46642
-
Igen ezt IDEnek hívják, neki meg SATA vinyója van. -
exodus2 #21140 De IDE-s vinyó van a gépben, [HUN]fatal szerintem a megoldást mondta, hogy sata vinyót kell majd tenni a gépbe. -
Undorító és ez nem Windows 7 szerintem. -
Sata-nál ilyen lehetőség nincs, 1 eszköz/kábel. -
sziasztok
ilyesmi tálcát hogy lehet megcsinálni? -
exodus2 #21136 Arra értem a #21134 hozzászólásom, hogy van olyan hogy a vinyó, és pl. egy másik eszköz (dvdrom, vinyó) nem szeretik egymást egy kábelen. Vagy épp a jumperolás nem jó, még ha hibát nem is jelez, de erősen lekorlátozza a sebességet. -
Nálam is gondoltam hátha szar. Akkor szokott ilyeneket csinálni, van mikor elfelejtei defaultból bekapcsolni. Hát akkor nem tudom próbáld ki másik kábellel. :(
#21134: Ilyen géppel sata hdd lesz ez. -
exodus2 #21134 Próbáld megcserélni a kábelezést, vagy ha lehetőség van rá, 1 ide kábelen, 1 eszköz legyen. -
Ha a másik vinyóról másolok arra, amelyiken a W7 van, akkor úgy néz ki nem akad meg a zene, viszont a CPU 50% -on teker. Nem sok ez picit egy másoláshoz?
Viszont fordítva rögtön akad. :( -
exodus2 #21132 Próbáld router nélkül akkor is jelentkezik e a probléma? Történt valami változás mostanság a gépedben? Új program, hardver stb? -
Erre gondolsz?
Ez nálam alapból ilyen:
-
Azt a hdd-t, amit a W7 van most vettem. -
Kapcsold be az írási cachet a vinyón az eszközkezelőben. Ha be van akkor vinyócsere. -
vlite 1.1.6ot szedd le, majd rá rögtön telepísd az 1.2-öt..
az más kérdés hogy nem sokra mész vele:/
lesznek dolgok amik nem múkodnek majd, ha túl sok dolgot tépel ki belőle
én a drivereket, a beszédtámogatást, természetes nyelv, játékok, csomó nyelv (kivéve magyar) meg még valmit operáltam csak ki belőle amitől minden ment kivéve a stickynotes
a vista sp1 biztonsággal herélhető, és ha letiltod a felesleges serviceseket, akkor biza az alap win7 prof nekem semmivel sem volt gyorsabb SZUBJEKTÍÍVE mielőtt megint morogni kezdene valki.
vista64 kb. hasonló méretre redukálható és állítólag az még gyorsabb mint a sima....
nekem speciell a win7 újdonságai javarészt nem jönnek be: szuperbar, start menü
-
Már korábban is kérdeztem. Mi a fene lehet a baj a gépemnél, mert valami lassítja. Úgy tippelem, a HDD elérést korlátozza valami.
Van olyan, hogy ha másolok pl. egy 10 GB-os fájlt, beáll a rendszer amíg át nem másolja, sőt utána még vagy 4-5 perc, mire a lapozófájl is lemegy 4 GB-ról 1,5 körülire.
Ez a lassulás már abban is megnyilvánul, hogy ha megy a winamp és elindítom pl. a Firefox -ot, akkor a zene meg - meg akad, meg belassul, majd próbálja behozni magát. Szóval elég hülye helyzet.
Nem a CPU megy, hanem a HDD-t cseszteti valami, vagy a RAM -ot. De nem tudom ,hogy mi. Ilyen XP-n sose volt.
Valaki segítsen már megoldani, mert nagyon idegesít. -
xxxpaulxxx #21126 nem vagyok türelmetlen, csak ha már ennyi hozzászólás érkezik, akkor valszeg az enyémre nem jön válasz...
Dlink Di524 routerem van és a gépet indítom újra
ez a hiba csak most, 3 hónap windows 7 használata után jelentkezik -
köszi, közbe már rájöttem... a webcamon van egy gomb, ha azt lenyomom, akkor már tudom is nézni :D -
Nekem nem mennyiségi licenszem van. -
Azt nem tudom a 32-est a vlite-vel és a hozzá kötelezően leszedendő 900 megás kiegészítővel készítették el nekem újra erről részben a lejjebbi leírásban is szó van
csak ugye ahhoz kellenek a
# Automated Installation Kit (AIK) for Windows Vista SP1 | 1375.9 MB (recommended)
# Windows Automated Installation Kit (AIK) | 992.2 MB (previous WAIK version)
Illetve próbáltam leszedni AIK win7-es változatát magyar nyelven de mindegyik letöltés megszakadt egy idő után.
