölcsönkérned egy videokártyát a telepítés idejére, mert a mostani rakoncátlankodik driver nélkül, de remélem nincs igazam és van más lehetőség -
detoxic #20380 Valaki tud más megoldást? -
nem rossz csak nem bootolható, vagyis a telepítő működik csak dosból kell indítani vagy olyan módon mind steve írta de ez bonyolult tud lenni, így érdemes egy ujrairhato dvdre kiirni a képfielt alcohol 120%-al (image burning wizard) -
Talán itt: Vezérlőpult\Alapértelmezett programok -
huncsik #20377 zsoxa! akkor rossz a dvd is amin a win7 van? -
kirol a winamp a telepítésekor felkínálja, hogy milyen kiterjesztésekhez rendelje hozzá magát.Valőszínűleg ezt utólag is be lehet állítani a beállításainál mint a winrar-ban. -
huncsik rossz a boot cd/dvd, képfile-t(iso,nrg..stb) ird ki alcohol 120%-al én mindig így írok boot cdt
-
huncsik #20374 Bocsi steve nem is néztem amit írtál.
Ezt hol találom: Filesystem Tools->Boot Managers->Smart BootManager szekcióba?
és ezt? Végül állj rá a CD0-ra és üss entert -
és amit írtam erre válasznak? azt meg se próbáltad huncsik? (#20288) -
Az mp3-at winamp-al akarom lejátszani, de hiába rendelem hozzá, mindig a MP nyitja meg.
Kerestem a beállításai között, hogy mp3-at ne MP nyissa meg, de nem találok ilyen fájllistát.
Hogy lehet ezt kiküszöbülni? -
huncsik #20371 Hello!
Nekem is ugyan ezt csinálja a win7 csak nekem annyiban másabban hogy mikor botool akkor kiírja hogy boot cd:cod5 vagy valami ilyesmi és betölti a régi rendszert.Tehát nem jön be a telepítő,és már kb ez a 10. amivel próbálom! -
detoxic #20370 Köszi a tippet,csak sajnos már nincs meg a 7600 GS. 

-
ha még megvan a 7600 gs-ed akkor telepítsd fel azzal (nekem is ez van) majd miután teljesen használható a windows7, cseréld ki a videokártyát majd indításkor csökkentett módban (kis felbontású) felismeri az atit és telepítsd fel egyből a driverjét. reboot után működnie kéne.Érdemes a telepítés után letölteni az ati drivert meg a catalystot, hogy ne a csökkentett módban kelljen vele szórakozni:) -
detoxic #20368 A win7 telepítő bebootol,elindul....De amikor oda ér hogy melyik particióra akarom telepíteni(tudod,az a kék képernyő....)...na,oda már nem jutok el,mert elsötétül a monitor...Tehát feltelepíteni sem tudom magát a rendszert...,már 3 féle win7-et próbáltam :( -
bodajoci vannak erre kitalált programok pl Advanced system optimizer amiknek van olyan módjuk hogy safety uninstaller. A példa van személy szerint nekem de ez nem a legjobb... úgytudom hogy a system mechanic-nak van egy kis programja ami nagyon jó ilyesmire. remélem tudtam segíteni -
detoxic pontosan mi a gond? nem ismeri fel a kártyát, vagy a driver nem akar működni vele? -
bodajoci #20365 Feltoltam a win7-et az xp helyére, de a d meghajtón az xp hagyott egy ilyen könyvtárat: 7918b9c32e5ce94325ff .Ezt még a win 7 sem tudja törölni. Vmi frissités miatt maradt ott. A másik vinyómon vista van, de arról sem tom törölni.5let??? -
Inkább az van, hogy elfogyott az engedélyezett licensz mennyiség. Tehát többet osztottak szét vagy többen akarták aktiválni mint amennyi licensze volt a Tisztaszoftvernek. Gondolom majd megnövelik a licensz körlát határját a Microsoft-nál. -
detoxic #20363
ATi RadeOn HD4350....
Sziasztok
....Ez a problémám,ez a xaros kártya...
Meg lehet valahogy oldani a win7 telepítést,vagy hagyjam a pi-ba?
Előző kártyám egy Geforce 7600 GS,probléma nélkül felment rá.És hát bevallom:nagyon megszerettem a 7-et.
Valaki tud segíteni?
