• Magiszter
    Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.

A problémám a következő. Van néhány program amit ha feltelepítek és a végén rányomok hogy indítás akkor elindul és semmi baj velük. Azonban az asztali parancsikonjuknak már nincs ikonja. Ha onnan akarom indítani akkor azt írja ki hogy nincs meg a cél ahová mutat a parancsikon. Bemegyek Windows intézőben valóban nem látszik az a program a Program Files -ban amit az imént telepítettem, viszont Total Commander-ben már igen és ha azon keresztül indítom akkor megy minden.
    Most jön az izgi rész: A mappa nincs "rejtett" attribútummal ellátva, tehát nem rejtett, ergo látszania kellene mindenhol. De a windows valamiért nem látja.
    Nem tört, warez programról van szó és nem is csak egyről. A legtöbbet megoldottam egy szimpla reinstallal, de mégis érdekelne hogy miért van ez így? Rendszergazdaként telepítek, UAC-t kikapcsolva is próbáltam, de a mostani programot egyszerűen nem tudom "láthatóvá" tenni a windows számára. Jogosultsága a SYSTEM-nek természetesen teljes, mint ahogy a rendszergazdák csoportnak is. Tulajdonjogot is átvettem, visszaadtam a gépet használó felhasználok között cirkuláltattam, de sehogy sem oldódik meg a Láthatatlan Mappa esete.

Szóval akinek van ötlete, vagy már tapasztalt ilyet az kérem írja meg a megoldást, ötletét a megoldásra.

Egyéb infó:
    Windows 7 Ultimate 32bit, 1 Administrator jogú felhasználóval, és 3 Felhasználó jogú felhasználóval. Az Admin mint fiók rejtve. Telepítve 2 hete, csak az Office 2007, Opera, Total CMD, NOD32 és az Ashampoo DVD égető van telepítve. Autó Frissítések is mennek, tehát naprakész a rendszer.