46642
  • exodus2
    Egy memóriateszt nem ártana, esetleg ha lehetőséged van memória, videókártya más gépben való kipróbálása..
  • exodus2
    Felesleges bármilyen codec pack feltelepítése, csak elrontod vele a rendszert. KMPlayernél és VLC playernél valamilyen gond van lejátszásnál, szerintem próbáld beállítani, vagy használj Media Player Classic HomeCinema-t.
  • exodus2
    Nézd meg hogy nem e tv kimeneten, vagy másik vga vagy DVI csatlakozásra tette a monitort és emiatt csinálja. Egy képet mutass a beállításról.
  • exodus2
    Használj valami komolyabb particionáló programot, azzal engedni fogja. De nézz utána hogy kell, mert látom nagyon kezdő vagy.
  • ViniSoundz
    jame ha 1024*768-ba rakoma felbontást akkor egy széles fekete keretben lesz a játék. megnézem monitort és az 1680*1050-ben van. totál szívás minnden.
  • mobilos3
    heló mindenki.tudtok segiteni?adott egy sz.gép fel akarom rakni a win 7-et de nem birok vele mert vagy telepités közben fagy le vagy ha felmegy akkor rá 10-15 perc múlva,és olyankor nem segit rajta semmi csak a reset.a gép adatai:Intel Celeron Pentium D 2.8Ghz proci,msi alaplap,3Gb ddr2 800Mhz RAM,Ati Radeon x550 256Mb videókártya.ja és a vista-val ugyanezt csinálja.köszi mindenkinek
  • djjeges
    Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy, hogy tudnám megcsinálni azt, hogy 1 WINCHESTER-en indításkor lehessen választani hogy xp-n futtassam a gépet, vagy windows 7-en?Mert most xp-m van, de nemakarom formázni, de felakarom telepíteni a windows 7-et új partícióban.mitcsinálják?Mert nemeged partíciót létrehozni... pls HELP
  • Coronita21
    amúgymeg miért akarod kikerülni az aktiválást ?
  • Coronita21
    ie7 és wmp-hez kellett.
  • gregtom6
    XP-t se kellett.
  • Coronita21
    minden windows-t aktiválni kell.
  • gregtom6
    Hy mindenki! Van olyan módja a Win7 használatának, hogy ne kelljen időnként aktiválni???
    És a Vista is csak így volt használható?
  • ViniSoundz
    azis megvolt. indexelést vezérlőpultból kapcsoltam ki. superfetch-et is kilőttem már, még mindig akad ha teker a vinyó, pedig még szűz a win7 szinte.defender, tűzfal szintén még vírusirtó sincs. Most éppen burnout-ot próbálom. ha elkezdek cirkálni kb 5 perc utána a 60fps-el futó játék beakad 1-1mp-re.nagyon kiakadok már. xp-nél nem volt iylen. Jah és nem satás amúgy hanem ide-s a winchester.
  • Serpa
    energiagazdálkodásnál vedd sohára a winyó lekapcsolást inaktivítás esetén.

indexelés kikapcsolást hol csináltad?
  • nandorb
    lesz 1ein reinstall mert ez igy nem muxik... de elotte megkell talalni a DVD-t a kaoszban...
  • ViniSoundz
    mondjátok meg nekem, hogy miért akadnak be dolgok pl játék, vagy akármilyen progi, amikor a vinyót megtekeri a win7? Ha tekeri, beakad mint az atom. Indexelést kikapcsoltam már, pagefile beállítva, írási gyorsítótárazás belőve. UAC kikapcsolva. Automatikus lemeztöredezettség-mentesítés lekapcsolva. Mi a tökömet csinálajk még?
  • Hunter of Deer
    helloka!

feltettem a windows 7 ultimatet 32bit. es lenne egy olyan problemam hogy amikor lejaccok egy filmet akkor az elegge pixeles. (xpn jo volt ugyanakkora a felbontas meg minden) acemega 6.03 codec kmplayer lejacco (bar probaltam media playerrel is). driverek fennvannak. szal ha valakinek van valami 5lete pls irjon.

thx
  • djjeges
    És hogy lehet új partíciót létrehozni?Mert nekem csak frissíteni és betölteni lehet a partíció választáskor :S
  • [HUN]FaTaL
    Felrakod másik partícióra és lesz bootmenü.
  • djjeges
    Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy, hogy tudnám megcsinálni azt, hogy 1 WINCHESTER-en indításkor lehessen választani hogy xp-n futtassam a gépet, vagy windows 7-en?Mert most xp-m van, de nemakarom formázni, de felakarom telepíteni a windows 7-et új partícióban.mitcsinálják?
  • vajo
    igen
  • MeoH #20880
    Biosban atallitottad, hogy lemezrol bootoljon?
  • exodus2
    Ott más gond lehet, nem hiszem hogy 4 giga memória ne lenne elég egy játékhoz. Amiket pedig írtál amiatt felesleges aggódni, mert működés közben a windows foglal le memóriát, de mikor szükséges, felszabadítja, és átadja a futó programnak amelyiknek szüksége van rá.

Véletlenül nem virtuális memóriát hiányol?
  • vajo
    de az eredeti XP lemez sem bootol be....
  • bon
    Jól sejtettem, a lemezen könyvtáraknak és fájloknak kell lennie, imgburn-al írd ki Lemezkép írása lemezre funkcióval.
  • Dobronski
    Valaki?
  • MeoH #20875
    Mert nem 1 iso fajlnak kellene lennie a dvden. Igy csak az isot latja bootolaskor, es persze hogy nem bootol. Ird ki rendesen, neroval, powerisoval vagy imgburnnel.
  • vajo
    nem! 1 iso fájl van rajta a DVD-n. azt mondták bekéne bootolni.
    de Nekem még az XP-m sem bootol be. nem tudom miért.
  • exodus2
    Igen, szabad. Sokszor csak azzal megoldható a megfelelő működés.
  • nandorb
    drivereket szabad kompatibilitis modban futtatni? pl. vista sp2-esben?
  • exodus2
    Próbáld ki mind a kettőt, mert pl Hd audió-s az ma került fel frissen.
  • nandorb
    hat nem tudom mi kell neki...
  • exodus2
    Az a kérdés hogy ac97es driver kell neked, vagy Realtek HD audió? Mert realtek honlapján van ac97es és realtek hd audiós driver is, külön - külön. Egyik 6305ös a másik pedig 2.37es verziószámú. Szerintem az kavar be nálad hogy nem a megfelelőt teszed fel.
  • [HUN]FaTaL
    De minek mikor ott a virtualbox, ami:

Ingyenes, tud d3d-t és 100%ban kompatibilis vele?
  • bon
    Igen xp telepítő kell, viszont egyéb driver nem.
  • bon
    Tehát egy próbát megér zoznyák részéről.
  • [HUN]FaTaL
    Igen. Bár a 32bites win7el lehet hogy kompatibilis.
  • bon
    Sp1-es változat volt?
  • [HUN]FaTaL
    Én viszont próbáltam és rinyál, hogy nem kompatibilis, el sem indult, vagy gépet nem tudtam telepíteni már nem emlékszem.
  • Serpa
    köszi a tippet, bevállt. :)
    energiagazdálkodás miatt volt az ami (#20731).

már nem csinálja.