46642
-
shakwill #21021 Hali! kettéparticionált vinyóm van. Próbaképpen feltolnám a win 7 et de amíg nem klappol minden nem akarom letolni a jól belakott xp met. Lehet e a win 7 et bootválasztóval felrekni, esetleg a telepítőben van e lehetőség, hogy a c partíción az xp, a d partíción a win 7 menjen? A gép egyébként jó a w7 alá. -
A múltkor már kérdeztem, de a lenti kereső sose működik,így nem találom.
A SearchFilterHost.exe -t hogyan lehet leállítani, hogy ne induljon magától újra? -
Coronita21 #21019 erre gondoltál ? -
Petike954 #21018 Köszi. Már nem kell. Sikerült. -
Petike954 #21017 Honnan tudom letölteni a 7Loader-t? -
senki? -
Petike954 #21015 Köszi! Így tényleg megy. -
A Kaspersky-hez van működő reset trial -
Coronita21 #21013 kihúzod a netkábelt vagy megszakitod a netet, próba licenc aktiválása, ez megfogszakadni mert nincs internetkapcsolatod, és itt lehetőséget fogsz kapni, hogy betallózd a kulcsot. -
Petike954 #21012 Hogyan kell betenni? Jegyzettömbbel megnyitottam a file-t. Ott volt egy Serial Number. HA azt elkezdem beírni, akk már az elején nem fogadja el. Mert 0-val itt nem lehet kezdeni a serialt. -
Coronita21 #21011 milyen indokkal nem fogadja el ? -
Petike954 #21010 Itt a 2010 egyik kulcsot sem fogadja el. -
Pio #21009 Ha az első felén, akkor röviden, tömören arról van szó, hogy ha tudnám magamról, hogy vagyok olyan figyelmetlen/naiv, hogy gyanús helyekre mászkáljak, akkor használnék vírusirtót. Az elmúlt kábé 3-4 évben csak azért volt fent vírusirtó a gépemen, hogy zavarjon, soha semmitől nem védett meg, mert nem volt rá szükség, ellenben folyamatosan kaptam a fals riasztásokat akár általam írt programokra is, ha azok mondjuk code injectiont csináltak (amire persze nagyon jó, hogy figyelnek a vírusirtók és sokaknak hasznos is, de az én esetemben zavaró volt).
Ha második felére akkor pedig ahogy azt mondani szokták: egy költő veszett el bennem... de nagyon... :D -
Coronita21 #21008 neharagúdj de ezen a mondatodon jót nevettem -
Petike954 #21007 De itt nem fogadja el. Ez a 2010-hez van? -
zjuhasz #21006 "természetesen" nincs ott pipa csak a rácshoz igazításnál...
Nvidia driverből is a legújabb van fenn. -
Pio #21005 Kérdés: másnak csinál olyat win7en az MSN, hogy néha nagyon beakad?
RTM alatt is előfordult és most is újra előjött, megy minden jól aztán egyszer csak megakad egy 10-20 másodpercre (ha például gépelek be valamit akkor leáll a gépelés és 10-20 sec múlva továbbugrik). -
Pio #21004 Hidd el, hogy nem vagyok hülye hozzá épp azért merek vírusirtó nélkül "kihajózni az internet tengerére"... ;-) -
Coronita21 #21003 a fertőzőtt számitógép nem csak egy exe futtatástól kerül abba az állpotba. de ebbe most ne menjünk bele :) -
Laci82 #21002 Sziasztok.
Van orvosság a Straforce védelmes játékokra?
