46642
-
exodus2 #21221 Ugyan nem használtam, de sokat hallottam róla hogy az újabb távoli asztal szolgáltatás elég jó. De vannak alternatívák is. Pl. TeamViewer (egyéni használatra free), RemoteAdministrator (fizetős) -
FGB #21220 valaki használta már a Távoli asztalt W7-en. egy Austriában lévő gépre kellene rácsatkaloznom. Jó lehet a erre a célra a windows saját programja, vagy inkább keressek más alternativ programot? -
az alap win7-es weather gadget kisebb méretű állapotában egyáltalán nem zavaró, elfér az ott... :-)
a ramot se zabálják ezek. -
Miért nem férnek el az asztalon a gadgetek?:D
Ha ezt akarod tölts le valami időjáráskijelző cuccot ami csak akkor fut ha elindítod. -
ZeemanX #21217 Mert nem akarom, hogy mindig menjen. Csak mikor érdekel. Nyomnék egy Gadgets-et, aztán duplaklikk amit akarok és ennyi. Ne kelljen többet pöcsölni. :-) De ezek szerint akkor kell. Hm, mindegy. Biztos ezt túl komplex lett volna még belekódolni a rendszerbe. :-) -
Ha bezárod a gadgetet majd újra hozzáadod a listából, akkor alap configgal tölti be. Minek zárod be? -
ZeemanX #21215 Sziasztok!
Normális az, hogy egy gadget nem jegyzi meg a beállításait a kikapcsolása után? Konkrétan: pl. a Weather gadget-ben megadom, hogy Budapest a Location, majd kiikszelem, és újra behozatalkor megint New-York lesz a hely. Nem, nincs sensor a gépben, ellenben a Default Location-nek meg van adva BP/Hungary.
Segítséget köszi előre is. -
Jobb gomb az asztalon/személyre szabás/ablak színe/átlátszóság engedélyezése -
köszi. megnézem azt. hátha. -
A gond az hogy aeros tema van kivalasztva -
Bavid #21211 Nekem daemon tools lite tökéletesen működik, csak arra kell figyelni, hogy mikor cdről akarsz bootolni, le kell törölni a virtuális meghajtót:P -
Szia! Adobe photoshop elements 7 nekem simán felment, és jobban szeretem használi mint a sima PS-t. :)majdnem ugyan azt tudja csak jobb a kezelő felülete. -
igen. úgy is. Próbáltam xp sp3 módban futtatni, de semmi eredmény -
Jobb gomb futtatás rendszergazdaként funkcióval is? -
Google, elég sok találtot fog kidobni a kereső. -
Sziasztok.
A Photoshop-ot szeretném feltenni, de nem engedi egyiket sem. (cs2, cs3, cs4)
Mindnél elindul a telepítés, majd pár perc után megáll és azt mondja, hogy nem tudom feltenni...
Valakinek valami ötlet? -
Esetleg egy rendszer visszaállítást megpróbálnék egy korábbi időpontra ahol még jó volt. -
Űjra raktam a daemon toolsot és a probléma ugyan úgy fenn áll -
A meghajtót már tiltottam töröltem újra indítottam meg ilyenek a daemon tools még nem raktam újra -
bounty88 #21202 üdv. ismertek vmi oldalt ahonnan le lehet tölteni a "virágbolti verziót"? lehetőleg a teljeset....
még mielőtt bárki beszólna, nem hinném hogy sokan kiadtak a szoftverért 30.000Ft-ot, ellenben ha tévednék, és kérdésem sérti az operációs rendszerért fizetők önérzetét, úgy előre is elnézést -
A meghajtó törlése nem segített? A Daemon-t én újratelepíteném. -
Mármint letörölni? -
Ilyet egyszer csinált nekem Vista alatt, hogy eltűnt a fizikai cd/dvd meghajtó is. :( Akkor reinstall lett a vége, mert nekem nem sikerült helyrehozni. Próbáld meg levakarni a Daemon Toolst hátha helyreáll. -
shakwill #21198 Hali! Van e élő lélek a fórumon, akinek sikerült mán winfast tv 2000 xp extert tv-kártyát működésre bírni w7 alatt, mert nekem sikerül sehogy sem. Ha telepítem a Leadtek honlapjáról az ajánlott drivert, föl is települ faszán, csak a vasat nem látja. A tv kártya fórumon pedig nincs semmi aktivitás. A Leadtek meg monnyon le! -
Nagyon kéne a segítség -
-
-
Akkor ott valami más gond lesz, ha már egy szoftveres meghajtót se lehet beállítani. Milyen hibát ír ki a Daemon tools-? -
Talán a legújabb verzióval próbálkozz... -
De még a daemon toolsnak se tudom megcsinálni a virtuális meghajtóját HELP Sürgős -
ACE #21191 pont ezaz felismeri rendesen, de nem jelenik meg a betűjele, ha meg "Disk manager"-be akarok lépni, akkor az lefagy. De a drivereket felrakja rendesen, felkiáltójelezés nélkül... -
exodus2 #21190 Windows nem ismeri fel? USB-t érzékeli? Számitógépen jobb egérgomb - Kezelés-nél keress sárga háromszöges felkiáltójeleket. -
exodus2 #21189 Asztalon jobb egérgomb - Személyreszabás és ott Aero-s témát választasz. Vagy olyan aero-s témát amit te csináltál. -
ACE #21188 Ha XP-n működött egy USB-s mobile Rack (IDE 3.5 külső tápos) akkor ha Win7-en nem akar működni, mi lehet a gond? -
Sziasztok hol tudom visszaallitani win 7-ben hogy az also taskbar atlatszo legyen magatol atrakta magat. Probaltam a personalizationban mast valasztani de az sem atlatszo -
Opera a legjobb. :) -
Ja most látom egybe olvastam a 3gb a többivel. :) Egy írásjel szerintem hiányzik a 3gb után mondjuk egy kettőspont. -
én is arra gondoltam. idézek "memoria 3gb 2gb+1gb videókártya Asus Extreme AX550 ez igy oké?" erre írta, h 5gb. pedig ez 3. na mind1 nem akarok kötekedni, csak megakadt rajta a szemem... -
Apocalipto #21183 Csak a ramra értette az 5 gigát. -
3gb 2gb+1gb. ez, hogy jött ki 5-re?