46642
  • [HUN]FaTaL
    Szoftverre egyébként sincs...
  • eugabesz
    Sajnos nem,mert itt a lényeg

Garancia:
    Nincsen
  • bon
    Jó ár érte.
  • TomBond
    Bontatlan csomag, tehát nem kell hozzá alaplap! Egyébként a HP dobozos bolti ára: 56.900 Ft. Úgyhogy szerintem megéri. Ja! és a NMÁ az azt jelenti hogy Nincs Minimál Ár!
    Szerintem akkor is korrekt ajánlat.
  • Coronita21
    amúgy ennyi pénzért meglehet venni a dobozos HP-ot ami trtalmazza a 32 és 64bites telepitő lemezt és nics géphez kötve. ezt a gyereket jól pofánkéne baszni
  • Coronita21
    mi az az MNÁ ? és alaplapot is ad hozzá ?:D
  • Firerock
    sajnos nem
    az a helyzet hogyha nem total commanderbe indítom hanem sima intézőben nyitom meg és ott van előnézeti kép
    ott jó
    5let?
  • TomBond
    Nini mit találtam. Lehet meg kéne venni.
  • El Brujo
    én sem hiszem. remélem holnapra elküldi a gyártó a VGA BIOS-t, s akkor újra húzom az egész hóbelevancot. és nem nyúlok a cleartype-hoz. nekem az továbbra is gyanús. viszont ha tényleg az lesz a probléma akkor tényleg nem értek semmit. majd tájékoztatlak.
  • bon
    Kétlem, hogy ez okozná.
  • El Brujo
    lehet ennek sincs jelentősége. log off log on után 106 mega az igénye, probléma megszünt. restart után ismét 80, természetesen minden esetben ugyanazok a programok futnak.
  • El Brujo
    svchost.exe - amit a rendszer indított - hiba előtt 80 mega memóriát foglal, hiba után viszont már 112. itt már megakad a tudományom. tied?
  • lck #20569
    - A beépített teljesen korrekt tűzfalas védelmet nyújt.
    - Tud alkalmazást szűrni kifele is.
    - A tűfalteszteken kieszelt agyafúrt támadási módok - ami ellen a többi "véd" - a való életbenszinte sosem fordulnak elő. De ha mégis be akarnak jutni a gépedbe, bármelyik tűzfalat meg tudják kerülni.
    - Ezért felesleges a rendszert ezzel is terhelni.
  • Bal0924
    Miért?
  • lck #20567
    7 alá nem feltétlen fontos a tűzfal.
  • Bal0924
    Éa magyar:D
  • Bal0924
    Olyan ami tűzfalas, kilőve a Kaspersky és a Nod32. :D
  • lck #20564
    Avira
    Avast
    Kaspersky
  • Bal0924
    Akkor mit javasolsz?
  • lck #20562
    Az összes normális.
    Nortont hanyagolnám.
  • Bal0924
    Windows 7-re milyen vírusírtó jó rá? Norton 360 V2 ?
  • ioinme
    Kösz a tippet, azt hittem csak Pro van, megnézem, hátha az működik. (mármint nem kér kódokat)
  • bon
    Miért nem a Deamon Tools Lite-ot rakod fel?
  • ioinme
    Tudna valaki nekem ajánlani valami jó lemezképfájl olvasó progit Win 7 alá, ami nem Daemon Tools? Ez utóbbi nem nagyon akar futni, mióta egy hónapja feltettem, és véletlen lejárt a licence. Azóta akárhányszor teszem újra, akárhonnan töltöm le, mindig kérné a keyfile-t, amim ugye nincs mert lejárt. Szóval úgy döntöttem nem szarozok vele, keresek helyette egy másikat, a baj csak az, hogy nem nagyon találtam eddig normálisat, illetve azt sem tudom melyik a jó.
  • bon
    A probléma jelenzkezésekor nézd meg a feladatkezelőben, hogy melyik programnak van nagy memóriafoglalása, vagy esetleg melyik terheli a gép processzorát jobban, hátha így kiszürhető a problémát okozó.
  • El Brujo
    két hónapot rc-vel majd két hónapot msdn-el tökéletesen működött ugyanezekkel a programokkal. de én már semmit sem tartok kizártnak, miután ez történt: 9600gt VGA-n van két DVI kimenet, A és B. átalakítóval használom, analóg LCD monitorral és TV-vel. eddig A-ban volt a monitor B-ben a TV. minap csatlakoztattam A-ba a TV-t, majd gépet kikapcsoltam. bekapcsoláskor elfelejtettem visszadugni a monitort A-ba. miután megtettem nem ismerte fel a monitort, nem tudtam native felbontást beállítani. sok küzdelem után - amiben a win 7 újra húzás is szerepel - ugyanez a helyzet fogad ha A-ba dugom. B-ben azonnal felismeri, kiírja a típust, egyből a korrekt felbontás, frissítés jelenik meg. továbbá ha A-ba a TV-t dugom szintén nem ismeri fel.
  • bon
    Szerintem inkább valami program fogja meg a gépet egy idő után, lehet, hogy valami nem kompatiblis a rendszerrel és az kavar be. pl. utorrent
  • eddie
    Igen. tegnap kérdeztem tőletek, hogy vettem egy új gépet ami pár nap után mindig máskor lefagy kékhalálig. Mostmár egyre többször.
    A segítségeddel sikerült kikkapcsolni az automatikus újraindítást, és így fényképeztem le a monitort.
    Akkor viszem a memóriát cserélni.
    Köszi a segítséget!
  • El Brujo
    #20532 erre senkinek semmi elképzelés?
  • bon
    Memória hiba, lett a gépbe rakva új memória, vagy történt memória bővítés?
  • mano1b
    köszi jó lenne mihamarabb mert kellene nagyon
  • eddie
    Sziasztok az alábbi linkre feltöltöttem egy képet, amit a gépem produkált. Kékhalál.
    Tudtok segíteni mit jelent?
    Kékhalál
    Köszi!
  • bon
    Majd talán ha Windows 7 kompatibilis lesz a hiba is megoldódik.
  • mano1b
    sziasztok tudna segiteni valaki a win7 ben a Ventrilo val van gond nem lehet ugy beszélni mint az xp be játék közben mindig le kell tenni a tálcára a játékot ha beszélni szeretnék van valami megoldás rá a hiba megoldásra. elöre is köszi
  • genory
    HI!

Kéne egy kis segítség! Ha leakarok játszani egy DVD filmet úgy, hogy meghajtóból indítóm el a filmet, akkor fekete háttér van (se hang, se kép) és csak resettel tudok életet lehelni a gépbe.Ez a youtubra is érvényes. Raktam fel win7 codeck packot, de nem lett jó! Van valakinek 5lete?

• Coronita21
    A pufigyerek a legjobb! xD
  • PunkZoli
    szevasztok
    az miért van, hogy bármilyen file műveletnél elkezd gondolkodni a gép, majd felpörgeti a dvdírót, és csak utána lép tovább?

sokszor előfordul mostanában sajnos... rákattintok valamire, és elkezd tölteni
  • Coronita21
    nézzszétitt

katt
  • Coronita21
    jah nem :D
  • Firerock
    ezt te se gondolod komolyan:D