46642
  • 2ba
    Nem sikerül feltelepíteni az msn-t, állandóan kiírja, hogy már telepítve van, és a többi live programot (mail, silverlight...) meg hozzáadja... DE MIHEZ ??? Agyfaszt kapok komolyan mondom.
  • bon
    Sehogy, lapozó fájl és frissítés is kell.
  • Bmx01
    ahha
    kössz
    lapozófájlokat + frissítéseket hogyan töröljem ???
  • exodus2
    Próbáld ki: http://www.iaskd.com/how-to-uninstall-windows-live-messenger.html
  • 2ba
    Azt hiszem felraktam és letöröltem valamiért, aztán megint fel akartam rakni, és azt írja hogy még mindig fentvan... pedig tuti nem.
  • 2ba
    Valaki segítsen légyszi. Feltelepítettem a Win7-et, aztán rá a Windows Live-t, és a Messengerre azt írja, hogy már telepítve van, pedig nem. És nem is találom sehol a gépen.
  • bon
    Igen hátráltat, az idő előrehaladtával.
  • exodus2
    Lehet próbálkozni hogy melyik hozza ki nálad a maximumot, de persze nem garantált az optimizáció sem.

7Tweak Pro 1.4.1
    WinTuning 7 v1.02
    Windows Winset v3.8.9.1
    TuneUp Utilities 2010 9.0.2000.16 Final
  • solo
    Broááff....Jóh, hülyevagyok, nem jrtam serialt xDD
  • Bavid
    7-re mi a legjobb lemezkarbantartó, temp. tisztító rendszer optimalizáló? Vistán a ccleaner-t használtam, de sohanem tapasztaltam jelentős változást.
  • solo
    Hello, ma arra jöttem haza, hogy win eltűntette a hátteret, és kiírta a jobb alsó sarokba, hogy a win nem eredeti.(build 7600)

Ez hátráltat valamiben ?
  • Madmano
    Köszi.
  • Evin
    Frissítések, böngészés közben letöltött képek/stb, lapozófájl, temp fájlok...
  • bon
    Driver támogatottság szempontjából az integrált Realtek kártyát választanám. Hangzás szempontjából nem tudok dönteni, mert egyikhez se volt még szerencsém. (alaplapi nálam az első, hogy tiltom és használom a külön kártyámat, de Audigy LS kártyám nem volt soha, csak Audigy 2-es)
    Az aktivátorok működéséhez meg nem tudok mit hozzá szólni, mert még szerencsére nem kellett egyet se használnom Windows 7-nél, de annyit tudok, hogy bizonyos rendszerfájlokhoz hozzányúlnak.
  • Madmano
    Bon.Mi a válaszod az én kérdésemre?
  • bon
    A rendszer fogyasztja a helyett, amúgy én a játékok se a C:-re telepíteném. Lemezkarbantartó használatával időnként meglepően sok helyett lehet felszabadítani. A helyfoglalása meg ingadozó a rendszernek, időnként több máskor kevesebb.
  • Bmx01
    miért lehet az hogy 50GB-os particióra fel van rakva a win7, + 2 játék
    (15GB) + kb nagyon max (1GB) program és fogyik elfele a hely
    pedig arra a partícióra nem töltök és nem mentek semmit???
    mi foglalja lefele a helyeket ???
  • Madmano
    Még két kérdés:alaplapi viszonylag újabb integrált Realtek HD hangkari,vagy egy régebbi Creative,esetemben pl. Audigy LS?Minőség szempontjából kérdem.A másik:tnap kérdeztelek benneteket aktivátorokról.Ezez tényleg belenyúlhatnak pl. a boot szektorba?Vagy a BIOS-ba?
  • aate
    Köszi, megpróbálkozom vele.
  • stevenson1988
    ja meg még mielőtt elfelejtem: miután a telepítő ujraindítja a gépet a biosban állítsd át, hogy utána ne az usb-s meghajtóról bootoljon, hanem arról a hdd-ről amire telepíted a win7-et
  • stevenson1988
    ha a linkelt usb tool felismeri pendrive-ként akkor mehet az usb-s meghajtóra is, de ha nem ismeri fel akkor ezzel a módszerrel megoldható szerintem
    a lényeg hogy a biosban állítsd be, hogy arról a meghajtóról bootoljon a gép
  • aate
    jelenleg nics nagyobb pendrive,külső usb-s meghajóra is lehet ?
    Egyébként elsőre 16x sebességel, másodjára 4x sebességel írtam.De igy sem lett jó :(
    winrarral is kicsomagoltam a lemezképet külső meghajtóra és onnan is próbáltam.
  • stevenson1988
    írd ki mégegyszer a win7-et dvd-re csak most lassabb sebességen, és ha az író programban van erre lehetőség akkor pipáld ki a lemez ellenőrzése írás után opciót (vagy valami hasonló lehet a neve), ugyanis szerintem a gond az, hogy hibás a kiírt dvd
    másik lehetőség (amit én is szoktam használni) az az, ha nem dvd-re hanem pendrive-ra "írod ki", ehhez jön jól a Windows 7 USB/DVD Download Tool
  • aate
    Windows 7 RTM 7600.16385 x86 by TORKO
    rendszer:
    Gigabyte GA-M55SLI-S4 AMD Athlon 64 3500+ Vista home.premium 32 bit

