46642
-
atidnaB #21261 Akkor marad az Xp..
..Azért köszi..
-
Nem tudom hogy kapcsoltad össze a hsz em a Chrome-al :D -
szvsz maradj meg az xp-nél -
Apocalipto #21258 Ez inkább az elmegy rajta kategória..
Jim: WTF? :) -
húúú bocsi, de asszem nem értem a válaszod :D -
atidnaB #21256 Sajna nem tudom leszedni,mert mobilinternettel rendelkezem,annak is a legpocsékabb lefedettségével..Intel Celeron 1.8Ghz,alaplap:P4S5A/DX+ 768mb ram.. -
exodus2 #21255 Próbáld egyenként a memóriákat, vagy cseréld fel őket, hátha. -
Már megtettem ugyan az a helyzet! -
exodus2 #21253 Olyan mintha húzva lenne a ram, csinálj egy bios-resetet, és próbáld úgy. Persze a vinyóbeállitások, bootsorrend, és hasonlókat állitsd be. -
Eszembe jutott hogy van nekem egy boot lemezem amivel lehet tesztelni dolgokat.
El is indítottam a memória tesztet és azt vettem észre hogy 800MHz helyett 890MHz volt kiírva RAM órajelnek és még olyan hogy 445MHz ez nem tudom mit jelent...
Szerintem 800MHz-en kéne mennie a dolognak nem pedig 890MHZ-en jól mondom? -
exodus2 #21251 Egyenként teszteled őket.. -
Hmm és ezt hogy tudnám kiszűrni hogy ha memória akkor melyik az a modul?
3x1GB DDR2 800MHz-es RAM van a gépben. -
Apocalipto #21249 Gyanús h memória vagy valami ilyesmi hiba. Mert az orthos futtatásakor nagy számításokat végez a gép, csak úgy, mint a windows élményindex futtatásakor.
atidnaB: Ha megteheted szedd le a véglegest...amúgy milyen gépről van szó? Proci, ram, stb? -
atidnaB #21248 Mert csak nekem,ez a változat van meg..Amit szívesen fel is telepítenék..csak nem tudom,hogy megérné-e..Egy "alap gépre"..Amin jelenleg most Xp fut.. -
Újabb jelenség!
-
Hát élményidexemet akartam megtudni és akkor történt utána meg direkt rámentem orthos-tal hogy izzasszam és akkor is mindig beadja! -
exodus2 #21245 És mégis mikor történik ez az egész? Tehát programot inditasz, windows betöltés után? stb? -
Na meg is történt a dolog:
-
Nagyon szépen köszönöm!
Akkor nemsoká kaptok is egy kék képernyőt tőlem amit meg kell majd fejteni! -
Apocalipto #21242 Vezérlőpult > Rendszer > Speciális rendszerbeállítások > Indítás és helyreállítás > beállítások > automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát. -
Hol tudom beállítani hogy ha kapok egy kék képernyőt akkor ne induljon magától újra a gép mert nincs időm elolvasni a lényeget! -
Petike954 #21240 Én 4-5 napja áltam át RC-ről véglegesre. -
atidnaB #21239 Sziasztok!Van még valaki közületek aki a Win7 RC változatát használja? -
BPA102 #21238 Azért kösszi igy már tudom a választ -
exodus2 #21237 Na inkább ez a megoldás, az előző hozzászólásomnál csak átmeneti a javulás.
Ha áttetszővé, átlátszóvá válik az ikonok szövege a Desktop-on, akkor menj a Vezérlőpult (Control Panel) ⇒ Rendszer és biztonság (System and Security) ⇒ Rendszer (System) ⇒ Speciális rendszerbeállítások (Advanced System Settings) ⇒ Teljesítménybeállítások (Performance Settings) ⇒ Vizuális hatások (Visual Effects) ablakhoz, és vedd ki a pipát a Vetett árnyék az asztal ikoncimkéin (Use drop shadow for icon labels on the desktop) jelölőnégyzetből. -
exodus2 #21236 http://i4s.hu/2009/08/windows-7-rtm-dreamscene-bekapcsolasa.html -
exodus2 #21235 Igazad van, nem ide tartozik, és mellesleg az alaplap gyártó oldalán, valamint a felhasználói kézikönyvben is le van írva, de hogy egyszerűbb legyen.
2 x DIMM, Max. 4 GB, DDR2 667/533/400 Non-ECC,Un-buffered Memory
Dual Channel memory architecture -
ACE #21234 Ja én összekevertem a távsegítséggel szerintem... -
Sziasztok!
