46642
  • Aquir
    Hali.
    Ha volt valakinek már ilyenje..
    Ez lenne a problémám (csak angolul): User Profile Service logon failed

Itt (az 1. (csökkentett mód, registry, nullákra átírás), 2. és 3. lehetőség közül) SEMMI nem működött, és egyszerűen nem tudok belépni bármilyen másik kreált fiókba (a jelenlegi fióknak ugye meg rendszergazdai jogosultsága van, ezért akartam másikat is csinálni.)

Laptop, windows 7 home premium rendszer ssd meghajtón, nem tudom mi lehet a probléma.
  • placido
    sziasztok. olyan problémám van, hogy youtubon olykor megáll a videó lejátszás mintha le pausésnám. viszont mikor megmozgatom az egeret ujbol elindul a lejátszás. pufferelés is jó mert előre feltölti a videót. egér se rossz mert már vettem egy ujjat és akkor is ugyanazt csinálja a lejátszás. valakinek van egy ötlete szívesen fogadom. köszi
  • carabus
    Köszi!!ezek a gép cuccai!!AMD Athlon x3 455 proci,gigabyte GA 770T-D3L alaplap 4giga ddr3 ram hd 6670 videokártya.Lehet szerinted alapla vagy valami más gondja???
  • bon
    Ha a hozzá adott telepítő lemezek lettek felrakva akkor nagy valósdzínűséggel van újabb a gyártó oldalán.
  • carabus
    Köszi a választ !!!az eredeti drivereket adtak hozzá!!Vagyis alaplapi driverekkel csinálja ezt!!
  • bon
    Driverek Windows 7 kompatibilisek?
  • carabus
    Sziasztok!!! Segíteni tudna valaki abban hogy,miért omlik be a Win7 .Ezt csinálja:Feltelepítem,amikor a drivereket felrakom,egyszerűen újra indul és ennyi!!nem tölt be.!! Elvittem szervizbe is!!de ugyan az!!beomlik !!Pedig a windows-t ök rakták rá!!rátették a drivereket is .De az első frisitésnél beomlott!!! Tudna valaki segíteni??????Megköszönném!!!Előre is!!!
  • bon
    bluescreen viewer progoval meg kellene nézni, hogy mi okozza
    a hibát. De szerintem valami driver gond lesz.
  • Ironmask
    Nekem olyan problémám van, hogy a hétvégén először raktam fel a gépemre a 64 bit-es Win 7-et, eddig 32 bit-es volt fennt és egy nap 2-szer kék halált csinál a gépem!Valaki tudna valami megoldást erre a problémára?
  • Solt
    Én meg inkább valami AMD APU-t javasolnék, de szerintem az a legegyszerűbb, ha ellátogatsz IDE. :)
  • magyarkolega01
    és ez kb mennyibe kerűlne?
  • bon
    Én egy minimum corei3-as procit, 4gb ram-al, tetszőlegs méretű winyóval, valami alap vga-val (akár integrálttal).
  • magyarkolega01
    Sziasztok!
    Szeretnék összerakatni egy számítógépet olcsón és olyat szeretnék ami elbírja Windows 7-et.Nagy igényem nincs mert csak netezgetni zenét hallgatni filmezni kisebb irodai munkákra használnám.
    Ahoz hogy elbírja a Windows 7-et milyen konfigurációt ajánlatok mit rakassa bele?
  • bon
    Megérkeztek az e havi frissítések, jó telepítést!
  • Mutans Zombi
    Köszi!
  • bon
    A következő link alján írnak egy megoldást: link
  • TuxSkajvok
    sziasztok, a
    msg /SERVER:ip felhasználó
    paranccsal szeretnék üzit küldeni egy másik gépre, (mind2 win7 64bit ultimate), de mindig hiba történik:
    A munkamenet lekérdezésekor a következő hiba történt: 5
    Ez mi lenne, és hogy tudom kiküszöbölni ezt a hibát?
  • bon
    Lemezkezelő alkalmazással lehet betűjelet cserélni a partíciókon.
  • Mutans Zombi
    Helló mindenkinek!