Megvettem a GT legends-et felrakom,újraindítom a gépet,hogy telepítse a starforce drivert és ez megbolondítja a windowsomat. -
Pio #21001 NOD32-->AVG-->Avira-->M$ Security Essentials-->semmi
Én ezen az evolúción mentem végig az elmúlt jópár évben... :)
Most, hogy nem használok vírusirtót annyit teszek, hogy ha valami file gyanús de mégis meg kéne nyitnom akkor feltöltöm előbb a VIRUSTOTALra. -
Coronita21 #21000 Eset nem rossz, de nem árt az ovatósság, jobb ha oda figyelsz a dologkra, én jó virusírtónak tartom hogyha normálisan bevan configolva. Pandát felejcsd el. Ha pedig kaspersky melett döntesz csak gratulálni tudok a választásodhoz, igaz picit fogja a gépet de ez nem azért van mert rossz a termék hanem mert olyan összetett a védelme, kasperskyvel a gépeden 99% hogy nem fogsz megfertőződni. -
Coronita21 #20999 Szedsz le innen kulcsot, vagy megvásárlod. -
Petike954 #20998 Melyik a legjobb vírusírtó? Eset, Kaspersky, Panda? -
Pénzzel -
Petike954 #20996 Mivel lehet aktiválni a Kaspersky Internet Security 2010-t? -
auto arrange icons mellől pipa kivesz -
zjuhasz #20994 sziasztok,
W7 végleges van fenn (tiszta telepítés), de szinte minden bekapcsoláskor az előzőleg beállított asztali ikonjaim összekeverednek. A képernyő jobb oldalára ültetett minialkalmazások is átugranak baloldalra és egymás tetejére néha. Van valakinek tippje a problémára?
köszönöm -
Cat 02 #20993 Hát nekem ezzel se megy :o Beállítom és marad az alap classic skin :s -
xxxpaulxxx #20992 van egy olyan problémám, hogy időközönként (több órárt értek ezalatt) a netkapcsolat így teljesen mintha megszűnne
úgy értem se firefox, se exproler nem tölti be az oldalakat ráadásul még a routeremet se tudom elérni, hogy újracsatlakozzak... nah és ezt a problémát megoldja egy újraindítás...
mi lehet a gond? -
gaspijoci #20991 Igen, köszi közben én is megtaláltam. Remélem megtartja az xp összes beállítását. -
Olyan hibára nincs meg oldás, hogy:
Pl. youtubera fel akarok tölteni videót. Kiválasztom, a töltést jelző csík egyből végig szalad a végére ér és várok (mivel van DUmeter látom hogy tölti fel) és beírom a videó címét tags és stb... végén amikor feltölti az ablak nem tűnik el és nem írja ki hogy végzett a feltöltéssel. és így ha belemegyek a saját videóimba, akkor a cím, leírás, tags minden eltűnik. és ez nagyon mérgesítő.
és minden ilyen feltöltésnél így van... gyorsan végigszalad és akkor így nem látom mikor végezne. (pl xfire is, képfeltöltésnél...)
Na erre nincs megoldás? Vagy ez a probléma csak nekem van? -
exodus2 #20989 Szerintem van ilyen: http://win7faq.uw.hu/index.html#dualboot -
exodus2 #20988 Ezt: http://www.skinconsortium.com/index.php?page=ViewDownload&itemID=61 -
Coronita21 #20987 lehetne csinálni az FAQ-ba erre egy választ. -
exodus2 #20986 Bocs, nem neked szólt, csak előtte véletlen rákattintottam a válaszadásra.
Windows Media Player sosem kezelte normálisan a dual hangos filmeket, tehát kénytelen leszel másik lejátszót használni, ha ilyen filmeket nézel. -
És ez hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy a media playert megnyitva nincs feliratom, mert nem indítja ez a vubsub -ot?
Valamint azt is észrevettem, hogy ha avi -n 2 hangsáv van, akkor azt szimultán nyomja. Szóval hallod mindkét nyelven. Eléggé gáz! -
oksa kössz a HELPET! -
exodus2 #20983 Az a lényeg melyik oprendszerre telepited, tehát ha a win7 van betöltve, akkor arra fogja telepiteni. Az meg hogy helyileg hova teszed, lényegtelen. -
De úgy lehet hogy a windows 7-ről telepítek 1 játékot az xp-s winchasterre, és akkor lehet futtatni a 7-en nem? Mert az xp-n több hely van...