Előre is köszi. -
Mert exék olvasásakor átvizsgálja őket. :)
Nem csak tcmdben de máshol is tapasztalható. Engem nem zavar. -
Zénó13 #20361 Hello
Pár hét után úgy döntöttem leszedem a HomePremiumot és felteszem helyette a GameShown legálisan szerzett Professionalomt, amit ma megpróbáltam amtiválni a jogtisztaszoftvertől kapott licencemmel. Az eredmény.
A hibakód valami ilyesmit takar: A MAK kulcs túllépte az aktiválási korlátot. A MAK kulcsokkal kialakításuknál fogva csak korlátozott számú aktiválás hajtható végre.
Vagyis olyan kulcsot adott a jogtisztaszoftver amivel már többször is aktiváltak? Vagy most mi van? Írjak nekik mailt vagy mit csináljak? -
torko24 #20360 Akit érdekel:
hu windows 7 professional vl build x64 dvd x15-71125 iso --->
http://www.mininova.org/tor/3150529
hu windows 7 professional vl build x86 dvd x15-71121 iso --->
http://www.mininova.org/tor/3150525 -
Ez egy Packard Bell notebook. Közben Bon javaslatára felmentem az oldalukra és sajna azt írja, hogy csak azok a notik jogosultak,amiket 2009 június 26 után vásároltak. 
Thx! -
Szabi1991 #20358 ha toshiba mint az enyém, akkor itt :) -
A gyártó oldalán találsz pontos információt, de nem minden notebook-ra igaz az ingyen frissítés, na meg a szállításért legtöbbször fizetni kell, nem is keveset. -
Sziasztok!
Van egy notebook, amire vásárláskor rajta volt egy eredeti Vista Home Premium, és azt hallottam, hogy ezt lehet ingyen frissíteni Win7-re?
Hogy kell ezt igényelni, és valaki frissítette már így a Vistát? -
Jaaa, akkor bocs. XP módot írtál, ne keverjük a kettőt:) -
Azért a szépenre kiváncsi lennék 4:3-as kép 16:10-es monitoron, vagy lemarad a kép jó része, vagy baromi torz lesz. -
Szabi1991 #20353 XP kompatibilis módban ien :/ -
Szabi1991 #20352 jó, én ezt tudom de úgy van 15 fpsem.. :D
eddig xp-n szépen szétnyújtotta -
XP kompatibilis módban nem mennek a játékaid? XP mód tényleg nem játékra van. Ezért nem is része a Home változatoknak. Fejlesztőknek, cégeknek van benne, tesztelés, régi céges alkalmazások számára.
Ha mindenképpen játszani szeretnél virtuális rendszeren, használj VirtualBox-ot vagy VMWare-t. Ezekben van DX9 támogatás is meg minden biszbasz. -
Szabi1991 #20350 intel vga driverbe meg be van pipálva hogy teljes képernyőn legyen minden keret nélkül
(legújabb win7re való driver) -
Minden féle képpen ha aszt szeretnéd, hogy ne fekete kerettel fusson a játék akkor a monitor képarányának megfelelő felbontás kell választani, mert a 800x600 az 4:3-as arány de a te 1280x800-as felbontásod meg 16:10-es képarány. -
Szabi1991 #20348 na ja, gép ennyit bír.. funolni így is tökéletes volt Xp-n, de most így nagyon gáz :/ -
Növeld meg a játék felbontását 1280x800-ra. -
Szabi1991 #20346 akkor pontosítok, szal XP-n minden gém jól ment, kaptam win7et felfrissítettem, sajna a gémek nagy része 800x600ba megy, de 1280x800 as felbontásba van a az asztal, így most 800x600ba megya gém és körülötte bazinagy fekete keret :/ -
Exkluziv módban a host ablakkezelője aktív, a kihúzásnak mennie kell, a konkrét fulscreen (elsősorban DirectX fullscreen) nem -
XP mode-al még én nem próbáltam, de simán a virtuális képet futtatva más sikerült beállítanom egy DOS-t orpendszerű gépet teljes képernyős üzemelésre. -
Feltételezem a virtuális gép felbontása kisebb mint a fizikai gépé és ezért fut ablakban a program -
Szerintem olyat nem lehet. Legalábbis én még sehol sem találkoztam fullscreen exclusive alkalmazással, OSX-es Fusion-t leszámítva.
Virtuális gépet ki tudod tenni teljes képernyőre és abban az alkalmazást is talán. Bár ez sem 100. Mondjuk XP mode (virtualPC) nem is erre való.