• Breki33
    Najó nem akartam ennyire belemenni meg közben már megoldottam -köszi a segítséget- de akkor már leírom

Szóval letöltéskor ugye felajánlja, hogy letöltő managere vagy manuális.

Előszörre elsőt választottam hisz ajánlott erre kérdezés nélkül elkezdte tölteni a c-re amin ez a 2 giga egyből betett az üres helynek.

Írtó lassan jönnek be egyébként is ezek az oldalak sokszor volt olyan is, hogy kiírta hogy próbálkozzam később újra most ugye nem tudott kapcsolódni.

De visszatérve mikor láttam belassulást másik gépen elindítottam újra ott már volt elég hely a c-n

Közben első gépen nagy nehezen kijőttem belőle csináltam helyet a c-m mondom elindítom manuálisan na az 5-8 óra között kezdett, de biztonság kedvéért hagytam, kb 45 k-val jönni.

Másik gépen a letöltéskezelős elment 33%-ig ott meg egyszerűen megállt pause-ba került hiába nyomtam a resume-t állandóan visszarakta magát pause-be egyszerűen nem volt hajlandó továbbmenni, de semmit se írt ki miért is.

Ma újra megpróbáltam folytatni onnan, de megint ugyanaz így kénytelen voltam elölről kezdeni.

Szerintem ez minden csak nem gyors nem hivatalos kb egy óra alatt lejött volna így kb egy munkanap kellett hozzá.

Ezenkívül több gépnél is kiírta, hogy hibás az aktiválás mindegyiknél
    parancssorba rendszergazdaként kellett neki a MAK kódot beállítani mire nagy kegyesen elfogadta, hogy aktiválnám.