Nem rég le szedtem egy Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD-t és fel raktam egy DreamScene Win7-et és jó mert működik de valamiért áttetsző lesz a feliratok az asztalon lévő ikonok nevei.
itt egy kép róla.
Kérlek benneteket aki tud segítsen.
Előre is köszönöm. -
BPA102 #21232 Sziasztok! Igaz nem ide tartozó téma de szeretnék segitséget kérni! Van egy Asus P5L-MX alaplapom és kérdésem hogy ebbe bele tudok rakni vajon DDRIII-as memót vagy csak 2-est? Köszi Előreis -
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.
A problémám a következő. Van néhány program amit ha feltelepítek és a végén rányomok hogy indítás akkor elindul és semmi baj velük. Azonban az asztali parancsikonjuknak már nincs ikonja. Ha onnan akarom indítani akkor azt írja ki hogy nincs meg a cél ahová mutat a parancsikon. Bemegyek Windows intézőben valóban nem látszik az a program a Program Files -ban amit az imént telepítettem, viszont Total Commander-ben már igen és ha azon keresztül indítom akkor megy minden.
Most jön az izgi rész: A mappa nincs "rejtett" attribútummal ellátva, tehát nem rejtett, ergo látszania kellene mindenhol. De a windows valamiért nem látja.
Nem tört, warez programról van szó és nem is csak egyről. A legtöbbet megoldottam egy szimpla reinstallal, de mégis érdekelne hogy miért van ez így? Rendszergazdaként telepítek, UAC-t kikapcsolva is próbáltam, de a mostani programot egyszerűen nem tudom "láthatóvá" tenni a windows számára. Jogosultsága a SYSTEM-nek természetesen teljes, mint ahogy a rendszergazdák csoportnak is. Tulajdonjogot is átvettem, visszaadtam a gépet használó felhasználok között cirkuláltattam, de sehogy sem oldódik meg a Láthatatlan Mappa esete.
Szóval akinek van ötlete, vagy már tapasztalt ilyet az kérem írja meg a megoldást, ötletét a megoldásra.
Egyéb infó:
Windows 7 Ultimate 32bit, 1 Administrator jogú felhasználóval, és 3 Felhasználó jogú felhasználóval. Az Admin mint fiók rejtve. Telepítve 2 hete, csak az Office 2007, Opera, Total CMD, NOD32 és az Ashampoo DVD égető van telepítve. Autó Frissítések is mennek, tehát naprakész a rendszer. -
Csoportházirend szerkesztő -
Már miért ne lenne távoli asztal xp-ben, ott van a start menüben. Sőt még Windows 2000-re is le lehet tölteni és telepíteni. Nem MSN-en keresztül kell indítani. Az tény, hogy a Vista óta elérhető az jobbnak néz ki mint az elődjeik, de attól még jól használható az XP-s is. Én rengeteget szoktam használni a munkahelyen. -
iXiXeL #21228 Nos igen, ezt szerettem volna elkerűlni, de úgy látszik nincs más megoldás.
Kösz a segítséget! -
exodus2 #21227 Akkor szerintem lesz egy kis munkád. Kijelölsz pl. egy könyvtárat, jobb egérgomb - Tulajdonságok - Biztonság és ott beállithatod hogy melyik felhasználónak milyen jogai legyenek, ha nem elég, akkor van Speciális gomb. Bár ezek sem igazán arra valóak. -
iXiXeL #21226 Olyan kéne, hogy pl. csak az asztalon bóklászhat, és onnan sehová.Futtatni tud progikat, de semmi több. -
iXiXeL #21225 A Szülői Felügyeletet már próbáltam, de az nem valami komoly. Explorerbe be lehet állítani, hogy nem enged letölteni, csak nem lehet jelszóval védeni a beállítást.
A lényeg az lenne, hogy semmit se tudjon módosítani a gépen, a Szülői Felügyelet ehhez kevés. -
exodus2 #21224 Ne tudjon semmit letölteni? Azért ez nem ilyen egyszerű, mivel folyamatosan egyszerű böngészés közben is tölt le dolgokat a gép. A szülői felügyeletet (Vezérlőpult - Szülői felügyelet) próbáltad? -
iXiXeL #21223 Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 1 olyan progit, amelyel az általános jogu felhasználó hozzáféréseit lehet komolyabban korlátozni. Ne tudjon semmit letölteni,ne tudjon telepíteni és törölni, csak futtathat!
Úgy rémlik, hogy anno XP-hez volt ilyen progi.
Előre is köszönöm a segítséget! -
ACE #21222 Igen, ami a Win7-ben van az tökéletes, és MSN-en keresztül full megbízhatóan működik! De sajnos XP-n nincs ilyen, tehát XP-seknek nem lehet ilyen módon segíteni.