iso-t neroval írtam ki dvd-re (4x -es),de (daemonal- mountolva ) meg meghajtóról is próbáltam.
    telepíés 14%-nál meg áll a hiba kóddal.Másik versiót is próbáltam az is ugyan az a hiba de az is RTM 7600.16385 all 9 x86-x62 by TORKO
  • exodus2
    Milyen win7 verziót (iso-neve elég), milyen gépre, ISO-t hogy írtad ki?
  • exodus2
    Van 64bites AutoCad az fut rajta. 2008as verzió felett csak azonos bit-számú fut a windows7en.
  • aate
    Sziasztok!nekem nem sikerült a win 7-re frissítés vista alól.
    De a tiszta új telepítés sem!
    Mindig ua. a hiba üzenetet kapom telepítés közben :hibás rendeszer,telepítő fájlok
    Hiba kód: 0x80070570 vagy 0x80070241

A vistát újra kellett telepítenem,ami minden gond nélül felment ,tehát nem eszköz vagy rendszer hiba.
    De a win 7 továbra sem települ.
    Pedig az win 7Advisor szerint minden kompatibilis!
    Angól nyevű fórumokon írnak erröl a hibáról, de senki nem tud biztosat. :(
    valakinek valami hasonló tapasztalata?
  • exodus2
    Kiegésziteném még annyival, hogy windows7en (32bites vagy 64bites verzión is) futnak 32bites programok, szerintem valamit félreértettél, vagy csak nem kompatibilis programverziót használsz.
  • 16gaborm
    Köszönöm az információkat!!
    Amúgy ilyen AutoCad vagy egyéb más programra szeretném haszálni,amit nem szeret a Seven!Mert 64bites rendszerem lesz és a 32bitet nem tudom mennyire támogatja
  • Evin
    Ha kell 3D...
  • Evin
    Kell 3D, akkor Virtualbox vagy Vmware(az ingyenes verziójának nem tudom mi a neve, talán Player?!).
  • bon
    Feltelepíted a VirtualPC, majd telepítesz egy XP-t a Virtual pc-vel, vagy letöltőd az XP Mode-ot. Ja nem tudom mit akarsz futtani rajta, de Direct3d támogatás nincs a VirtualPC-ben.
    Letölteni innét tudod: link
  • exodus2
    http://www.hogyan.org/windows-7-windows-xp-mode
  • 16gaborm
    Mint ahogy itt van,erre gondoltam
  • 16gaborm
    Hogy lehet virtuális XP-t Windows7-re varázsolni?
    Milyen program vagy módszer van erre?

Régebbi 32bit-es programok indítására szeretném használni!
  • MerlinW
    Nem eszi, csak előrefoglalja a gyors alkalmazáskezelés érdekében. Amint kell valamire, felszabadítja, ne aggódj.
  • exodus2
    Csak a klónozás nem működik? Próbáltad a kiterjesztést?
  • nagyzotya
    Mikor az nvidia vezérlőre nyomok akkor megvillan a tv és a monitor is és a tv ki van pipával, mintha menne. De nem. Amikor ráviszem, hogy klónozzon és alkalmazom akkor pedig a pipa is elmegy a tv mellől és nem lehet ujra aktívra állítani. A win gomb + P sem működik. Szintén a monitor feketén megvillan majd ujra de a tv-n semmi.
  • Serpa
    nekem nem eszeveszetül dolgozik a winyó, hanem pl játék közben ritkán (napi 1-2-3 alkalommal) tölt a winyó, megáll a kép 2-3 másodpercre (egeret tudom mozgatni, mást nem) és egy kattanás után újból folyamatos a játék.

más lehet a háttérben.

köszi.
    --------------------------------------

1, most már sohán van
    2, megnézem
    3, elég új

remélem az első beválik ...

köszi.
  • Coronita21
    jah, de mik azok az alap progik ? nálam rendszerbetőltésnél 3 program indul alutomatikusan egy cfosspeed, kaspersky av és 6db gadget, ez mindössze 8-900MB memoriát emésztfel.