46642
  • exodus2
    Ugyan nem használtam, de sokat hallottam róla hogy az újabb távoli asztal szolgáltatás elég jó. De vannak alternatívák is. Pl. TeamViewer (egyéni használatra free), RemoteAdministrator (fizetős)
  • FGB
    valaki használta már a Távoli asztalt W7-en. egy Austriában lévő gépre kellene rácsatkaloznom. Jó lehet a erre a célra a windows saját programja, vagy inkább keressek más alternativ programot?
  • morcosqtya
    az alap win7-es weather gadget kisebb méretű állapotában egyáltalán nem zavaró, elfér az ott... :-)
    a ramot se zabálják ezek.
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem férnek el az asztalon a gadgetek?:D

Ha ezt akarod tölts le valami időjáráskijelző cuccot ami csak akkor fut ha elindítod.
  • ZeemanX
    Mert nem akarom, hogy mindig menjen. Csak mikor érdekel. Nyomnék egy Gadgets-et, aztán duplaklikk amit akarok és ennyi. Ne kelljen többet pöcsölni. :-) De ezek szerint akkor kell. Hm, mindegy. Biztos ezt túl komplex lett volna még belekódolni a rendszerbe. :-)
  • [HUN]FaTaL
    Ha bezárod a gadgetet majd újra hozzáadod a listából, akkor alap configgal tölti be. Minek zárod be?
  • ZeemanX
    Sziasztok!

Normális az, hogy egy gadget nem jegyzi meg a beállításait a kikapcsolása után? Konkrétan: pl. a Weather gadget-ben megadom, hogy Budapest a Location, majd kiikszelem, és újra behozatalkor megint New-York lesz a hely. Nem, nincs sensor a gépben, ellenben a Default Location-nek meg van adva BP/Hungary.

Segítséget köszi előre is.
  • bon
    Jobb gomb az asztalon/személyre szabás/ablak színe/átlátszóság engedélyezése
  • Mészy
    köszi. megnézem azt. hátha.
  • Atika :o)
    A gond az hogy aeros tema van kivalasztva
  • Bavid
    Nekem daemon tools lite tökéletesen működik, csak arra kell figyelni, hogy mikor cdről akarsz bootolni, le kell törölni a virtuális meghajtót:P
  • aate
    Szia! Adobe photoshop elements 7 nekem simán felment, és jobban szeretem használi mint a sima PS-t. :)majdnem ugyan azt tudja csak jobb a kezelő felülete.
  • Mészy
    igen. úgy is. Próbáltam xp sp3 módban futtatni, de semmi eredmény
  • bon
    Jobb gomb futtatás rendszergazdaként funkcióval is?
  • bon
    Google, elég sok találtot fog kidobni a kereső.
  • Mészy
    Sziasztok.
    A Photoshop-ot szeretném feltenni, de nem engedi egyiket sem. (cs2, cs3, cs4)
    Mindnél elindul a telepítés, majd pár perc után megáll és azt mondja, hogy nem tudom feltenni...
    Valakinek valami ötlet?
  • bon
    Esetleg egy rendszer visszaállítást megpróbálnék egy korábbi időpontra ahol még jó volt.
  • Imrusssss

Űjra raktam a daemon toolsot és a probléma ugyan úgy fenn áll
  • Imrusssss
    A meghajtót már tiltottam töröltem újra indítottam meg ilyenek a daemon tools még nem raktam újra
  • bounty88
    üdv. ismertek vmi oldalt ahonnan le lehet tölteni a "virágbolti verziót"? lehetőleg a teljeset....

még mielőtt bárki beszólna, nem hinném hogy sokan kiadtak a szoftverért 30.000Ft-ot, ellenben ha tévednék, és kérdésem sérti az operációs rendszerért fizetők önérzetét, úgy előre is elnézést
  • bon
    A meghajtó törlése nem segített? A Daemon-t én újratelepíteném.
  • Imrusssss
    Mármint letörölni?
  • [HUN]FaTaL
    Ilyet egyszer csinált nekem Vista alatt, hogy eltűnt a fizikai cd/dvd meghajtó is. :( Akkor reinstall lett a vége, mert nekem nem sikerült helyrehozni. Próbáld meg levakarni a Daemon Toolst hátha helyreáll.
  • shakwill
    Hali! Van e élő lélek a fórumon, akinek sikerült mán winfast tv 2000 xp extert tv-kártyát működésre bírni w7 alatt, mert nekem sikerül sehogy sem. Ha telepítem a Leadtek honlapjáról az ajánlott drivert, föl is települ faszán, csak a vasat nem látja. A tv kártya fórumon pedig nincs semmi aktivitás. A Leadtek meg monnyon le!
  • Imrusssss
    Nagyon kéne a segítség
  • Imrusssss

• Imrusssss

• bon
    Akkor ott valami más gond lesz, ha már egy szoftveres meghajtót se lehet beállítani. Milyen hibát ír ki a Daemon tools-?
  • [HUN]FaTaL
    Talán a legújabb verzióval próbálkozz...
  • Imrusssss
    De még a daemon toolsnak se tudom megcsinálni a virtuális meghajtóját HELP Sürgős
  • ACE
    pont ezaz felismeri rendesen, de nem jelenik meg a betűjele, ha meg "Disk manager"-be akarok lépni, akkor az lefagy. De a drivereket felrakja rendesen, felkiáltójelezés nélkül...
  • exodus2
    Windows nem ismeri fel? USB-t érzékeli? Számitógépen jobb egérgomb - Kezelés-nél keress sárga háromszöges felkiáltójeleket.
  • exodus2
    Asztalon jobb egérgomb - Személyreszabás és ott Aero-s témát választasz. Vagy olyan aero-s témát amit te csináltál.
  • ACE
    Ha XP-n működött egy USB-s mobile Rack (IDE 3.5 külső tápos) akkor ha Win7-en nem akar működni, mi lehet a gond?
  • Atika :o)
    Sziasztok hol tudom visszaallitani win 7-ben hogy az also taskbar atlatszo legyen magatol atrakta magat. Probaltam a personalizationban mast valasztani de az sem atlatszo
  • [HUN]FaTaL
    Opera a legjobb. :)
  • bon
    Ja most látom egybe olvastam a 3gb a többivel. :) Egy írásjel szerintem hiányzik a 3gb után mondjuk egy kettőspont.
  • reaper4
    én is arra gondoltam. idézek "memoria 3gb 2gb+1gb videókártya Asus Extreme AX550 ez igy oké?" erre írta, h 5gb. pedig ez 3. na mind1 nem akarok kötekedni, csak megakadt rajta a szemem...
  • Apocalipto
    Csak a ramra értette az 5 gigát.
  • reaper4
    3gb 2gb+1gb. ez, hogy jött ki 5-re?