Amikor telepítettem a Win 7 (64)-t, akkor 2 merevlemez volt a gépben.
    Mindkét merevlemez 2-2 partícióval bír, azonban a telepítés után a partíciók betűjelei felváltva vannak, tehát a HDD1 C:, HDD2 D: HDD1 E: és HDD2 F:.
    Hogyan lehet megoldani, hogy a HDD 1 particiói legyenek a C: és a D: illetve a HDD2 partíciói legyenek a E: és az F: ?
  • ACE
    Én már cseréltem így videókártyát. Mielőtt a régit kiszeded, uninstall a drivert, majd szedd ki, és installd az új drivert. Semmi baja nem lesz, az csak egy PCI-e foglalat periféria, attól nem bolondul meg a Windows...
  • precision
    az előnézeti ablakba klikkelj a görgővel és akkor bezárja
  • kemotox
    Jobb klikk egy .mov fájlon, és Társítás/Alapértelmezett program beállítása vagy valami ilyesmi.
  • kemotox
    Sziasztok!
    Ha görgővel rákattolok a tálcán lévő programokra, akkor megnyit egy másodpéldányt. Be lehet valahogyan állítani, hogy görgős kattintásra inkább kilépjen az adott programból? Ha igen, hogyan?
    Köszi!
  • precision
    win7 telepítőben már minden grafikus felületen történik
  • bon
    Rosszul emlékszel, ez nem XP. Telepítés indítása után lesz lehetőség partíciót törölni és létrehozni.
  • Mirk
    Üdv!
    Lenne egy kérdésem.
    Adott a következő helyzet: oprendszer újratelepítést szeretnék (úgy hogy minden vesszen el a merevlemezről, tiszta telepítés), adott, hozzá a cd, cd-ről bootolás is megy, de emlékeim szerint be kéne még a folyamat elején jönnie egy dos képernyőnek ahol formatálni, partíciót létrehozni, ilyesmit lehet, ha azonban elkezdeném mindezt, rögtön szembesülök a win7 betöltő képernyőjével, amint el akarja kezdeni a telepítést. Ezt pedig nem szeretném a régi formázatlan lemezre.
    Hol itt a hiba? Vagy csak én vagyok buta és később találkozom azzal a bizonyos partícionálós képernyővel?
  • bon
    Ajánlott, de nem kötelező.
  • TomStorm
    Hardver csere(ATI VGA-ról Nvidia-ra és új monitor) esetén újra kellene tenni a rendszert?Vagy elég csak driver csere?
  • Dency
    Bevan kapcsolva mind kettő. A helyzet ugyanaz.
  • tyler82
    Iphonen lévő AudioNote app segítségével rögzítettem hangot ami .note kiterjesztésű. Hogyan tudom laptopon vagy asztali PCn wondows 7 alatt lejátszani?
    Semmi nem támogatja ezt a formátumot. media player alapbol nem kezeli. probáltam még nero show time al de azzal se működött. Nem tudom hogy mivel lehet lejásztani vagy átkonvertálni mp3 formátumra vagy valami használható formátumra esetleg?
  • Devv
    Igen.
  • dr Kotász
    Sziasztok, meg lehet azt oldani Windows 7 alatt, hogy a BSPlayer lejátssza a .mov file-okat? Most Quicktime kell hozzá, de szeretném, hogy egy lejátszó mindent kezeljen...
  • bon
    Tűzfalon kivan engedve?
  • bon
    Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Hálózati és megosztási központ\Speciális megosztási beállítások menüben a hálózat felderítést és a fájl és nyomtatómegoszátást kapcsold be ha még nem lenne.
  • bon
    Ha a 10-es IE-re gonolsz akkor a programok és szolgáltatások menüben a frissítéseknél fogod megtalálni.
  • Devv
    A #44000-re tud valaki megoldást? Köszi!
  • Dency
    Hali.
    2 gép között szeretnék megosztani egy teljes meghajtót, mind a 2 gépen windows 7 van. Jelszóval védett megosztás kivan kapcsolva, egy munkacsoportban van a windows, meghajtó megosztásánál teljes hozzáférés van bepipálva mindenki számára. A probléma pedig az hogy látja a másik gép a megosztott meghajtót de mégis a "Hozzáférés letiltva" hibaüzenet jelenik meg. Mi a baja vajon, valaki tudja?
  • krisztajo
    Sziasztok! Bocs, a láma kérdés miatt, de az Explorer-t hogyan lehet leszedni a gépről?
    Valamiért rosszul működik és gondoltam újrarakom, de nem hagyja, mert azt írja már fent van.
    Viszont még egy unistall exét sem találtam hozzá.
    Gondoltam ez talán a Low-Mic Utility Tools gondomat is megoldja.
    De ha még leszedni sem tudom, akkor tényleg nem jutok semmire. Help!
  • TYÜTYI2006
    Néztem, de javítás menü sajnos nincs. Most visszaállítottam egy olyan verziót, ahol a programok fel vannak win7-hez telepítve, de azon játékok még nincsenek. Amikor Februárban, vissza kellett állítanom hiba miatt a win7-et, akkor lett arról lefrissítések után csinálva, és azt legalább betölti nagyobb partíción. Próbálom ghostból visszaállítani rá, az aktuálisan használtam fájljait próbaképpen, a boot fájlokat kivéve, de a programdata mappába van 1 ami igen lassú, meg majd Windows mappában is lesz biztosan. Azért szoktam rá régen XP-ben a formázásra, akkor is ha a rendszerlemezemen is XP volt, mert ha véletlenűl bekötve maradt 1 másik HDD, akkor eddig sose C-re rakta a rendszert. Amikor a rendszerlemezem XP partícióján is volt XP, a Wista mellett, akkor a Wistáé volt az aktív partíció pl. Az az 1 XP volt D partíciós rendszer.
  • bon
    Telepítővel történő partíció törlést és újra létrehozást javaslom. Az Xp-ben történő formázás egy orssz szokás, nem beszélve a meghajtó huzógatásról. Ha szabályszerűen van megpartíciónálva egy meghajtó akkor nincs keveredés. Nálam 1 ssd, 4 winyó, 2 optikai meghajtó van és mégsincs gond.

Amúgy amit ma linkeltem annak segítségével már meg lett a számítógép javítása?