Akkor dühöben leszedtem egy Alcohol 120-at és mindegy alapon a 64-bitest kiírtam vele képfileként és úgy néz ki jó lett bár kipróbálni még nem tudtam.
-
ja láttam később hogy ott van save as de mikor elkezdte nem volt ott semmi választási lehetőség és ugye egyből lefoglalta a helyet neki az xp-nek meg nem volt helye tőle így szinte lefagyott
nálad az aktiválás is mindig jó nem kell külön irogatni? -
exodus2 #21121 Próbáld a punkbuster-t frissiteni, azért szokott sírni a cod. -
Ja amúgy mi volt a gond? -
A letöltés helyét egyébként lehet állítani a progiban. Úgy néz ki nekem szerncsém voltak a letöltéseimmel, mert max sebességel jött a cucc kb 800 Kbyte/sec -
"csapatszellem powa"
am megesik... -
Cat 02 #21117 wait, what ?
Ez az új a program hibát észlelt ezért leállt ? -
tök hasonló géppel
proci memória ugyanaz
csak kicsit jobb videókártyával és most akarom felrakni
egy új vinyóra
ha van helyed érdemes kipróbálni szerintem is
-
Najó nem akartam ennyire belemenni meg közben már megoldottam -köszi a segítséget- de akkor már leírom
Szóval letöltéskor ugye felajánlja, hogy letöltő managere vagy manuális.
Előszörre elsőt választottam hisz ajánlott erre kérdezés nélkül elkezdte tölteni a c-re amin ez a 2 giga egyből betett az üres helynek.
Írtó lassan jönnek be egyébként is ezek az oldalak sokszor volt olyan is, hogy kiírta hogy próbálkozzam később újra most ugye nem tudott kapcsolódni.
De visszatérve mikor láttam belassulást másik gépen elindítottam újra ott már volt elég hely a c-n
Közben első gépen nagy nehezen kijőttem belőle csináltam helyet a c-m mondom elindítom manuálisan na az 5-8 óra között kezdett, de biztonság kedvéért hagytam, kb 45 k-val jönni.
Másik gépen a letöltéskezelős elment 33%-ig ott meg egyszerűen megállt pause-ba került hiába nyomtam a resume-t állandóan visszarakta magát pause-be egyszerűen nem volt hajlandó továbbmenni, de semmit se írt ki miért is.
Ma újra megpróbáltam folytatni onnan, de megint ugyanaz így kénytelen voltam elölről kezdeni.
Szerintem ez minden csak nem gyors nem hivatalos kb egy óra alatt lejött volna így kb egy munkanap kellett hozzá.
Ezenkívül több gépnél is kiírta, hogy hibás az aktiválás mindegyiknél
parancssorba rendszergazdaként kellett neki a MAK kódot beállítani mire nagy kegyesen elfogadta, hogy aktiválnám.
-
Bavid #21114 Köszönöm szépen holnap feltolom -
Hali.
Találkozott már valaki ilyen problémával, cod2 singli player simán megy a multi meg elindul de azonnal le is áll a mp exe. ? -
igen -
ssx22 #21111 A végleges 7-et is lehet rearmolni? -
K Ace #21110 Nyugi megy. Én notimba is ilyen kari van, és semmi gond vele win7 alat. Az aero is tökéletesen működik. -
Lefosom a bokám! Rájöttem hogyha letiltom a hálózati kártyámat, akkor megszűnik a játékokban az akadás. Tud erről valaki valamit?
Megpróbálok drivert cserélni. Alaplapi lan kártya van, hagytam hogy a win7 rakja fel a drivert. Ezek szerint az nemjó. AMint letiltom, nincs beakadás, tökéletesen működik minden játék :) -
Egyértelműen igen, érdemes felrakni a 64bit-et. -
exodus2 #21107 Kis utánaolvasással te is eldöntheted. 3 giga ram + videókártya felett érdemes 64bitest rakni, hogy ki tud használni a memóriád mennyiségét. De ez le van írva itt is: http://win7faq.uw.hu/index.html#64bit -
Bavid #21106 Nekem is megtudnád egyértelműen mondani hogy érdemes e a 64 bit?
Intel Core2 Duo T8400 (2.26GHz/3MB/667MHz), 4GB DDR2 800MHz (max. 8GB), ATI Radeon HD3650, 512MB -
A telepítés gombot tartalmazó ablakban lesz rá lehetőség Számítógép javítása feliratnál. -
Petike954 #21104 És azt hogyan lehet behívni? Bebootolom a CD-t és ott hogy? Mert ott csak telepítés van. -
Törlöd az XP-t, majd a Windows 7 telepítő helyreállító funkcióját használva kijavítod a rendszerindítást. -
Petike954 #21102 És ha utólag úgy döntök, hogy le szeretném mögüle törölni az XP-t, akkor mit kell csinálni? Mert a boot fájlok tudtommal az XP-s partíción vannak.