46642
  • Spészgószt
    nyomtam egy restartot és most csak 24% ra beállt....grrrr na mind1
    jaja folyamatosan olvasgatok mindenfelé, drivert is frissítgetem....
    thx !
  • bon
    Értsd már meg, hogy ilyen a memória kezelés, ennél többet is lefog foglalni, de ha kell akkor felszabadítja, már Vista-nál is így ment. Amúgy meg dísznek vetted a memóriát? Mert ha azt szereted, hogy minél több szabad memóriád legyen akkor vedd ki a gépből. Nálam jelenleg 1384mb szabad memória van a 4gb-ből, de nem egyszer volt már 0 vagy 100mb alatti érték.
    Videó kártya drivert meg telepítsd fel a legújabbat. Sőt ha van más hardverhez is újabb mint amit a rendszer feltesz magától akkor azt is telepítsd.
  • Spészgószt
    Ne már báz azért vettem bele 4 Gb-ot hogy menjen faszán...erre felét lehúzza alapból...nem sok ez kicsit...semmi nem fut a háttérben csak az alap progik...feladatkezelőt ismerem... :P
    A kérdésem csak egyszerüen annyi hogy nem sok e az 50% (1,94Gb) alá ritkán megy!
    jah és mellékesen elkezdek COD-MF2-zni és 640x480ban is szaggat az egész pedig a gépem a jóval az ideális config felett van!!!
    u.i.: creative sb x-fi extremme audio hangkártyája van valakinek? és működik már? me eddig szar volt a win7el :(
  • exodus2
    Windows mindig eszi és enni is fogja a memóriát. De mikor szükség lesz arra a 2 gigára akkor majd átadja annak a programnak aminek szükséges lesz rá. Amúgy feladatkezelőben láthatod melyik program mennyi memóriát használ.
  • Coronita21
    Katt
  • huncsik
    hello!

Szerintetek meik a legjobb win7 változat otthoni felhasználásra?
  • Spészgószt
    haliho!
    64 bites win7em van 4 gb memóriával,a kérdésem az lenne miért van az hogy állandóan 48-49% fizikai memóriahasználatom van! vagy mi a retek eszi meg a 2 gb?????
  • exodus2
    Kattogás attól lehetséges hogy:

1. a windowsban az energiagazdálkodásnál beállitott idő alapján kikapcsolja a vinyót, amelyiket nem használsz,
    2. érintkezési hiba van a vinyó tápellátásában
    3. kezd meghalni a vinyó.
  • XRV
    Nekem 1 hónapja van fent és 1%
  • MerlinW
  • Serpa
    ~2 hónap után, h lehet máris 14%os a fregmentáció az oprendszer partición?

emiatt kattoghat ritkán(napi 2-3 alkalommal) a winyó?
  • mardal
    Sziasztok.
    Az miért lehet hogy mostanában a win7 nagyon lassan tölti be a programokat,pl ha rákattintok a firefoxra van hogy 5perc után tölti csak be,egy újraindítás segít de nem mindig.De még a feladatkezelő sem indul el rögtön.Valami vírus lehet?
  • Gideon Wieth
    alapból is azon volt :S és nem csinált semmit :-(
  • Gideon Wieth
    megnézem
    ezt játék alatt ? vagy hogyan ?
  • exodus2
    Bocs, elirtam, Gideon Wieth-nek szólt a válaszom:)
  • exodus2
    Wingomb+P és kiválasztod a Csak számitógép-et. Utána is ezt csinálja?
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Nekem egy érdekes problémám lenne.
    Ha elindítok egy játékot 1920*1080as felbontásban, és a játékot dx10 módban indítom, akkor a kép alul felül oldalt le van nyírbálva egy kb 3 centis sávban. Viszont dx9-ben ugyanezen felbontás 60hzje mellett teljes képernyő van. Assassin's Creednél ez nem volt lényegesebb probléma, mert ott sokféle 1920*1080 fekbontás volt 60 hz mellett, bár jelöletlenül hogy mi a különbés, és a negyedik jó volt, de pl Avatár demónál ezt nem sikerül megoldani, hogy dx10 plusz 1920*1080 felbontás. A levágott keretnél a monitor 1920*1080i 60hz felbontást jelez. Valakinek van ötlete ez miért van, és hogy mit lehet vele kezdeni ? A gép HDMI kábellel van a monitorra kötve :)
  • kirol
    Nem. Sima HDD1-ről HDD2-re. Mindkettő SATA-s.
  • XRV
    Nem hálózaton másolsz?
  • kirol
    Ez a kérdésem továbbra is aktuális:

