46642
-
Szoftverre egyébként sincs... -
eugabesz #20580 Sajnos nem,mert itt a lényeg
Garancia:
Nincsen
-
Jó ár érte. -
TomBond #20578 Bontatlan csomag, tehát nem kell hozzá alaplap! Egyébként a HP dobozos bolti ára: 56.900 Ft. Úgyhogy szerintem megéri. Ja! és a NMÁ az azt jelenti hogy Nincs Minimál Ár!
Szerintem akkor is korrekt ajánlat. -
Coronita21 #20577 amúgy ennyi pénzért meglehet venni a dobozos HP-ot ami trtalmazza a 32 és 64bites telepitő lemezt és nics géphez kötve. ezt a gyereket jól pofánkéne baszni 

-
Coronita21 #20576 mi az az MNÁ ? és alaplapot is ad hozzá ?:D -
sajnos nem
az a helyzet hogyha nem total commanderbe indítom hanem sima intézőben nyitom meg és ott van előnézeti kép
ott jó
5let? -
TomBond #20574
Nini mit találtam. Lehet meg kéne venni.
-
El Brujo #20573 én sem hiszem. remélem holnapra elküldi a gyártó a VGA BIOS-t, s akkor újra húzom az egész hóbelevancot. és nem nyúlok a cleartype-hoz. nekem az továbbra is gyanús. viszont ha tényleg az lesz a probléma akkor tényleg nem értek semmit. majd tájékoztatlak. -
Kétlem, hogy ez okozná. -
El Brujo #20571 lehet ennek sincs jelentősége. log off log on után 106 mega az igénye, probléma megszünt. restart után ismét 80, természetesen minden esetben ugyanazok a programok futnak. -
El Brujo #20570 svchost.exe - amit a rendszer indított - hiba előtt 80 mega memóriát foglal, hiba után viszont már 112. itt már megakad a tudományom. tied? -
- A beépített teljesen korrekt tűzfalas védelmet nyújt.
- Tud alkalmazást szűrni kifele is.
- A tűfalteszteken kieszelt agyafúrt támadási módok - ami ellen a többi "véd" - a való életbenszinte sosem fordulnak elő. De ha mégis be akarnak jutni a gépedbe, bármelyik tűzfalat meg tudják kerülni.
- Ezért felesleges a rendszert ezzel is terhelni. -
Bal0924 #20568 Miért? -
7 alá nem feltétlen fontos a tűzfal. -
Bal0924 #20566 Éa magyar:D -
Bal0924 #20565 Olyan ami tűzfalas, kilőve a Kaspersky és a Nod32. :D -
Avira
Avast
Kaspersky -
Bal0924 #20563 Akkor mit javasolsz? -
Az összes normális.
Nortont hanyagolnám. -
Bal0924 #20561 Windows 7-re milyen vírusírtó jó rá? Norton 360 V2 ? -
ioinme #20560 Kösz a tippet, azt hittem csak Pro van, megnézem, hátha az működik. (mármint nem kér kódokat) -
Miért nem a Deamon Tools Lite-ot rakod fel? -
ioinme #20558 Tudna valaki nekem ajánlani valami jó lemezképfájl olvasó progit Win 7 alá, ami nem Daemon Tools? Ez utóbbi nem nagyon akar futni, mióta egy hónapja feltettem, és véletlen lejárt a licence. Azóta akárhányszor teszem újra, akárhonnan töltöm le, mindig kérné a keyfile-t, amim ugye nincs mert lejárt. Szóval úgy döntöttem nem szarozok vele, keresek helyette egy másikat, a baj csak az, hogy nem nagyon találtam eddig normálisat, illetve azt sem tudom melyik a jó. -
A probléma jelenzkezésekor nézd meg a feladatkezelőben, hogy melyik programnak van nagy memóriafoglalása, vagy esetleg melyik terheli a gép processzorát jobban, hátha így kiszürhető a problémát okozó. -
El Brujo #20556 két hónapot rc-vel majd két hónapot msdn-el tökéletesen működött ugyanezekkel a programokkal. de én már semmit sem tartok kizártnak, miután ez történt: 9600gt VGA-n van két DVI kimenet, A és B. átalakítóval használom, analóg LCD monitorral és TV-vel. eddig A-ban volt a monitor B-ben a TV. minap csatlakoztattam A-ba a TV-t, majd gépet kikapcsoltam. bekapcsoláskor elfelejtettem visszadugni a monitort A-ba. miután megtettem nem ismerte fel a monitort, nem tudtam native felbontást beállítani. sok küzdelem után - amiben a win 7 újra húzás is szerepel - ugyanez a helyzet fogad ha A-ba dugom. B-ben azonnal felismeri, kiírja a típust, egyből a korrekt felbontás, frissítés jelenik meg. továbbá ha A-ba a TV-t dugom szintén nem ismeri fel. -
Szerintem inkább valami program fogja meg a gépet egy idő után, lehet, hogy valami nem kompatiblis a rendszerrel és az kavar be. pl. utorrent -
eddie #20554 Igen. tegnap kérdeztem tőletek, hogy vettem egy új gépet ami pár nap után mindig máskor lefagy kékhalálig. Mostmár egyre többször.
A segítségeddel sikerült kikkapcsolni az automatikus újraindítást, és így fényképeztem le a monitort.
Akkor viszem a memóriát cserélni.
Köszi a segítséget! -
El Brujo #20553 #20532 erre senkinek semmi elképzelés? -
Memória hiba, lett a gépbe rakva új memória, vagy történt memória bővítés? -
köszi jó lenne mihamarabb mert kellene nagyon -
eddie #20550 Sziasztok az alábbi linkre feltöltöttem egy képet, amit a gépem produkált. Kékhalál.
Tudtok segíteni mit jelent?
Kékhalál
Köszi! -
Majd talán ha Windows 7 kompatibilis lesz a hiba is megoldódik. -
sziasztok tudna segiteni valaki a win7 ben a Ventrilo val van gond nem lehet ugy beszélni mint az xp be játék közben mindig le kell tenni a tálcára a játékot ha beszélni szeretnék van valami megoldás rá a hiba megoldásra. elöre is köszi -
genory #20547 HI!
Kéne egy kis segítség! Ha leakarok játszani egy DVD filmet úgy, hogy meghajtóból indítóm el a filmet, akkor fekete háttér van (se hang, se kép) és csak resettel tudok életet lehelni a gépbe.Ez a youtubra is érvényes. Raktam fel win7 codeck packot, de nem lett jó! Van valakinek 5lete?
-
Coronita21 #20546 A pufigyerek a legjobb! xD -
PunkZoli #20545 szevasztok
az miért van, hogy bármilyen file műveletnél elkezd gondolkodni a gép, majd felpörgeti a dvdírót, és csak utána lép tovább?
sokszor előfordul mostanában sajnos... rákattintok valamire, és elkezd tölteni -
Coronita21 #20544 nézzszétitt
katt -
Coronita21 #20543 jah nem :D -
ezt te se gondolod komolyan:D