"Az miért van, hogy ha másolok egyik vinyóról a másikra, akkor úgy belassul a gép, mint a disznó. A firefoxban is alig nyílik meg egy új lap."
  • XRV
    Halihó! Erre van valami megoldás?
    Mindegyiken windows 7; Dlink 655 router +shareport utility; Nyomtató. 2 vezetékes gép 1 Wifis gép. otthoni csoportba vannak 1 1 1 megosztott mappával.
    Nyomtató USB-vel Dlinkbe van bedugva, a shareport utulity meg a gépeken van fent. Amikor bekapcsolom a nyomtatót, Shareport megtalálja, csatlakoztatom. Eddig okés.
    Ha bármely gépen elkezdek nyomtatni, akkor szétdobja a netet, hálót. Kisvártatva felépül újra és elkezd nyomtatni, ill. van net is, és a továbbiakban minden nyomtatás jó már.
    Ha egyedül vagyok bekapcsolva, akkor is.
    XP alatt ilyen gond nem volt.
  • kirol
    Azt be lehet állítani, hogy a W7 ne tudja babrálni a nyomtatóbeállítást?
    Mert egy sima A4-es lapot szöveggel vagy 30 mp ig nyomtat, míg XP alatt kinyomtatta 5 mp alatt. Pedig normal -on van a hülye beállítása.
    Idegesítő? Meg be is korlátozza a Canon driverét.
  • MerlinW
    Nem probléma, normális. Amint elkezdesz dolgozni vele abbahagyja. Task scheduler (feladatütemező) folyamatosan végzi a dolgát. Indexel, takarít, biztonsági mentést készít, naplókat tart karban stb. Teljesen normális.
  • Petike954
    Szerintem sem. Azért érzékeli sb0229-nek, 0220 helyett.
  • exodus2
    Szerintem ott sem igazán megfelelő a driver, azért recseg.
  • PeToth
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy amióta w7-et használok (korábban beta 32 bites most 64 bites prof) viszonylag gyakran - naponta többször - elkezd veszettül dolgozni a winyó a gépben, és baromi idegesítő. Hogyan tudnék rájönni, hogy melyik alkalmazás dolgoztatja? Lehet ez valami automatikus backup?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Petike954
    Köszi! Csak azt nem értem, hogy miért nem akart menni a te drivereddel, amit küldtél. Feltelepült, de a win7 azt írta h valami ott nem működik. Lehet azért, mert nekem az a szar széria van amit írtak. Most a KX player van fenn. Az miért van, hogy itt néha recseg a hang? XP-n nem recseg.
  • exodus2
    Igen, ez az MSDN féle végleges.
  • Petike954
    Különben Windows 7-ből ezt a verziót töltöttem le: hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935 . Ez a végleges?
  • Petike954
    Köszi a segítséget! Amit belinkeltél, azzal nem ment, de a drivervhecker kimutatott egy kx player nevű progit. Ezzel megy normálisan. De sb0229-nek érzékeli, sb0220 helyett. A powerdvd az istennek se akarja tényleges 5.1-ben nyomni. De a Windows Media Player viszont megy normálisan.
  • stevenson1988
    hát van egy pár :)
  • Bavid
    Valahol hallottam hogy van gmail gadget a 7-hez, de nem találom sehol:S
  • Evin
    A Trial verzió a hírek szerint 90napot ad.
  • [HUN]FaTaL
    Jól működik, nem mondtam, hogy nem csak alapvetően egy exchange kliens.
  • bon
    De jól mükődik pop3-al is, nekem a munkahelyen 4 pop3-as és egy exchange fiók van beállíta, többféle szabállyal. Otthon meg 5 féle pop3-as fiók szintén több féle szabállyal.
  • [HUN]FaTaL
    Pedig az MSO jó, csak alapvetően exchangehez van, nem POP3hoz. Használj Windows LIve Mailt, én azt használom POP3hoz és IMAPhoz és tökéletesen megfelel.
  • Pio
    A rearmolás maga nem illegális, de eleve úgy telepíteni a windowst eredeti ISOról, hogy nincs licenced nem legális, tehát ilyen szempontból a rearmolásig el se juthatnál. A 30 nap türelmi idő nem azt jelenti, hogy addig licenc nélkül használhatod legálisan, csak kapsz annyi időt a licenc megadására.
    Létezik külön trial verzió úgy tudom, na az legális.
  • Evin
    Nekem eddig a TB jól ment POP3 és IMAP alatt is. De te tudod, csak kíváncsiságból kérdeztem.
    Egyébként ezen a kettőn kívül nem igazán van jobb.
  • Madmano
    Hát igen.De a crack-nál számolni lehet azzal,hogy esetleg a MS kitalál valamit ellene,mondjuk egy patch formájában és akinek egyedüli op.rendszerként van fenn a Win7,annak hirtelen kell valamit csinálni,mert lehet,egyszer csak kezd az addig szépen működő crak-elt Win7 olyan dolgokat csinálni,amiket a 30után csinálna amúgy.....Félre értés ne essék:tudom,ez a 3út van.Megveszem,30napozok,crack-elek.
  • exodus2
    Az attól függ hogy növeled meg. Ha rearm-al, akkor mivel be van épitve a windows-ba igy nem illegális (elvileg), ha megveszed, utána meg nem hiszem hogy bárkit is érdekelne. Ha meg nem veszed meg, akkor úgyis a crack miatt illegális lesz.